Ξυπνά Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του ΜΑΤΙΟΥ... Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Καμία επίσημη ενημέρωση

Ξυπνά Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του ΜΑΤΙΟΥ... Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Καμία επίσημη ενημέρωση

8 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:690
Μοίρασέ το

 

 

Η Ζ’ ΜΑΚ ανασύρει σορούς πνιγμένων μέσα από τα πλημμυρισμένα χωριά

Κοινή επιχείρηση με ΜΥΑ – Αναφέρεται ότι έχουν ήδη ανασυρθεί 28 σοροί

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, σαν κακόγουστη τραγική φάρσα…
Τον Ιούλιο του 2018, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ…
Τον Σεπτέμβριο του 2023, ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ HAARP, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ…;;;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΕΚΑΨΑΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟ…
ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο Π.Ο.Υ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…
ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ…
Όποιος δεν τα βλέπει, είναι τουλάχιστον αφελής…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Όσο παραμένει στην εξουσία ο Μητσοτάκης και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ…
Η Ζ’ ΜΑΚ ανασύρει σορούς πνιγμένων μέσα από τα πλημμυρισμένα χωριά – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Καμία επίσημη ενημέρωση

Πολλά νεκρά σώματα έχουν εντοπιστεί από διασώστες της Ζ’ ΜΑΚ οι οποίοι αναπτύχθηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον κάμπο της Θεσσαλίας που έχει πλημμυρίσει και έχει πνίξει ολόκληρα χωριά.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα 28 νεκροί.

Δυστυχώς, οι αναφορές δεν είναι ενθαρρυντικές σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων:

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν… Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας» ανέφερε στο pronews.gr και στο defencenet.gr στέλεχος των ειδικών δυνάμεων που συμμετέχει στις επιχειρήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν εμπλακεί στις έρευνες 14 πλωτά της Ζ’ ΜΖΚ και τώρα έρχονται άλλα 14 που θα είναι της ΜΥΑ για να συνδράμουν στην ανεύρεση σορών αγνοουμένων

Υπάρχουν πληροφορίες για σώματα που επιπλέουν άψυχα. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχουμε αύξηση του αριθμού των θυμάτων.

Εδώ έχουμε ξεκάθαρα «Το Μάτι» της Θεσσαλίας.

Ποιος ευθύνεται για αυτό;

 

 

Πηγή

Προβολές : 690


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα