ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

9 Φεβρουαρίου, 2024 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:750
Μοίρασέ το

 

Βουλευτής του Νατσιού έκανε… διατάσεις στην Εξεταστική για τα Τέμπη

Μαλλιά κουβάρια Μαρκόπουλος και Βρεττός

Ο πρόεδρος της επιτροπής (της πλάκας, γιατί δεν πρόκειται να βγάλει πόρισμα ευθύνης) Δημήτρης Μαρκόπουλος, σήμερα δήλωσε πως … ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…
Και ο βολευτής της ΝΙΚΗΣ, κάνει γυμναστική με διατάσεις… (υποκύψεις δεν έκανε;;;)…
57 ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ…
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ… ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ … ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…!!!!!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής Νίκος Βρεττός της Νίκης, καθώς ο τελευταίος επιδεικτικά σηκώθηκε και έκανε διατάσεις την ώρα που μίλαγε ο πρώτος για τον έντονο μεταξύ τους καβγά που είχε προηγηθεί!

Ο Ν. Βρεττός αποβλήθηκε από την αίθουσα επειδή έκανε ασκήσεις γυμναστικής και διατάσεις μέσα στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή. Το επεισόδιο δεν έμεινε μόνο στην αίθουσα, αλλά συνεχίστηκε και στους διαδρόμους και χρειάστηκαν να μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να μην πιαστούν στα χέρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε αντιπαράθεση του προεδρείου με τον βουλευτή της Νίκης λόγω του τρόπου και του περιεχομένου των ερωτήσεων του Ν. Βρεττού προς τον μάρτυρα. Την ώρα που μίλαγε ο Δ. Μαρκόπουλος, ο Ν. Βρεττός σηκώθηκε όρθιος και έκανε ασκήσεις γυμναστικής και διατάσεις για να ξεπιαστεί, όπως ισχυρίσθηκε αργότερα. Μάλιστα, έλεγε πως θεωρούσε ότι δεν τον έπιανε η κάμερα της τηλεόρασης που μεταδίδει την συνεδρίαση!!!

Ο Δ. Μαρκόπουλος φώναζε για «απρέπεια» Βρεττού και ο Ν. Βρεττός φώναζε στον Δ. Μαρκόπουλο. Τελικά, η συνεδρίαση διακόπηκε από τον Δ. Μαρκόπουλο, αλλά συνεχίστηκε στον διάδρομο όταν συναντήθηκαν οι δύο βουλευτές: «Καταλαβαίνεις τι κάνουμε εδώ; Με τι σοβαρό ζήτημα ασχολούμαστε» φώναζε ο Δ. Μαρκόπουλος με τις φωνές του να φτάνουν από τον δεύτερο όροφο στο ισόγειο.

Ο Ν. Βρεττός έλεγε ότι έχει πρόβλημα με την μέση του, γεγονός που εξόργισε τον ήδη εξοργισμένο Δ. Μαρκόπουλο: «Είσαι αδιανόητος» φώναζε. Ευτυχώς, παρενέβησαν άλλοι βουλευτές και παριστάμενοι, και δεν πλησίασαν ο ένας τον άλλο.

Όταν, όμως, ξεκίνησε η συνεδρίαση ο Δ. Μαρκόπουλος είπε πως «είναι η τελευταία φορά που δείξαμε ανοχή σε συμπεριφορές που παρεκκλίνουν των κοινοβουλευτικών αρχών» και ότι «δεν είναι δυνατόν εκπρόσωποι του κοινοβουλευτισμού να συμπεριφέρονται λες και είναι παιδική χαρά».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής απέβαλε και αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή της Νίκης επικαλούμενος τα άρθρα 76 και 77 του Κανονισμού.

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 750


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα