ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

25 Οκτωβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:355
Μοίρασέ το

 

Παύλος Πολάκης: «Είσαι πολιτικός απατεώνας»

Nέα Δημοκρατία: Διέγραψαν τον βουλευτή Ανδρέα Πάτση για στημένες αγορές δανείων

Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση και αγόρασε τα δάνεια των Ελλήνων;

 

Καλά… εκεί στα Γρεβενά, δεν ήξεραν τι ψήφιζαν;;;

Αχ ρε Ισοκράτη… όταν έγραψες εκείνο το περίφημο; “ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΜΕΝΩΝ”…

Ότι τα κόπρανα κι ο βόθρος… μόνο που τώρα πια άνοιξε το καπάκι του και ξεχείλισαν τα λήμματα στους δρόμους και μας έπνιξαν…

Πάτση, δώσε τα χρήματα του λαού πίσω… γιατί όταν η οργή ξεχειλίσει δεν θα ξέρετε όλοι εσείς, που θα βρειτε λαγούμι να κρυφθείτε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Διαπίστωσα πως ο Πολάκης, έχει αφαιρέσει την ανάρτησή του… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ… ;;; 

Την παραθέτω στη δεύτερη ανάρτηση πιο κάτω…

Υ.Γ.2. Αυτό το… «τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ»… με τελείωσε!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, τολμά να μιλά για… “τέτοιου είδους συμπεριφορές, που δεν χωρούν … στο ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”!!!

 

Υπό την πίεση της λαϊκής οργής που αποτυπώνεται στις πραγματικές δημοσκοπήσεις η ΝΔ διέγραψε τον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης που έκανε περίεργα παιχνίδια με τα δάνεια των πολιτών και είχε ενθυλακώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Nέα Δημοκρατία: Διέγραψαν τον βουλευτή Ανδρέα Πάτση για στημένες αγορές δανείων

Σύμφωνα με πηγές του ζητήθηκαν εξηγήσεις τις οποίες και έδωσε, ωστόσο δεν κρίθηκαν επαρκείς και για αυτό διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ».

Η λαϊκή πίεση για τον παράνομο πλουτισμό του (δεν είναι ο μόνος στην ΚΟ της ΝΔ) οδήγησαν στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση της δυσαρέσκειας των πολιτών που βλέπουν τους βουλευτές της ΝΔ να πλουτίζουν από την καταστροφή τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Πάτσης αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρείας του δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς για 4.300.000 ευρώ, αξίας 62.771.892 ευρώ.

Μάλιστα, το ποσό φαίνεται ότι καταβλήθηκε με μετρητά από την εταιρεία, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί ισολογισμός στο ΓΕΜΗ.  Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι έχει πάρει με απευθείας ανάθεση 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ.

Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση; Την ώρα που χιλιάδες Ελληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.


 Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, θα κληθεί σε απολογία από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ιωάννη Μπούγα.

Όλα αυτά αφού αφορούν την σκανδαλώδη υπόθεση με την εμπλοκή του κυβερνητικού βουλευτή σε εταιρεία εισπράξεως δανείων.

Πρόκειται φυσικά για τις περιβόητες εταιρείες που παίρνουν τα δάνεια από τις συστημικές τράπεζες κοψοχρονιά, και έπειτα στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να πολλαπλασιάσουν τα λεφτά τους.

Πριν από δύο ημέρες λοιπόν ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψε την εμπλοκή του βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση με μία τέτοια εταιρία.

Το κύριο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τόσο από τον βουλευτή της Ν.Δ. όσο και από την κυβέρνηση είναι ένα: Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση;

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.

Μιλάμε για τις εταιρίες που «αγοράζουν» κοψοχρονιά τα δάνεια φτωχών και μεσαίων οφειλετών από τις συστημικές τράπεζες και, στη συνέχεια, στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να εισπράξουν τα κέρδη από την άθλια μεσιτεία τους. Πρωταγωνιστής σε μια τέτοια υπόθεση εμφανίζεται ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος, ήταν και παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».

 

Πηγή

Π.Πολάκης για Α.Πάτση: «Πήρες και 1.000.000 ευρώ για αέρα νομικές υπηρεσίες από τα ΕΛΤΑ»

«Είσαι πολιτικός απατεώνας»

Π.Πολάκης για Α.Πάτση: «Πήρες και 1.000.000 ευρώ για αέρα νομικές υπηρεσίες από τα ΕΛΤΑ»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προχώρησε σε νέα ανάρτηση για τον «γαλάζιο» βουλευτή Ανδρέα Πάτση το μεσημέρι της Τρίτης, όπως είχε προαναγγείλει, κάνοντας αναφορά για ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.019.222,81 ευρώ) το οποίο κατέληξε στην… τσέπη του Πάτση από τα ΕΛΤΑ για «αέρα νομικές υπηρεσίες», όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει!

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι τα χρήματα αυτά έφτασαν στον Ανδρέα Πάτση καθώς είχε τοποθετηθεί «σύμβουλος σε θέματα έγκρισης κρατικών ενισχύσεων».

«Όταν οι εργαζόμενοι έπαιρναν 534€/μήνα εξαιτίας των lockdowns που επιβάλατε και οι δικηγόροι έπρεπε να παρακολουθήσουν το “σκοιλ ελλικίκου” για να πάρουν 600€, ο “άριστος” Ανδρέας Πάτσης εισέπραττε πάνω από 30.000€ τον μήνα από τα ΕΛΤΑ!!! Να τον χαίρεστε…», επισημαίνει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης είχε επίσης καταγγείλει το δικηγορικό γραφείο του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ για παράβολο ύψους… 20.000 ευρώ, όπως και το γεγονός πως ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

(Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ)

«ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ:
Πολιτικέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ανδρέα Πάτση:
 
– Δεν σου αρκεί που έχεις στήσει φάμπρικα με τα δάνεια που αγόρασες στο 1/12 (ένα δωδέκατο!) της αξίας τους από την Πειραιώς, για τα οποία εισπράττεις κανονικά δόσεις από τους δανειολήπτες για να μην βγουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό (όπως αποδεικνύεται από καταθετήριο του Οκτωβρίου 2022, στο οποίο φαίνεται ότι σου καταβάλλεται δόση για το Νόμο Κατσέλη, φωτό 1). Όσο κι αν κρύβεσαι Ανδρέα Πάτση, θα αναγκαστείς να απαντήσεις που βρήκες τα 4.300.000€ για τα δάνεια ύψους 62.000.000€ που πήρες!
 
– Δεν σου αρκεί που είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών για να κάνεις μέσα από αυτές τις δουλίτσες σου (τις επομένες μέρες θα αποκαλυφθούν όλες…)!
 
– Είσαι τόσο άπληστος που τσέπωσες ΚΑΙ από τα ΕΛΤΑ με απευθείας ανάθεση συνολικά 1.019.222,81 ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια (δηλαδή κατά μέσο όρο 42.467€ τον μήνα) για “αέρα” νομικές υπηρεσίες (φωτό 2-29).
 
1.019.222 ευρώ διότι, όπως είπε αυτή που σε “επέβαλε” στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, είσαι κουμπάρος του Πέτσα και στενός φίλος του Μητσοτάκη!
 
1.019.222 ευρώ για να συμβουλεύεις δύο χρόνια τα ΕΛΤΑ σε “θέματα έγκρισης κρατικών ενισχύσεων”, σε συνεργασία με ξένη δικηγορική εταιρεία, η οποία κάνει τις όποιες γνωμοδοτήσεις και πληρώνεται κι αυτή αδρά!!
 
Πάτση ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…χθες! Όταν θα βγουν όλα στη φόρα, θα σε εγκαταλείψουν ακόμη και οι “εκλεκτοί” φίλοι σου (όπως έκαναν και με τους ανηψιούς τους)!
 
ΥΓ1: Το θέμα της αδιαφανούς “χρηματοδότησης” της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση με απίστευτα ποσά από τα ΕΛΤΑ αποκάλυψε πρώτος ο Μάριος Κάτσης, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική ερώτηση στον Πιερρακάκη. Όχι μόνο δεν πήρε απάντηση, αλλά μετά την ερώτηση τα ποσά διπλασιάστηκαν!! ΠΟΣΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ;;;
 
ΥΓ2: Όταν οι εργαζόμενοι έπαιρναν 534€/μήνα εξαιτίας των lockdowns που επιβάλατε και οι δικηγόροι έπρεπε να παρακολουθήσουν το “σκοιλ ελλικίκου” για να πάρουν 600€, ο “άριστος” Ανδρέας Πάτσης εισέπραττε πάνω από 30.000€ τον μήνα από τα ΕΛΤΑ!!! Να τον χαίρεστε…
 
Τα κανάλια της διαπλοκής ούρλιαζαν για μέρες για το επίδομα ενοικίου που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ η πρωην υπουργός μας η Ρανια Αντωνοπουλου!!
Με αυτό το ζεστό εκατομμύριο όλοι οι παπαγάλοι της διαπλοκής θα πάρουν κώφωση και τύφλωση!

ΥΓ3.Όταν η Συζυγος Πάτση η κυρία Παπαλουκά είχε επιτεθεί στην κυρία Ελενα Ακριτα (που είχε γράψει για τη χρηματοδότηση του Σαιτ που είχε φτιάξει η Παπαλουκά από τη λίστα Πέτσα )είχε πει χαρακτηριστικά: «Εμείς έχουμε εκατομμύρια στα Γρεβενά δεν τα έχουμε ανάγκη»

 

Πηγή

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα