(ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!)Το Αιγαίο, τα ψάρια του και η μεγάλη εξαγορά των Τούρκων! Τι συμβαίνει στο Αιγαίο;

(ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!)Το Αιγαίο, τα ψάρια του και η μεγάλη εξαγορά των Τούρκων! Τι συμβαίνει στο Αιγαίο;

14 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:233
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με όσα γράφουν ιστοσελίδες οικονομικού περιεχομένου το Πρωτοδικείο Αιγίου έδωσε «πράσινο φως»  στην εξυγίανση της Καλλιμάνης από την τουρκική Dardanel επικυρώνοντς την από 29 Νοεμβρίου του 2021 συμφωνία εξυγίανσης, όπως αυτή τροποποιήθηκε την 21η Ιανουαρίου του 2022 και συμφωνήθηκε μεταξύ της προβληματικής εταιρείας και των πιστωτών.

Με λίγα λόγια ρύθμιση ή σβήσιμο χρεών!

Προφανώς κι αυτό στην …ελεύθερη αγορά θα το «χρεώσουν».

 

 

 

 

Πόσα… πόσα πήραν οι δικαστές για να σβήσουν τα χρέη της τουρκικής πλέον εταιρείας;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ … ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ…

ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΡΕ…

ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΡΕ… 

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πριν από ένα χρόνο γράψαμε για την πώληση της μεγαλύτερης αλιευτικής ελληνικής εταιρείας Καλλιμάνης στην τουρκική εταιρεία Dardanel! Συμπτωματικά την ίδια περίοδο το Αιγαίο είχε γεμίσει τουρκικά αλιευτικά σκάφη που ψάρευαν όπου και όσο ήθελαν ανενόχλητα!

Η είδηση πέρασε στα «ψιλά» των μέσων ενημέρωσης που φαίνεται ότι δεν την είχαν κρίνει ως άξια προσοχής…Ούτε το ερώτημα που είχε τεθεί: πως η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε να γίνει αυτή η πώληση. Η απάντηση περί…ελεύθερης αγοράς όχι μόνο δεν μπορεί να σταθεί αλλά ενισχύει το ερώτημα που συχνά θέτουμε: Τι συμβαίνει στο Αιγαίο;

Υπάρχει και συνέχεια!

Σύμφωνα με όσα γράφουν ιστοσελίδες οικονομικού περιεχομένου το Πρωτοδικείο Αιγίου έδωσε «πράσινο φως»  στην εξυγίανση της Καλλιμάνης από την τουρκική Dardanel επικυρώνοντς την από 29 Νοεμβρίου του 2021 συμφωνία εξυγίανσης, όπως αυτή τροποποιήθηκε την 21η Ιανουαρίου του 2022 και συμφωνήθηκε μεταξύ της προβληματικής εταιρείας και των πιστωτών. Με λίγα λόγια ρύθμιση ή σβήσιμο χρεών! Προφανώς κι αυτό στην …ελεύθερη αγορά θα το «χρεώσουν».

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την αλιεία στο Αιγαίο

•Οι Τούρκοι ελέγχουν μέσω της εξαγοράς της Καλλιμάνης και το εμπόριο στην αλιεία

•Οι Τούρκοι έκαναν επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στις Κυκλάδες

Ναι αλλά η Ελλάδα θα παραγγείλει F-35 θα πείτε…

Το ερώτημα τι συμβαίνει στο Αιγαίο, το θέτουμε ξανά. Όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά για να «μη πέφτουμε από τα σύννεφα».

 

Πηγή

Προβολές : 233


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα