Νταβός: Ο χώρος του διαδικτύου δεν ελέγχεται αρκετά και είναι πρόβλημα για την μεγάλη επανεκκίνηση

Νταβός: Ο χώρος του διαδικτύου δεν ελέγχεται αρκετά και είναι πρόβλημα για την μεγάλη επανεκκίνηση

21 Ιανουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:403
Μοίρασέ το

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι η Πρώτη Τροποποίηση των ΗΠΑ, η οποία προστατεύει την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του Τύπου, πρέπει να παραδοθεί στην ιστορία προκειμένου να επιτραπεί μια επιτυχημένη «επανεκκίνηση» της ανθρωπότητας.

Μια λαϊκή ελληνική παροιμία, λέει: ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ…
Κι αυτοί που θα γελάσουμε στο τέλος, θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ…
Και επειδή αυτά τα ερπετά με όλη τη σημασία της λέξης, ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΚΡΟΙΣΟ, να τους το θυμίσουμε:
“ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ”!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Βρε το υβριδιακό ζαβό… μέχρι και ψεύτικη σύλληψη του ετοίμασαν… ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ…
Σύμφωνα με τον Αμερικανό γερουσιαστή Joe Manchin, η Πρώτη Τροποποίηση των ΗΠΑ είναι ένα πρόβλημα για το οποίο οι παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πρέπει να βρουν μια λύση.
Σύμφωνα με τον Μάντσιν και τους παγκοσμιοποιητές στο Νταβός, ο χώρος των μέσων ενημέρωσης δεν ελέγχεται αρκετά.
Αυτό μπορεί να σας ακούγεται παράλογο, αν σκεφτείτε ότι τα mainstream μέσα αγοράζονται και πληρώνονται πλήρως. Αλλά ο Manchin, ο Schwab και η ελίτ του Νταβός δεν μιλούν για mainstream μέσα ενημέρωσης. Μιλάνε για ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης και γενικότερα για το διαδίκτυο. Μιλούν για αληθινούς ανθρώπους όπως εσύ και εγώ.
Το Διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τις ελίτ. Θέλουν η ανθρωπότητα να ζει σε έναν κόσμο όπου πολιτικό θέατρο όπως η ψεύτικη σύλληψη της Γκρέτα Τούνμπεργκ αυτή την εβδομάδα στη Γερμανία μεταδίδεται στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων, όπου όλοι αποδέχονται τα πάντα στην ονομαστική τους αξία, επειδή δεν υπάρχει κανένας που να αμφισβητεί την αφήγηση και να εκθέσει τα ψέματα.
Ρίξτε μια ματιά στην Thunberg και τους συναδέλφους της ηθοποιούς να γελούν, να ποζάρουν και να ετοιμάζονται για τις κάμερες πριν από την ψεύτικη σύλληψη που έγινε σε κάθε mainstream δίκτυο μέσων ενημέρωσης στον κόσμο.
Είναι όλα ψεύτικα και έτσι αρέσει στην παγκόσμια ελίτ. Οτιδήποτε αληθινό δέχεται επίθεση από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, χλευάζεται ως ψευδείς ειδήσεις από ελεγκτές γεγονότων και καταστέλλεται από αλγόριθμους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ζούμε μια πλήρη κατά μέτωπο επίθεση κατά της αλήθειας και της ευπρέπειας, μια εποχή που τα ψέματα διαφημίζονται ως αυτονόητες αλήθειες και όποιος τολμά να πει την αλήθεια για την πραγματική ατζέντα των ελίτ συκοφαντείται, υβρίζεται, επιτίθεται ως τρελός ή ακόμα χειρότερα  μαθαίνουμε ότι αυτοκτόνησε!
Ο Klaus Schwab βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο από την Ιαπωνία αυτή την εβδομάδα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Σημειώστε την αντίδρασή του όταν λέει ότι είναι ανεξάρτητη δημοσιογράφος.
Μην κάνετε λάθος, η παγκόσμια ελίτ είναι τρομοκρατημένη μαζί μας.
Η ελίτ δεν θα σταματήσει σε τίποτα ως να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης και το Διαδίκτυο επειδή το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο.
Ο Klaus Schwab και οι χαζοί του γίνονται όλο και πιο αλαζονικοί και έχουν αρχίσει να καυχώνται για τα σχέδιά τους να ερημώσουν τον κόσμο και να εισαγάγουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ο Schwab έχει παραιτηθεί ακόμη και να προσποιείται ότι δεν θέλει να καταστρέψει την Αμερική από μέσα. Εδώ παραδέχεται ότι η Αμερική θα καταστραφεί και ο κόσμος θα διοικείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα ενδιαφερόμενα μέρη του, συμπεριλαμβανομένων των Blackrock και Bill Gates.
Και αν αναρωτιέστε πόσο αυστηρά ελέγχει η παγκόσμια ελίτ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, έχουμε μερικά εκθέματα για την εισαγγελία.
Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν εκτεθεί διαβάζοντας από το ίδιο ακριβώς σενάριο και προωθώντας μια πανομοιότυπη προπαγανδιστική αφήγηση. Πάρτε για παράδειγμα την άκρως θεατρική επιδρομή του FBI στο Mar-a-Lago του περασμένου έτους.
Αυτό εγείρει το ερώτημα, τι έχει να κρύψει η ελίτ και γιατί είναι τόσο αποφασισμένη να κάνει τους πάντες να δουν τα μεγάλα γεγονότα με τον ίδιο τρόπο;
Αυτό είναι ο έλεγχος του νου σε δράση. Υπάρχει λόγος που ονομάζονται προγράμματα και προγραμματισμός.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ πιάνονται να παπαγαλίζουν από το ίδιο προπαγανδιστικό σενάριο.
Το 1949 ένας διευθυντής της CIA ονόματι Frank Wisner έλαβε το καθήκον να δημιουργήσει μια οργάνωση υπεύθυνη για τη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης και την άμεση δράση στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η λειτουργία θα ήταν γνωστή ως Mockingbird.
Η αιτιολόγηση της Επιχείρησης Mockingbird ήταν η μάχη ενάντια στον κομμουνισμό. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά με τα κυβερνητικά προγράμματα, ο δηλωμένος στόχος και η πραγματικότητα για το τι χρησιμοποιείται το πρόγραμμα δεν ευθυγραμμίζονται πάντα.
Η CIA θα συνέχιζε να προσλαμβάνει πολλούς κορυφαίους δημοσιογράφους που εργάζονται για μεγάλα κεντρικά μέσα ενημέρωσης για να προωθήσουν τον σκοπό τους. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Προσέλαβαν επίσης πολλούς φοιτητές και ξένους δημοσιογράφους. Οτιδήποτε για να σταματήσει την απειλή του κομμουνισμού. Και, όλο και περισσότερο, να επηρεάζει την κοινή γνώμη και με άλλους τρόπους.
Η CIA χρηματοδότησε ακόμη και ταινίες του Χόλιγουντ.
Ενώ μπορούμε να καθίσουμε εδώ και να διαφωνήσουμε για την ηθική μιας επιχείρησης όπως το Mockingbird, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα για την αποτελεσματικότητά της. Το Mockingbird ήταν απίστευτα αποτελεσματικό.
Η επιχείρηση Mockingbird ήταν ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας της CIA που ξεκίνησε στα πρώτα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου και προσπάθησε να χειραγωγήσει εγχώριους αμερικανικούς οργανισμούς ειδήσεων για προπαγανδιστικούς σκοπούς.
Η CIA μπόρεσε να εφαρμόσει ένα σύστημα χειραγώγησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, επιτρέποντάς τους να ελέγχουν την αφήγησή τους, ενώ λογοκρίνουν εκείνα που δεν τους άρεσαν, εφόσον βρισκόταν σε μια εταιρεία υπό τον έλεγχό τους.
Τεράστιες εταιρείες μέσων ενημέρωσης που έλεγχαν τεράστιες εκτάσεις του αμερικανικού τοπίου των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των CBS, Time Magazine, The New York Times και της Washington Post, ήταν όλες στο χρηματιστήριο της CIA ? και άμεσα υπό τον έλεγχό τους.
Ενώ η Επιχείρηση Mockingbird ήταν σε θέση να λειτουργεί κρυφά για πολλά χρόνια, δεν μπορούσαν να μείνουν για πάντα στη σκιά. Το 1964, ο Ντέιβιντ Γουάιζ και ο Τόμας Μπ. Ρος δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο «Η Αόρατη Κυβέρνηση».
Το βιβλίο αποκάλυψε τις μυστικές δραστηριότητες της CIA και τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας. Στη συνέχεια, μόλις δύο χρόνια αργότερα, το Ramparts δημοσίευσε την πρώτη έκθεση του Mockingbird.
Ο Σολ Στερν, ο συγγραφέας του εκθέματος, περιγράφει την εμπειρία: «Μέχρι να ξεσπάσει η ιστορία των Ramparts, η κυβέρνηση θα μπορούσε να υπολογίζει στη δημοσιογραφία των Μανδαρίνων της Ουάσιγκτον για την προστασία των μυστικών εθνικής ασφάλειας. Αλλά καθώς οι λεπτομέρειες των μπροστινών ομάδων διαχύθηκαν, τα editorial στους Times και η Post παρέσυραν τη μυστική συμφωνία χρηματοδότησης και τη συνέκριναν με μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εχθροί του Ψυχρού Πολέμου της Αμερικής».
Πηγή: /newspunch.com

Πηγή

Προβολές : 403


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα