Ξέσπασε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας: «Όποιος διανοηθεί να δώσει “τρελόχαρτο” στον παιδόφιλο, θα με βρει απέναντι του».

Ξέσπασε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας: «Όποιος διανοηθεί να δώσει “τρελόχαρτο” στον παιδόφιλο, θα με βρει απέναντι του».

11 Οκτωβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:513
Μοίρασέ το

 

«Τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος που συνελήφθησαν είναι κι οι ίδιοι πατέρες, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Κάποτε λέγαμε ότι όλοι αυτοί είναι ψυχικά ασθενείς. Δεν είναι έτσι πλέον. Όλοι αυτοί έχουν σεξουαλικές διαστροφές», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ…

Γεμίσαμε με σεξουαλικούς διαστροφείς…

ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…

Ελεύθεροι σκοπευτές χρειάζονται… για να σωθούν τα παιδιά…

Καταλάβετέ το… ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.Μην περιμένετε το δημόσιο να ανταποκριθεί άμεσα και να σταλεί ψυχίατρος και παιδοψυχολόγος για το βιασθέν κοριτσάκι… Σταθείτε δίπλα του μέχρι να ξαναλάμψει η ψυχούλα του…

Ξέσπασε ο Δημήτρης Σούρας αναφερόμενος στον 53χρονο που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.

Ο διακεκριμένος ψυχίατρος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσε κατηγορηματικά πως «όποιος διανοηθεί να δώσει “τρελόχαρτο” στον παιδόφιλο, θα με βρει απέναντι του».

«Τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος που συνελήφθησαν είναι κι οι ίδιοι πατέρες, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Κάποτε λέγαμε ότι όλοι αυτοί είναι ψυχικά ασθενείς. Δεν είναι έτσι πλέον. Όλοι αυτοί έχουν σεξουαλικές διαστροφές», είπε χαρακτηριστικά.

«Ας μη διανοηθεί λοιπόν κάποιος να του δώσει “τρελόχαρτο” για να πέσει στα μαλακά. Ας μη παραβιάσει κανείς τους παγκόσμιος κανόνες της ψυχιατρικής κάνοντας κάτι τέτοιο. Αυτές οι διαστροφές δεν θεραπεύονται», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο κ. Σούρας είπε επίσης ότι όλα αυτά είναι σημεία των καιρών καθώς υπάρχει κατακόρυφη αύξηση των σεξουαλικών διαστροφών στις μέρες μας, όπως άλλωστε και άλλων εγκλημάτων όπως οι γυναικοκτονίες:

«Δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν λέμε ισόβια, πρέπει να εννοούμε ισόβια κι όχι έξω σε 17 χρόνια».

Ο κ. Σούρας είπε ότι υπάρχουν περιπτώσεις εκπαιδευτικών που έχουν καταδικαστεί για παιδοφιλία κι επέστρεψαν στα σχολεία.

Τέλος, είπε ότι η 12χρονη στον Κολωνό θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια για να ξανασταθεί στα πόδια της και θα πρέπει το κράτος να μεριμνήσει και να της στείλει παιδοψυχολόγους, σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος τίθεται αφιλοκερδώς στη διάθεση της οικογένειας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα