Ξέπλυμα και ΣΔΟΕ «ψάχνουν» την Εύα Καϊλή για αγορά οικοπέδου προβολής 10 στρεμμάτων «πάνω στη θάλασσα» στο Ιστέρνι της Πάρου, αντί του ποσού των 450.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2021, μετά από καταγγελίες που υπεβλήθησαν ανωνύμως!

Ξέπλυμα και ΣΔΟΕ «ψάχνουν» την Εύα Καϊλή για αγορά οικοπέδου προβολής 10 στρεμμάτων «πάνω στη θάλασσα» στο Ιστέρνι της Πάρου, αντί του ποσού των 450.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2021, μετά από καταγγελίες που υπεβλήθησαν ανωνύμως!

14 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:289
Μοίρασέ το

 

Πρόκειται για προνομιακό οικόπεδο με παλαιά άδεια, ιδιοκτησίας Κ. Τουλούπα, που χτίζει υπόγειο, ισόγειο, όροφο, πισίνα ή πισίνες! Τοπογραφικό και σχέδια φέρεται να είχε αναλάβει το πολύ γνωστό τεχνικό γραφείο «Βαζαίος- Πετρόπουλος»!

 

Έχει πολύ βάθος το …σκάνδαλο της Ευήτσας…

Κοίτα βρε παιδί μου, τι κάνει ένα … μνι…!!!

Αλλά απ’ ότι φαίνεται όλα τα μνια της “οικογένειας Καϊλή” κι ο πατέρας αρχιλαμόγιο…

Το κοριτσάκι της λυπάμαι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στο στόχαστρο της Αρχής για το ξέπλυμα, του ΣΔΟΕ και των φορολογικών αρχών έχουν περιέλθει στοιχεία, διά μέσω κατάθεσης φακέλου που απεστάλη ανωνύμως, τα οποία αφορούν πιθανολογούμενη αγορά οικοπέδου προβολής στην Πάρο, από την Εύα Καϊλή πιθανότατα μέσω του συζύγου της ή της οικογένειας της, ίσως ακόμη και μέσω τρίτου εταιρικού σχήματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, στις Ανεξάρτητες Αρχές καταγγέλθηκε ότι η κυρία Καϊλή βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις τον Αύγουστο του 2021, με τον γνωστό επιχειρηματία της Πάρου κύριο Κ. Τουλούπα, για την αγορά οικοπέδου 10 στρεμμάτων στην προβεβλημένη περιοχή Ιστέρνι, σχεδόν δίπλα στη θάλασσα αντί του ποσού των 450.000 ευρώ!

Τα σχέδια και τα τοπογραφικά, σύμφωνα με τις ανώνυμες καταγγελίες που περιήλθαν στις Αρχές, τα είχε αναλάβει το επίσης πολύ γνωστό τεχνικό γραφείο της Πάρου «Βαζαίος- Πετρόπουλος»! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στις αρχές έχουν περιέλθει τοπογραφικά, καθώς και διαβιβαστικά από τον κύριο Βαζαίο προς την κυρία Εύα Καϊλή!

Πρόκειται για ένα οικόπεδο σε εξαιρετική τοποθεσία, από τις ακριβότερες του δημοφιλούς νησιού των Κυκλάδων, στην περιοχή Ιστέρνι, πολύ κοντά στην Νάουσα και δίπλα στον όμορφο οικισμό του Αμπελά που εξελίσσεται ραγδαία με εντυπωσιακά beach bar (Aspro) και ξενοδοχεία (Parocks)!

Κατά τις πληροφορίες η τιμή των 450.000 ευρώ είναι απολύτως λογική, ενδεχομένως και να θεωρείται φθηνή με βάση τα σημερινά δεδομένα καθώς το εν λόγω οικόπεδο διαθέτει παλαιά άδεια και χτίζει υπόγειο, ισόγειο, όροφο και πισίνα ή πισίνες!

Το ζήτημα που καλούνται να διερευνήσουν την ώρα τούτη οι φορολογικές αρχές και το ξέπλυμα, είναι κατά ποσόν η καταγγελόμενη αγορά ολοκληρώθηκε, σε ποιο όνομα πραγματοποιήθηκε, τι τιμή ανεγράφη επισήμως στα συμβόλαια και εάν η καταβολή των χρημάτων (του πραγματικού αντιτίμου) δικαιολογείται βάσει των φορολογικών δηλώσεων και του πόθεν έσχες της Εύας Καϊλή, του συντρόφου της ή όποιου τέλος πάντων έχει εμφανιστεί ως αγοραστής (παρένθετο πρόσωπο) στο βαθμό που οι καταγγελίες επιβεβαιωθούν!

Επιπροσθέτως θα ελεγχθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, μηχανικοί – ιδιοκτησία, ως προς την πιθανότητα αποδοχής μαύρου χρήματος και προϊόντος που προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα!

 

Πηγή

Προβολές : 289


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα