ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ (έτσι για να τους ξαναψηφίσετε..κατά τα ειωθότα…)

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ (έτσι για να τους ξαναψηφίσετε..κατά τα ειωθότα…)

30 Μαρτίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,146
Μοίρασέ το

 

Συμπτωματικά όλους αυτούς του καραγκιόζηδες σιωνιστές του ταϊζουμε. Έχουν καθίσει σαν βδέλλες πάνω μας και μας ξεζουμίζουν…

ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΥΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ!

 

 

 

 

Λοιπόν… ή που θα ξυπνήσουμε και θα τους στείλουμε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΒΕΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…

ΩΣ ΕΔΩ!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΡΙΞΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Είμαστε ΟΛΟΙ τόσο χαζοβιόληδες κι ανυποψίαστοι ώστε δεν ξέρουμε αν στο μαντρί μας υπάρχουν λύκοι…ύαινες και τσογλάνια από σόϊ που σκάπτουν το λάκκο μας, εκτελώντας εντολές του ρατσιστικού Σιωνισμού!

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ (έτσι για να τους ξαναψηφίσετε..κατά τα ειωθότα…)

Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!!(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ή ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!
alt
ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ! ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες !
Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος !..
Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο…..

Δείτε τη λίστα αυτών που παριστάνουν τον ΄Ελληνα:

Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου (ΓΑΠ): λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.
Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών.
Στεφανόπουλος:αλβανικής καταγωγής κατ’ ιδία δήλωση ΤΟΥ, όπως επίσης δημοσίως και ξεδιάντροπα φόρεσε τον εβραϊκό κιπά.
Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ».
Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.
Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.
Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.
Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε ( έθαψε την ΧΡΩΠΕΙ)  τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.
Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ.
Πολύδωρας: προδότης εκβιαζόμενος μασόνος.
Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.
Αβραάμ Λεσπέρογλου: ελληνοεβραίος ηγέτης των αναρχικών.
Κοής: (αρχηγός πυροσβεστικής κατά την διάρκεια της τρομοκρατικής εμπρηστικής επίθεσης εναντίον της χώρας μας από τους UCKάδες του Ντανίλο): το όνομα τα λέει όλα, Κοής ή Κοέν. Κατεπρόδωσε την Ελλάδα το 2007 και την άφησε να καεί.
Τέρενς Κουίκ: εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή. ( Ε, εντάξει μην τα παραλέμε)
Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία. Αυτή η κυρία που ζήτησε η Αγγλική γλώσσα να είναι η κύρια λαλιά των Ελλήνων..
Ρε τα μπασταρδάκια πως ξεφλουδίζουν την Ελλάδα… σταθερά και συστηματικά… σε όλα τα επίπεδα…
Βενιζέλος: Τούργκογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.
Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.
(Καρατζαφέρης) Kara- Zafferi: τουρκοαλβανός από το γένος Ζαφέρι. Τριπλός πράκτορας της αλβανικής «Securimi», της τουρκικής “MIT” και της αγγλικής «Intelligence Service», την οποία επισκέπτεται κάθε μήνα στο Λονδίνο εναντίον των χωρών του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρία- Αλβανία- Σκόπια- Τουρκία- Ρουμανία)….
Ραγκούσης: Σαραγκούσης.
Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.
Γιάννης Στουρνάρας: ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί.

ΠΗΓΗ http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ta-pragmatika-onomata-twn-politikwn-poy-mas-kybernoyn.html ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ… ΕΚ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ…

Μεγάλη φίρμα ο πρώην δήμαρχος της Πάρου…

Μας επέβαλε τον Καλλικράτη… μια ανοησία …όταν είναι γνωστόν ότι οι Έλληνες επέζησαν δημιουργώντας μέσα σε μικρά βασίλεια.. -ΔΉΜΟΥΣ -ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ-
Τέλος πάντων με πεθαμένα δοτά, πολιτικά υποκείμενα δεν πρέπει να ασχολούμαστε…

Αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον η καταγωγή του, δοθέντος ότι είναι πρακτική διεθνώς των Εβραίων να αλλάζουν τα ονόματά τους σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σε κάθε χώρα, ακριβώς για να δρουν άνετα και να παίζουν τον ρόλο που το εβραϊκό Συμβούλιο –Σιωνισμός- επιτάσσει! Σαραγκούση ήταν το όνομα των Εβραίων που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη από την Σαραγκόσα της Ισπανίας τον 16 αιώνα. Έτσι άλλαξαν στην συνέχεια τα Εβραϊκά ονόματα τους για να μην δίνουν στόχο.

ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ = ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Ένα πολύτιμο ντοκουμέντο από το αρχείο του Ellis island


Διαβάζουμε

Όνομα: Βικτωρία (Victoria)
Επώνυμο : Σαραγκούση (Saragousi)
Εθνικότητα: Αγγλική/Εβραϊκή
Τελευταία διαμονή: Καλλίπολη, Ελλάς
Ημ. Αφίξεως: 8 Σεπ.1920
Ηλικία : 23 ετών
Πλοίο :ΠΑΤΡΙΣ
Λιμάνι Αναχώρησης:Πειραιεύς
Συμπέρασμα. Μόλις πάτησε στην Αμερική, έβγαλε την κουκούλα της Ελληνίδας και από Βίκυ Ραγκούση, έγινε Βικτωρία Σαραγκούση (Victoria Saragousi)Στο Άουσβιτς έχουμε δύο Σαραγκούσση
JO1995p12379-12388 Saragoussi Allègre né le 2 février 1910 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)
JO1995p12379-12388 Saragoussi Bitty né en 1909 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)

Ο Γιάννης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, πρώην Δήμαρχος Πάρου, ήταν Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.Η Άννα ΡΑΓΚΟΥΣΗ-Νταλάρα, κατάγεται από τη Πάρο και εκτός από σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα, ήταν και βουλευτής Β’ περιφέρειας της Αθήνας, φυσικά του Τζέφρι ΠΑΣΟΚ. –Βλέπετε εβραϊκά κονέξια;)Μπορεί εδώ να προσθέσουμε και την περίπτωση του Πατριάρχη του Κομμουνισμού ΛΕΝΙΝ…

Λένιν, Τρότσκυ & εβραϊκή ταυτότητα και να μην ξεχνάμε ότι ο Κομμουνισμός, η Μασονία, οι lions, ο Σοσιαλισμός, η Γαλλική επανάσταση κ.λ.π. είναι το COLPO GROSSO του Σιωνισμού… Το γράφουν τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Lenin..

Εβραίος κι ο Λένιν

Στη σελίδα 54 του «πίσω από τον Κομμουνισμό», ο συγγραφέας Φρανκ Britton δημοσιεύει μια αφίσα της σοβιετικής εποχής που δείχνει ότι όλοι οι ιδρυτές του Κομμουνιστικού καθεστώς ήταν Εβραίοι, εκτός από τον Λένιν.

Όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το «πίσω από τον Κομμουνισμό» , η επίσημη θέση της Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν ότι ο Λένιν ήταν ένας Ρώσσος Σλαύος και όχι Εβραίος.

Ωστόσο, μετά την δημοσίευση του βιβλίου, μετά την πτώση του Σιδηρού Παραπέτασματος στα μέσα της δεκαετίας του 80, που έγινε δεκτό τελικά ότι, πράγματι, ο τερατώδης δολοφόνος, Βλαντιμίρ Λένιν, ήταν Εβραίος!

Ο επιμελητής και διευθυντής του Μουσείου Λένιν έχει πρόσφατα επιβεβαιώσει την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν.

Τον Ιούλιο του 1991, η γνωστή εβραϊκή δημοσίευση, Εβραϊκό Χρονικό, επίσης αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός. Αυτό σημαίνει ότι ο Καρλ Μαρξ, ο Μωυσής Χες, ο Λένιν, ο Τρότσκι, και σχεδόν όλοι οι Μαρξιστές / Κομμουνιστές ιδρυτές ήταν Εβραίοι….]

Ως προς τον καρδινάλιο Αρχιραβίνο του Σύριζα Μίστερ Τσίπρα, διαδίδεται ευρέως ότι είναι εβραϊκής καταγωγής κ.λ.π. και δεν βλέπουμε να έχει κάνει καμιά διάψευση… όπως …θαρραλέα αναγνώρισε την εβραϊκή καταγωγή της, εκείνο το άνοστο αιδοίο που ταϊζουμε εφόρου ζωής από την εξέγερση του Πολυτεχνείου! Μανδαμ Δαμανάκη!

Συμπτωματικά όλους αυτούς του καραγκιόζηδες σιωνιστές του ταϊζουμε. Έχουν καθίσει σαν βδέλλες πάνω μας και μας ξεζουμίζουν…

Πάντως για να μη φιλολογούμε, αν κανείς από τη λίστα (υπάρχει κι άλλη μεγαλύτερη) θεωρεί ότι δεν ανήκει στον Σιωνισμό, να βγεί και να μας το πεί με την υποσημείωση ότι καταδικάζει την εβραιορατσιστική αυτή οργάνωση που ροκανίζει τα θεμέλια της Ελλάδας αλλά τους άλλους ,λαούς!

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,146


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα