ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Μαρία – Ελένη Νικολού, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ, η ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Μαρία – Ελένη Νικολού, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ, η ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

27 Μαρτίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,058
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και επιτέλους απολαμβάνω το ξεφτίλισμα μιας εισαγγελέως που το αξίζει και με το παραπάνω, με την προκλητική, ανήθικη (όταν χαρακτηρίζεται ηθικά απορριπτέα, δηλαδή, είναι ΑΝΗΘΙΚΗ) πρότασή της.

 

Ανακοίνωση-«κόλαφος» από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος για το «ξέπλυμα» στον Μίχο

«Επιστημονικά αβάσιμη και ηθικά απορριπτέα η πρόταση της εισαγγελέως» λέει η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος

Την ώρα που η πρόταση της Εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό έχει προκαλέσει την οργή της ελληνικής κοινωνίας, η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος με ανακοίνωση -«κόλαφο» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την προστασία των παιδιών και ζητά να διορθωθούν τα λάθη και οι αστοχίες των θεσμικά υπευθύνων.

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος τονίζει ότι παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στην υπόθεση και σχολιάζοντας το σκεπτικό της εισαγγελέως για… διευκόλυνση στα ραντεβού της φρίκης και «συναινετική» συνεύρεση του Μίχου με το παιδί, κάνει λόγο για πρόταση επιστημονικά αβάσιμη και ηθικά απορριπτέα.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Μαρία – Ελένη Νικολού έριξε στα «μαλακά» τον Μίχο που υποστήριξε ότι ήταν… ερωτευμένος με το 12χρονο κορίτσι και ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η μητέρα της, για την οποία η ανήλικη κατέθεσε επανειλλημένα ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση και δεν γνώριζε τη φρικώδη δράση του Μίχου.

«Η προστασία των παιδιών είναι κατάκτηση της κοινωνίας μας και πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα όλων μας» επισημαίνει Παιδοψυχιατρική Εταιρεία στην παρέμβασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία μας παρακολουθεί με βαθιά ανησυχία τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού ειδικά ως προς τα ζητήματα ερμηνείας και εφαρμογής της νομοθεσίας σχετικά με την προστασία ανήλικων παιδιών από σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό.

Τονίζουμε ότι θεωρούμε ως ηθικά απορριπτέα όσο και επιστημονικά αβάσιμη, οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη με ενήλικα. Ελπίζουμε ότι οι θεσμικά υπεύθυνοι θα προστατεύσουν τα κατεξοχήν θύματα της υποθέσεως του Κολωνού, δηλαδή τα παιδιά και ότι μέχρι τώρα λάθη και αστοχίες θα διορθωθούν πάραυτα.

Η προστασία των παιδιών είναι κατάκτηση της κοινωνίας μας και πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα όλων μας.

Για το Δ.Σ. της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος-Ένωσης Ψυχιάτρων Παιδιών & Εφήβων

Εμμανουήλ Τσαλαμανιός»

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,058


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα