Οι αλήθειες για τον τρανσεξουαλισμό που δεν σας λένε, μέσα από την πραγματική εμπειρία αρκετών νέων τρανσέξουαλ και συνεντεύξεις ειδικών.

Οι αλήθειες για τον τρανσεξουαλισμό που δεν σας λένε, μέσα από την πραγματική εμπειρία αρκετών νέων τρανσέξουαλ και συνεντεύξεις ειδικών.

1 Φεβρουαρίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,326
Μοίρασέ το

 

Η ΦΥΛΟΜΕΤΑΒΑΣΗ (GENDER TRANSFORMATION) – Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που θα σας κάνει να κλάψετε. Εάν δεν κλάψετε αφού δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ δεν μπορείτε να ανήκετε στο ανθρώπινο είδος… και δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν πλέον χάσει κάθε ενσυναίσθηση για τον πλησίον τους…

Η ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ…
Ένας βαθιά νοσηρός κόσμος, και μια χαραμάδα φωτός, σ’ ένα ντοκιμαντέρ που αποτυπώνει τα σκοτάδια που οδηγούν τα παιδιά μας πολιτικοί – δημοσιογράφοι – γιατροί – εκπαιδευτικοί – και ένας αρρωστημένος συρφετός, που έχει τις ρίζες του … ξέρετε πλέον που…
Ένα ντοκιμαντέρ, που πρέπει να δει ο καθένας από εμάς είτε έχουμε παιδιά είτε όχι… σίγουρα στις οικογένειές μας, υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται την βοήθειά μας…
Σ’ ευχαριστούμε, Nioland…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό το ντοκιμαντέρ το ανεβάσαμε πρώτη φορά πριν 6 μήνες για τους συνδρομητές του καναλιού στο Substack με πληρωμή. Μας ζητήθηκε σήμερα να το ανεβάσουμε ολόκληρο πάλι χωρίς συνδρομή και φυσικά με τον πόλεμο που δεχόμαστε από την αρρωστημένη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα το υλοποιήσαμε.

Το κίνημα των τρανσέξουαλ έχει κερδίσει πρόσφατα την παγκόσμια προσοχή, από την πρόσφατη διαμάχη μεγάλων εταιρειών όπως η Budweiser και η Target για την υποστήριξή τους στο κίνημα των τρανσέξουαλ, μέχρι τους τρανσέξουαλ αθλητές που έχουν καλύτερες επιδόσεις από τις γυναίκες αθλήτριες και τους άντρες κρατούμενους που αναγνωρίζονται πλέον ως τρανσέξουαλ για να μεταφερθούν σε γυναικείες φυλακές.

Μια νέα τάση έχει εμφανιστεί στα παιδιά, που τους μαθαίνουν σε νεαρή ηλικία ότι μπορούν να επιλέξουν το φύλο τους.

Τι κρύβεται πίσω από την άνοδο του κινήματος των τρανσέξουαλ σήμερα; Και ποιες είναι οι επιπτώσεις στα παιδιά και τους νέους μας;

Φυλομετάβαση (Gender Transformation): Η ανείπωτη πραγματικότητα.

Είναι ένα αυθεντικό ντοκιμαντέρ της Epoch που εξετάζει τα πολύπλοκα ζητήματα γύρω από τον τρανσεξουαλισμό και τη νεολαία. Η ταινία διερευνά τους ρόλους που διαδραματίζουν το εκπαιδευτικό σύστημα, οι ιατρικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες, τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το κίνημα των τρανσέξουαλ, καθώς και τους κοινωνικούς και πολιτικούς μηχανισμούς που βρίσκονται στο παρασκήνιο.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τις πραγματικές ιστορίες αρκετών πρώην τρανσέξουαλ νέων που ξεκίνησαν τη διαδικασία αλλαγής φύλου και τις εμπειρίες τους σε διάφορα στάδια του ταξιδιού τους μέσα από ζωντανές συνεντεύξεις και αναπαραστάσεις.

Οι ειδικοί που παραχώρησαν συνεντεύξεις στην ταινία αποκαλύπτουν τις ιατρικές και ψυχολογικές επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα πειραματικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των μη αναστρέψιμων παρενεργειών των αναστολέων της εφηβείας, των ορμονοθεραπειών και των χειρουργικών επεμβάσεων, οι οποίες δεν αναφέρονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Tobias Elvhage, του οποίου τα πιο πρόσφατα βραβεία περιλαμβάνουν την καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Λος Άντζελες 2023 και το νικητή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου 2023, φέρνει στο φως την ανείπωτη πραγματικότητα και τις επιπτώσεις του κινήματος των τρανσέξουαλ για τα παιδιά και τους νέους μας σε αυτό το ντοκιμαντέρ.

Οι θαρραλέοι νέοι στην ταινία Φυλομετάβαση (Gender Transformation) σπάνε τη σιωπή και φέρνουν ελπίδα σε άλλα παιδιά που αγωνίζονται. Κάθε μία από τις ιστορίες τους είναι δυνατή, σημαντική και πρέπει να την ακούσετε.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.GenderTransformation.com

 

Η ΦΥΛΟΜΕΤΑΒΑΣΗ (GENDER TRANSFORMATION) – Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα


 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/gender-transformation-617



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,326


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα