Οι Αμερικανοί «έρχονται» για να καθορίσουν τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι

Οι Αμερικανοί «έρχονται» για να καθορίσουν τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι

16 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:266
Μοίρασέ το

 

 

 Η νέα εποχή «Ψυχρού Πολέμου» και ο ρόλος του αμερικανικού παράγοντα στη διαμόρφωση του νέου τοπίου

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρώτη φορά μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, εμπλέκονται τόσο εμφανώς στις εσωτερικές εξελίξεις των ευρωπαϊκών χωρών!

 

 

 

Τι είπαμε πως είναι η Ελλάδα;;;

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΝΓΚΛΑΒΙΟ…

Κι ακόμα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτής της δύσμοιρης χώρας, πιστεύει πως η ψήφος του, διαμορφώνει το πολιτικό σκηνικό…

Όταν και εάν αυτός ο λαός, αντιληφθεί πως η συμμετοχή του στις εκλογές στην ουσία είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ, ίσως αποφασίσει να κάνει την πιο σωστή πράξη:

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ … ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι Αμερικανοί «έρχονται» για να καθορίσουν τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι - Η νέα εποχή «Ψυχρού Πολέμου» και ο ρόλος του αμερικανικού παράγοντα στη διαμόρφωση του νέου επιχειρηματικού τοπίου

Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί ή συνειδητοποιήσει, αλλά ζούμε εποχές που παραπέμπουν στην περίοδο του «Ψυχρού πολέμου», χωρίς Χρουστσόφ αλλά με Πούτιν!

Και τις Ηνωμένες Πολιτείες πρώτη φορά μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, να εμπλέκονται τόσο εμφανώς στις εσωτερικές εξελίξεις των ευρωπαϊκών χωρών!

Δεν μακρηγορώ, ούτε μπαίνω σε βαθυστόχαστες αναλύσεις! Δεν είναι άλλωστε αυτή η φυσιογνωμία της στήλης!

Θέλω απλά να πω, γιατί πιστέψτε με έχει βαρύνουσα σημασία, ότι οι Αμερικανοί σε χώρες όπως η Ελλάδα θα διαδραματίσουν με τις παρεμβάσεις τους καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την διαμόρφωση του επιχειρηματικού τοπίου!

Ήδη οι εξελίξεις στο Λιμάνι της Αλεξανδρούποληςκαι όχι μόνο- επιβεβαιώνουν την λογική αυτή του Αμερικανικού παράγοντα, ο οποίος διαμορφώνει την ώρα τούτη νέους συσχετισμούς δυνάμεων και ισορροπιών στη χώρα μας!

Υπό αυτό το πρίσμα, ακούω από εξαιρετικά αξιόπιστες υπερατλαντικές πηγές, που δεν με έχουν ξεγελάσει ούτε παραπλανήσει τα τελευταία 20 χρόνια, ότι οι Αμερικανοί θα προκαλέσουν δράσεις στη χώρα μας, κινήσεις και ενέργειες που θα δρομολογήσουν κατευθύνσεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι!

Ότι δηλαδή «έρχονται» για να «καθορίσουν» τις εξελίξεις!

Και αναμφίβολα η πληροφορία αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλούς αποδέκτες!

 

 

Πηγή

Προβολές : 266


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα