Οι ίδιοι που έστησαν το αφήγημα “πανδημία” βρίσκονται πισω από το αφήγημα “κλιματική αλλαγή” που μας καίει!

Οι ίδιοι που έστησαν το αφήγημα “πανδημία” βρίσκονται πισω από το αφήγημα “κλιματική αλλαγή” που μας καίει!

25 Αυγούστου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:438
Μοίρασέ το

 

Στο εξωτερικό, η αντίδραση και η οργάνωση γιατρών και νομικών για να ενημερώσουν και να βοηθήσουν τον κόσμο να προστατευθεί ήταν σαφώς πολύ πιο άμεση και ευρύτερη.

Στην Ελλάδα των νεοραγιαδων, ελάχιστοι γιατροί βγήκαν μπροστά και τις περισσότερες φορές με ήξεις αφ’ ήξεις περισσότερο μπερδευαν τον κόσμο. Γενικά ο φόβος να αντιπαρατεθούν με το σύστημα οι περισσότεροι ήταν εμφανής…

 

 

Αντί σχολίου στο εξαιρετικό κείμενο που ακολουθεί, επιλέγω μια εικόνα…

Κι ο καθένας ας την σκεφθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Μερικά ακόμη στοιχεία…
Η καταστροφή της Λαχάινα είναι και χτύπημα στον γηγενή πληθυσμό και στην ιστορία του!
Πολεμάνε και εκεί το νατιβισμό!!!

 

 

Η συγκεκριμένη πόλη είναι η πρωτεύουσα του βασιλείου της Χαβάης!

 

 

Επίσης αν δείτε στο παρακάτω βίντεο που είναι τραβηγμένο την επόμενη μέρα θα καταλάβετε πολλά. Όλο το αφήγημα μιλούσε για “wild fire”!
Στο βίντεο θα δείτε ότι είναι καθαρό χτύπημα στην πόλη στην οποία οι ντόπιοι δεν πουλούσαν τις περιουσίες τους και δεν επέτρεπαν να αλλοιωθεί.
https://m.youtube.com/watch?v=7PSYNqZqAVs&t=432s

 

 

Επίσης πριν λίγες μέρες είχα πέσει σε βίντεο που η καταγγελία ήταν ότι δεν άφηναν βοήθεια που στέλνουν στον κόσμο να περάσει και μάλιστα αυτός που το έλεγε μάλλον ήταν αυτός που πήγαινε τη βοήθεια. Είπε ότι μόνο μέσω της FEMA ή του Ερυθρού Σταυρού μπορούσε να περάσει βοήθεια!

 

Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε. Παράλληλα με την καταστροφή που προκαλούν προσπαθούν να εκτοπίσουν τον κόσμο από τις εστίες του.

 

Αυτό συμβαίνει παντού και φυσικά από πίσω κρύβεται η προαποφασισμένη ατζέντα του WEF και των κρυμμένων αφεντικών του, καθώς και του ΟΗΕ που παίζει καταλυτικό ρόλο και μέσω αυτού θα προσπαθήσουν να την εφαρμόσουν.

 

 

Άλλος ένας κάλπικος οργανισμός που μας είχαν κοροϊδεψει ότι αφορά στην παγκόσμια ειρήνη και την ασφάλεια.

 

 

Ο GUTERES που τοποθετήθηκε εκεί μπήκε στο διαφημιστικό του WEF για την εγκαθίδρυση της νεοφεδουαρχιας που έχει τον εύηχο και ανόητο τίτλο μεγάλη επανεκκίνηση!

Το ίδιο και η τρελιαρα με εγκληματικό παρελθόν που έβαλαν στον ΠΟΥ και δεν έχει σχέση με ιατρική. Ένας εγκληματίας που έσφαζε ήταν!

 

 

Φυσικά το ΔΝΤ διάφοροι ηλίθιοι φυράματος σβαμπ και καθυστερημένου Γκέιτς (δεν είναι χιούμορ είναι πραγματικότητα, αρκεί να αναζητήσετε το βίντεο που καλείται να δώσει λόγο σε κάποια επιτροπή του κογκρέσου το 1998 και θα καταλάβετε απόλυτα τι εννοώ…

 

 

Κι όμως με ένα στημένο αφήγημα κατάφεραν να πείσουν ότι αυτό το προβληματικό ξεκίνησε από ένα γκαράζ και έφτιαξε αυτοκρατορία λόγω των ικανοτήτων του!

Καμία σχέση φυσικά .

 

 

Πρόκειται για τον καθυστερημένο γιο του μπαμπά του που ήταν μέρος της ελίτ και φανατικός ευγονιστης. Η αλήθεια είναι ότι πολλά αφηγήματα για να βάλουν και να φτιάξουν ινδάλματά για τη νεολαία, αφορούσαν δύο φτωχούς φοιτητές που ξεκινούσαν από ένα γκαράζ!!!

 

(Θα πρότεινα σε όσους δεν το έχουν δει να δουν την ταινία ” ο κύκλος” (the circle) Είναι πολύ χρήσιμη για να καταλάβει κάποιος πολλά γύρω από τον ψηφιακό έλεγχο και το πώς κάποιοι επιτήδειοι μπορούν να παρασύρουν, ιδίως τους νέους που ενθουσιάζονται εύκολα,στην παγίδα με ένα ψεύτικο αφήγημα ότι πρόκειται για μια ιδέα για το “καλό”! )

 

Είναι τόσο ηλίθιοι που αν δεν απευθύνονταν σε τόσα βόδια, τώρα όλοι θα γελούσαμε με τα ευφυολογήματα και τα αφηγήματα του παγκόσμιου τσίρκου! Έχει κλόουν, μαριονέτες, παραμύθια, παράλογες ακροβασιες … γραφικούς παρανοϊκούς και γελοίους και μια καλή δόση freak show και παλαβομαρας!!!
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που όλους αυτούς τους παίρνουν στα σοβαρά!
Για αυτό τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε…

 

Ναι η καταστροφή στη Χαβάη μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που έγινε στο Μάτι!

 

 

Και στη Χαβάη όπως και στο Μάτι οι αρχές εγκλώβισαν τον κόσμο για να υπάρξουν και πολλά θύματα… Δόγμα του σοκ!

 

Για αυτό και στις δύο περιοχές δεν ειδοποίησαν εγκαίρως τον κόσμο, και φρόντισαν να τον παγιδεύσουν μεταξύ φωτιάς και θάλασσας.

 

Στην Χαβάη είχαμε και το “περίεργο” η φωτιά να καίει μέσα στη θάλασσα όλες τις βάρκες των ντόπιων!

 

Στην Χαβάη υπάρχει σύστημα προειδοποίησης για τσουνάμι και φυσικών καταστροφων που δεν ήχησε!

 

Όταν ρωτήθηκε ο υπεύθυνος γιατί δεν ήχησε το σύστημα η απάντηση ήταν ότι οι κάτοικοι είναι εκπαιδευμένοι να το ακούν για τσουνάμι και ίσως θα κατευθύνονταν προς τη φωτιά!!!

 

Μάλλον θα έχουν συγγένεια με την εισαγγελέα Αρείου πάγου που ενώ καιγοταν όλη η Ελλάδα και η Πάρνηθα δίπλα της, διέτασσε διερεύνηση μόνο για την πυρκαγιά στον Έβρο!

 

Δεν μύριζε ούτε καν την τσίκνα δίπλα της!!!

 

 

Έτσι και οι κάτοικοι στη Χαβάη θα έτρεχαν προς τη φωτιά νομίζοντας ότι είναι τσουνάμι και ούτε θα έβλεπαν ούτε θα μύριζαν το καμμένο… Θα βρίσκονται και αυτοί σε ανοϊκη κατασταση που δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς οδηγίες χρήσης!

 

 

Φαίνεται ότι η διεθνης παγκόσμια συμμορία νομίζει ότι όλοι είμαστε απόφοιτοι της σχολής του Σβαμπ-Ροτσιλντ, της μεγάλης των κλόουν σχολής!!!

 

Αντίθετα στην Αλεξανδρούπολη ήχησαν οι αντιαεροπορικές σειρήνες πολέμου, πράγμα που μάλλον οδηγεί σε μεγαλύτερη σύγχυση και πανικό!
Και μάλιστα αφού η πυρκαγιά έκαιγε ήδη μέρες…

 

Πάμε όμως να δούμε και τα κοινά των δασικών πυρκαγιών…

Χθες ήρθαν σε γνώση μου κάποιες πληροφορίες που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τον ίδιο σχεδιασμό και τρόπο δράσης των αρχών στις πυρκαγιές στην Ελλάδα και στον Καναδά! (Γνωρίζουμε όλοι ότι καίγεται ο Καναδάς από άκρη σ’ άκρη) Οι πληροφορίες μου ήρθαν μέσω ενός βίντεο από τον Καναδά που θα παραθέσω αμέσως μετά.

 

Επειδή είναι στα αγγλικά (νομίζω όλοι λιγο-πολυ τα καταλαβαίνουμε η έχουμε κάποιον να μας βοηθήσει) θα σας περιγράψω την ανατριχιαστικά ταυτόσημη δράση των “αρχών”…

 

Οι πυρκαγιές μπήκαν ταυτόχρονα σε πολλές εστίες!
Οι κάτοικοι κλήθηκαν να εκκενώσουν!
Η αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στον κόσμο να προσπαθήσει να σώσει τις περιουσίες του!

 

 

Όταν η πυρκαγιά ξέφυγε και πήρε τεράστια έκταση καλούν τους πολίτες να συνδράμουν! (Νομίζω ότι είδα ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στον Έβρο σε τίτλο εφημερίδας, νομίζω στην prime news…) Τους ίδιους που μια-δυο μέρες πριν τους απαγόρευαν να πλησιάσουν και ενώ η φωτιά ήταν μας πιο πρώιμο στάδιο!

 

 

Τους έκλεισαν το νερό για να μην μπορούν οι πυροσβέστες να ανεφοδιαστουν! Σε πόσες περιπτώσεις ακούσαμε στην Ελλάδα ότι δεν υπήρχε νερό; Το άκουσα νομίζω και για την Πάρνηθα…

 

 

Και στον Καναδά χρησιμοποιείται το αφήγημα της ” κλιματικης αλλαγής” και μάλιστα οι εκκενώσεις που εκείνοι επιβάλουν χρησιμοποιούνται ως καταμέτρηση για το συμπέρασμα ότι η κλιματική αλλαγή φταίει και πρέπει να δράσουμε ακόμη πιο γρήγορα!

 

 

Από το 2019 μείωσαν τα κονδύλια για την πυροσβεστική και στον Καναδά!

 

 

Βλέπετε ένα ταυτόσημο σχέδιο σε δύο χώρες με τελείως διαφορετική κουλτούρα, τελείως διαφορετική οργάνωση, τελείως διαφορετικές κλιματικές συνθήκες;

 

 

Να επισημάνω και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που ίσως βοηθήσουν τη σκέψη σας και τα συμπεράσματά σας…
Και ο Τριντο του Καναδά και ο Κούλης είναι αγαπημένα ενεργούμενα του Σβαμπ-Ροτσιλντ!
Και οι δύο είναι γόνοι πολιτικών!
Και οι δύο έχουν το ίδιο βλέμμα ηλιθιότητας και την ίδια αλαζονεία και φασιστική νοοτροπία (η ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες διότι είναι ανίκανοι να κινηθούν από μόνοι τους και να κάνουν κάτι αυτοβούλως. Είναι δυο κατασκευάσματα που επιβλήθηκαν για να εκτελέσουν συγκεκριμένο σχέδιο.)

 

 

Οι πυρκαγιές που καταστρέφουν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι λόγω της (εγ)κλιματικής αρπαχτής, εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς και μπαίνουν από τα ίδια κέντρα για την επιβολή της ατζέντας.

 

 

Όταν βλέπουμε δύο τελείως διαφορετικές χώρες να ακολουθούν ακριβώς τα ίδια βήματα, σημαίνει ότι έχουμε κεντρικό σχεδιασμό!

 

 

Το ίδιο ακριβώς έγινε με την ψευτοπανδημια…

 

Το σύνθημα εφαρμογής του σχεδίου δόθηκε όταν ο εγκληματίας του ΠΟΥ κύρηξε παγκόσμια πανδημία! Αυτό έγινε αν θυμάμαι σωστά στις 11 Μαρτίου του 2020! (Κάποια κέντρα έχουν ιδιαίτερη εμμονή με το 11 αλλά έχουν συμβεί πολλά περίεργα γεγονότα τις 11 Μαρτίου)

 

 

Τότε δεν υπήρχε κανένα δεδομένο που να μπορεί να δικαιολογήσει τον όρο πανδημία και μάλιστα παγκόσμια και από ο τι έχω διαβάσει διαφωνούσαν τα μέλη του συμβουλίου και βγήκε το ενεργούμενα και την κύρηξε μόνος του.

 

 

Ένας εγκληματίας χασάπης στη χώρα του που τέθηκε από κάποιους στην προεδρία του ΠΟΥ παρέκαμψε το συμβούλιο που απαρτιζόταν από γιατρούς και κύρηξε πανδημία με μερικά “κρούσματα” στην Κίνα του 1,5 δις (καμία εικοσαρια νομίζω και ένα “κρούσμα” στην Ιταλία που είχε επιστρέψει από Κίνα! Αυτό έλεγε το αφήγημα…

 

 

Με βασικό συνεργάτη τα μέσα μαζικής εξαπάτησης δημιούργησαν τον απαραίτητο πανικό που μετέτρεψε τις μάζες σε πανικόβλητους καθυστερημένους ανοες που εκολουθουσαν εντολές!

 

Όπου δεν υπήρχε η απαραίτητη υστερία την δημιουργούσαν με ψεύτικες εικόνες, παραμύθια για νεκρούς κλπ.

 

 

Όταν η Ελλάδα μπήκε στο λοκ ντάουν δεν υπήρχε ούτε ένα ψευτοκρουσμα.

 

 

Χαρακτηριστικό μάλιστα ήταν τα στατιστικά στοιχεία που έδειχναν ότι σε καιρό “πανδημίας” η θνησιμότητα στον πληθυσμό ήταν χαμηλότερη του μέσου όρου των τελευταίων ετών, ενώ τα πετσοκαναλα παρουσίαζαν συνεχώς θανάτους για να τρομάξουν το ανοϊκο και ήδη πανικόβλητο πόπολο!

 

 

Κάθε γνωστός μ@λακας επιστρατεύθηκε για να πείσει τους τηλεορασόπληκτους που περίμεναν οδηγίες για να σωθούν!

 

 

Οι χαζές ξανθιές πρωϊνατζουδες του μάθαιναν να πλένει τα χεράκια του.

 

 

Ο σαχλας ηθοποιός τους έλεγε να μην αγκαλιάζονται και να μην βλέπουν οι παππούδες τα εγγόνια τους!

 

 

Παρανοϊκοι “γονείς” που σε φυσιολογικές συνθήκες με υγιως σκεπτόμενη κοινωνία θα τους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια για να προστατευθούν τα παιδιά από την υστερία τους, ανάγκαζαν τα νήπια να φοράνε μάσκες προκαλώντας τους πολλά τραύματα και ψυχικά και σωματικά αφού τα ανάγκαζαν να εισπνέουν τα απόβλητα της αναπνοής και να μην εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό τους!

 

 

Οικογένειες κάθονταν μακριά ο ένας από τον άλλο φοροντας μάσκες και πατσαβούρα για να μην μολυνθούν! (Ξέχασα πριν να αναφέρω και την “ηθοποιό” που μας έδειχνε πως να κάνουμε τα πατσαβούρα, τα σωβρακα, τις κυλότες δεν ξέρω ο,τι είχε ο καθένας τέλοσπαντων, μάσκα!)

 

Και όταν κάποιοι δεν συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις και τας εντολάς υπήρχαν οι υστερικοι, στρατευμένοι και μη που έστηναν ολόκληρους καυγάδες στα λεωφορεία, στα σούπερ μάρκετ κλπ.

 

 

Σκηνές απείρου κάλους και πολύ απολαυστικές θέλω να πιστεύω σε όσους δεν είχαν πατήσει την πεπονοφλουδα… Τώρα που τα σκέφτομαι όπως τα γράφω γελάω.

 

Οι έμποροι έκλειναν τα μαγαζιά τους και αυτοκαταστρεφονταν, τα παιδάκια τηλεσχολειο… οι δημόσιοι τηλεξυσιμο οπότε τους ήρθε τέλεια! Χωρίς καν να περικοπει ο μισθός της αεργίας τους.. Αλλά ξέχασα στην φάρμα των ζώων κάποια ζώα είναι πιο ζώα από τα άλλα!

 

Να σας πω την αμαρτία μου, είχα κάνει κάτι χουνερια ,εκπαιδεύοντας το ανηψι μου, στην τηλεδασκαλα και στους γονείς του που έπεσε πολύ γέλιο.

 

 

Το δε παιδί, για να μην το καταντήσουν ανισσοροπο, το μάθαινα να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση , πράγμα που εκνεύριζε κάπως τους γονείς αλλά δεν μπορούσαν να μου το πουν καταμουτρα διοτι είναι και λίγο κομ ιλ φο (νεοελληνιστί πολιτικαλ κορεκτ)

 

Του έδειχνα κολπακια για να βγάζει τη μάσκα και να αναπνέει κανονικά, του εξηγούσα ότι δεν υπάρχει τηλεσχολειο και ότι είναι μια τηλεβλακεια για κουτούς και πολλά χαριτωμένα που διασκέδαζε και έλαμπε το προσωπάκι του από τα χαμογελα! Πάντα υπάρχουν τρόποι…

 

Και αφού δεν είχαμε θανάτους παρά ψεύτικες καταγραφές δηλώνοντας και τα εγκεφαλικά όπως μας είπε ο “σοβαρός” επιστήμονας ως θανάτους από κοβιντ, και επειδή έπρεπε να ανέβουν τα νούμερα για να τρομάξουν ακόμη περισσότερα τα δίποδα νούμερα και να μπουν στη γραμμή για να θυσιαστούν για το καλό της ανθρωπότητας και τους σκοπούς της ατζέντας του αποπληθυσμού, άρχισαν οι κρατικές δολοφονίες μέσα στα νοσοκομεία και τα γηροκομεία.

 

 

Πανικόβλητοι τυφλωμένοι με κλειστά τα αυτιά και τα μάτια τους σε κάθε σωτήρια πληροφορία, άνθρωποι ακόμη και νέοι έτρεχαν στο νοσοκομείο με δέκατα για να σωθούν! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

 

 

Όταν ήμουν παιδί πάντως με δέκατα δεν γλίτωνα το σχολείο! Μάλιστα η συνήθης έκφραση που κυριαρχούσε προ της παράνοιας αν ρωτουσες κάποιον αν έχει πυρετό ήταν ” όχι! δέκατα έχω… κάνα συναχάκι θα είναι… θα πιω ένα τσάι…”

 

 

Πότε άλλαξαν όλα αυτά σε μια νύχτα με ένα αφήγημα που πλασαρίστηκε από τηλεπερσονες και πολιτικούς που γενικά χαρακτηρίζονται ως “ξανθιές” οι πρώτες και ως ψεύτες και διεφθαρμένα καθάρματα οι δεύτεροι… Αυτό το αναγνωρίζω στο σύστημα, όλα κι όλα!

 

 

Δυστυχώς πολλοί εκτελέστηκαν με το οξυγόνο και τις σκόπιμα λανθασμένες αγωγές που εφαρμόστηκαν κατ’ εντολή παγκοσμίως…

 

 

Οι σωστοί γιατροί κυνηγήθηκαν και απομονώθηκαν η απειλήθηκαν, όμως γνωρίζω περιπτώσεις που έσωσαν ανθρώπους αφού τους έλεγαν τι συμβαίνει..

 

 

Στο εξωτερικό, η αντίδραση και η οργάνωση γιατρών και νομικών για να ενημερώσουν και να βοηθήσουν τον κόσμο να προστατευθεί ήταν σαφώς πολύ πιο άμεση και ευρύτερη.

 

 

Στην Ελλάδα των νεοραγιαδων, ελάχιστοι γιατροί βγήκαν μπροστά και τις περισσότερες φορές με ήξεις αφ’ ήξεις περισσότερο μπερδευαν τον κόσμο. Γενικά ο φόβος να αντιπαρατεθούν με το σύστημα οι περισσότεροι ήταν εμφανής…

 

 

Οι κρατικές δολοφονίες ξεκίνησαν όταν έπρεπε να ανέβει τόσο ο πανικός ώστε να τρέξουν οι πανικόβλητοι ευκολόπιστοι να γίνουν πειραματόζωα και πρόθυμα να τρέξουν να μπουν στη σειρά για την εξόντωση…

 

 

Όταν τα ποσοστά πρόθυμων δεν ήταν ικανοποιητικά, άρχισαν οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα πρόστιμα για τους πιο δύσκολους και δωράκια για εκείνους που απέδειξαν ότι η αξιοπρέπεια τους και η ζωή τους αποτιμάται μόλις 150 ευρώ!

 

 

Επειδή κάποιοι επιμένουν ότι μόνο στην Ελλάδα έγιναν αυτά, να σας πληροφορήσω ότι τα λοκ ντάουν, οι μάσκες, η τηλεργασια, τα επιδόματα, τα πιστοποιητικά “εμβολιασμού” η αστυνομοκρατια κλπ επιβλήθηκαν παντού!

 

 

Ιδίως στον “πολιτισμένο” κόσμο που έπρεπε να εκπαιδευτεί στο να απεμπολει τις ελευθερίες του και τα δικαιώματα του. Τελικά οι δήθεν πολιτισμένοι αποδείχτηκαν τόσο εύκολα θύματα που υποθέτω ότι θα έτριβαν τα μάτια τους ακόμη και αυτοί που εκπόνησαν το σχέδιο.

 

Αποδείχτηκε ότι όσο πιο “απολίτιστος” ήταν κάποιος τόσο πιο δύσκολο θύμα ήταν και πιο μεγάλες αντιδράσεις είχε!

 

Φυσικά η διάρκεια και η εφαρμογή των μέτρων καθορίστηκε και από τις αντιδράσεις του κόσμου και από τη διαφθορά των θεσμών κάθε κράτους αλλά ο σχεδιασμός ήταν κεντρικός και η επιβολή ταυτόχρονη.

 

 

Ούτε η διαφορά των καιρικών συνθηκών, των εποχών, των υγειονομικών συνθηκών δεν μπόρεσε να πονηρεψει το πόπολο ότι πρόκειται για καλοσχεδιασμένη απάτη… Την ίδια στιγμή, είτε ήταν χειμώνας είτε καλοκαίρι, είτε στο βορρά είτε στον ισημερινό, είτε ένας λαός ήταν καλύτερα υγειονομικά είτε χειρότερα, τίποτα δεν έπαιζε ρόλο στην εφαρμογή του σχεδίου για τους εκτελεστές ούτε στην ενεργοποίηση της λογικής για το πανικό-βλητο πόπολο…

 

 

Οι ίδιοι που έστησαν το αφήγημα “πανδημία” βρίσκονται πισω από το αφήγημα “κλιματική αλλαγή” που μας καίει! (Όταν θα πνιγόμαστε λόγω της καταστροφής των δασών θα φταίει η “κλιματική αλλαγή” που μας πνίγει κλπ.)

 

 

Όπως δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην εφαρμογή της κομπίνας “πανδημία” οι εποχή κλπ και αποδεικνύεται ο κεντρικός σχεδιασμός, έτσι και στις πυρκαγιές που ανάβει η τσαχπινα “κλιματική αλλαγή” που ήρθε νωρίτερα στο ραντεβού και τους βρήκε απροετοίμαστους όπως μας ομολόγησε στο προχθεσινό αφήγημα ο τετραπέρατος υπουργός με το βοδισιο βλέμμα (χθες νομίζω το άλλαξε, γενικώς τρέχουν αφηγήματα για όλα τα γούστα), δεν φαίνεται να παίζει κανένα ρόλο στην αντιμετώπιση η ιδιαιτερότητα κάθε κράτους, πχ η οργάνωση του Καναδά σε σχέση με την ανοργανωσια της Ελλάδας… η ικανότητα και η εκπαίδευση των πυροσβεστών… η διαφορετική κουλτούρα αντίδρασης των ίδιων των λαών…

 

 

Ούτε καν οι θερμοκρασίες, αφού οι πυρκαγιές στον Καναδά ξεκίνησαν από τον Μάιο στον βορειοανατολικό Καναδά που έχει τόσα νερά και βρίσκεται τόσο βόρεια…

 

Αν και οι συνθήκες είναι τόσο διαφορετικές οι “αρχές” ακολουθούν το ίδιο ακριβώς σχεδιο όπως περιέγραψα και θα διαπιστώσετε μόνοι σας από το βίντεο

https://m.youtube.com/watch?v=gf8Kp7wLAvA

 

 

Υ.Γ. Την αναφορά για την ψευτοπανδημια την έκανα για να αποδείξω τον κεντρικό σχεδιασμό αλλά και να θυμίσω τις τραγελαφικές καταστάσεις που δεν θα συνέβαιναν αν ο κόσμος ήταν ψύχραιμος και αφυπνισμένος!

 

 

Επειδή οι φάσεις του σχεδίου τους προχωρούν και θα επαναφέρουν και το κόλπο της “πανδημίας” (το προσπαθούν τουλάχιστον) ελπίζω ότι θα μπορέσουν να αφυπνιστουν κάποιοι που την πρώτη φορά πιάστηκαν στον ύπνο και να μην την ξαναπατήσουν.

 

 

Τώρα που δεν βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και μπορούν να δουν πιο ψύχραιμα την κατάσταση πιο αποστασιοποιημένα και ίσως να γελάσουν με τα καμώματα τους κατά τη διάρκεια του πανικού…

 

Και ένας να αφυπνιστεί βλέποντας τα πράγματα αποστασιοποιημένα, ψύχραιμα και σφαιρικά και να αφυπνίσει άλλον ένα νομίζω κέρδος θα είναι…

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 438


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα