ΝΤΡΟΠΗ για την “δικαιοσύνη” ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ. Στο Βαλκανικο Ισλαμαμπαντ, βρωμάει ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!!     ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ για την “δικαιοσύνη” ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ. Στο Βαλκανικο Ισλαμαμπαντ, βρωμάει ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

9 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:331
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω…

Δικηγόρος οικογενειών θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών: «Η ανακρίτρια έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό»

«Ο γιος του κ. Ντογιάκου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης για την ανακρίτρια, καθώς έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό.

 

Επειδή απ’ όπου και να την πιάσεις την συγκεκριμένη τραγωδία, βρωμάει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, αυτή που θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος για να αποδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι η δικαστική εξουσία.

Με έναν Ντογιάκο, κολλητάρι τριών πρωθυπουργών, δυο πρώην και του νυν πρωθυπουργού Μητσοτάκη, και με μια “δικαιοσύνη” σχεδόν πλήρως διαπλεκόμενη με την εξουσία, είναι δεδομένο πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ…

ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΟΧΟΙ.

ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.

ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ…

ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ … ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Φυσικά, τίθεται το ερώτημα ποιος είναι ο πρώην υπουργός;

Επίσης τίθεται το εύλογο ερώτημα αυτοί που διόρισαν την συγκεκριμένη ανακρίτρια για να ερευνήσει το έγκλημα των Τεμπών δεν γνώριζαν ότι λόγω συγγένειας υπάρχει κώλυμα;

Συγκεκριμένα, στον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας αναφέρεται:

«Άρθρο 7
Αμεροληψία των διοικητικών οργάνων
1. Τα διοικητικά όργανα, μονομελή ή συλλογικά, πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

2. Τα μονομελή όργανα, καθώς και τα μέλη των συλλογικών οργάνων, οφείλουν να απέχουν από κάθε ενέργεια ή διαδικασία που συνιστά συμμετοχή σε λήψη απόφασης ή διατύπωση γνώμης ή πρότασης εφόσον:

α) η ικανοποίηση προσωπικού συμφέροντός τους συνδέεται με την έκβαση της υπόθεσης, ή

β) είναι σύζυγοι ή συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, κατ ́ ευθεία μεν γραμμή απεριορίστως, εκ πλαγίου δε έως και τέταρτου βαθμού, με κάποιον από τους ενδιαφερομένους, ή

γ) έχουν ιδιαίτερο δεσμό ή ιδιάζουσα σχέση ή εχθρότητα με τους ενδιαφερομένους.»

Από την στιγμή μάλιστα που δεν είναι γνωστό και το όνομα του πρώην υπουργού κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως η συγγενική σχέση της ανακρίτριας επηρεάζει την διερευνητική διαδικασία.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι οι συγγενείς ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλες τις πτυχές.

«Πρέπει να ψάξουμε γιατί κανένας από τους συνηγόρους που βγαίνει δεν λένε κάποια πράγματα. Πρώτον η ανακρίτρια έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό της νυν κυβέρνησης.

Έχω καταθέσει αίτηση εξαίρεσης για να μπορεί να υπάρξει η ελεύθερη και ανεξάρτητη δικαστική διερεύνηση του θέματος».

Ο δικηγόρος σημείωσε, επίσης, ότι «η συγγενική σχέση της ανακρίτριας δεσμεύει την ανάκριση».

Στην συνέχεια, ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες θα πρέπει να εξαιρεθεί η κυρία Ανακρίτρια.

«Υπάρχει εισαγγελική λειτουργός η οποία ήταν το 2017 στην υπόθεση στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης, και έχει οριστεί πάλι, ενώ έχει θέσει στο αρχείο την υπόθεση με τους τρεις νεκρούς», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τον κ. Ντογιάκο, ο δικηγόρος ανέφερε ότι «ο γιος του κ. Ντογιάκου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Πηγή

Προβολές : 331


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα