Ξεκίνησε το δούλεμα του πόπολου, από τον ...”μπατριώτη” που ψήφισε το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...

Ξεκίνησε το δούλεμα του πόπολου, από τον ...”μπατριώτη” που ψήφισε το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...

4 Ιουλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:842
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … τα παίρνω στο κρανίο…

 

«Πρώτο crash test των πατριωτών»

Θέλω ν’ αγιάσω και δεν μ’ αφήνουν…
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;;;
Άρα ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΒΕΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…
ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…
ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ΠΟΤΕ… ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ, ΒΕΛΟ…
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΛΟΙΦΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ.1. Άλλο έντιμη πολιτική πράξη, κι άλλο το κάνω για να τεστάρω τους άλλους “μπατριώτες”…
Υ.Γ.2. Βγες ρε να αποκηρύξεις ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ – ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…
Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις αλλά… πέντε προτάσεις για Εξεταστικές Επιτροπές κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο ίδιος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, το τιτλοφορεί ως το «πρώτο crash test των πατρωτών». Και επιχειρεί να βγει από νωρίς ένα βήμα πιο μπροστά, στο κοινοβουλευτικό τερέν, μεταξύ των τριών κομμάτων που εκτείνονται στα δεξιά και δεξιότερα της ΝΔ.

Προς τούτο η Ελληνική Λύση, «πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της» όπως χαρακτηριστικά τονίζει, κατέθεσε προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα πέντε προτάσεις για σύσταση αντίστοιχων Εξεταστικών Επιτροπών.

Η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι τραγωδίες σε Τέμπη, Μάτι, η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά και το πρώτο εξάμηνο του 2015 της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι τα πέντε ζητήματα για τα οποία προτείνει Εξεταστικές Επιτροπές ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

«Ραγδαίες εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο!

Κατατέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αιτήσεις Εξεταστικών Επιτροπών για Πρέσπες, Τέμπη, Μάτι, υποχρεωτικότητα εμβολίων, πρόστιμα κλπ. Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν ή δεν θα τους αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ετσι έκαναν και το μεσημέρι που ενώ δεν ψήφισαν αντιπρόεδρο ήθελαν να τους ψηφίσουν. Το μόνο πατριωτικό λαϊκό κόμμα της Βουλής απέδειξε ποιο είναι» σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

Χ.

 

Πηγή

Προβολές : 842


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα