ΝΔ-ΚΚΕ, περίεργα πράγματα στην Πάτρα.

ΝΔ-ΚΚΕ, περίεργα πράγματα στην Πάτρα.

11 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:795
Μοίρασέ το

 

 

Μακάρι να δικαιωθούν οι συμβασιούχοι της Πάτρας…

Μακάρι να δικαιωθούν οι συμβασιούχοι όλης της χώρας… αλλά πολύ φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα είναι έρμαια της πολιτικής μαφίας που κυβερνά την χώρα και νοιάζεται μόνο για σκλάβους – ραγιάδες που θα τους αιχμαλωτίζει με φτηνούς διορισμούς περιορισμένου χρόνου, για να τους υφαρπάζει την ψήφο…

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Μάλλον πρέπει να περάσουν πολλές δεκαετίες ακόμα, για να καταλάβει αυτός ο έρμος ο λαός, τι σημαίνει ΚΚΕ…

Το κόμμα που ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Μου έστειλαν από την Πάτρα, τα … “χαϊρια” του δημάρχου Πελετίδη με τους 418 συμβασιούχους που θέλει να απολύσει και η εμπλοκή του ΚΚΕ σε μια υπόθεση  που ουδεμία δουλειά έχει…

Αστειεύεστε… αν δεν έχει δουλειά το ΚΚΕ, ποιός θα έχει;;;

Ξεχάσατε τα κουμ μουνια που … έβαλαν τα στήθη τους μπροστά στο κοινοβούλιο για να προστατεύσουν την κυβέρνηση του Παπανδρέου το 2011, από τους πολίτες που ξεσηκώθηκαν για το μνημόνιο;;;

 

Ε… να μην συνεργαστούν με τη ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ για πολλοστή φορά;

Άλλωστε τι νομίζετε;;;

Η παρακάτω φωτό αποκαλύπτει πως παίζεται το πολιτικό σκηνικό της χώρας…

Στο ντέφι του κουμμουνιστή αρκουδιάρη, χορεύει η αρκουδονέα δημοκρατία…

Κι όποιος δεν το έχει αντιληφθεί, η κουμμούνα του Μπεναρόγια και του Ζαχαριάδη κυβερνά τον τόπο από την μέρα της ιδρύσεώς της…

Δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά κόμματα στην ουσία… ένα κόμμα κυβερνά και αυτό είναι το ΚΚΕ… απλά η δημιουργία κομμάτων είναι κι αυτό μια τεχνική του κουμμουνισμού…

Παραθέτω την είδηση που έλαβα από την Πάτρα και θα καταλάβετε πως παίζεται το παιχνίδι…

Ξαφνικά σήμερα στις 6:00 το πρωί 200 συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων έκλεισαν τις πύλες του Δημοτικού Μεγάρου αφήνοντας απέξω τον μεγάλο …υπερασπιστή της εργατιάς Κώστα Πελετίδη.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι εργαζόμενοι σταμάτησαν να τρώνε κομματικό σανό και ειδικά τον προερχόμενο από το κόμμα του εργάτη.

 

Εδώ και χρόνια το ΚΚΕ κάνει μόνο μπίζνες και μια από αυτές είναι ο Δήμος της Πάτρας.

 

Σε αγαστή συνεργασία με το καθεστώς Μητσοτάκη και αντί να κατεβάσει τον κόσμο στον δρόμο, η παράταξη Πελετίδη στηρίζει εδώ και χρόνια ως δεκανίκι την άθλια κυβέρνηση των ξενόδουλων απατεώνων.

 

Η ανοχή που επιδεικνύει το ΚΚΕ στα τοκογλυφικά μνημόνια που διέλυσαν την πατρίδα είναι το λιγότερο ύποπτη.

 

Ο κόσμος βαρέθηκε την ξύλινη γλώσσα και τις υποσχέσεις κομμουνιστικών παραδείσων. Ούτε οι παλιοί κομμουνιστές δεν τα πιστεύουν αυτά πιά.

 

Υπάρχει ένα θέμα στο οποίο η παράταξη Πελετίδη βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με την χούντα του Μητσοτάκη.

Είναι η απόλυση των 418 συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. (Οι καθαρές απολαβές τους είναι 560 ευρώ τον μήνα ενώ δεν δικαιούνται κανένα επίδομα, ούτε καν αναρρωτική άδεια).

 

Να σημειωθεί ότι το 2023 συνταξιοδοτήθηκαν πάνω από 300 μόνιμοι υπάλληλοι ενώ στις θέσεις τους προσλήφθηκαν οκτώ (8)!!!

 

Να σημειωθεί επίσης ότι ψευδώς διαδίδεται από κάποιους προσκείμενους στην δημοτική αρχή πως οι συμβασιούχοι οι οποίοι διεκδικούν μονιμοποίηση είναι 4.000 !!!!

 

Απόψε το ΚΚΕ έχει επίσημη συνάντηση με επιτροπή των συμβασιούχων της Πάτρας για την επίλυση του θέματος!

Ποιο είναι το θέμα;

Τι δουλειά έχει το ΚΚΕ να υποκαθιστά τον Δήμαρχο και την κυβέρνηση;

Ποιος κερδίζει από την ύπαρξη εργαζομένων δύο ταχυτήτων;

Πόσο ακόμα θα μας πνίγουν τα τοκογλυφικά μνημόνια;”

 

Τα πράγματα είναι απλά… Το ΚΚΕ που υποτίθεται πως υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, είναι αυτό που πάντα τα υποδαύλιζε υπογείως.

Ποτέ δεν ήταν με τον εργαζόμενο το ΚΚΕ… και είναι απλό…

ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ… ΕΒΡΑΙΟΣ!!!

Κι εσείς περιμένετε να δείτε Θεού πρόσωπο…

 

Μακάρι να δικαιωθούν οι συμβασιούχοι της Πάτρας…

 

Μακάρι να δικαιωθούν οι συμβασιούχοι όλης της χώρας… αλλά πολύ φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα είναι έρμαιο της πολιτικής μαφίας που κυβερνά την χώρα και νοιάζεται μόνο για σκλάβους – ραγιάδες που θα τους αιχμαλωτίζει με φτηνούς διορισμούς περιορισμένου χρόνου, για να τους υφαρπάζει την ψήφο…

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

 

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ …

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ… ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Τι σύμπτωση να ψεκάζεται σήμερα ο ουρανός της Πάτρας…

Ο Πατρινός λαός, πρέπει να μείνει… υποταγμένος… 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 795


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα