Οι ακροαριστεροί μαθηματικοί την “βλέπουν” ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑΖΙ, και απαιτούν οι συνάδελφοί τους που δεν ενστερνίζονται την woke (υπο)κουλτούρα να παρακολουθούνται και να μπαίνουν σε “λίστες με τους εχθρούς”

Οι ακροαριστεροί μαθηματικοί την “βλέπουν” ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑΖΙ, και απαιτούν οι συνάδελφοί τους που δεν ενστερνίζονται την woke (υπο)κουλτούρα να παρακολουθούνται και να μπαίνουν σε “λίστες με τους εχθρούς”

24 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:358
Μοίρασέ το

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ”;;;;;;;;;

Ο Topaz, καθηγητής Μαθηματικών στο at Williams College της Williamstown, στην Μασαχουσέτη, αυτοαποκαλείται ειδικός στην “αντιρατσιστική διδασκαλία”.

Πρόσφατα έγραψε ένα δοκίμιο εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι οι συνάδελφοί του που δεν υιοθέτησαν την woke κουλτούρα, θα πρέπει να παρακολουθούνται και ουσιαστικά να τιμωρούνται επειδή δεν ασπάζονται τις ιδεολογίες του.

Anonymous Political Scientist: Chad Topaz - Enemy of Free Speech - Denounced by His Own Math Department Colleagues at Williams College

Ένας ακόμη δικτατορίσκος που με ευκολία κατηγορεί όσους δεν συντάσσονται με την άποψή του, γιατί απλά θεωρεί ότι μόνον αυτός έχει δίκιο…

Ένας δικτατορίσκος που συγχέει τη “γνώση” της μελέτης, με την “άποψη” ερεθισμάτων και συμφερόντων, προσπαθώντας να επιβάλει την άποψή του ως την … αποκλειστική γνώση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Anonymous Political Scientist: November 2019

Ο τομέας των μαθηματικών “πληροφορείται από τη λευκή υπεροχή”, σύμφωνα με τον Chad Topaz, ιδρυτή του Ινστιτούτου για την Ποσοτική Μελέτη της Ένταξης, της Διαφορετικότητας και της Ισότητας (QSIDE). Και ο μόνος τρόπος για να το καταπολεμήσουμε αυτό είναι να ταυτοποιήσουμε όλους τους ύποπτους μαθηματικούς που είναι “υπέρμαχοι της λευκής υπεροχής” προκειμένου να τους βάλουμε σε “λίστες εχθρών”.

Ο Topaz, καθηγητής Μαθηματικών στο at Williams College της Williamstown, στην Μασαχουσέτη, αυτοαποκαλείται ειδικός στην “αντιρατσιστική διδασκαλία”. Πρόσφατα έγραψε ένα δοκίμιο εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι οι συνάδελφοί του που δεν υιοθέτησαν την woke κουλτούρα, θα πρέπει να παρακολουθούνται και ουσιαστικά να τιμωρούνται επειδή δεν ασπάζονται τις ιδεολογίες του.

Οι λίστες παρακολούθησης που συντάσσει ο Topaz υποτίθεται ότι έχουν σκοπό να “μελετήσουν” τις “ρατσιστικές απόψεις” των συναδέλφων του. Και πολλοί από αυτούς τους συναδέλφους έχουν “πραγματικά ξετρελλαθεί” με αυτό, λέει.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, οι λίστες παρακολούθησης του QSIDE έχουν περισσότερα από 4.000 ονόματα συγκεντρωτικά σε 26 διαφορετικές κατηγορίες με βάση το αν υπέγραψαν ορισμένες επιστολές που αντιτίθενται στην ατζέντα του Topaz ή αν ανήκουν σε ορισμένες επαγγελματικές οργανώσεις που δεν υποστηρίζει.

Μια επιστολή που εγείρει ανησυχίες για “προσπάθειες εκφοβισμού της ελευθερίας του λόγου στη μαθηματική μας κοινότητα” έχει συγκεντρώσει 680 υπογραφές, και καλεί την Αμερικανική Μαθηματική Εταιρεία (AMS) “να κάνει μια σαφή δήλωση ότι το bullying και ο εκφοβισμός δεν έχουν θέση στην κοινότητά μας”.

Το “bullying και ο εκφοβισμός” στους οποίους αναφέρεται εκείνη η επιστολή σχετίζεται με ένα περιστατικό από το 2019 όταν ο Topaz προσπάθησε να προκαλέσει την απόλυση της καθηγήτριας μαθηματικών Abigail Thompson, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Ντέιβις, για την αντίθεσή της στις υποχρεωτικές δηλώσεις διαφορετικότητας.

“Ο Topaz χρηματοδοτεί το [QSIDE] εν μέρει δίνοντας στους δωρητές το δώρο της “βοήθειας για τη δήλωση της διαφορετικότητας” από τον οργανισμό του”, λέει ο Jerry Coyne, επίτιμος καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

“Έτσι, προωθώντας τις απαιτήσεις για δηλώσεις ποικιλομορφίας, ο Topaz φέρνει επίσης δωρεές στον δικό του οργανισμό”.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ”;;;;;;;;;

Η ίδια η Thompson έγραψε ένα άρθρο για τη Wall Street Journal που επικαλείται τις υποχρεωτικές δηλώσεις διαφορετικότητας και το πόσο “πολύ εύκολα [μετατρέπονται σε] τεστ πολιτικής ιδεολογίας και συμμόρφωσης”, κάτι που φαίνεται να είναι και ο στόχος του Topaz.

Ο Chris από το Karlstack Substack λέει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους 680 υπογράφοντες του Letter B, εκ των οποίων οι 125 απάντησαν. Λέει ότι οι αντιδράσεις τους κυμαίνονταν από “το να το βρίσκουν ελαφρώς διασκεδαστικό, μέχρι την πλήρη αδιαφορία, ενώ άλλοι εξέφρασαν θυμό, σοκ και αηδία”.

“Πολλοί είπαν ότι το νόημα αυτής της λίστας ήταν να βλάψει ο Topaz τις προοπτικές καριέρας των εχθρών του”, προσθέτει ο Chris .

Ο αντιμαθηματικός εξτρεμισμός έχει αυξηθεί εδώ και χρόνια. Το 2018, για παράδειγμα, η Cacey Wells, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, ζήτησε να καταργηθούν όλες τα τμήματα μαθηματικών για τους “χαρισματικούς” φοιτητές, επειδή τα τμήματα αυτά δεν εκπροσωπούνται από αρκετές “μειονότητες”, καθώς αυτές δεν έχουν υψηλές επιδόσεις ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις, κάτι που σύμφωνα με την Wells καθιστά τα μαθήματα “ρατσιστικά”.

Ο Τοπάζ βρίσκεται σε παρόμοια σταυροφορία, αν και αντί να καταργήσει ορισμένα μαθήματα μαθηματικών προσπαθεί να καταργήσει καθηγητές μαθηματικών με τους οποίους διαφωνεί πολιτικά και ιδεολογικά.

Αυτός είναι ο ίδιος ο ορισμός του φασισμού , στον οποίο αριστεροί όπως ο Τοπάζ ισχυρίζονται ότι αντιτίθενται. Κατά ειρωνικό τρόπο, αριστεροί όπως ο Τοπάζ είναι η επιτομή του τι σημαίνει να είσαι φασίστας.

Ο Topaz διέγραψε πρόσφατα τον λογαριασμό του στο Twitter από ντροπή αφού εκτέθηκε για χειραγώγηση δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και ταραχοποιός και ψεύτης. Ο Topaz έχει τώρα έναν νέο λογαριασμό στο Twitter που δεν περιέχει κανένα ίχνος από όσα είχε ξεκινήσει να διαδίδει στο παρελθόν.

“Αυτή η χώρα έχει τρελλαθεί”, έγραψε κάποιος στο Karlstack Substack.

“Τα ίδια τα Μαθηματικά το φωνάζουν!!! Οι ίδιοι οι αριθμοί! Πώς μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι τα μαθηματικά είναι επιστήμη των λευκών; Ποιός παίρνει τις υψηλότερες βαθμολογίες στα μαθηματικά με βάση τις βαθμολογίες έρευνας και δοκιμών; Να σας δώσω μια ιδέα… δεν είμαστε εμείς οι λευκοί! Οι ΗΠΑ δεν φθάνουν καν τις 5 κορυφαίες χώρες. Είναι όλες ασιατικές χώρες”.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες μπορείτε να βρείτε στο Fascism.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

KarlStack.substack.com

NaturalNews.com

_ _ _ _ _

εδώ ο ψυχοπαθής:

https://math.williams.edu/profile/cmt6/

https://www.allamericanspeakers.com/celebritytalentbios/Chad+M.+Topaz/446552

 

Πηγή

Προβολές : 358


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα