Να Υποφέρουν τα Μικρά Παιδιά (Παρακαλώ δώστε έμφαση σ’ αυτό το άρθρο και διαδώστε το, για να σώσετε τα παιδιά)

18 Ιουλίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Είναι απλά λάθος να θυσιάζουμε τα παιδιά για οποιονδήποτε λόγο. Ακόμη και αν ο κόσμος όντως πήγαινε στις φλόγες εξαιτίας κάποιου ανεξέλεγκτου ιού (δεν είναι έτσι), οι γονείς δεν θα έπρεπε να ρισκάρουν τα παιδιά τους και να τα προσφέρουν στον μπαμπούλα ως κάποιου είδους αποζημίωση.

Ίσως οι άνθρωποι να μην πιστεύουν ότι τα “θυσιάζουν”, αλλά σίγουρα τα θέτουν σε κίνδυνο. Είναι ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν όπως λένε ότι λειτουργούν και είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι 100% ασφαλή (αν οι γονείς δεν το γνωρίζουν αυτό ζουν κάτω από ένα βράχο και δεν θα έπρεπε καν να έχουν παιδιά εξ αρχής).

Τα παιδιά δεν το χρειάζονται αυτό και δεν χρειάζεται να πάρουν το ρίσκο.

 

 

Παρακαλώ όσους αναγνώστες διαβάσουν αυτό το άρθρο, ας το εκτυπώσουν και ας το μοιράσουν σε όσους συγγενείς και φίλους έχουν, είτε αυτοί έχουν παιδιά είτε όχι… χωρίς συζήτηση…

Σας παρακαλώ, ας γίνουμε η αιτία να σωθεί έστω και ένα παιδί από το εμβόλιο του θανάτου…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ…

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…

Είναι τόσες οι παγίδες που μας έχουν ετοιμάσει οι σατανιστές, που δεν γνωρίζω πως μπορούμε να ξεφύγουμε απ’ αυτούς…

Θα το διαπιστώσετε στην πορεία της ημέρας, και με τα άρθρα που θα αναρτήσω…

ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Έχω αναφερθεί ξανά και ξανά για την παραφροσύνη πίσω από την έγκριση των εμβολίων για τα παιδιά, τώρα από 6 μηνών έως 5 ετών. Κάθε φορά που οι κακοποιοί χρειάζονται να κόψουν άλλη μια φέτα κρέας από το σώμα της ανθρωπότητας, αυξάνουν τον συνολικό πόνο και την ταλαιπωρία κατά μερικές βαθμίδες.

Αυτή είναι η τελευταία τους σφαγή – δεν μπορείς να είσαι πολύ μικρότερος από 6 μήνες (εκτός αν θέλουν να εμβολιάσουν τα έμβρυα, αλλά σύντομα δεν θα υπάρχουν τέτοια για να εμβολιαστούν).

Αντί να επικεντρωθώ στην αποτρόπαια πράξη της έγκρισης μιας πειραματικής ένεσης σε παιδιά που δεν έχουν λόγο για το θέμα, και αν είχαν, δεν θα μπορούσαν καν να αρχίσουν να κατανοούν τις συνέπειες, θα επικεντρωθώ αντ’ αυτού στις προσπάθειες της “ατζέντας” να πείσει τα παιδιά και τους γονείς τους ότι είναι καλή ιδέα να αφήσουν το τριχωτό τέρας να μπει στα κρεβάτια τους, ώστε να βιαστούν από τα πλοκάμια της εταιρικής απληστίας και την ασυνείδητη ασχήμια του ανθρώπινου κακού.

Συγγνώμη για τη σκληρότητα μιας τέτοιας περιγραφής. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά σκληρή.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο αποτρόπαιο στο ανθρώπινο εγχειρίδιο του κακού από την προσπάθεια να πεισθεί ένα παιδί να κάνει κακό στον εαυτό του προκειμένου να επωφεληθεί ο δράστης ενός τέτοιου εγκλήματος. Τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο; Η χρησιμοποίηση της αθωότητας ενός παιδιού για να προκαλέσει κακό προς όφελος οποιουδήποτε είναι στην κορυφή της λίστας του Σατανά (ή όποιο άλλο όνομα θέλετε να δώσετε στην τάση του ανθρώπου να βυθίζεται βαθιά στον σκοτεινό βούρκο της σκοτεινής πλευράς).

Ελάτε, άνθρωποι, δώστε προσοχή!

(Αυτή η απαίτηση δεν απευθύνεται στους αναγνώστες μου, καθώς είμαι βέβαιος ότι όλοι σας συμφωνείτε με αυτή την παρουσίαση -εκτός αν πέσατε τυχαία πάνω σε αυτό το άρθρο, αν ναι, δώστε προσοχή).

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να πει κάποιος από εσάς που να δικαιολογεί αυτή την τακτική του εξαναγκασμού των παιδιών να “γίνουν υπερήρωες” ή “να γίνουν σαν τον Elmo” και να δεχτούν αυτή την ένεση “για το καλό της ανθρωπότητας“. Τίποτα. Όσο κι αν τα διαστρεβλώνετε όλα αυτά για να υποστηρίξετε το επιχείρημά σας, απλά κάνετε λάθος. Αυτό είναι κακό, αυτό είναι μισητό, οδυνηρό, αποκρουστικό, αηδιαστικό και ασυνείδητο. Δοκιμάστε με, με το επιχείρημά σας- δώστε μου την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Δεν μπορείτε να το κάνετε. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να πείτε που θα σας γλυτώσει από αυτό.

Και πάλι, αγαπητή στρίγγλα, αυτό δεν απευθύνεται σε σένα. Είμαστε πολεμιστές του αγώνα- μιλάω μαζί σου εδώ, όχι σε σένα. Αν έχετε φίλους ή συγγενείς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτή τη διάλεξη, παρακαλώ μοιραστείτε την. Αμφιβάλλω αν θα κάνει πολύ καλό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Εδώ είναι αυτό για το οποίο μιλάω.

Σίγουρα δεν θα καλύψω τα δεκάδες παραδείγματα χρήσης της αθωότητας ενός παιδιού ως όπλο για να το εξαναγκάσουν να ασκήσει πίεση στους γονείς και τους φροντιστές του να εμβολιαστούν. Θα αναφέρω μόνο μερικές περιπτώσεις που έχω συναντήσει για να καταλάβω τι εννοώ. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες ή αν θέλετε να δείτε αυτά τα παραδείγματα στο ευρύτερο πλαίσιο των καταστάσεών τους, φυσικά αναζητήστε τα στο Google ή βρείτε τις πληροφορίες με άλλο τρόπο. Οι λεπτομέρειες δεν αλλάζουν πραγματικά τίποτα, ούτε το συγκεκριμένο πλαίσιο. Αυτές οι τακτικές είναι κακές στον πυρήνα τους, ανεξάρτητα από αυτό.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με την προσπάθεια να ωθηθούν τα παιδιά στον εμβολιασμό μέσω του υπερηρωικού εξαναγκασμού, “γίνε υπερήρωας” είναι το βασικό θέμα αυτού του στυλ εξαναγκασμού. Διαφημίσεις στα λεωφορεία, διαφημίσεις στα σχολεία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παντού όπου μπορεί να βρεθεί ένα παιδί. “Δεν είσαι αρκετά καλός όπως είσαι, να η ευκαιρία σου να γίνεις καλύτερος, γίνε σούπερ ήρωας!“. Έτσι τα παιδιά, που έχουν αρκετά προβλήματα στο σημερινό πολιτισμικό κλίμα προσπαθώντας απεγνωσμένα να εδραιώσουν την προσωπική τους ταυτότητα, πρέπει να χτυπηθούν (από τον “νταή” της εξουσίας) για να ακολουθήσουν “αυτό το μονοπάτι – το δικό μας μονοπάτι” για να είναι “εντάξει“. Βέβαια, δεν έχω δει συνθήματα που να λένε απροκάλυπτα “δεν είσαι αρκετά καλός όπως είσαι”, αλλά σαφώς κάθε προσπάθεια να δείξουν στα παιδιά ότι μπορούν να γίνουν “καλύτεροι” ταυτιζόμενοι με έναν μεγαλύτερο από τη ζωή φανταστικό “υπερήρωα” δεν χρειάζεται να το διευκρινίσουν.

Ας προσπεράσουμε τις νομικές προεκτάσεις όλων αυτών. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν έναν τέτοιο κατάφωρα ανήθικο εξαναγκασμό που στοχεύει σε νέους ανθρώπους ανίκανους να κατανοήσουν έστω και μια στάλα συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση. Κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει ότι όλα αυτά τα ηθικά και νομικά θέματα είναι σημαντικά. Ακριβώς. Οι νόμοι και η ηθική δεν έχουν μεγάλη σημασία όταν πρόκειται να σε καταβροχθίσει κάποιο αόρατο τέρας ιού. “Γρήγορα! Φέρτε μερικά παιδιά στο βωμό για να κόψουμε τις καρδιές τους ως θυσία στο Boogeyman Dark Virus Monster (τον Μπαμπούλα, το σκοτεινό μαύρο τέρας του ιού), πρόκειται να μας σκοτώσει όλους!”! Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό δείτε εδώ.

Και τι λέτε για τον Elmo; Ο Elmo είναι το παιδικό σύμβολο της οδού Σουσάμι, το οποίο υποτίθεται ότι είναι αιώνιος 3 1/2 ετών. Πρόσφατα υπέκυψε, υποτίθεται οικειοθελώς, στο τσίμπημα. Αν ο Elmo μπορεί να το κάνει, όλοι μπορούμε να το κάνουμε, ναι Elmo! -Η πιο ανιδιοτελής κόκκινη μαριονέτα στον κόσμο… ουπς, εννοώ Muppet™. Το πιάσατε;

Μια φράση από τον παιδίατρο που επισκέπτεται ο Elmo στο PSA:

Ω, σε παρακαλώ. Συγγνώμη, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό είναι μια ανόθευτη μπούρδα, για να μην αναφέρουμε το αντιεπιστημονικό και επίσης αναληθές. Τι άλλο; Προπαγάνδα; Βέβαια, ρίξτε το κι αυτό για καλό σκοπό.

Πιθανώς το πιο κατάφωρο παράδειγμα αυτού του παιδικού εξαναγκασμού ήταν η προσπάθεια του ιδρύματος “Make a Wish” να εξαναγκάσει τα παιδιά σε συμμόρφωση, ανακοινώνοντας ότι η προσπάθειά τους να απαλύνουν τον πόνο των ανίατα άρρωστων παιδιών ήταν διαθέσιμη μόνο σε όσους είχαν εμβολιαστεί.

Βέβαια, λόγω της κατακραυγής, ανακάλεσαν αυτόν τον “κανόνα”, αλλά ελάτε τώρα, αλήθεια; Τα παιδιά που νοσούν σε τελικό στάδιο πρέπει να εμβολιαστούν; Σίγουρα πρέπει, “για να σώσουν άλλους” που δεν είναι τόσο άτυχοι ώστε να αντιμετωπίζουν το θάνατο… λοιπόν, ίσως όχι.

“Το Ίδρυμα Make-A-Wish απαιτεί από τα παιδιά των ευχών, τα αδέλφια τους (και άλλα μέλη της οικογένειας) και “κάθε ανήλικο που συμμετέχει στην ευχή” να είναι πλήρως εμβολιασμένα πριν πραγματοποιηθεί η ευχή τους”.

Ωραία.

Εσείς που δεν συμφωνείτε με αυτά που λέω εδώ, έχετε συγκεντρώσει τα επιχειρήματά σας; Όπως, ότι ο εμβολιασμός είναι καλός για τους μικρούς γιατί προλαμβάνει το Covid, το οποίο οργιάζει; Πού το βρήκατε αυτό; Από τα ίδια σας τα μάτια; Από τη δική σας εμπειρία; Δεν το νομίζω.

Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο εκεί έξω (ίσως αργότερα, όταν οι εμβολιασμένοι, λόγω καταστροφής του ανοσοποιητικού τους συστήματος, πέφτουν σαν τις μύγες και οι ανεμβολίαστοι θάβουν τους εμβολιασμένους αγαπημένους τους ή τους επισκέπτονται στα νοσοκομεία).

Το ακούσατε γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που σας λένε όλα αυτά τα άλλα σκουπίδια θέλουν να το ακούσετε. Και πιστέψτε το.

Θα πείτε ότι χρειαζόμαστε ανοσία αγέλης; Ή ότι ο εμβολιασμός των μωρών είναι “απλά το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε την κοινότητα”, αλήθεια; Από πότε η θυσία των παιδιών ήταν το σωστό για την κοινότητα; Σωστά, το έκαναν αυτό για να κρατήσουν μακριά τον μπαμπούλα στις μέρες των σπηλαίων.

Λοιπόν, υποθέτω ότι αυτό βγάζει νόημα τότε. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σίγουρα μας έχουν μιλήσει για ένα σωρό αόρατους μπαμπούλες. Βέβαια, όπως και τις παλιές μέρες, μπορούμε να συσχετίσουμε ορισμένα άσχημα πράγματα με το Covid… άνθρωποι ΕΧΟΥΝ πεθάνει και αρρωστήσει… αλλά μήπως αυτό συνέβη πραγματικά εξαιτίας αυτού του νέου μπαμπούλα του Covid; Θα μπορούσε, αλλά είναι πραγματικά τόσο κακό όσο λένε; Σκεφτείτε.

Επιστρέφοντας στο θέμα αυτού του άρθρου, το να επιδοκιμάζετε αυτές τις τεχνικές για να πείσετε τα παιδιά να πάρουν αυτό το πράγμα είναι ασυνείδητο. Δεν με νοιάζει αν πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους από αυτόν τον ιό (δεν πεθαίνουν), ένας πολιτισμένος και ηθικός άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί την ντροπή, τον φόβο και το “θέλω να ανήκω” ως τακτική για να πείσει τα παιδιά να συμμορφωθούν -σε οτιδήποτε ιατρικό χωρίς σαφή συγκατάθεση. Ποτέ.

Αν και κατά τη γνώμη μου είναι ανήθικο και αθέμιτο να λες ψέματα, να χειραγωγείς και να εξαναγκάζεις τους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους, είναι ένα ιδιαίτερο είδος κακού να στοχεύεις μικρά παιδιά ως επίκεντρο των προσπαθειών σου για συμμόρφωση χρησιμοποιώντας την αθωότητά τους ως εργαλείο. Αυτό κάνουν οι παιδόφιλοι και είναι λάθος με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Θα κλείσω με αυτή την πανταχού παρούσα δήλωση:

Θα μπορούσα να συνεχίσω με όλους τους επιστημονικούς λόγους, αλλά ο καθένας έχει τη δική του επιστημονική αντίληψη, οπότε αυτά που λέω δεν θα έχουν σημασία. Και για να είμαι ειλικρινής, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ λόγοι για να μην εμβολιάσετε τα παιδιά σας δεν βασίζονται στην επιστήμη, βασίζονται σε εκείνα τα άλλα πράγματα που φαίνεται να βρίσκονται σε όλο και μικρότερη διαθεσιμότητα στις μέρες μας – τη συμπόνια, την ψυχή, την αγάπη και απλά το να είσαι άνθρωπος.

Είναι απλά λάθος να θυσιάζουμε τα παιδιά για οποιονδήποτε λόγο. Ακόμη και αν ο κόσμος όντως πήγαινε στις φλόγες εξαιτίας κάποιου ανεξέλεγκτου ιού (δεν είναι έτσι), οι γονείς δεν θα έπρεπε να ρισκάρουν τα παιδιά τους και να τα προσφέρουν στον μπαμπούλα ως κάποιου είδους αποζημίωση.

Ίσως οι άνθρωποι να μην πιστεύουν ότι τα “θυσιάζουν”, αλλά σίγουρα τα θέτουν σε κίνδυνο. Είναι ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν όπως λένε ότι λειτουργούν και είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι 100% ασφαλή (αν οι γονείς δεν το γνωρίζουν αυτό ζουν κάτω από ένα βράχο και δεν θα έπρεπε καν να έχουν παιδιά εξ αρχής).

Τα παιδιά δεν το χρειάζονται αυτό και δεν χρειάζεται να πάρουν το ρίσκο. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο Elmo.

************

Suffer the Little Children

https://off-guardian.org/2022/07/16/suffer-the-little-children/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 662


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα