Οι ανθρωποι με τα κλειστα ματια  κι ο αντρας με το φαναρι 

Οι ανθρωποι με τα κλειστα ματια  κι ο αντρας με το φαναρι 

10 Απριλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:225
Μοίρασέ το

 

Οι ανθρωποι αρνουνται να δουν την ανθρωπια τη καλοσυνη την μεταφραζουν σα κατι αλλόκοτο ξενο απο αυτους την αρνούνται η τη χλευάζουν. ετσι μαθανε να ζουν μες στο σκοταδι της ψυχης τους ηθελημένα .
ακολουθουν εναν δρομο που η κοινωνια τους υπέδειξε και ο ενας κλωτσα τον αλλον γιατι μισιούνται.

στον αλλον δε βλέπουν τη ψυχη, μιαν ψυχη που μπορει να ειναι διαμαντι και ας μην εχει το φανταχτερό περιτύλιγμα που θελουν οι αλλοι να βλεπουν.

 

 

 

Πόσο μικροί είμαστε… μπαίνουμε στον πειρασμό να ακολουθούμε ότι λάμπει… κι όχι αυτό που φωτίζει με το δικό του φως…

Άγιες Μέρες που διάγουμε, ας προσπαθήσουμε να βρούμε τον σωστό δρόμο…

Καλλιόπη

Προχωρανε μονον εχοντας ενα σχοινι στα χερια κι ακολουθούν ο ενας πισω απο τον αλλον σε αποσταση με κλειστα ματια σε δρομους σκοτεινους και συγκεκριμένους.
ενας ανθρωπος διαφορετικος ασχημος αντιπαθητικος στεκει λιγο πιο περα με ενα φαναρακι που μεσα εχει ενα κομμάτι ηλιου που φωτιζει με ενα μοναδικο τροπο  φως κοιτάει και σκεφτετε πως αυτοι το αντεχουν να ακολουθουν δρομους με κλειστα ματια που τους εχουν υποδείξει καποιοι άψυχοι με ρομποτ προγραμματισμο;;;
ανθρωποι με νορμαλ εμφάνιση  αλλοι απλοί ουδέτεροι  αλλοι φανταχτεροί ομως  σκυφτοι αμίλητοι νεκροι  απ αισθήματα που ποτε ποτε κοπανα ο ενας τον αλλον καθως προχωράνε.
ο αντρας αυτος μαζι με μερικα αλλα ατομα που εχουν μορφες ασχημες αποκρουστικές μα παντα ο καθενας με ενα φαναρακι πλησιαζουν το κοσμο με το σχοινι στα χερια και προσπαθουν να τους δωσουν λιγο απο το φως αυτο.
οι ανθρωποι αυτοι ανοιγουν τα ματια γρηγορα και κοιτανε στη μερια αυτου που προσφερει το φαναρακι .
κοφτα λενε ΟΧΙ και συνεχιζουν το δρομο τους βριζοντας αυτους που τους προσφεραν το φως πριν λιγο .
με αυτο τι θελω να πω ??
οτι οι ανθρωποι αρνουνται να δουν την ανθρωπια τη καλοσυνη την μεταφραζουν σα κατι αλλόκοτο ξενο απο αυτους την αρνούνται η τη χλευάζουν. ετσι μαθανε να ζουν μες στο σκοταδι της ψυχης τους ηθελημένα . ακολουθουν εναν δρομο που η κοινωνια τους υπέδειξε και ο ενας κλωτσα τον αλλον γιατι μισιούνται.
στον αλλον δε βλέπουν τη ψυχη μιαν ψυχη που μπορει να ειναι διαμαντι και ας μην εχει το φανταχτερό περιτύλιγμα που θελουν οι αλλοι να βλεπουν.
ανθρωποι που απορριπτουν οποιον δε ειναι οπως τον θελουν μα το οτι μπορει να μην εχει την ομορφια το κατι τραβηχτικο στην εμφανιση κι τον απορριπτουν ξερα ψυχρα.
το φαναρακι που προσπαθουν να τους δωσουν οι ανθρωποι αυτοι ειναι η σοφια της πνευματικοτητας που σε σωζει απ το λαθος που ειναι παντα ολεθριο.
αυτοι που ειναι με κλειστα ματια με αρνηση να δουν το φως κι το σχοινι που ειν ολοι αυτοι πιασμενοι οδηγει ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ μα δε το βλεπουν.
ο εγωισμος και η μιζέρια τους δε το επιτρέπουν.
Ξαναβρείτε την ανθρωπια σας κι βαλτε Χριστο στην ψυχη αν θελετε να σωσετε οτι σωζεται .
ΤΕΛΟς !! .
αγερας

 

Πηγή

Προβολές : 225


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα