ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΕΞΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΕΞΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

19 Απριλίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

Νετανιάχου: ο εγκληματίας πολέμου που νομιμοποιήθηκε από τον Μπάιντεν και τη Μελόνι

Η συνεχιζόμενη γενοκτονία της Γάζας και οι επιθέσεις στους Ιρανούς πηγαίνουν στον Αρμαγεδδώνα και στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

 

… Ας συμπληρώσει ο αρθρογράφος την νομιμοποίηση του ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑΣ – ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα έγραφαν για τον ρόλο της κοντοπούτανης  σιωνίστριας ιταλίδας Μελόνι, από την πρώτη στιγμή τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Κάποιες όμως πρακτοράτζες,  την εξυμνούσαν σε ιστολόγια που φέρεται να ελέγχονται από πρώην χαφιέδες της ΚΥΠ και από ψυχοπαθείς ψευτοδιώκτες των οβριών την εξυμνούσαν στα ψευτομπατριωτικά ιστολόγιά τους…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

 

Η Standard Oil και η αντικατασκοπεία της CIA (η οποία τότε ονομαζόταν OSS) ευνόησαν την αύξηση της δύναμης του Αδόλφου Χίτλερ για να πυροδοτήσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να πάρει τον οικονομικό έλεγχο της Ευρώπης μέσω των Σιωνιστικών Λόμπι των φίλων των Ρότσιλντ και του Τεκτονισμού που τους έκανε ισχυρό, αλλά και για να προωθήσει τη νομιμοποίηση του κράτους του Ισραήλ μέσω ενός έντεχνα σχεδιασμένου ολοκαυτώματος όπως αυτό που διαπράττεται στη Γάζα σήμερα.

Ακριβώς όπως τότε η νοημοσύνη των αγγλοσαξονικών χωρών που κυριαρχεί σε αυτήν του ΝΑΤΟ και έχει δημιουργήσει τη νέα στρατηγική του τρόμου αφήνοντας άδεια να σκοτώνει οπουδήποτε και οποιονδήποτε δύο Σιωνιστές, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, δημιούργησε δύο τέρατα παρόμοια με μυθολογικούς Τιτάνες που έκαναν πόλεμο στον Δία, νικήθηκαν και καταδικάστηκαν στον Τάρταρο ή, πιο ρεαλιστικά, στον Εωσφόρο και τους διαβολικούς αγγέλους του που καταδικάστηκαν στην κόλαση από τον Παντοδύναμο Θεό των Εβραίων και των Χριστιανών.

Νετανιάχου: ο εγκληματίας πολέμου που νομιμοποιήθηκε από τον Μπάιντεν και τη Μελόνι

Ο κίνδυνος του παγκόσμιου εγκληματία Νετανιάχου έγκειται επίσης στο γεγονός ότι μέρος της αύρας της εξουσίας του προέρχεται ακριβώς από τους (λίγους) θρησκευόμενους Σιωνιστές (καθώς και από τους πολλούς άθεους) και από ένα κοπάδι χριστιανών, καθολικών και ευαγγελικών ηλίθιων, που μην διαβάζετε τη Βίβλο, το Ευαγγέλιο και την ιστορία της διασποράς τουλάχιστον από τότε που τελείωσαν την κατήχηση.

 

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πιο δαιμόνιος δικτάτορας στη σύγχρονη ιστορία, ικανός να κάνει τις σφαγές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Συρία να φαίνονται φάρσες, μπορεί σήμερα να αντέξει οικονομικά να σκοτώσει οποιονδήποτε ατιμώρητο, δεχόμενος το πολύ τον άχρηστο μουρμουρητό των συνεργών του όπως ο πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και της Ιταλίας που έχουν νομιμοποιήσει τις σφαγές παιδιών του από την αρχή και σήμερα, σκίζουν τα ρούχα τους και ζητούν διεθνείς έρευνες για τους θανάτους 7 διεθνών εργαζομένων.

Τα ίδια απάνθρωπα όντα παχωμένα από συγκρούσεις συμφερόντων με το Λόμπι Όπλων από τη σκλαβιά προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που θεωρεί ο Τζορτζ Σόρος ως εξέλιξη του ΝΑΤΟ, δεν είπαν λέξη όταν ανυπεράσπιστοι Χριστιανοί στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Σαν Πορφίριο και σε αυτήν την Καθολική Εκκλησία της Αγίας Οικογένειας.

 

 

Αυτό αρκεί για να κάνει τους Ιταλούς ηγεμόνες Giorgia Meloni, Antonio Tajani, Guido Crosetto , τους Ευρωπαίους όπως η Ursula von Der Leyen και η σιωνίστρια μαριονέτα Τζόζεφ Μπάιντεν (διαβάστε άρθρο στο AIPAC – American Israel Public Affairs Committee) να τους κάνουν συνειδητούς συνεργούς με τους χέρια ματωμένων γυναικών που, αν είναι αλήθεια όπως γράφει η Βίβλος, θα κάνουν την ενοχή αυτών των εγκλημάτων πολέμου να πέσει στα παιδιά τους.

Η περιβόητη ντροπή είναι ότι ο Σιωνιστής τύραννος του Ισραήλ, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, κοροϊδεύει τον κόσμο παριστάνοντας τον μπουφόνι που δεν ξέρει τι κάνει ο στρατός του θανάτου του.

 

 

Η σφαγή των εργαζομένων στην ανθρωπιστική βοήθεια γίνεται παγκόσμια υπόθεση: Αγνοήστε αυτές των Χριστιανών στη Γάζα

Κρύβει το χέρι της για περίπου μια δεκαετία σε χιλιάδες αεροπορικές επιθέσεις κατά της Συρίας που πραγματοποιήθηκαν λόγω της έλλειψης επαρκούς αεροπορίας στη χώρα της Δαμασκού. Υποστηρίζεται από την ολοένα και πιο κρίσιμη συμμαχία με τη Ρωσία, η οποία, βυθισμένη σε έναν πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, δεν έχει την πολυτέλεια –προς το παρόν– να ξεκινήσει έναν πόλεμο εναντίον των Ισραηλινών.

Και έρχεται να πει ψέματα αντάξια εκείνου του υπηρέτη του Ροκφέλερ που λέγεται Μελόνι, πρωθυπουργού που είναι εχθρός των Ιταλών και κυρίως των φτωχών, που σε πολλές περιπτώσεις υπερασπίστηκε το δικαίωμα του Νετανιάχου να υπερασπίζεται τον λαό του εξολοθρεύοντας 32 χιλιάδες Παλαιστίνιους. η απαγωγή 200 ομήρων και η δολοφονία χιλίων Ισραηλινών στην οποία συνέβαλαν και τα πολυβόλα των ελικοπτέρων των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων που επενέβησαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 από τη Χαμάς, με την υποστήριξη της ισραηλινής και αμερικανικής αντικατασκοπείας της Mossa και της CIA όπως κατήγγειλαν πολιτικοί και 007 των Η.Π.Α.

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παραδέχτηκε ότι ο ισραηλινός στρατός σκότωσε «άθελά του» τους επτά εργαζομένους της World Central Kitchen (WCK) που έχασαν τη ζωή τους σε επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας.

 

 

«Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια τραγική περίπτωση κατά την οποία οι δυνάμεις μας χτύπησαν ακούσια αθώους ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας», είπε ο Νετανιάχου σε ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης προς την ιατρική ομάδα που τον χειρούργησε για κήλη. Ο πρωθυπουργός, που έχει ήδη παραιτηθεί, επανέλαβε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί σε βάθος και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τέτοια πράγματα «συμβαίνουν στον πόλεμο». «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά», διαβεβαίωσε στη συνέχεια.

Ο Σιωνιστής τύραννος δεν μίλησε καθόλου για τους Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν ενώ έκαναν ουρές για ανθρωπιστική βοήθεια. Σαν να τους θεωρούσε θύματα σιωπηρά ένοχους ότι ήταν μουσουλμάνοι.

Ο κίνδυνος ενός βιβλικού Αρμαγεδδώνα

Όμως η δολοφονική άνοια του Ισραηλινού πρωθυπουργού πάει παραπέρα και κινδυνεύει πραγματικά να προκαλέσει τον βιβλικό Αρμαγεδδώνα και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ενώ η γενοκτονία στη Γάζα αμφισβητήθηκε με λόγια αλλά υποστηρίχθηκε με πράξεις από τη «βρώμικη και γουρουνιά» Δύση, η οποία στερείται πλέον αξιών που δεν σχετίζονται με τις υποθέσεις του Arms Lobby και του Big Pharma, αφήνεται στα χέρια πολιτικών που αμαυρώνονται από οικεία σχέσεις με πολέμαρχους όπως η Ursula von Der Leyen, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και ο Guido Crosetto, υπουργός Άμυνας στην Ιταλία, αλλά ήδη πρόεδρος της ένωσης AIAD που συγκεντρώνει κατασκευαστές πυραύλων.

 

 

Αυτή είναι η υπόθεση που επέτρεψε στο Ισραήλ να ανεβάσει τον πήχη για να δει εάν το Ιράν, η μόνη πυρηνική δύναμη στη Μέση Ανατολή εκτός από το Τελ Αβίβ, αποφασίζει αν θα αποδεχθεί την πρόκληση του κινδύνου ενός Ολοκληρωτικού Πολέμου που θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιος.

Ενώ οι ηλίθιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί και πολίτες παραμένουν αδιάφοροι, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι μια κλιμάκωση θα μπορούσε να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην Ευρώπη.

Η ανωτερότητα των ατομικών όπλων του Ισραήλ σε σύγκριση με αυτό του Ιράν είναι συντριπτική: τουλάχιστον εκατό γνωστές πυρηνικές κεφαλές έναντι ίσως 5 ή 10 για την Τεχεράνη, η οποία εργάζεται για τους ατομικούς πυραύλους με μεγάλη μυστικότητα εδώ και χρόνια.

 

 

Στην πράξη, ο Νετανιάχου θέλει να επαναλάβει την καταστροφική στρατηγική που χρησιμοποιείται στη Γάζα σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, χάρη στη σιωπηλή συναίνεση αυτού του κοπαδιού των υπαλλήλων του Λόμπι Όπλων που κυβερνά τις ΗΠΑ, την ΕΕ και την Ιταλία.

Αλλά πόσο καιρό θα αντέξει το Ιράν τέτοιες διεθνείς εξοργίσεις που είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια κλιμάκωσης προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ρωτήστε τα γουρούνια τους συνεργούς ενός ρατσιστή δολοφόνου που κυβερνούν την Ευρώπη και την Ιταλία. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες των στρατιωτικών εκδηλώσεων.

 

 

Το Ιράν αναμένει «αποφασιστική δράση» από την ΕΕ σχετικά με την ισραηλινή επίθεση στο προξενείο στη Συρία

Το Ιράν αναμένει «πραγματική και άμεση δράση» από την ΕΕ σχετικά με το ισραηλινό χτύπημα στο προξενείο στη Συρία, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.

Πρώτα το Ισραήλ σκότωσε έναν από τους στρατηγούς του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) σε μια επίθεση εναντίον ιρανικών θέσεων στη Συρία, μετά βομβάρδισε την ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό.

Εάν κάποιο έθνος στη Μέση Ανατολή είχε πραγματοποιήσει αυτές τις δύο πράξεις, θα είχε ήδη υπάρξει στρατιωτική αντίποινα από την Ατλαντική Συμμαχία όπως συνέβη στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν.

Αλλά η συνενοχή του ΝΑΤΟ, με επικεφαλής μια μαριονέτα του Μπιλ Γκέιτς και με χρηματοδότηση από τον Τζορτζ Σόρος σε κάθε μυστική εγκληματική επιχείρηση, επέτρεψε στον πιο εγκληματία πολιτικούς της σύγχρονης εποχής, τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, να είναι έτοιμος να θέσει την πρόκληση για τον Τρίτο Πόλεμο. .

«Αναμένουμε αποφασιστική καταδίκη αυτού του εγκλήματος, καθώς και πραγματικές και άμεσες ενέργειες ως προς αυτό», είπε ο υπουργός, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Ο Abdollahian έθεσε για άλλη μια φορά την ευθύνη για την κλιμάκωση στην περιοχή στις ΗΠΑ, οι οποίες παρέχουν υποστήριξη στο Ισραήλ.

Την 1η Απριλίου, το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA ανέφερε ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε πλήγμα σε κτίριο στη Δαμασκό. Ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το προξενείο του Ιράν ήταν ο στόχος αυτής της επίθεσης. Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το χτύπημα είχε σκοτώσει επτά στρατιωτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων ο στρατηγός Mohammad Reza Zahedi και ο στρατηγός Mohammad Hadi Haji-Rahimi. Σύμφωνα με το κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι του Ιράν IRIB , ο Zahedi διοικούσε τις μονάδες της δύναμης Al-Quds του IRGC στον Λίβανο και τη Συρία.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα