Ξεροκατάπινε και κοίταγε το πάτωμα ιδρωμένος ο Στίγκας σε νέα 3ωρη κατάθεση που έδωσε σήμερα στην εισαγγελέα του Α.Π. Γεωργία Αδειλήνη για όσα είπε και ξε-είπε ο κυρ Βασίλης των «Σπαρτιατών» περί Greek Mafia μέσα στο κόμμα του και Δον Κορλεόνε που ελέγχει τους βουλευτές.

Ξεροκατάπινε και κοίταγε το πάτωμα ιδρωμένος ο Στίγκας σε νέα 3ωρη κατάθεση που έδωσε σήμερα στην εισαγγελέα του Α.Π. Γεωργία Αδειλήνη για όσα είπε και ξε-είπε ο κυρ Βασίλης των «Σπαρτιατών» περί Greek Mafia μέσα στο κόμμα του και Δον Κορλεόνε που ελέγχει τους βουλευτές.

19 Σεπτεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

Αρνήθηκε να τον συνοδεύσει έστω και ένας βουλευτής του!

 

 

 

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, πέραν της παρακάτω σύνθεσης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε νέα κατάθεση του ύστερα από την διακοπή που ο ίδιος είχε ζητήσει από την προγενέστερη κατάθεση, προχώρησε σήμερα ο Στίγκας στον Άρειο Πάγο ενώπιον της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Γεωργίας Αδειλίνη για τις καταγγελίες που είχε κάνει περί “greek mafia” και Δον Κορλεόνε και προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Για μια ακόμα φορά ο Στίγκας δεν συνοδευόταν από κανέναν βουλευτή του.


Υπενθυμίζεται ότι ο Στίγκας σε δηλώσεις του είχε επίσης υποστηρίξει πως βουλευτές του κόμματος επισκέπτονταν τον καταδικασμένο για συμμέτοχη σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού και έπαιρναν γραμμή.

Κάτι βέβαια που αναίρεσε μετά την πρώτη κατάθεσή του στις Σεπτεμβρίου 2023 στην κυρία Αδειλίνη, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “εγώ δεν είχα κάνει δήλωση ότι πηγαίνουν στο Δομοκό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η κυρία Αδειλίνη, θα καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί από τον Στίγκα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Στίγκας ζήτησε να διευκρινίσει κάποιες απαντήσεις που είχε δώσει στην προγενέστερη κατάθεση του με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να του υπενθυμίζει: «… Η κατάθεση κρίνεται επί των νυν και των προηγουμένων λεχθέντων».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Στίγκας προσπαθούσε με απαντήσεις γενικόλογες να ξεγλιστρήσει από συγκεκριμένες ερωτήσεις της ανώτατης εισαγγελέως που όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να ψάξει την υπόθεση αυτή… όσο δεν πάει άλλο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα