ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ Ε.Ε. Η Γαλλία «πετά λευκή πετσέτα» λόγω οικονομικής αδυναμίας: Ζήτησε από Ρωσία και Κίνα να ενταχθεί στους BRICS

ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ Ε.Ε. Η Γαλλία «πετά λευκή πετσέτα» λόγω οικονομικής αδυναμίας: Ζήτησε από Ρωσία και Κίνα να ενταχθεί στους BRICS

13 Ιουνίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:899
Μοίρασέ το

 

O E.Μακρόν έστειλε επιστολή προς τη Νότια Αφρική και ζητά να συμμετάσχει στη συνάντηση

Ξηλώνεται το πουλόβερ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σύντομα θα καταρρεύσει…

Μην κάνετε ομως χαρούλες, γιατί και αυτό που δημιουργείται με τους BRICS, ελεγχόμενο είναι από τους ίδιους αόρατους εβραιοσιωνιστές μαριονετίστες…

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

ΟΛΟΙ ΟΙ “ΗΓΕΤΕΣ” ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ…  

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μια επιστολή-έκπληξη προς τους BRICS απέστειλε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμάνουελ Μακρόν, η οποία μας δείχνει ότι θέλει να ενταχθεί στη συμμαχία, ζητώντας ουσιαστικά από Ρωσία και Κίνα που «κάνουν κουμάντο» στην μεγαλύτερη οικονομική συμμαχία του πλανήτη να γίνει εταίρος τους.

Συγκεκριμένα ο Εμάνουελ Μακρόν, ζήτησε με επιστολή του, την οποία ωστόσο δεν κοινοποίησε, να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των BRICS, που θα γίνει τον Αύγουστο με τη συμμετοχή Ρωσίας και Κίνας.

Με το συγκεκριμένο αίτημα, ο πρόεδρος της Γαλλίας απευθύνθηκε στον επικεφαλής της Νοτίου Αφρικής Ramaphosa, όπως αποκαλύπτει η L’Opinion, επικαλούμενη Νοτιοαφρικανικές πηγές. Η Νότια Αφρική δεν έχει ακόμη απαντήσει στο αίτημα του Ε.Μακρόν.

Επί της ουσίας η Γαλλία βλέπει ότι η ευρωπαϊκή αγορά βρίσκεται σε κρίση, λόγω και των κυρώσεων στη Ρωσία, με την ανάπτυξη πλέον να ανήκει στους BRICS, οι οποίοι έχουν πάρει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Η Γαλλία δεν μπορεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα τα τελευταία δώδεκα χρόνια και ταλανίζεται από κοινωνικές συγκρούσεις.

Οι προσβάσεις της στις διεθνείς αγορές δεν είναι αυτές που ήταν κάποτε.

Η Αφρική δεν την θέλει, η Κίνα, την έχει περιορίσει, η Ρωσία είναι σαν εχθρός, η Ινδία ενισχύει και δυναμώνει τις σχέσεις με τις χώρες εκτός ΕΕ.

 

Πηγή

Προβολές : 899


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα