ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ διδαχθήκαμε ποτέ σωστά την ιστορία μας… Και ό,τι διδαχθήκαμε ήταν διαστρεβλωμένο και ελεγχόμενο από τους εχθρούς του Ελληνισμού, τους εβραίους.

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ διδαχθήκαμε ποτέ σωστά την ιστορία μας… Και ό,τι διδαχθήκαμε ήταν διαστρεβλωμένο και ελεγχόμενο από τους εχθρούς του Ελληνισμού, τους εβραίους.

8 Απριλίου, 2023 44 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,640
Μοίρασέ το

 

Τώρα λοιπόν που βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή πρέπει να αποφασίσουμε: Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι προς τον ντροπιαστικό αφανισμό μας ακολουθώντας τυφλά το δρόμο προς το σκοτάδι ή θέλουμε να αναθεωρήσουμε, να καταλάβουμε σε τι παγίδα έχουμε πέσει, να επαναφέρουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να πορευθούμε με τα ιδεώδη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ προς το φως;

 

Μας το είπε κατάμουτρα η ΕΒΡΑΙΑ Μπενάκη το 2005 και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ… (εδώ)

Μας το είπε κατάμουτρα ο Γιωργάκης ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πως στο κυνοβούλιο, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ… (εδώ)

Υπάρχει περίπτωση να δούμε ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, στην ΕΒΡΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗ;;;

ΟΧΙ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ…!!!

ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;;;

 

Κι εμείς πορευόμαστε σαν να μην ακούσαμε τίποτα, σαν να μην μας νοιάζει πως στο κυνοβούλιο μπαίνουν μόνον οι έχοντες οβραίικο αίμα και οι ασπαζόμενοι τον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ…

Πάμε στις κάλπες, εν γνώσει μας πως ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ, για να ρίξουμε την ψήφο ή την διαμαρτυρία μας, ως ΠΡΟΒΑΤΑ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ…

Γνωρίζουμε πως ΑΥΤΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, αλλά αρνούμαστε να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Το μόνο που κάνουμε είναι, να ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…

Και ναι… το δίλημμα πλέον είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ: Ή ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, Ή ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ…

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, παραμερίστε κόμματα και δόγματα και ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!

Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Κα Σουφλή
Ευχαριστούμε ειλικρινά για αυτήν την ανάρτηση!

Η πικρή αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ διδαχθήκαμε ποτέ σωστά την ιστορία μας…
Και ό,τι διδαχθήκαμε ήταν διαστρεβλωμένο και ελεγχόμενο από τους εχθρούς του Ελληνισμού, τους εβραίους.

Μας δίδαξαν ότι απελευθερωθηκαμε πράγμα που είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!
Το 1821 ξεκίνησε η επανάσταση, δεν τελείωσε ποτέ…

 


Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού είναι οι σιωνιστές εβραιοχαζαροι, που μέσω του αγγλοσαξονικού άξονα και των ντόπιων δουλικών τους εκτέλεσαν τον Καποδίστρια, επέβαλαν ξένο βασιλιά που καμία σχέση δεν είχε με το “για του ΧΡΙΣΤΟΥ την ΠΙΣΤΗ την ΑΓΙΑ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” και χωρίς να ελευθερωθουμε περάσαμε υπό βρεττανική κατοχή ως το 1947 και μετά υπό αμερικανική που συνεχίζεται…!

Κοινώς υπό τον αγγλοσαξωνικό άξονα που ελέγχεται από τον σιωνισμό.

Η Ελλάδα ποτέ δεν έφτιαξε κράτος δημοκρατικό και ανεξάρτητο.

Οι Έλληνες παραμένουμε φόρου υποτελείς στους ξένους…

Είμαστε ίσως ο μόνος λαός που αντιμετωπίζεται με ΡΑΤΣΙΣΜΟ στην ίδια του τη χώρα.

Μέσα από μία πολυετή διαδικασία αλλοίωσης της ιστορίας μας και της αλήθειας μας κατάντησαν να συμπαθούμε τους σφαγείς μας και να μισούμε τους συμπατριώτες μας.


Μας παραμυθιαζαν ότι έχουμε “δημοκρατία” που ποτέ δεν αποκτήσαμε μετά την επανάσταση.

Ο αγγλοσαξονικός άξονας δηλ.οι Εβραίοι σιωνιστές βρίσκονται πίσω από του εμφυλίους πολέμους και στα πρώτα χρόνια της επανάστασης και μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όταν ο λαός απαιτούσε “λαοκρατια και όχι βασιλιά…” και με εντολή του άγγλου πράκτορα Σκόμπυ ο αστυνομικός διευθυντής ΕΒΕΡΤ (πατέρας του γνωστού “δημοκράτη”-αληθεια το Έβερτ είναι ελληνικό επώνυμο;)διέταξε να ανοίξουν πυρ κατά των διαδηλωτών (δηλ του Ελληνικού λαού που είχε πολεμήσει για την ελευθερία του και απαιτούσε να ορίζει την τύχη του!) και να γίνουν τα περίφημα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ και η αρχή του εμφυλίου πολέμου!

Και φυσικά ως ανιστορητοι οι Έλληνες διχάστηκαν και αλληλοσφαζονταν, αντί να βλέπουν τον πραγματικό εχθρό και να στραφούν σύσσωμοι εναντίον του…


Πορευτηκαμε με το διχασμό που μας επέβαλαν, την αμορφωσιά την αλλοτρίωση και αλλοίωση των ιδεών και των αξιών του Ελληνισμού που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τη δύση του σιωνισμού.


Υιοθετήσαμε πρότυπα ξένα προς την κουλτούρα μας και μαϊμουδιζουμε γελοιοτητες υποκουλτούρας και βλακείας βαφτιζοντάς τα “πολιτισμό”!

Καταντήσαμε να επιτρέπουμε να μας γελοιοποιούν και να μας χλευάζουν κατάμουτρα…

Να μας έχουν κλέψει την πατρίδα μας, να έχουν αρπάξει τη διοίκηση και να έχουν βάλει δικούς τους, να γελοιοποιούν τους ηρωϊκούς προγόνους μας, να μας αντικαθιστούν δίνοντας ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και προνόμια σε αλλόφυλους έχοντας χάσει κάθε έννοια λογικής και αντίληψης των εννοιών και εμείς να καταπίνουμε αμάσητα τα παραμύθια τους και να παρακολουθούμε αμέριμνοι τον αφανισμό μας!


Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει;

Να δεχόμαστε “ευχές” για την επέτειο από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ(!!!), τους Βρετανούς που ο Σουνακ είχε την ξεδιαντροπιά να συνδέει τα ελληνικά ιδεώδη με το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας (!!!) και τους σιωνιστές του Ισραήλ (!!!) και εμείς δεμένοι στο άρμα των φυσικών εχθρών του Ελληνισμού να ανεχόμαστε ακόμα τα δουλικά του να μας θέτουν απέναντι στους ομόδοξους μας Ρώσους, να χρησιμοποιείται η πατρίδα μας ως ορμητήριο και κόμβος για τα σχέδιά τους όπως έγινε και στο παρελθόν όταν επί Σημίτη χρησιμοποιήθηκε εναντίων των Σέρβων έναν επίσης ομόδοξο και φιλέλληνα λαό.


Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν πού βρισκόμαστε, ας ψάξουμε και ας ψαχτούμε για το τι θέλουμε και ας πετάξουμε το πέπλο του ψέμματος ώστε να δούμε καθαρά τα γεγονότα…

Τόσα χρόνια προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η πατρίδα μας είναι” ψωροκώσταινα”, ότι το να μαϊμουδιζουμε δυτικόφερτες βλακείες είναι “πολιτισμός” ότι οι ξένοι είναι “πολιτισμένοι και καλύτεροι” …

 

Δέχθηκαμε τη διάλυση της παιδείας, της γλώσσας μας, των αξιών μας…

 

Δεν διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο της αρετής, προτιμήσαμε τον εύκολο της κακίας…

Ξεχάσαμε την ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ που σε ωθεί να γίνεις καλύτερος αναγνωρίζοντας την υπεροχή του άλλου και προσπαθώντας να τον ξεπεράσεις, όχι πατώντας τον κάτω αλλά προσπαθώντας να γίνεις καλυτερος και οδηγηθηκαμε στην ισοπέδωση προς τα κάτω!


Τώρα λοιπόν που βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή πρέπει να αποφασίσουμε: Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι προς τον ντροπιαστικό αφανισμό μας ακολουθώντας τυφλά το δρόμο προς το σκοτάδι ή θέλουμε να αναθεωρήσουμε, να καταλάβουμε σε τι παγίδα έχουμε πέσει, να επαναφέρουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να πορευθούμε με τα ιδεώδη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ προς το φως;


Θα αφήσουμε τους αγώνες των προγόνων μας και τη δίψα για ελευθερία να σβήσουν αποδεχόμενοι την μοίρα που μας επέβαλαν οι εχθροί μας ή θα συνεχίσουμε τον αγώνα τους μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι;

Ξέρω ότι έχουμε πολλούς εχθρούς εντός αλλά πλέον είναι πλήρως αναγνωρίσιμοι.

Δεν έχουν καμία δουλειά με τα ιδεώδη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και θα πρέπει να τιμωρηθούν για τις απάτες και τα εγκλήματα τους, ίσως και πολύ περισσότερο από τους ξένους που κοιτάνε τα συμφέροντά τους…

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,640


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα