ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Αυτή η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ απαιτείται για να κατανοήσουμε τη μικρή εικόνα.

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Αυτή η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ απαιτείται για να κατανοήσουμε τη μικρή εικόνα.

22 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:701
Μοίρασέ το

 

 

Ο οργανωμένος Εβραίος είναι ουσιαστικά οργανωμένη κλοπή

Ένας καρκίνος καταστρέφει τον δυτικό πολιτισμό. Αυτός ο καρκίνος είναι οι μασονικοί Εβραίοι κεντρικοί τραπεζίτες που ελέγχουν τη δημιουργία χρήματος και κατά συνέπεια όλους τους κοινωνικούς θεσμούς.
Η «ηγεσία» μας αντιπροσωπεύει μια διεφθαρμένη αποκρυφιστική δύναμη μέσα μας.

Δεν μπορούμε καν να το αναγνωρίσουμε γιατί οι θεσμοί μας έχουν ανατραπεί.

Η Αμερική σήμερα μπορεί να συγκριθεί με τη Ρωσία πριν από την Επανάσταση.

Σύμφωνα με τον W. Schulgin, «ο εγκέφαλος του έθνους βρισκόταν στα χέρια των Εβραίων [Illuminati] και έγινε δουλειά, ως συνήθως, να σκεφτόμαστε σε εβραϊκές κατηγορίες…

Παρ’ όλους τους περιορισμούς, οι Εβραίοι έλεγχαν το μυαλό των Ρώσων Ανθρωποι.”

 

Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα… τα γράφει όλα και με τον πλέον επεξηγηματικό τρόπο, ένας εβραίος… απ’ αυτούς, που δεν ανήκουν στα γεννήματα των εχιδνών…
Αυτές τις αλήθειες που μας έκρυψαν, πρέπει να τις διαδώσουμε για να γίνουν πολύτιμη γνώση για όλους…
Γιατί η γνώση, είναι Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Και στην Ελλάδα, ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ μας κυβερνούν…
ukos-board.jpg
(Εβραίοι αρπακτικά. Yukos Board, 2003. Ο Ιουδαϊσμός ορίζεται από τον Καβαλισμό που είναι Σατανικός . Ο Καβαλισμός είναι Κομμουνισμός .)
 
Ως εθνοτικός Εβραίος, με πονάει να πω ότι η ουσία του καβαλιστικού ιουδαϊσμού & Οργανωμένος Εβραίος  είναι να λεηλατήσει, να υποδουλώσει και να εξοντώσει τους γκοϊμ
και να εγκαθιδρύσει μια σατανική θεώρηση στη γη. 
 
Χωρίς ιδιωτική περιουσία. Το κράτος θα τα κατέχει όλα – το κράτος είναι αντιπρόσωπος των Εβραίων κεντρικών τραπεζιτών που έχουν το “χρέος” του.
Κανένας γάμος. Καμία οικογένεια.
Χωρίς ελευθερία λόγου.
Χωρίς δωρεάν έρευνα και εκπαίδευση.
Θέλουν να κλέψουν τα πάντα, ειδικά την ψυχή σου.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την κατάστασή μας αν δεν το καταλάβουμε αυτό.
 
 
Λεηλατήστε τους γκογίμ.
Η εβραϊκή κεντρική τράπεζα χρεώνει τόκους για πίστωση που δημιουργήθηκε από το τίποτα.
Πιστωτικές κρίσεις και πανδημικές φάρσες που κοστίζουν τρισεκατομμύρια σε δημιουργία χρημάτων και τοξικά εμβόλια.
Χαριστικοί πόλεμοι.
 
Αυτό κάνουν στην Ουκρανία και αυτό θέλει να αποτρέψει ο Πούτιν στη Ρωσία.
Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη από τον Χίτλερ.
Ο Χίτλερ ήταν ψευδής αντιπολίτευση . Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν ισχύει και για τον Πούτιν.
 
Οι περισσότεροι Εβραίοι είναι απατεώνες και θα το αρνούνταν, όπως οι περισσότεροι γκοϊμ θα αρνούνταν ότι οι «ηγέτες» τους σε κάθε τομέα είναι δειλοί, προδότες και καιροσκόποι που προωθούν αυτόν τον καρκίνο για προσωπικό όφελος.
Αφού κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές με την φάρσα τους για τον Covid, καλύπτουν τα ίχνη τους ξεκινώντας τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
 Αυτή η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ απαιτείται για να κατανοήσουμε τη μικρή εικόνα.
Οι διεφθαρμένοι πρόγονοί μας έδωσαν τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, της κυκλοφορίας του αίματος της κοινωνίας, σε αυτούς τους ψυχοπαθείς. 
Τους δόθηκαν οι εθνικές μας πιστωτικές κάρτες τις οποίες έχουν αξιοποιήσει για το προσωπικό τους όφελος υποκινώντας ψεύτικους πολέμους και πανδημίες.
 
Βιβλίο του 1869 — Οι Ρώσοι Εβραίοι ένιωθαν ότι δικαιούνται ιδιοκτησία Goy
 
Στην προεπαναστατική Ρωσία, οι Εβραίοι ακολούθησαν  την Ταλμουδική συνταγή  ότι η ιδιοκτησία των Εθνών είναι “δωρεάν για όλους”   για τους Εβραίους που, έναντι αμοιβής, έχουν προεγκριθεί  από το δημοτικό συμβούλιο (“The Kahal”) να την καταργήσουν. 
 
goyim-own-nothing.png
«Τα υπάρχοντα των γκογιίμ είναι σαν έρημος χωρίς ιδιοκτήτη, 
και όλοι [κάθε Εβραίος] που το αρπάζουν, το έχουν αποκτήσει.”  – Βαβυλωνιακό Ταλμούδ, IV/3/54b
 
«Στόχος μας είναι να απορροφήσουμε σταδιακά τον πλούτο του κόσμου». – Cecil Rhodes, Ελευθεροτέκτονας.
 
Ο κομμουνισμός ήταν/είναι απλώς μια μάσκα για τη δήμευση του πλούτου των Εθνών. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιωνισμό, μια μάσκα για  την κλοπή της παλαιστινιακής περιουσίας. 
Αποποίηση ευθύνης: Γιατί εγώ, ένας Εβραίος, διαδίδω αυτές τις πληροφορίες; Γιατί δεν είμαι αυτός, ούτε η οικογένειά μου ή οι Εβραίοι που ξέρω ότι είναι. Είμαι ο εφευρέτης του Scruples, ενός παιχνιδιού που βασίζεται σε 1200 ηθικά διλήμματα . Ο Θεός είναι η ηθική τάξη.  Όλα τα ανθρώπινα όντα έχουν ψυχές ικανές να ακούσουν τη φωνή του Θεού. Καθήκον μας είναι να διακρίνουμε το Σωστό και το Λάθος και να Υπακούμε. Πρέπει να είσαι καλός για να νιώθεις καλά.
 
Ωστόσο, οι μασονικοί Εβραίοι τραπεζίτες και οι Εθνικοί Τεκτονικοί λάτρεις τους προσπαθούν να αφαιρέσουν την ανθρωπότητα. Ξεκινά με την υποβάθμιση της ηθικής και την αντιστροφή της αλήθειας και καταλήγει σε κάποιο πλανητικό γκουλάγκ ή πυρηνική πυρκαγιά. Μπορούσα να παραμείνω ήσυχος, αλλά ήμασταν στη γη για να υπηρετούμε τον Θεό. Ένα βιβλίο του 1869 δείχνει ότι η απομάκρυνση των Εθνών ήταν πάντα η ατζέντα του Οργανωμένου Εβραϊσμού.
 
Ελαφρώς ενημερωμένο από τις 2 Μαρτίου 2022
 

Του Henry Makow PhD

Το 1869, ο Jacob Brafman,   ένας Εβραίος που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό, δημοσίευσε ένα βιβλίο στα ρωσικά σχετικά με την εβραϊκή κοινοτική οργάνωση, “The Kahal” , το οποίο υποδηλώνει ότι ο Οργανωμένος Εβραίος συνωμότησε κατά του εθνικού πληθυσμού.

Ευτυχώς, τον Νοέμβριο του 1881, η κα. Ο ZA Ragozin δημοσίευσε μια διεξοδική περιγραφή του στο “The Century Magazine” (Τόμος 23, Τεύχος I) υπό τον τίτλο  “Russian Jews and Gentiles (From a Russian Point of Aspect.)”  (Αυτό το αξιοσημείωτο δοκίμιο είναι διαδικτυακό .)

Ο Ragozin ήταν μελετητής της αρχαίας ιστορίας της Εγγύς Ανατολής που, τη δεκαετία του 1880, δημοσίευσε μισή ντουζίνα βιβλία για τους Χαλδαίους, τους Πέρσες, τους Ασσύριους κ.λπ.

 

“ΤΟ ΚΑΧΑΛ”

Το βιβλίο του Μπράφμαν βασίστηκε σε χίλια εσωτερικά έγγραφα του Κάχαλ. Η πιο εκπληκτική αποκάλυψή του:

Ο Kahal ακολούθησε την Ταλμουδική συνταγή ότι η ιδιοκτησία των Εθνών είναι “δωρεάν για όλους” για τους Εβραίους που, έναντι αμοιβής, έχουν προεγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο (“The Kahal”) να την καταργήσουν.

Προφανώς πηγή αντισημιτισμού, αυτό μπορεί να εξηγήσει την αληθινή ληστρική φύση του κομμουνισμού (και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης) πίσω από το ιδεαλιστικό άκουσμα της βιτρίνας.

Για παράδειγμα, ο Μπράφμαν, τον οποίο οι Εβραίοι ιστορικοί αναφέρουν ως «έναν πληροφοριοδότη», εξηγεί ότι ο Εβραίος «Χ» αγοράζει τα δικαιώματα για το σπίτι του Εθνικού «Υ».

«Έχει αποκτήσει «χαζάκα»δηλ. δικαίωμα ιδιοκτησίας επί του οίκου των εθνικών “Y”, σε ισχύ του έχει το αποκλειστικό δικαίωμα, εγγυημένο από παρεμβάσεις ή ανταγωνισμό άλλων Εβραίων, να αποκτήσει την κατοχή του εν λόγω οίκου…”με οποιοδήποτε μέσο”.  

 

δικός-τίποτα7.jpg

«Μέχρι να καταφέρει τελικά να το μεταφέρει στην επίσημη κατοχή του, μόνος του δικαιούται να νοικιάζει αυτό το σπίτι από τον σημερινό του ιδιοκτήτη, να το εμπορεύεται, να δανείζει χρήματα στον ιδιοκτήτη ή σε άλλους εθνικούς που μπορεί να κατοικούν σε αυτό — να να αποκομίσει κέρδη από αυτά με οποιονδήποτε τρόπο [που] υποδηλώνει η εφευρετικότητά του…»

Το δεύτερο μέρος μπορεί να παρέχει ένα μοντέλο του πώς τους Εθνικούς τους εκμεταλλευόταν ένας Εβραίος.

Σύμφωνα με τον Μπράφμαν, τα έγγραφα «δείχνουν όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα με ποιον τρόπο και με ποια μέσα οι Εβραίοι, παρά τα περιορισμένα δικαιώματά τους, κατάφερναν πάντα να διώξουν ξένα στοιχεία από τις πόλεις και τους δήμους όπου έχουν εγκατασταθεί, να πάρουν στα χέρια τους κεφάλαιο και ακίνητη περιουσία σε εκείνα τα μέρη και για να απαλλαγούμε από κάθε ανταγωνισμό στο εμπόριο και το εμπόριο, όπως συνέβη στις δυτικές επαρχίες της Ρωσίας, στην Πολωνία, τη Γαλικία, τη Ρουμανία…»

Η πώληση αλκοόλ και δανεισμού χρημάτων ήταν τρόποι για να ακίνητο fiagle. Οι Εβραίοι έμποροι βότκας εμφανίζονταν την εποχή της συγκομιδής και πουλούσαν αλκοόλ στους αγρότες με πίστωση. Δεν πέρασε πολύς καιρός, οι συνήθειες των αγροτών στο ποτό και οι σύνθετοι τόκοι συνδυάστηκαν για να μεταφέρουν την περιουσία και τις μελλοντικές σοδειές στα χέρια των εμπόρων βότκας. (Βλ. E. Michael Jones,Πολιτιστικοί Πόλεμοι “Ρωσική Ρουλέτα” , Μάιος 2006, σελ. 24.)

ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΛΟΠΗΣ

Πενήντα χρόνια μετά τη δημοσίευση του “The Kahal” , ο χριστιανικός πολιτισμός στη Ρωσία καταστράφηκε βάναυσα από την επανάσταση των Μπολσεβίκων που ήταν ένα μέτωπο για τους Εβραίους τραπεζίτες Illuminati.

Οι εξέχουσες πτυχές αυτής της επανάστασης, εκτός από την επιβολή ενός φρικτού και διεφθαρμένου αστυνομικού κράτους, ήταν η κατάσχεση του αμύθητου πλούτου των Εθνών και η σφαγή εκατομμυρίων μη Εβραίων.  
 
gates-young.jpg (αριστερά, ο Μπιλ Γκέιτς ως νεαρός Εβραίος)

Αυτό το ολοκαύτωμα γίνεται ελάχιστα αντιληπτό επειδή οι Εβραίοι των Ιλλουμινάτι ελέγχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το εκπαιδευτικό σύστημα χρησιμοποιώντας αυτοδικαίους και ακριβοπληρωμένους απατεώνες των «νεοσυντηρητών», «φιλελεύθερων», «φεμινιστών» «σοσιαλιστών» και «μαρξιστών» εβραίων για να επιβάλουν μια πνευματική τυραννία. 

Το μέτωπο των Rothschild, Kuhn Loeb & Co. είχε μια όμορφη απόδοση για τη χρηματοδότηση 20 εκατομμυρίων δολαρίων της επανάστασης του 1917. Το 1921 ο Λένιν τους έδωσε 102 εκατομμύρια δολάρια. ( NY Times 23 Αυγούστου 1921.) Επίσης, μπορεί να διατηρούσαν πλούτη και τραπεζικούς λογαριασμούς που τους εμπιστεύτηκε ανόητα ο (Τσάρος) Romanov.

Επιπλέον, οι Εβραίοι τραπεζίτες των Illuminati ανέλαβαν την ιδιοκτησία της ρωσικής βιομηχανίας. Τα έγγραφα της Γερμανικής Μυστικής Υπηρεσίας έδιναν εντολή στους Μπολσεβίκους «να καταστρέψουν τους Ρώσους καπιταλιστές όσο θέλετε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν δυνατό να επιτραπεί η καταστροφή των ρωσικών επιχειρήσεων».

Η Γερμανική Αυτοκρατορική Τράπεζα έστειλε στους Μπολσεβίκους περισσότερα από 60 εκατομμύρια ρούβλια. Σε αυτό το πλαίσιο, ο AN Field παραθέτει τα έγγραφα 10 και 11 μεταξύ των τραπεζιτών και των Μπολσεβίκων: «Δίνουν μια πλήρη σύνοψη των όρων με τους οποίους οι γερμανικές τράπεζες μετά τον πόλεμο επρόκειτο να ελέγχουν τη ρωσική βιομηχανία». «The Truth About the Slump» (1931) του AN Field. (σελ.62-72)

 

«Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ»

Ο Λένιν και ο Τρότσκι δημιούργησαν τη διαβόητη μυστική υπηρεσία “Cheka” (αργότερα μετονομάστηκε OGPU, στη συνέχεια NKVD και τέλος KGB) για να κλέψουν περιουσίες και να συντρίψουν την αντίσταση.

Communism_Is_Theft.png

«Οι πρώτες μονάδες Τσέκα που δημιουργήθηκαν σε κάθε πόλη ή κωμόπολη ασχολήθηκαν πρωτίστως με την εξόντωση τσαρικών γραφειοκρατών, χωροφυλάκων και υψηλόβαθμων αξιωματικών, των οικογενειών των Λευκοφρουρών και όλων των πολιτών των οποίων η περιουσία αποτιμήθηκε σε 10.000 ρούβλια ή περισσότερο. χιλιάδες επιστήμονες και μηχανικοί που σκοτώθηκαν ως “εκμεταλλευτές” και περίπου οι μισοί γιατροί της χώρας είτε σκοτώθηκαν είτε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Άνθρωποι δολοφονήθηκαν στα σπίτια, στους δρόμους και στα κελάρια των κεντρικών γραφείων της Τσέκα, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.” (Slava Katamidze,  «Πιστοί σύντροφοι,

Χιλιάδες χριστιανοί ιερείς και μοναχοί στάλθηκαν στα Γκουλάγκ και σφαγιάστηκαν.

“Η Εκκλησία έγινε στόχος της εχθρότητας των Μπολσεβίκων από την αρχή. Η αντίσταση στην κατάσχεση εκκλησιαστικών περιουσιών, ιδιαίτερα ασημικών και χρυσών ειδών, ήταν ιδιαίτερα σκληρή…Τώρα οι ιερείς κάλεσαν τις ενορίες τους να αντισταθούν στη δήμευση, κατηγορώντας τις αρχές ότι τσεπώνουν τα περισσότερα των εσόδων». (Katamidze, σελ. 25)

Υπολογίζεται ότι η Cheka ήταν υπεύθυνη για τουλάχιστον 20 εκατομμύρια θανάτους, σύμφωνα με τον θαρραλέο Εβραίο συγγραφέα Steve Plocker που λέει ότι η Cheka διοικούνταν και στελεχώθηκε κυρίως από Εβραίους.

Η Τσέκα εξουσιοδοτήθηκε από τον Λένιν και τον Τρότσκι, οι οποίοι ήταν Εβραίοι των Ιλλουμινάτι και χρηματοδοτήθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι.

«Πολλοί Εβραίοι πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο της κομμουνιστικής επανάστασης και έχουν αίμα στα χέρια τους για την αιωνιότητα», γράφει ο Plocker. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης εποχής ήταν Εβραίοι».

 

«ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΕΒΡΑΙΩΝ»

Στο «Ρώσοι Εβραίοι και Εθνικοί», η κυρία Ρογκόζιν γράφει:

«Υπήρχαν από παλιά Εβραίοι δύο περιγραφών, τόσο διαφορετικοί ώστε να είναι σαν δύο διαφορετικές φυλές. και εκείνοι που λάτρευαν το χρυσό μοσχάρι και λαχταρούσαν για τις σάρκες της Αιγύπτου· υπήρχαν Εβραίοι που ακολούθησαν τον Ιησού και εκείνοι που Τον σταύρωσαν…» (909)

Ισπανία.jpeg(αριστερά, οι κομμουνιστές σφαγιάζουν ιερείς και κατάσχεσαν την εκκλησιαστική περιουσία κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου )

 
Για να μην συγχωρούμε τους δολοφόνους, πολλοί Εβραίοι και μη Εβραίοι κομμουνιστές πραγματικά εξαπατήθηκαν να πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός αντιπροσωπεύει τους φτωχούς εργάτες, τη διανομή πλούτου και την κοινωνική δικαιοσύνη. Σαν σήμερα, οι Εβραίοι των Illuminati είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοπάδι.

Ωστόσο, άλλοι Εβραίοι είδαν την εξαπάτηση και πολέμησαν ηρωικά ενάντια στον κομμουνισμό.

Οι κουκλοτεχνίτες Illuminati εργάζονται στα χέρια για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ότι η ιστορία εκτυλίσσεται με τυχαίο τρόπο. Έτσι, σε διάφορες περιόδους, ο Στάλιν επαναστάτησε ενάντια στους χειριστές του και καταδίωξε τους Εβραίους πράκτορες τους. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Στάλιν τελικά δολοφονήθηκε όταν επιχείρησε μια τελική καταστολή.

Η αντίστροφη εικόνα του «Κόκκινου Τρόμου» ήταν η ναζιστική δίωξη των Εβραίων και η δήμευση επιλεγμένης εβραϊκής περιουσίας τη δεκαετία του 1930.

Υποψιάζομαι ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι ήταν υπεύθυνοι για την άνοδο των Ναζί και ωφελήθηκαν από την απαλλοτρίωση του πλούτου των Εβραίων ανταγωνιστών τους.

Οι μεγάλοι Γερμανοί τραπεζίτες συμμετείχαν πολύ στην «αριανοποίηση» της εβραϊκής περιουσίας.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Από την Αγγλική Επανάσταση, η ιστορία αντανακλά τη σταδιακή διαδικασία με την οποία κυρίως η Εβραϊκή χρηματοδότηση και οι σατανικοί σύμμαχοί της Εθνικοί χρησιμοποίησαν τον Τεκτονισμό, την «επανάσταση» και τον πόλεμο για να ανατρέψουν τον χριστιανικό πολιτισμό και να τον αντικαταστήσουν με την οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική τους ηγεμονία, π. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Αμφιβάλλω αν οι Εβραίοι τραπεζίτες των Illuminati έχουν το μονοπώλιο της φιλαργυρίας, αλλά σίγουρα ήταν οι καλύτεροι εκφραστές της. (Δεν έχουν προσηλυτίσει τους περισσότερους από εμάς;) Υποψιάζομαι ότι το Ταλμουδικό πνεύμα (οι Εκλεκτοί άνθρωποι μονοπωλούν τον πλούτο σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας που θεωρούνται ζώα) ενέπνευσε τον ιμπεριαλισμό και εξακολουθεί να παρακινεί τους Illuminati σήμερα.

Όπως έχω πει, οι Εβραίοι τραπεζίτες των Illuminati χρησιμοποιούν τους Εβραίους ως πιόνια και πράκτορες. Οι συνεργάτες τους είναι σατανιστές από κάθε εθνικό υπόβαθρο που επίσης ανατρέπουν και προδίδουν τους δικούς τους ανθρώπους. Το σχέδιό τους είναι να αποκληρονομήσουν και να εξημερώσουν (“εκπαιδεύσουν”, κοινωνικό μηχανικό, πλύση εγκεφάλου) την ανθρώπινη φυλή στον σκοπό τους. Είναι πίσω από το 9-11, τον «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας» και τους πολέμους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία. Είναι ο λόγος που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αστειεύονται. Βρίσκονται πίσω από τους «νόμους μίσους», τον φεμινισμό, τη «σεξουαλική απελευθέρωση», το πορνό, την πολυπολιτισμικότητα και τη διαφορετικότητα — όλα αυτά είναι έλεγχος του μυαλού και κοινωνική μηχανική. (Ακούσατε ποτέ την πολυπολιτισμικότητα να επιτίθεται στο Ισραήλ ή την Κίνα;) Κρύβονται πίσω από την φάρσα του Covid, τα “δικαιώματα των ομοφυλόφιλων”, τους τρανς, την κουλτούρα ακυρώσεων και το BLM.

Ένας καρκίνος καταστρέφει τον δυτικό πολιτισμό. Αυτός ο καρκίνος είναι οι μασονικοί Εβραίοι κεντρικοί τραπεζίτες που ελέγχουν τη δημιουργία χρήματος και κατά συνέπεια όλους τους κοινωνικούς θεσμούς.

Η «ηγεσία» μας αντιπροσωπεύει μια διεφθαρμένη αποκρυφιστική δύναμη μέσα μας. Δεν μπορούμε καν να το αναγνωρίσουμε γιατί οι θεσμοί μας έχουν ανατραπεί.

Η Αμερική σήμερα μπορεί να συγκριθεί με τη Ρωσία πριν από την Επανάσταση.

Σύμφωνα με τον W. Schulgin, «ο εγκέφαλος του έθνους βρισκόταν στα χέρια των Εβραίων [Illuminati] και έγινε δουλειά, ως συνήθως, να σκεφτόμαστε σε εβραϊκές κατηγορίες…Παρ’ όλους τους περιορισμούς, οι Εβραίοι έλεγχαν το μυαλό των Ρώσων Ανθρωποι.” (Jones, Culture Wars , σελ. 42) 

Ένας πραγματικός Εβραίος (και χριστιανός και μουσουλμάνος) αντιπροσωπεύει τον Θεό και την παγκόσμια ηθική τάξη.

Έτσι, η παγκόσμια κυβέρνηση δεν μπορεί ποτέ να είναι «καλή για τους Εβραίους» ανεξάρτητα από το καθεστώς που απολαμβάνουν.

Κανείς δεν θα ξεφύγει από την Κόλαση στη Γη.

Σχετικά – Στα  “Πρωτόκολλα των μαθητών πρεσβυτέρων της Σιών” (17)  εμφανίζεται αυτό το απόσπασμα:   “Ακόμα και τώρα οι αδερφοί μας είναι υποχρεωμένοι να καταγγείλουν αποστάτες της οικογένειάς τους ή οποιοδήποτε πρόσωπο που είναι γνωστό ότι είναι αντίθετο με τον Καχάλ. Όταν έρθει το βασίλειό μας , θα είναι απαραίτητο όλα τα υποκείμενα να υπηρετούν το κράτος με παρόμοιο τρόπο».  Είναι το εβραϊκό «Καχάλ» το Σύγχρονο «Σοβιετικό»; «Ο Διεθνής Εβραίος»,  Κεφάλαιο 15.   
“Η λέξη Kahal είναι Kehillah στα εβραϊκά. Είναι ο τοπικός  κλάδος του Sanhedrin σε κάθε κοινότητα όπου  ζουν οι Εβραίοι, μέσω της οποίας ελέγχονται χωρίς τη γνώση τους.” Henry Klein,  A Jew Exposes the World Jewish Conspiracy,  σελ. 7
 
Μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο του Chabad:  Γένεση 25:29-34 «Ο Ησαύ πουλάει στον Ιακώβ το πρωτόγονό του δικαίωμα».   Θέλουν να πουλήσουμε τα δικά μας.
——–
Ευγενική προσφορά του Patrick O’Carroll — Εβραίοι καβαλιστές που παίζουν βασικούς ρόλους στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του COVID:

Larry Fink (Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock που αγόρασε τον έλεγχο της Pfizer το 2019).
Rob Kapito (Πρόεδρος της BlackRock η οποία αγόρασε τον έλεγχο της Pfizer το 2019).
Mortimer Joseph Buckley (CEO της Vanguard).
Rochelle Walensky (Διευθύντρια CDC)
    Anne Schuchat (Αναπληρωτής Διευθύντρια του CDC).
    Sherri A Berger (Επικεφαλής του προσωπικού του CDC).
    Mitchell Wolfe (Chief “ιατρικός” αξιωματικός του CDC).
    Jeff Reczek (Διευθυντής του Γραφείου Ουάσιγκτον του CDC)
    Stanley Erck (CEO και πρόεδρος της Novavax)
    Serge Weinberg (Ανεξάρτητος διευθυντής της Sanofi (πρώην Hoechst));
    Stéphane Bancel (Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna);
    Tal Zaks (Chief “ιατρικός” αξιωματικός της Moderna, δημιουργός εμβολίων).
    Emma Walmsley (CEO της Glaxo Smith Kline).
    Drew Weissman (Πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εμβολίων mRNA);
    Albert Bourla (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer);
    Michael Dolsten (Chief “επιστημονικός” αξιωματικός της Pfizer).
    Sally Susman (Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρικών υποθέσεων της Pfizer).
    Alex Gorsky (CEO της Johnson & Johnson);
    Pascal Soriot (Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca);
    Xavier Becerra (Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ).
    Alex Azar (Υπουργός του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ).
    Rachel Levine (Βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας των Η.Π.Α.
    Jeffrey Zients («τσάρος» του COVID στον Μπολσεβίκο-Σιωνιστή Μπάιντεν).
    Andy Slavitt (ανώτερος «σύμβουλος» του μπολσεβίκου-σιωνιστή Μπάιντεν για τον COVID-19).
    Jonas Salk (Ευγονιστής, εφευρέτης του γενοκτονικού «εμβόλιου» της πολιομυελίτιδας).
    Alejandro Mayorkas (Υπουργός Πατρίδας “Ασφάλεια”);
    Andy Slavitt (Ανώτερος “Σύμβουλος” για τον COVID (Magic Virus) “Απάντηση” “Συντονιστής”);
    Anne Neuberger (Αναπληρωτής Εθνικής “Ασφάλειας” “Σύμβουλος” για τον κυβερνοχώρο και την αναδυόμενη τεχνολογία)·
    Annie Petsonk (Βοηθός Γραμματέας Μεταφορών για την Αεροπορία και τις Διεθνείς “Υποθέσεις”);
    Antony Blinken (Υπουργός “Εξωτερικός”);
    Avril Haines (Διευθυντής της Εθνικής «Πληροφοριών»)·

    David Cohen (Αναπληρωτής Επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Έλλειψης Πληροφοριών (CIA)).

    David Kessler (Chief “Science” Officer της ομάδας “Απάντηση” του COVID (Magic Virus)).

    Douglas Emhoff (η επόμενη “Πρώτη Κυρία”. Σύζυγος της Kamala Harris)
    Elena Kagan (Ανώτατο Δικαστήριο “Δικαιοσύνη”)

    Jeffrey Zients (COVID (Magic Virus) “Απάντηση” “Συντονιστής”)

    Καμάλα Χάρις (επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ; Η Χάρις είπε σε μια κάμερα ότι γιόρταζε τον Χανουκά ως παιδί)

    Μέρικ Γκάρλαντ (Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ).

    Ron Klain (Προϊστάμενος του Λευκού Οίκου).

    Sonia Sotomayor (Ανώτατο Δικαστήριο “Δικαιοσύνη”)

    Stephen Breyer (Ανώτατο Δικαστήριο “Δικαιοσύνη”)

 

    Wendy Sherman (Αναπληρωτής Γραμματέας του “State”)

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 701


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα