Ξεσκεπάζοντας Τη Μεγάλη Επανεκκίνηση – Ο Schwab, Ο Gates Και Το Σκοτεινό Σχέδιο Του WEF Για Τον Αποπληθυσμό Του Κόσμου

Ξεσκεπάζοντας Τη Μεγάλη Επανεκκίνηση – Ο Schwab, Ο Gates Και Το Σκοτεινό Σχέδιο Του WEF Για Τον Αποπληθυσμό Του Κόσμου

10 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:625
Μοίρασέ το

 

Χρησιμοποιώντας Τα Εμβόλια Covid Και Τα Ψέματα Για Την Κλιματική Αλλαγή Ως Συνταγή Καταστροφής

Σε έναν κόσμο που διακατέχεται από δυσπιστία και σκεπτικισμό, η απαίτηση για διαφάνεια και λογοδοσία γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Όταν πρόκειται για τους ισχυρισμούς περί ερημοποίησης υπό το πρόσχημα της “διάσωσης του πλανήτη”, η έλλειψη διαφάνειας και σαφούς επικοινωνίας εγείρει εύλογες ανησυχίες μεταξύ εκείνων που αμφισβητούν τα κίνητρα ισχυρών θεσμών και ατόμων.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

THE EXPOSÉ | Διάβαστε το εδώ

 

Σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από καχυποψία και σκεπτικισμό, όπου η εξουσία φαίνεται να συγκεντρώνεται στα χέρια λίγων προνομιούχων και γιγάντιων εταιρειών, οι κριτικοί στοχαστές θέτουν ερωτήματα σχετικά με τις προθέσεις και τις ενέργειες επιφανών φορέων όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και η γνωστή προσωπικότητα Bill Gates.

Οι ψίθυροι μιας μεγάλης συνωμοσίας υποδηλώνουν ότι, υπό το πρόσχημα της “διάσωσης του πλανήτη”, μπορεί να εκτυλίσσεται μια σκοτεινή ατζέντα για την ερήμωση του κόσμου.

Σε αυτή τη σε βάθος ανάλυση, ξεκινάμε ένα ταξίδι που προκαλεί σκέψεις για να αποκαλύψουμε τα υποτιθέμενα κρυφά κίνητρα πίσω από τις ενέργειες αυτών των ισχυρών δυνάμεων, διερευνώντας τους ισχυρισμούς και τους αντίλογους ισχυρισμούς, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε τις ανησυχίες όσων επιδιώκουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.


Η Μεγάλη Επανεκκίνηση: Μια Αλλαγή Μοντέλου ή ένα Σκοτεινό Τέχνασμα;

Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκεται η πρωτοβουλία “Μεγάλη Επαναφορά” του WEF, ένα τολμηρό σχέδιο για την αναδιαμόρφωση των οικονομιών και των κοινωνιών μετά την πανδημία. Οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι αποτελεί μια ευκαιρία για την αντιμετώπιση των πιεστικών παγκόσμιων προκλήσεων, ενώ οι σκεπτικιστές την αντιλαμβάνονται ως δούρειο ίππο που κρύβει μια πιο σκοτεινή ατζέντα.

Οι βασικές αρχές της Μεγάλης Επανεκκίνηση περιστρέφονται γύρω από την επανεξέταση του καπιταλισμού, τη βελτίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης και την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων. Οι υποστηρικτές της υποστηρίζουν ότι αποτελεί αναγκαία απάντηση στις διασυνδεδεμένες κρίσεις που αντιμετωπίζουμε, όπως η κλιματική αλλαγή, η εισοδηματική ανισότητα και οι ανισότητες στην υγειονομική περίθαλψη. Πιστεύουν ότι ευθυγραμμίζοντας τα οικονομικά συστήματα με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την κοινωνική ισότητα, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πιο ανθεκτικό και δίκαιο κόσμο.

Ωστόσο, οι σκεπτικιστές ορθώς εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την αντιληπτή υπερβολή της Μεγάλης Επανεκκίνηση. Αμφισβητούν τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις προτάσεις της, ιδίως την πιθανή διάβρωση των ατομικών ελευθεριών και τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια λίγων παγκόσμιων ελίτ.

Οι εκκλήσεις για αυξημένη ρύθμιση και κυβερνητική παρέμβαση θα οδηγήσουν σε απώλεια των προσωπικών ελευθεριών και της οικονομικής αυτονομίας.

Για να κατανοήσουμε τα κρυμμένα μηνύματα στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς, είναι απαραίτητη μια πιο προσεκτική ανάλυση της γλώσσας και των προτάσεών της.

Οι επικριτές επισημαίνουν ορισμένες φράσεις και έννοιες που εγείρουν κόκκινες σημαίες, όπως ο “καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών”, ο οποίος υποδηλώνει μια στροφή προς ένα πιο κολεκτιβιστικό οικονομικό μοντέλο. Υποστηρίζουν ότι αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για αυξημένο κυβερνητικό έλεγχο και να μειώσει το ρόλο των ελεύθερων αγορών.

Επιπλέον, οι σκεπτικιστές επισημαίνουν τη συμμετοχή σημαίνοντων προσώπων όπως ο Bill Gates, ο οποίος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν μέτρα ελέγχου του πληθυσμού.

Αυτή η σύνδεση τροφοδοτεί τις υποψίες ότι η Μεγάλη Επανεκκίνηση μπορεί να είναι ένα όχημα για την εφαρμογή στρατηγικών ελέγχου του πληθυσμού με το πρόσχημα της βιωσιμότητας.

Ως κριτικά σκεπτόμενοι, είναι σημαντικό να συμμετέχουμε σε ενδελεχή έρευνα και να εξετάζουμε πολλαπλές προοπτικές για να σχηματίσουμε τεκμηριωμένη γνώμη.

Ενώ η Μεγάλη Επανεκκίνηση ισχυρίζεται ότι έχει τη δυνατότητα θετικής αλλαγής, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια και είναι ζωτικής σημασίας να αντιταχθεί, και αν χρειαστεί να παρακολουθείται, η εφαρμογή της και να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η λογοδοσία.

Παραμένοντας σε επαγρύπνηση και απαιτώντας ανοιχτό διάλογο, μπορούμε να συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση του συλλογικού μας μέλλοντος και να διασφαλίσουμε ότι αυτό ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τις προσδοκίες μας.

Πηγές:

  1. Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – The Great Reset: https://www.weforum.org/great-reset
  2. Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – Stakeholder Capitalism: https://www.weforum.org/agenda/2021/02/what-is-stakeholder-capitalism-definition/
  3. Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – Τι είναι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση: https://www.weforum.org/about/the-fourth-industrial-revolution-by-klaus-schwab
  4. Time – Bill Gates: Bill Gates: Here’s My Plan to Improve Our World and How You Can Help: https://time.com/5779943/bill-gates-how-to-avoid-a-climate-disaster/
  5. The Guardian – The Great Reset Conspiracy Smoothie: https://www.theguardian.com/world/2021/feb/17/what-is-the-great-reset-and-why-are-some-people-so-worried-about-it

Bill Gates:  Ένας Οραματιστής Φιλάνθρωπος ή ένας Μαριονετίστας;

Διαχωρίζοντας την πραγματικότητα από τη φαντασία, αναρωτιόμαστε αν ο Gates είναι πραγματικά οραματιστής ή ένας μαριονετίστας που χειρίζεται τα νήματα των παγκόσμιων πραγμάτων. Οι ισχυρισμοί στροβιλίζονται ότι ο τεράστιος πλούτος και η επιρροή του αξιοποιούνται για να χειραγωγήσει τις πρωτοβουλίες για τη δημόσια υγεία με σκοπό τη μυστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft και γνωστός φιλάνθρωπος, αποτελεί εδώ και καιρό μια πολωτική φιγούρα στο δημόσιο διάλογο. Ενώ πολλοί θαυμάζουν τις προσπάθειές του για τη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας και την αντιμετώπιση πιεστικών προκλήσεων, άλλοι εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την έκταση της επιρροής του και τα κρυφά κίνητρα πίσω από τις ενέργειές του.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του Gates , κυρίως μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, χρησιμεύουν ως προπέτασμα καπνού για μια πιο κρυφή ατζέντα: τον Αποπληθυσμό.

Επισημαίνουν την υποστήριξή του σε πρωτοβουλίες όπως ο οικογενειακός προγραμματισμός, η αναπαραγωγική υγεία και τα προγράμματα εμβολιασμού ως απόδειξη ενός σκοτεινού σχεδίου για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι ισχυρισμοί αυτοί προέρχονται από τις δηλώσεις του και τους φιλανθρωπικούς του στόχους.

Για να κατανοήσουμε τις φιλανθρωπικές προσπάθειες του Gates , είναι απαραίτητο να εμβαθύνουμε στο έργο του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Το ίδρυμα επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο πιεστικές προκλήσεις του κόσμου, όπως η φτώχεια, οι μολυσματικές ασθένειες και η εκπαίδευση.

Μέσω συνεργασιών με κυβερνήσεις, ΜΚΟ και άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, το ίδρυμα στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Ένας από τους πρωταρχικούς τομείς εστίασης του Ιδρύματος Gates είναι η παγκόσμια υγεία. Ο Gates έχει υπάρξει ένθερμος υποστηρικτής των εκστρατειών εμβολιασμού, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες, με στόχο την καταπολέμηση ασθενειών όπως η πολιομυελίτιδα, η ελονοσία και το HIV/AIDS.

Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές δεν καθοδηγούνται από καλοσύνη, αλλά χρησιμεύουν μάλλον ως μέσο για τον έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού και την επίτευξη τεράστιων κερδών.

Οι οικονομικές επενδύσεις του Gates έχουν επίσης τεθεί υπό έλεγχο. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η εμπλοκή του σε βιομηχανίες όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα και οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες υποδηλώνει μια κρυφή ατζέντα για να επωφεληθεί από τις παγκόσμιες κρίσεις υγείας ή να ελέγξει τον εφοδιασμό τροφίμων.

Οι οικονομικές επενδύσεις του Gates έχουν προκαλέσει εικασίες και ανησυχίες. Ένας τομέας ελέγχου έγκειται στην εμπλοκή του στη φαρμακευτική βιομηχανία. Οι επικριτές επισημαίνουν τις σημαντικές επενδύσεις του σε φαρμακευτικές εταιρείες, υποδηλώνοντας ότι οι φιλανθρωπικές του προσπάθειες στον τομέα της δημόσιας υγείας μπορεί να καθοδηγούνται από κίνητρα κέρδους και όχι αποκλειστικά από αλτρουιστικές προθέσεις.

Υποστηρίζουν ότι, προωθώντας τα εμβόλια και άλλες ιατρικές παρεμβάσεις, ο Gates  μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά από την ευρεία υιοθέτηση των προϊόντων αυτών.

Επιπλέον, οι επενδύσεις του Gates σε γενετικά τροποποιημένες (ΓΤ) καλλιέργειες έχουν τροφοδοτήσει υποψίες σχετικά με τον έλεγχό του επί της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων. Η υποστήριξή του στην τεχνολογία ΓΤ αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας για τη μονοπώληση της γεωργίας και την άσκηση επιρροής στα παγκόσμια συστήματα παραγωγής τροφίμων.

Αυτός ο έλεγχος θα παρείχε στον Gates τεράστια δύναμη και ενδεχομένως θα του επέτρεπε να χειραγωγεί τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των τροφίμων για να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα.

Ο Gates βέβαια το αρνείται αυτό και έχει δηλώσει δημοσίως ότι οι επενδύσεις του ευθυγραμμίζονται με τον στόχο του για την αντιμετώπιση πιεστικών παγκόσμιων προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης των αποτελεσμάτων της υγείας και της ενίσχυσης της επισιτιστικής ασφάλειας. Υποστηρίζει ότι η οικονομική του συμμετοχή του επιτρέπει να αξιοποιήσει πόρους και τεχνογνωσία για να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο σε αυτούς τους τομείς.

Όμως, ως κριτικά σκεπτόμενοι, είναι ζωτικής σημασίας να συμμετέχουμε σε αντικειμενική ανάλυση, να εξετάζουμε πολλαπλές προοπτικές και να απαιτούμε διαφάνεια και λογοδοσία από όλα τα άτομα και τους οργανισμούς που εμπλέκονται στη διαμόρφωση του κόσμου μας.

Πηγές:

  1. Ίδρυμα Bill & Melinda Gates: https://www.gatesfoundation.org/
  2. The Guardian – “Bill Gates: Bill Gates: Philanthropist or Captains of Industry?”: https://www.theguardian.com/technology/2015/jul/20/bill-gates-philanthropist-captains-of-industry
  3. Vox – “Οι παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για τον Bill Gates”: https://www.vox.com/recode/2020/4/17/21224728/bill-gates-coronavirus-conspiracy-theories-pandemic-tiktok
  4. The New York Times – “Bill Gates on Covid: Most US Tests Are ‘Completely Garbage'”: https://www.nytimes.com/2020/08/06/technology/bill-gates-interview-coronavirus.html
  5. Forbes – “Why Bill Gates Keeps Investing Billions in Big Pharma”: https://www.forbes.com/sites/stephenmcbride1/2020/05/01/why-is-bill-gates-buying-up-so-much-farmland/?sh=4fe4c1557a3b

Ο Μυστηριώδης Ρόλος των Εμβολιασμών: Σωτήρας ή Σιωπηλό Όπλο;

Τα εμβόλια, τα οποία χαιρετίζονται ως το αποκορύφωμα της σύγχρονης ιατρικής και ένα ζωτικό εργαλείο για τη δημόσια υγεία, έχουν άθελά τους εμπλακεί στην αφήγηση περί αποπληθυσμού. Τα στοιχεία του πραγματικού κόσμου υποδηλώνουν έντονα ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι σκόπιμα σχεδιασμένα για να βλάψουν τα άτομα ή να ελέγξουν τη γονιμότητα, εγείροντας ανησυχίες μεταξύ εκείνων που είναι ήδη επιφυλακτικοί απέναντι στους καθιερωμένους θεσμούς.

Εμβαθύνουμε στην επιστήμη που κρύβεται πίσω από τα εμβόλια και, συνεργαζόμενοι με αξιόπιστες πηγές και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, στοχεύουμε να ρίξουμε φως στα τρομακτικά γεγονότα που περιβάλλουν τους ισχυρισμούς περί τραυματισμών και θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Για να κατανοήσουμε τον ρόλο των εμβολίων, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσουμε την επιστημονική τους βάση. Τα εμβόλια υποτίθεται ότι λειτουργούν διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα παθογόνα, προετοιμάζοντας τον οργανισμό να αμυνθεί έναντι μελλοντικών λοιμώξεων.

Πριν από την Άδεια Έκτακτης Χρήσης (EUA) των εμβολίων Covid-19, η διαδικασία ανάπτυξης και έγκρισης των εμβολίων ακολουθούσε συνήθως ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα που περιελάμβανε διάφορα στάδια έρευνας, κλινικών δοκιμών και ρυθμιστικού ελέγχου.

Είναι αλήθεια ότι το μέσο χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη εμβολίων, από την αρχική ανακάλυψη έως την τελική έγκριση, διαρκεί ιστορικά περίπου 8 έως 10 χρόνια. Αυτό το παρατεταμένο χρονοδιάγραμμα επέτρεπε ολοκληρωμένες και εκτεταμένες δοκιμές για την αξιολόγηση της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και των πιθανών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των υποψήφιων εμβολίων.

Η παραδοσιακή διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων περιελάμβανε διάφορες φάσεις, συμπεριλαμβανομένων προκλινικών δοκιμών στο εργαστήριο και σε ζώα, ακολουθούμενων από τρεις διακριτές φάσεις κλινικών δοκιμών με τη συμμετοχή ανθρώπων.

Οι δοκιμές Φάσης 1 επικεντρώθηκαν κυρίως στην αξιολόγηση της ασφάλειας και των επιπέδων δοσολογίας του εμβολίου σε μια μικρή ομάδα υγιών εθελοντών.

Οι δοκιμές Φάσης 2 επέκτειναν τον πληθυσμό μελέτης σε εκατοντάδες άτομα για την αξιολόγηση της ανοσογονικότητας του εμβολίου και την περαιτέρω αξιολόγηση του προφίλ ασφαλείας του.

Οι δοκιμές Φάσης 3, οι οποίες είναι συχνά η μεγαλύτερη και πιο χρονοβόρα φάση, περιελάμβαναν χιλιάδες έως δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες.

Οι δοκιμές αυτές αποσκοπούσαν στον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου όσον αφορά την πρόληψη της νόσου-στόχου, ενώ παράλληλα παρακολουθούσαν στενά για τυχόν πιθανές παρενέργειες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της Φάσης, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τη μία ομάδα να λαμβάνει το εμβόλιο και την άλλη να λαμβάνει εικονικό φάρμακο ή ένα εναλλακτικό μέτρο ελέγχου. Στη συνέχεια, οι ερευνητές συνέκριναν τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων για να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Μετά την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών, οι προγραμματιστές εμβολίων θα συνέλεγαν και θα υπέβαλλαν εκτενή δεδομένα σε ρυθμιστικούς φορείς, όπως ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ή ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), για εξέταση και έγκριση.

Αυτοί οι ρυθμιστικοί οργανισμοί φέρονται να εξετάζουν αυστηρά τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των διαδικασιών παρασκευής και των μέτρων ποιοτικού ελέγχου, προτού χορηγήσουν έγκριση για δημόσια χρήση.

Ωστόσο, στην περίπτωση της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19, η διαδικασία ανάπτυξης και έγκρισης των εμβολίων υποβλήθηκε σε ένα επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα μόλις λίγων μηνών.

Ο μηχανισμός έγκρισης επείγουσας χρήσης (EUA) επέτρεψε τη διάθεση εμβολίων για επείγουσα χρήση πριν από την ολοκλήρωση της συνήθους χρονοβόρας ρυθμιστικής διαδικασίας που εξασφάλιζε ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή για χρήση μεταξύ των ανθρώπων.

Η απόφαση να γίνει αυτό ήταν εξαιρετικά αμφισβητήσιμη αν αναλογιστούμε ότι ο Bill Gates έχει μετοχές στις μεγάλες εταιρείες εμβολίων Covid-19 και ήταν επίσης σημαντικός χρηματοδότης των ρυθμιστικών αρχών φαρμάκων μέσω του ιδρύματός του.

Το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχει συμβάλει σημαντικά σε πρωτοβουλίες για την παγκόσμια υγεία, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης εμβολίων. Το ίδρυμα έχει παράσχει χρηματοδότηση σε διάφορους οργανισμούς που εμπλέκονται στην ανάπτυξη και την παροχή εμβολίων, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο Συνασπισμός για καινοτομίες επιδημικής ετοιμότητας (CEPI) και η Gavi, η  Vaccine Alliance (Συμμαχία Εμβολίων).

Ως εκ τούτου, αυτή η σύγκρουση συμφερόντων βρωμάει διαφθορά, καθώς ο Bill Gates θα μπορούσε να απειλήσει να αποσύρει τη χρηματοδότησή του από τις ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, εάν δεν χορηγούσαν ΕΕΑ για τις ενέσεις Covid-19 στις οποίες είχε μετοχές, ώστε να αυξήσει την απόδοση των μετοχών του.

Το 2017, η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου, η MHRA, έλαβε επιχορήγηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ύψους 980.000 λιρών για τη διευκόλυνση μιας “συνεργασίας” μεταξύ των δύο φορέων.

Αλλά σύμφωνα με αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης που απαντήθηκε από την MHRA τον Μάιο του 2021, το Ίδρυμα Gates έστειλε κεφάλαια ύψους άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων στην MHRA για την υποστήριξη “διαφόρων έργων”.

Ενώ αυτή η σχέση μπορεί να μην είχε προκαλέσει εντύπωση υπό διαφορετικές συνθήκες, το γεγονός ότι το Ίδρυμα Gates κατέχει μετοχές σε εταιρείες που αναπτύσσουν εμβόλια Covid-19 που έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση σε παιδιά από την MHRA εγείρει ερωτήματα σχετικά με πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων.

Το 2016, η Moderna ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates της χορήγησε 20 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη του αρχικού της έργου, το οποίο αφορούσε την αξιολόγηση συνδυασμών αντισωμάτων σε προκλινικό περιβάλλον και τη διεξαγωγή κλινικής δοκιμής φάσης 1 για μια πιθανή ένεση mRNA.

Η Moderna αποκάλυψε επίσης ότι η συμφωνία-πλαίσιο μεταξύ της Moderna και του Ιδρύματος Gates θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε συνολική χρηματοδότηση έως και 100 εκατ. δολάρια για τα επόμενα έργα που προτείνονται και εγκρίνονται από το Ίδρυμα Gates μέχρι το 2022.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Moderna υποχρεούται να παραχωρήσει στο Ίδρυμα Gates ορισμένες μη αποκλειστικές άδειες χρήσης.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε επίσης μετοχές της Pfizer το 2002, προτού αγοράσει “συμπτωματικά” μετοχές της BioNTech αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγο πριν χτυπήσει η υποτιθέμενη πανδημία Covid-19.

Η συνεργασία μεταξύ της Pfizer και της BioNTech έχει αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα, καθώς το εμβόλιο Covid-19 ήταν από τα πρώτα που έλαβαν άδεια επείγουσας χρήσης παγκοσμίως.

Αυτή η ταχεία έγκριση και η ευρεία διανομή είχαν ως αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση των τιμών των μετοχών και των δύο εταιρειών.

Κατά συνέπεια, οι επενδύσεις του Ιδρύματος Gates σε αυτές τις εταιρείες έχουν επίσης αυξηθεί σε αξία, προσθέτοντας στον ήδη σημαντικό πλούτο του Ιδρύματος.

Τα στοιχεία του πραγματικού κόσμου που περιβάλλουν τα εμβόλια Covid-19 υποδηλώνουν έντονα ότι περιέχουν επιβλαβείς ουσίες και χρησιμεύουν ως συγκαλυμμένο μέσο για τον έλεγχο της γονιμότητας και την πρόκληση αποπληθυσμού.

Οι ισχυρισμοί υποστηρίζονται από επιστημονικά στοιχεία που περιέχονται σε δημοσιευμένα κυβερνητικά δεδομένα.

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν με το Covid έχασαν το μωρό τους. (Πηγή)
  • Η Pfizer και οι ρυθμιστικές αρχές της Ιατρικής απέκρυψαν τους κινδύνους του εμβολιασμού με Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω μελέτης σε ζώα που διαπίστωσε αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών & υπογονιμότητας. (Πηγή)
  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο Covid-19 συσσωρεύεται στις ωοθήκες. (Πηγή)
  • Ο αριθμός των Γυναικών που έπασχαν από καρκίνο των ωοθηκών το 2021 ήταν σημαντικά υψηλότερος από το 2020 και τον μέσο όρο των ετών 2017-2019. (Πηγή)
Καρκίνος των ωοθηκών – Πηγή
  • Οι θάνατοι νεογέννητων βρεφών έφτασαν σε κρίσιμα επίπεδα για 2η φορά μέσα σε 7 μήνες τον Μάρτιο του 2022. (Πηγή)
Κάντε κλικ για μεγέθυνση Πηγή:
  • Ο εμβολιασμός Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο να υποστεί κανείς αποβολή κατά τουλάχιστον 1.517%. (Πηγή)

Όλα τα παραπάνω υποδεικνύουν το ενδεχόμενο ερημοποίησης λόγω των φρικτών επιπτώσεων, που ανακαλύφθηκαν στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, που μπορεί να έχει ο εμβολιασμός με το Covid-19 στις ωοθήκες, τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη και τα νεογέννητα μωρά.

Ωστόσο, περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τον απίστευτο αριθμό υπερβολικών θανάτων επιβεβαιώνουν σχεδόν απόλυτα ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 είναι μια συνταγή για την καταστροφή του αποπληθυσμού.

Καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έτρεχαν να εξαναγκάσουν κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί που μπορούσαν να κάνουν το εμβόλιο Covid-19, χάρισαν το εκπληκτικό ποσό των 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους φόρους που εισπράχθηκαν από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας στην Pfizer, μια εταιρεία με σκοτεινό ιστορικό παραβάσεων και προστίμων, για την πειραματική ένεση mRNA.

Αυτή η τεράστια επένδυση έγινε δήθεν στο όνομα της δημόσιας υγείας, αλλά τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου δείχνουν έντονα το αντίθετο. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι η υγεία και η ευημερία μας αφέθηκαν στα χέρια μιας εταιρείας που έχει προκαλέσει σημαντική βλάβη στο κοινό στο παρελθόν.

Τα στοιχεία που παρασχέθηκαν στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και στο EuroMOMO από επίσημες κυβερνητικές υπηρεσίες δείχνουν μια σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μετά την εξάπλωση των εμβολίων Covid-19 στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη μισή Ευρώπη. (Πηγή)

Αυτή η αύξηση των υπερβολικών θανάτων εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι δραστικές διαφορές στους υπερβολικούς θανάτους πριν και μετά την εξάπλωση του εμβολίου.

Τα δεδομένα που παρασχέθηκαν στο EuroMOMO από 27 χώρες σε όλη την Ευρώπη αναδεικνύουν μια εντυπωσιακή συσχέτιση μεταξύ της επέκτασης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) της άδειας επείγουσας χρήσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και της επακόλουθης αύξησης των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών σε όλη την Ευρώπη. (Πηγή)

Οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε 27 χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και του μεγαλύτερου μέρους της Γερμανίας, αυξήθηκαν κατά 760% έως την 12η εβδομάδα του 2023 μετά την επέκταση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων της άδειας επείγουσας χρήσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών (Πηγή).

Η διαφάνεια στην ανάπτυξη εμβολίων, στις κανονιστικές διαδικασίες και στην επιτήρηση μετά την κυκλοφορία είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του κοινού και την προώθηση της λήψης τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Είναι επίσης ζωτικής σημασίας ο σεβασμός της ατομικής αυτονομίας και η παροχή ακριβών πληροφοριών ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα άτομα να κάνουν συνειδητές επιλογές σχετικά με την υγεία και την ευημερία τους.

Διαφάνεια και Λογοδοσία: Απαιτώντας την Αλήθεια

Σε έναν κόσμο που διακατέχεται από δυσπιστία και σκεπτικισμό, η απαίτηση για διαφάνεια και λογοδοσία γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Όταν πρόκειται για τους ισχυρισμούς περί ερημοποίησης υπό το πρόσχημα της “διάσωσης του πλανήτη”, η έλλειψη διαφάνειας και σαφούς επικοινωνίας εγείρει εύλογες ανησυχίες μεταξύ εκείνων που αμφισβητούν τα κίνητρα ισχυρών θεσμών και ατόμων.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και ο Bill Gates, είναι αδικαιολόγητα σημαίνοντα πρόσωπα στις παγκόσμιες υποθέσεις και θα πρέπει να υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και ανεξάρτητες έρευνες.

Έχουν εγερθεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια που περιβάλλει τις πρωτοβουλίες τους και τη δέσμευσή τους να μοιράζονται αξιόπιστα δεδομένα και αμερόληπτες αναλύσεις. Αυτές οι εκκλήσεις για μεγαλύτερη διαφάνεια έχουν ως στόχο να ρίξουν φως στις πραγματικές προθέσεις πίσω από τις ενέργειές τους και να αμβλύνουν τις υποψίες για μια κρυφή ατζέντα.

Μια πτυχή που επισημαίνουν οι σκεπτικιστές είναι η ανάγκη για ολοκληρωμένα δεδομένα και στοιχεία που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του WEF και του Bill Gates.

Χωρίς πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες, είναι δύσκολο για το κοινό να αξιολογήσει την εγκυρότητα των δηλώσεων και των πρωτοβουλιών τους. Η διαφάνεια όσον αφορά τις πηγές των δεδομένων, τις μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση και τις πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων είναι ζωτικής σημασίας για την εμπέδωση εμπιστοσύνης και τη διασφάλιση ότι οι αποφάσεις βασίζονται σε βάσιμα στοιχεία και όχι σε κρυφά κίνητρα.

Οι ανεξάρτητες έρευνες μπορούν να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ανησυχιών και την επικύρωση ή την διάψευση των υποψιών. Οι έρευνες αυτές θα πρέπει να διεξάγονται από αξιόπιστους οργανισμούς ή άτομα με εμπειρογνωμοσύνη σε σχετικούς τομείς, απαλλαγμένα από τυχόν προκαταλήψεις ή συγκρούσεις συμφερόντων.

Τέτοιες έρευνες μπορούν να παράσχουν αντικειμενικές εκτιμήσεις για τις δράσεις και τις ατζέντες του WEF και του Bill Gates, συμβάλλοντας στην αποκάλυψη τυχόν κρυφών κινήτρων ή στην επιβεβαίωση της δέσμευσής τους για τη βελτίωση της κοινωνίας.

Επιπλέον, ο ανοικτός διάλογος και η κριτική σκέψη είναι ουσιώδεις για την πλοήγηση σε πολύπλοκα ζητήματα και την κατανόηση διαφορετικών προοπτικών. Η ενθάρρυνση συζητήσεων που προσκαλούν διαφορετικές απόψεις επιτρέπει την ολοκληρωμένη διερεύνηση του θέματος.

Με την προώθηση ενός περιβάλλοντος που σέβεται τις αρχές της πνευματικής αυστηρότητας και της τεκμηριωμένης συζήτησης, τα άτομα μπορούν να σταθμίσουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα που παρουσιάζονται, βοηθώντας τα να σχηματίσουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η προώθηση της διαφάνειας και η απαίτηση για λογοδοσία είναι μια έκκληση για σαφήνεια, λήψη αποφάσεων βάσει στοιχείων και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και της ευημερίας.

Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες των ισχυρών οντοτήτων ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντα του κοινού και υπόκεινται σε έλεγχο όταν είναι απαραίτητο.

Εν κατακλείδι, τα αιτήματα για διαφάνεια και λογοδοσία είναι ουσιώδη για την αντιμετώπιση των ανησυχιών γύρω από την υποτιθέμενη ατζέντα αποανάπτυξης.

Υποστηρίζοντας ανεξάρτητες έρευνες, πρόσβαση σε αξιόπιστα δεδομένα και αμερόληπτη ανάλυση, τα άτομα μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία αξιολόγησης των προθέσεων και των ενεργειών του WEF και του Bill Gates.

Η έμφαση στην κριτική σκέψη και τον ανοιχτό διάλογο επιτρέπει τη διερεύνηση διαφορετικών προοπτικών, ενδυναμώνοντας τα άτομα να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διασφαλίζουν το μέλλον τους.

Συμπέρασμα: Η δύναμη της διάκρισης και μια έκκληση για δράση

Σε έναν κόσμο που λαχταρά την αλήθεια και την αυθεντικότητα, η κριτική σκέψη αναδεικνύεται σε ισχυρό εργαλείο.

Ενώ ο σκεπτικισμός περιβάλλει τις προθέσεις και τις δράσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Bill Gates, είναι ζωτικής σημασίας να προσεγγίσουμε το θέμα με ανοιχτό και διακριτικό μυαλό. Πραγματοποιώντας εκτενή ανάλυση των στοιχείων, βασιζόμενοι σε αξιόπιστες πηγές και προωθώντας τον εποικοδομητικό διάλογο, περιηγούμαστε στα θολά νερά της συνωμοσίας και αποκαλύπτουμε την πιθανή αλήθεια.

Τελικά, ενδυναμώνουμε τα άτομα να διαμορφώνουν τον κόσμο στον οποίο ζουν, βασιζόμενοι σε γεγονότα και όχι σε εικασίες, οπλισμένοι με γνώση και κριτική σκέψη.

Καθώς ολοκληρώνουμε αυτή τη διερεύνηση του υποτιθέμενου σχεδίου ερημοποίησης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Bill Gates, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το ταξίδι προς την αποκάλυψη της αλήθειας απαιτεί συνεχή δέσμευση για διαφάνεια και λογοδοσία.

Ενώ οι υποψίες και ο σκεπτικισμός μπορεί να επιμένουν, είναι ζωτικής σημασίας να διαχωρίσουμε τις αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας από τους τεκμηριωμένους ισχυρισμούς, βασιζόμενοι στην ανάλυση με βάση τα στοιχεία και την αυστηρή εξέταση των διαθέσιμων πληροφοριών.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, είναι επιτακτική ανάγκη να απαιτήσουμε διαφάνεια από θεσμούς και άτομα που ασκούν σημαντική επιρροή στις παγκόσμιες υποθέσεις. Η δημιουργία ανεξάρτητων μηχανισμών εποπτείας και η δημοσιοποίηση ολοκληρωμένων δεδομένων μπορούν να συμβάλουν στην άμβλυνση των ανησυχιών και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης.

Θέτοντας τους ισχυρούς προ των ευθυνών τους και προωθώντας έναν ανοιχτό διάλογο, μπορούμε να διαμορφώσουμε συλλογικά ένα μέλλον βασισμένο στην αλήθεια, την αμεροληψία και τη δικαιοσύνη.

Εν κατακλείδι, το υποτιθέμενο σχέδιο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που προπαγανδίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Bill Gates είναι ένα θέμα που χρήζει σοβαρής εξέτασης και έρευνας.

Διατηρώντας τη δέσμευση να αναζητούμε την αλήθεια, να προωθούμε τη διαφάνεια και να ενθαρρύνουμε τον υπεύθυνο διάλογο, ενδυναμώνουμε τους εαυτούς μας να περιηγηθούμε στο πολύπλοκο τοπίο των παγκόσμιων υποθέσεων.

Εναπόκειται σε κάθε άτομο να ασχοληθεί κριτικά, να αμφισβητήσει τις παραδοχές και να συμβάλει σε έναν καλύτερο κόσμο που θα βασίζεται στη δικαιοσύνη, την ισότητα και την αναζήτηση της αλήθειας.


***Δικτυογραφία:

Unmasking The Great Reset: Schwab, Gates, and the Sinister WEF Plot to Depopulate the World using COVID Vaccines & Climate Change Lies as a Recipe for Disaster – The Expose

Unmasking The Great Reset: Schwab, Gates, and the Sinister WEF Plot to Depopulate the World using COVID Vaccines & Climate Change Lies as a Recipe for Disaster

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/schwab-gates-wef

Προβολές : 625


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα