Οι απόκρυφες κινήσεις της Εύας – Ποιο μυστικό κρύβει το Κορωπί…(Εξαιρετικό άρθρο του Ιστορικού Δημήτρη Μιχαλόπουλου)

Οι απόκρυφες κινήσεις της Εύας – Ποιο μυστικό κρύβει το Κορωπί…(Εξαιρετικό άρθρο του Ιστορικού Δημήτρη Μιχαλόπουλου)

23 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,584
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Μιχαλόπουλος: “Ιδού κατάσταση! Στην Αστάνα του Καζακστάν ψάχνουνε οι “ειδήμονες” να βρουν τους υπέργειας προέλευσης, αλλά υπόγειας δραστηριότητας οιονεί προγραμματιστές της Ιστορίας της Ανθρωπότητας γενικώς και της βιοτής των ανθρώπων ιδιαιτέρως… και τώρα… να μας προέκυψε άλλο υποχθόνιο κέντρο, το “Ζαμέ”, κοντά στο δικό μας το Κορωπί! Αχ, πολύπαθη Ελλάδα μας, κέντρο του κόσμου μας εσύ!”

 

 

 

 

 

Λογοπαίγνιο με ισχυρές δόσεις καρφωτού χιούμορ, από τον γνωστό και έγκριτο Καθηγητή – Συγγραφέα και Ιστορικό Δημήτρη Μιχαλόπουλο, που βρήκε την ευκαιρία να μας αφυπνίσει, με αφορμή τα… “γαλλικά” του κ. Δημητρακόπουλου, με τα οποία γελάει όλη η Ελλάδα…

Εξαιρετικό άρθρο, που αξίζει να διαβαστεί όχι μόνο για το εφυές χιούμορ του, αλλά κυρίως για τα… “καρφώματά του”…

Έλα να ξυπνάμε… δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον κύριο Μιχαλόπουλο, για την τιμητική του αναφορά στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Σάλος χτες, 22α μηνός φθίνοντος, στο διαδίκτυο! Σε πολλά από τα πιο σημαντικά, ελληνικής διαχείρισης ιστολόγια έγινε συνταρακτική αποκάλυψη: Η κυρία Εύα Καϊλή διατηρεί μυστικές και απόκρυφου χαρακτήρα επαφές με το Κορωπί! Μα τι γίνεται στο Κορωπί; Τι το αποτρόπαιο απεργάζονται στα άδυτα του – κατά τα άλλα – συμπαθούς πολίσματος της Αττικής Γης, γενέτειρας ηρώων και ημιθέων, κακόβουλοι και καταχθόνιοι εγκέφαλοι;

Τι είδους επαφές μπορεί να έχει με τα εν λόγω “γεννήματα εχιδνών” μία – παρά τις όποιες παρεκτροπές της – οπωσδήποτε χαριτωμένη κυρία, που μάλιστα εντέχνως διασαλπίζει την καταγωγή της από τη “Νύμφη του Θερμαϊκού” και μεγαλόπολη της Μακεδονίας μας;

Και τα σχετικά ερωτήματα προσέλαβαν σαφέστατα αγωνιώδη χαρακτήρα, δεδομένου ότι, στις Βρυξέλλες, ένας από τους δικηγόρους της Ελληνίδας Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Βουλής κατηγορηματικώς και διαρρήδην απέρριψε οποιαδήποτε επαφή της κας Καϊλή με το Κορωπί, αφήνοντας όμως υπονοούμενο ξεκάθαρο για “κάποιο άλλο κέντρο”, ασαφούς εντοπισμού αυτό, που καλείται “Ζαμέ”!

Ιδού κατάσταση! Στην Αστάνα του Καζακστάν ψάχνουνε οι “ειδήμονες” να βρουν τους υπέργειας προέλευσης, αλλά υπόγειας δραστηριότητας οιονεί προγραμματιστές της Ιστορίας της Ανθρωπότητας γενικώς και της βιοτής των ανθρώπων ιδιαιτέρως… και τώρα… να μας προέκυψε άλλο υποχθόνιο κέντρο, το “Ζαμέ”, κοντά στο δικό μας το Κορωπί! Αχ, πολύπαθη Ελλάδα μας, κέντρο του κόσμου μας εσύ!

 

Η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,584


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα