ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΑΥΤΟΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΑΥΤΟΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

Εξευτελισμός: Εκατοντάδες πολίτες έτρεξαν να φάνε πίτα από τον Άδωνι!

Σκηνές που παραπέμπουν στις τελευταίες ημέρες της Βαβυλώνας

Παίδες, αυτή είναι η …Ελλάδα…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…
Εύχομαι να είναι όλοι τους εμβολιασμένοι και γρήγορα να δουν τα ραδίκια ανάποδα…
ΑΥΤΗ Η “ΕΛΛΑΔΑ”, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…
ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΧΘΡΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Όταν βλέπεις εκατοντάδες πολίτες, που μπορεί να έφταναν και τους 500, να συρρέουν στο The Mall, παρέα με τον Πορτοσάλτε, τον Ρέμο και τον Τομπούλογλου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ενός τύπου σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, τότε αναρωτιέσαι εάν πράγματι υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο…

Ο Άρης Πορτοσάλτε στο πόντιουμ που όμως φέρει το έμβλημα του υπουργείου ανάπτυξης!

Μιλάμε για τον πολιτικό που έχει συνδέσει το όνομα του με την απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας. Σε όποια κυβέρνηση συμμετείχε, τα αποτελέσματα σε οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό και αξιακό επίπεδο ήταν ολέθρια. Εάν η έννοια «πολιτική μάστιγα» ενσαρκωνόταν, τότε σίγουρα θα έπαιρνε τη μορφή του Άδωνι Γεωργιάδη.

Λαμπερές παρουσία στην εκδήλωση

Ήταν θλιβερό λοιπόν να βλέπεις ανθρώπους να χειροκροτούν τον άνθρωπο που έχει ανάγει την πολιτική εξαπάτηση σε επιστήμη. Είναι τραγικό να βλέπεις απλούς πολίτες να αποθεώνουν την κατάρρευση αρχών και αξιών, βλέποντας μάλιστα στο πόντιουμ το έμβλημα του υπουργείου ανάπτυξης!

Θα είχε σημασία να μάθουμε ποιος πλήρωσε και για αυτή τη γιορτή η οποία έγινε στο The Mall Athens, συμφερόντων της εταιρείας που έκανε «ταμείο» στο Ελληνικό με την ανοχή του Άδωνι Γεωργιάδη… Όπου αντί για «επένδυση», έκοψε μέρος της έκτασης την οποία αγόρασε κοψοχρονιά από το Δημόσιο και την πούλησε για οικόπεδα!

 

Πηγή

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα