Ξ3ΚWΛ1457ΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ

Ξ3ΚWΛ1457ΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ

16 Σεπτεμβρίου, 2023 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,602
Μοίρασέ το

 

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;;

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;;;

ΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ξ3ΚWΛ1457ΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ [ΕΛ]
(Ναι ξέρω … Είναι κρυσταλλοποίηση των εκπομπών των κινητήρων των αεροσκαφών, λόγω ψύχους στο ύψος πτήσεως)

 

 

Ιωάννα Καλογιάννη

Εξολόθρευση ή αποχαυνωση? ή καί τά δύο μαζί?

Ιωάννης Πέτρου

Ιωάννα Καλογιάννη Επίτρεψέ μου να απαντήσω Ιωάννα, χρησιμοποιώντας μία στρατιωτική ορολογία (ΑΝΣΚ = ΑΝτικειμενικός ΣΚοπός). Σε μία τέτοια μεγάλη επιχείρηση, ο ΑΝΣΚ δεν είναι ένας. Δυστυχώς είναι πολλοί.

Αγλαια Παπαδοπουλου

Ρομπότ τα χειρίζονται η α ν θ ρ ω π ο ι αυτά τα αεροπλάνα

Ιωάννης Πέτρου

Αγλαια Παπαδοπουλου Επί 20ετία που ξέρω, κατά βάση άνθρωποι Αγλαΐα, αλλά υπάρχουν και διάφορες επιπλέον εικασίες

 

Ευάγγελος Κωνστάντης

Ιωάννης Πέτρου

Ναι φίλε. Πέρα απ΄το σχέδιο και τους ΑΝΣΚ των ΕΠικυρίαρχων, υπάρχει πια επισημα εταιρεία (αυτή που αναφέρεται στην εικόνα) που αναλαμβάνει την τροποποίηση του καιρού (βροχοπτώσεις, παρεμπόδιση χαλαζιού κλπ)

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,602


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα