Οδός Μαξίμου και Δικαιοσύνης, Αριθμός μηδέν! Σε βούρκο οι θεσμοί της χώρας!

Οδός Μαξίμου και Δικαιοσύνης, Αριθμός μηδέν! Σε βούρκο οι θεσμοί της χώρας!

15 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:255
Μοίρασέ το

 

Αντιεισαγγελέας καταγγέλλει ότι «δωροδοκήθηκε» για να ερμηνεύσει νόμο, οι καταγγέλλοντες δικαστικοί δεν τον μηνύουν και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν παρεμβαίνει!

 

 

 

 

Ούτε πρόκειται να παρέμβει…

Έχετε δει ποτέ νεκρούς να παρεμβαίνουν;
Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…
Αργήσαμε να το αντιληφθούμε γιατι θύμιζε φτιασιδωμένη … κυρία, που ποτέ δεν μπόρεσε να πετάξει από πάνω της τον πραγματικό της χαρακτήρα… αυτό της “ΑΡΧΗΤΣΑΤΣΑΣ”… και γύρω της τα “πορνίδια” την υπηρετούν στα σπίτια με τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ, περιμένοντας τους γραβατωμένους πελάτες…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η φωτογραφία, είναι από την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σε ένα παρόμοιο θέμα του 2007 και από την προσωπική μου στήλη, που παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης… 
Πάντα οι εξουσιες κολυμπούσαν στα λασπολουτρα της διαφθοράς… Δεκάξι χρόνια μετά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ… 

Ώρα μηδέν για τη δικαιοσύνη στη χώρα!

– Σε μια δίκη της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» που κρατάει χρόνια (θα είχαν γίνει πέντε δίκες της Νυρεμβέργης σε δέκα χρόνια), ο πρωτοδίκως καταδικασθείς για συμμετοχή στην ηγεσία εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, αφήνεται μέσα από τις υψηλής ασφάλειας φυλακές του Δομοκού να κάνει ακόμα και προεκλογικές συγκεντρώσεις για το κόμμα του μέσω τηλεδιάσκεψης! Ούτε καν παραίτηση ενός κατώτατου στελέχους της φυλακής, ενώ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο ίδιος ο υπουργός, διαφορετικά να τον είχε αποπέμψει ο πρωθυπουργός!

– Η κυβέρνηση φέρνει τροπολογία λίγο πριν από τις εκλογές για την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη, μεταθέτοντας το βάρος της απόφασης στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου, τροπολογία που εκτός της Ν.Δ. την υπερψηφίζει και το ΠΑΣΟΚ. Στο παρά πέντε των εκλογών διαπιστώνει πως είναι πιθανόν να μην έχει την απόφαση που επιδιώκει από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου και φέρνει νέα τροπολογία που αλλάζει τα γκολπόστ, καθώς την απόφαση καλείται να τη λαμβάνει πλέον η Ολομέλεια του Α’ Τμήματος!

– Αποκαλύπτεται εν συνεχεία ότι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερίκο, στο Μέγαρο Μαξίμου! Και πως υπήρχαν και άλλες συναντήσεις ενοίκων του Μαξίμου και στελεχών του «επιτελικού κράτους» με αρεοπαγίτες σε …πέριξ ξενοδοχεία!

– Ο Χρήστος Τζανερίκος παραιτείται και ταυτόχρονα καταγγέλλει ότι είχε «επαφή» με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα ο οποίος του ζήτησε να περάσει από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου η απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη, με «ανταλλάγματα» για τον ίδιο – σ.σ.: θέση επικεφαλής σε Ανεξάρτητη Αρχή! Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν, αλλά ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου καλεί τον ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα (φωτογραφίζει ευθέως τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη), να πει πού έγινε η «επαφή» και τι ειπώθηκε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το πράξει ο ίδιος!

Στην τελευταία περίπτωση μιλούμε για προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης, δηλαδή για κακουργηματική πράξη!

Και όμως:

– Ούτε τα θιγόμενα πρόσωπα, με πρώτον τον υπουργό Επικρατείας κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Χρήστο Τζανερίκο, ώστε να αποδείξει τα όσα δηλώνει.

– Ούτε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρεμβαίνει ώστε να γίνει έρευνα επί του θέματος και να λάμψει η αλήθεια! Ο Ισίδωρος Ντογιάκος εξακολουθεί να δημιουργεί τεράστιες απορίες με τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του-και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς!

– Τα φιλοκυβερνητικά μέσα όχι απλώς αρνούνται να εμβαθύνουν και να ερευνήσουν το μείζον θέμα, αλλά αποφεύγουν ακόμα και να το αναφέρουν! Γράφουν ή λένε κάτι μόνο εάν υπάρχει κυβερνητική δήλωση ή προκειμένου να στοχοποιήσουν τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, όπως προφανώς επιθυμεί το μέγαρο Μαξίμου!

– Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του Αρείου αποφεύγει να δώσει εξηγήσεις γιατί προσήλθε σε – εξωθεσμικές – συναντήσεις με ανώτερους και κατώτατους κυβερνητικούς παράγοντες!

– Οι πολιτικές που ακολουθούνται και που οδηγούν στην επανεμφάνιση του κινδύνου για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση νεοναζιστικού κατ’ ουσίαν κόμματος, μένουν από την κυβερνητική πλειοψηφία στο απυρόβλητο!

Οδός Μαξίμου και Δικαιοσύνης, Αριθμός μηδέν!

 

 

Πηγή

 

 

 

 

 

Προβολές : 255


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα