ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΛΩΡΟΥ!!! Πρώτη φορά στη σύγχρονη Ιστορία ένας εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός του Στρατεύματος εμπλέκεται με τα πολιτικά πράγματα!!! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! Καμία αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης!!!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΛΩΡΟΥ!!! Πρώτη φορά στη σύγχρονη Ιστορία ένας εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός του Στρατεύματος εμπλέκεται με τα πολιτικά πράγματα!!! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! Καμία αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης!!!

16 Αυγούστου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:524
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αηδιάζω…

Η σύζυγος Φλώρου υποψήφια με Χαρδαλιά

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη Ιστορία, ένας εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός του Στρατεύματος εμπλέκεται με τα πολιτικά πράγματα

“Η έπαρση και η αλαζονεία οδηγούν σε πολιτική τύφλωση.”
Σ’ αυτές, προσθέστε και την πλήρη υποταγή σε οβραίικες στοές και λαγούμια…
Δεν ανεβαίνεις ψηλά αν δεν ΤΟΥΣ προσκυνήσεις…
ΔΕΝ Σ’ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΨΗΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι παλιοί σου συνάδελφοι και συμμαθητές, σε φτήνουν, Κωστάκη… αλλά σ’ αυτούς που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο, δεν υπάρχει συνείδηση για να ντραπεί…

Η έπαρση και η αλαζονεία οδηγούν σε πολιτική τύφλωση. Τα δύο όμως αυτά στοιχεία, σε συνδυασμό με την πλήρη κάλυψη των συστημικών μέσων ενημέρωσης και την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης, οδηγούν στην απόλυτη εξαχρείωση, στην καταπάτηση κάθε έννοιας μεταπολιτευτικού κεκτημένου και κυρίως στην προσβολή των θεσμών που θα έπρεπε να μένουν εκτός πολιτικού ανταγωνισμού.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά δυστυχώς η είδηση πως η σύζυγος του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια με τον συνδυασμό του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά -που είναι και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Ν.Δ.- είναι απολύτως αληθινή.

Η κίνηση αυτή της Άννας Μαρίας Τσικρικώνη, συζύγου του Κωνσταντίνου Φλώρου, είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα, καθώς για πρώτη φορά στη σύγχρονη Ιστορία ένας εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός του Στρατεύματος εμπλέκεται με τα πολιτικά πράγματα και κυρίως με την αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο σε όλη αυτή την ιστορία παραλογισμού και κομματικοποίησης του Στρατεύματος είναι πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία προφανώς -για να μη μιλούν- δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα στη μετατροπή του Στρατεύματος σε κομματικό στρατό.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Φλώρος έχει κάνει τα φλας της δημοσιότητας να στραφούν προς το πρόσωπό του.

Η πρώτη φορά ήταν όταν έπεσε θύμα παρακολούθησης από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ο ίδιος προτίμησε να σωπάσει και στη συνέχεια να παραμείνει στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Η δεύτερη φορά ήταν όταν ο ίδιος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πρωταγωνιστήσει σε διαδοχικά «θερμά επεισόδια» με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και εν τέλει απομακρύνθηκε από το Πεντάγωνο.

Το Μαξίμου ή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έστω και αυτή την ώρα, πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να «τελειώσει» αυτή την υπόθεση, εξασφαλίζοντας την απεμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων από τις εκλογές.

 

Πηγή

Προβολές : 524


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα