ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!! Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει τελικά το ΝΑΖΙ;;; NAZI = Εθνικοσοσιαλιστές +…Σιωνιστές!!!

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!! Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει τελικά το ΝΑΖΙ;;; NAZI = Εθνικοσοσιαλιστές +…Σιωνιστές!!!

22 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,009
Μοίρασέ το
Τι σημαίνει στην πραγματικότητα το ΝΑΖΙ;;;….μιας και μιλάνε συνέχεια τα ΜΜΕ για τους Ναζιστές της Ουκρανίας που θέλει να αφανίσει απο προσώπου γης ο Πούτιν…
Το 2000, σε μια μεγάλη πατριωτική εκδήλωση στον Καναδά, ο μεγάλος ερευνητής Eustace Mullins μας αποκάλυψε τα εξής για όλα αυτά…

 

 

 

Οι μεγάλες αλήθειες, όσο και να κρύβονται από τους σιωνιστές, θα βγαίνουν στο φως με ντοκουμέντα, απ’ αυτούς που υπηρετούν την αλήθεια…

ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ… αλλά που να το καταλάβουν τα ναζίδια που τον θεωρούν ως … “ήρωα”..

Εκτός αν κι αυτά έχουν την ίδια καταγωγή με τον σφαγέα της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Βλέπετε τον μαύρο κύβο που φορούν στο κεφάλι τους οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ στρατιώτες;

Είναι το σύμβολο των Κρόνιων… μπορείτε να διαβάσετε γι αυτούς, στο εξαιρετικό άρθρο της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα (εδώ)

 


 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Το γνωρίζατε ότι ο μεγάλος Αμερικανός ερευνητής Eustace Mullins (Ευστάθιος Μάλινς) απέδειξε με πειστικό τρόπο πώς ακόμη και η ίδια η λέξη «Ναζί» επινοήθηκε από τα δύο πρώτα γράμματα των ονομάτων των εθνικοσοσιαλιστικών (NA) και των σιωνιστικών (ΖΙ από το Zionists) κομμάτων στη Γερμανία τη δεκαετία του 1920 και χρησιμοποιήθηκε κυνικά από τους Εβραίους στο υψηλό καμπάλ της συναγωγής του Σατανά για να γιορτάσουν τη δύναμη που είχαν για να ενορχηστρώσουν την άνοδο και την πτώση του καθεστώτος του Χίτλερ από την αρχή;

 

Στην πραγματικότητα, ήταν πάντα κατανοητό ότι οι περισσότεροι Εβραίοι, ειδικά οι Ορθόδοξοι θρησκευόμενοι, που γνώριζαν ότι Σιωνιστές, που ήταν με τον μέρος των των τραπεζιτών των Rothschild (Ρότσιλντ), ενορχήστρωσαν τις διαλεκτικές φρικαλεότητες των Συμμάχων/Άξονα του Β’ ΠΠ για να στείλουν μαζικά τους «κατώτερους Εβραίους» στην Παλαιστίνη, έτσι ώστε οι Ρότσιλντ να μπορέσουν να αναλάβουν ένα νέο εβραϊκό κράτος.

Το ΝΑΖΙ προέρχεται από τις λέξεις National Socialist (NA) και…Zionists (ΖΙ)!!! ΝΑΖΙ = Εθνικοσοσιαλιστές +…Σιωνιστές!!! Είναι τόσο απλό.

Για περισσότερα για τον Μάλινς, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο Η ζωή του Ευστάθιου Μάλινς και γιατί οφείλουμε σχεδόν τα πάντα εις αυτόν – ΜΈΡΟΣ 1 • Ιωαν. Κουντούρη.

Ήταν ο τελευταίος μαθητευόμενος του μεγάλου Αμερικανού ποιητού Έζρα Πάουντ (Ezra Pound) καθώς και ο μεγαλύτερος αμερικανός/συγγραφεύς στον κόσμο για θέματα που αφορούν την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων, συνεχιστής του οποίου ειν΄ο υποφαινόμενος.

greeknewsondemand

Ευστάθιος Μάλινς: Ο πρώτος συγγραφεύς που μας είχε γράψει τα πιο εμπεριστατωμένα έργα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Η ζωή του Ευστάθιου Μάλινς και γιατί οφείλουμε σχεδόν τα πάντα εις αυτόν – ΜΈΡΟΣ 1 • Ιωαν

guteurls.deRead full article here

Πιο συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε τα εξής συγκλονιστικά τα οποία γνωρίζουν ελάχιστοι για το συγκεκριμένο θέμα…

Υπάρχει μόνο ένα πολιτικό κόμμα στον κόσμο σήμερα και αυτό ονομάζεται Ναζί. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Χίτλερ υποτίθεται ότι ο θάνατος του το 1945 ήταν το τέλος του ναζιστικού κόμματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στους περισσότερους ανθρώπους δεν έχουν πει ποτέ ποια είναι η πραγματική προέλευση της λέξης Ναζί. To NA (στα Αγγλικά) ίσον εθνικοσοσιαλισμός, οι Γερμανοί Εθνοσοσιαλιστές, δηλαδή. NAtional Socialists. 

 

Το 1923 υπήρχε ένας διπλός πράκτορας που πλησίασε τον Χίτλερ και του είπε ότι το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του δεν τα πήγαινε πολύ καλά. Του είπε ότι χρειαζόταν μια συμμαχία. Και πρότεινε στον Χίτλερ να συμμαχήσει με το…Εθνοσιωνιστικό κόμμα. Έτσι οι Εθνικοσοσιαλιστές ενώθηκαν με τους Σιωνιστές και από τότε ήταν γνωστοί ως…Ναζί. Το ZI (στα Αγλγικά) ήταν για τους…Σιωνιστές (ZIonists).

ΑΡΑ, μην σας φαίνεται «περίεργο» το γεγονός πως ένας ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ουκρανίας έχει με το μέρος του τους…ΝΑΖΙ της Ουκρανίας. Μην ξεχνάμε πως το ΖΙ στο ΜΑΖΙ παραπέμπει στους …Zionists (Σιωνιστές)!!!

 

 

 

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί στο άρθρο με τίτλο Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος! Επιστημονική έρευνα απόδειξε ότι ο δολοφόνος ήταν Εβραίος και μάλιστα από τη Βόρεια Αφρική, μαθαίνουμε πλήρως τελικά αυτό που υποψιαζόμαστε εδώ και καιρό, ότι, ακόμη κι ο ίδιος ο…ΦΫΡΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

Και διαβάζουμε…

Η ιταλική εφημερίδαIl Giornaleδημοσιεύει έρευνα που διεξήγαγαν 39 συγγενείς του φύρερ στο DNA, που αποδεικνύει με επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο ψυχοπαθής δικτάτορας δεν ήταν από την «άρια φυλή», αλλά εβραίος!

 

Έτσι, το 2010 μαθαίνουμε, χάρη στην επιστήμη, ότι ο άνθρωπος που αιματοκύλισε τον πλανήτη, ήταν εβραίος και μάλιστα από την Αλγερία. Η οικογένειά του έφθασε στη Γερμανία μαζί με τους χιλιάδες φτωχούς μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική (Μαγκρέμπ).

 

Περισσότερα ΕΔΩ.

Επίσης, στο άρθρο μας με τίτλο Βόμβα μεγατόνων: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του! διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά για όλα αυτά….

Γιατί ο Χίτλερ έκρυψε το γεγονός ότι εργάστηκε για την επαναστατική κυβέρνηση του Kurt Eisner και ήταν εκλεγμένος σύνδεσμος και προπαγανδιστής των Κομμουνιστικών Στρατιωτικών Συμβουλίων της Βαυαρικής Σοβιετικής Δημοκρατίας.

Γιατί ο Χίτλερ ήταν κομμουνιστής πληροφοριοδότης, πράκτορας μυστικών πληροφοριών και κατάσκοπος του Reichswehr….

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν φασίστας που ξεκίνησε την καριέρα του εναντίον των Εβραίων και του κομμουνισμού. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Ο Χίτλερ ήταν ένας αφοσιωμένος κομμουνιστής και εθνο-σοσιαλιστής. Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ «φασίστας».

 

Ο Μουσολίνι ήταν ο φασίστας εδώ και, όπως ο Χίτλερ, ήταν ένας ασκρο-αριστερός σοσιαλιστής-επαναστάτης. Ο Μουσολίνι ήταν ο πιο ριζοσπαστικός σοσιαλιστής σε όλη την Ιταλία.

Τον φασισμό τον σχεδίασε η φίλη του Μουσολίνι, Margherita Sarfatti (Μαργαρίτα Σαρφάτι), που έτυχε επίσης να είναι…ΕΒΡΑΙΑ.

Ο Χίτλερ δεν ξεκίνησε τη σοσιαλιστική καριέρα του, ΟΥΧΙ πολεμόντας τους σοσιαλιστάς Εβραίους, αλλά αγωνιζόμενος…ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!

Ήταν ένας εκλεγμένος σύνδεσμος προπαγάνδας των συμβουλίων των σοβιετικών στρατιωτών που υποστήριζαν τον Εβραίο επαναστάτη Kurt Eisner στη Βαυαρία της Γερμανίας, όταν ο Eisner ανέτρεψε τον τότε βασιλέα Λουδοβίκο τον Γ’ και κατέστρεψε τη βαυαρική μοναρχία.

Ο Eisner δολοφονήθηκε στη συνέχεια από τον Anton Graf von Arco auf Valley. Ο Γερμανός ευγενής δολοφόνησε τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας κ. Kurt Eisner, τον πρώτο δημοκρατικά εκλεγέντα πρωθυπουργό της Βαυαρίας, στις 21 Φεβρουαρίου 1919.

Ο Χίτλερ είχε διαδηλώσει στη νεκρική πομπή του Eisner.

Φορούσε ένα μαύρο περιβραχιόνιο για να θρηνήσει τον θάνατο του ΕΒΡΑΙΟΥ Eisner και ένα κόκκινο περιβραχιόνιο για να δείξει την αφοσίωσή του στο σοβιετικό σοσιαλιστικό κίνημα.  

Είχε εκλεγεί, για τη δεύτερη φορά, σύνδεσμος προπαγάνδας των συμβουλίων των σοβιετικών στρατιωτών. Εκτέλεσε επίσης αυτό το καθήκον στους Εβραίους Κομμουνιστάς και Αναρχικούς.

Με άλλα λόγια, ο Χίτλερ είχε αφιερωθεί στη λενινιστική, βαυαρική, σοβιετική δημοκρατία ενώ εργαζόταν ταυτόχρονα ως κομμουνιστής προπαγανδιστής!

 

 

Ο προσωπικός φωτογράφος του Χίτλερ, Heinrich Hofmann, φορούσε επίσης ένα κόκκινο περιβραχιόνιο σε υποστήριξη των Σοβιετικών. Απέκτησε δημοσιογραφική εξουσιοδότηση από τους Μπολσεβίκους και έτσι τράβηξε πολλές φωτογραφίες από την Επανάσταση στη Ρωσία.

Ήταν αυτός που είχε φωτογραφίσει τον Χίτλερ στην κηδεία του Eisner.

http://greeknewsondemand.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-10-at-12.04.39-PM-742x1024.png

Ο οδηγός (σοφέρ) του Χίτλερ, ο Joseph Dietrich, ο οποίος αργότερα έγινε ο στρατηγός των Waffen SS και επικεφαλής του Leibstandarte, ήταν αρχικά ο πρόεδρος του Συμβουλίου Σοβιετικών Στρατιωτών το Νοέμβριο του 1918, οπότε ο Kurt Eisner είχε ανατρέψει τον βασιλέα Λουδοβίκο τον 3ο και τη Μοναρχία των Wittelsbach.

Πριν γίνει ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου “25 σημεία των μαρξιστών του ναζιστικού κόμματος”, ο Gottfried Feder έστειλε την σοσιαλιστική οικονομική πρότασή του απευθείας στον Kurt Eisner έφ’ έλπίδι ότι θα τις υιοθετήσουν οι Βαυαροί επαναστάτες!

Αυτοί δεν ήταν οι μόνοι κομμουνιστές κοντά στον Χίτλερ.

Κι ο Joseph Goebbels είχε δηλώσει κομμουνιστής και είπε ότι ο Λένιν ήταν ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έζησε ποτέ μετά τον Φουρέρ!  

Οι δύο γυναίκες που ερωτεύτηκε περισσότερο ο Ιωσήφ Γκόμπελς ήταν Εβραίες!

Ήθελε να παντρευτεί την Else Janke, αλλά κατέληξε να πάρει την Magda de Friedlander.

http://greeknewsondemand.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-10-at-12.49.55-PM-637x1024.jpg

 

Οι δύο αγαπημένοι καθηγητές του Goebbels στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης ήταν Εβραίοι!

Μεγάλοι υποστηρικτές του Χίτλερ (Anton Drexler, Ernst Vern, Hermann Esser) ήταν ακροαριστεροί σοσιαλιστές!

ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Περισσότερα ΕΔΩ.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

Δείτε το βίντεο με τον Μάλινς!!!….

Eustace Mullins on Nazi & Zionists from H. N. K. on Vimeo.

 

Πηγή

Προβολές : 1,009


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα