ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 Μαΐου, 2023 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:847
Μοίρασέ το

 

 

 

Προβολή σκηνών σεξ σε δημοτικό!

Δασκάλα είχε τη «φαεινή» ιδέα να προβάλει ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανηλίκων αγοριών και οι γονείς απευθύνονται στη Δικαιοσύνη (και στο υπουργείο)

Οσα συμβαίνουν σήμερα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία παραπέμπουν σε σκηνές από την καθημερινότητα στα Σόδομα και τα Γόμορρα.

“ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω;;;
ΟΙ ΙΔΙΟΙ “ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ”, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ…
Μετά από αυτό το γεγονός, το εν λόγω “ΜΝΠΝ” που υποτίθεται πως είναι “εκπαιδευτικός”, δηλαδή ότι πρωτίστως ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει πεταχθεί κλωτσηδόν από το σχολείο…
Αν τον καιρό που τα παιδιά μου ήταν μικρά τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο “εκπαιδευτικός”, θα τον είχα κάνει να φτύσει το γάλα της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ…
Χάσατε χρόνο, όλοι εσείς που υποτίθεστε λέγεστε “γονείς”, γιατί Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…
Τα γαμημένα “τα πολιτικά σας πιστεύω” και η αδιαφορία της πλειοψηφίας των ελληνόφωνων “γονέων”, φαίνεται και από τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ που επιτρέπουν να παρελαύνουν στις Εθνικές Επετείους.
Όσο πιο ψηλά το μίνι, ως το μνι τους, τόσο μεγαλύτερη ΠΟΥΤΑΝΑ “η μάνα”, και τόσο μεγαλύτερος ΠΟΥΣΤΗΣ, “ο πατέρας”…
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ  ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ…
Θα έπρεπε ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ …
Η ΣΙΩΠΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ…
Η εφημερίδα είναι από τον Μάρτιο του 2017… όταν ήταν κυβέρνηση Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ… ΚΑΙ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ…
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ…
ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ…
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ… ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ…
ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τη φίλη αναγνώστρια, που συγκέντρωσε το παρακάτω σημαντικό υλικό…

Οσα συμβαίνουν σήμερα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία παραπέμπουν σε σκηνές από την καθημερινότητα στα Σόδομα και τα Γόμορρα.

 

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Είναι τέτοια η κατάρρευση των ηθών στην Ελλάδα της μετανεωτερικότητας, ώστε εκπαιδευτικός ένιωσε… άνετα να δείξει σε μαθητές του δημοτικού μια ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανηλίκων! 

Σύμφωνα με την καταγγελία της οποίας έγινα κοινωνός*, σε δημοτικό σχολείο των Αθηνών, στα μέσα Μαΐου, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλλει, εν είδει διδασκαλίας, κατ’ αυτήν, μία ταινία, απευθυνόμενη προς τους μαθητές της -ανήλικα παιδιά 10 ετών-, η οποία επιβράβευε την ομοφυλοφιλία μεταξύ 12ετών αγοριών, που προέβαιναν σε ερωτικές περιπτύξεις. Η ταινία είχε τίτλο «Αγόρια στο ντους».

Αυτή η πρωτοβουλία της δασκάλας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ορισμένων γονιών.

Σε πρόσφατη -σχετική με το θέμα- επικοινωνία μαζί τους, είπαν πως διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Επίσης σημείωσαν ότι η προβολή της ταινίας με τις ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Στη συνέχεια, οι καταγγέλλοντες ζήτησαν διαμέσου του δικηγόρου Αθηνών Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά, με εξώδικη δήλωση όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να τους γνωστοποιήσει κατά πόσον η εν λόγω ταινία «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργού Παιδείας», καθώς να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της εν λόγω δασκάλας.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του. Είχε προβληματιστεί και μπερδευτεί απ’ όσα παρακολούθησε στο φιλμ. Οι δικοί του ρώτησαν τι τον απασχολούσε, εκείνο τους απάντησε όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως και την απάντηση σε όλα θα δώσει η Δικαιοσύνη.

*Τα στοιχεία των καταγγελλόντων βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας.

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας:


Πηγή

 

Δεν είναι αυθαιρεσία της συγκεκριμένης “δασκάλας”!Έχει τις “ευλογίες” των κρατικών φορέων!”Επιμορφώνουν” εκπαιδευτικούς για να διαστρέφουν τα παιδιά μας!

 

Ιδού τι δηλώνει ένας “εκπαιδευτικός” που “επιμορφώθηκε” και είναι ενθουσιασμένος μάλιστα από την εμπειρία και το ενημερωτικό υλικό!

 

“Ως εκπαιδευτικός παρακολούθησα πριν από λίγες ημέρες πρόγραμμα επιμόρφωσης χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας και ενθουσιάστηκα με το υλικό των ταινιών και το εκπαιδευτικό υλικό που συνοδεύει την κάθε μια από αυτές.”

 

«Αγόρια στο ντους»: Αντιδράσεις γονέων για την προβολή της ταινίας σε Δημοτικό σχολείο

 

 

facebook sharing button

Μια ταινία μικρού μήκους ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε ένα σχολικό περιβάλλον.

Τα «Αγόρια στο ντους» («Shower Boys»), σουηδικής παραγωγής, προβλήθηκε σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, με πρωτοβουλία δασκάλας, προκαλώντας αντιδράσεις από γονείς, ενώ ορισμένοι έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν ταινία με «ερωτικό περιεχόμενο».

Ο λόγος έχει ενοχλήσει η ταινία φέρεται να είναι μια σκηνή κατά την οποία δύο μικρά αγόρια ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Η ταινία, που διαρκεί μόλις εννέα λεπτά, έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων και θεωρείται κατάλληλη για ηλικίες από 11 έως 18 ετών, απατώντας έτσι στο εξώδικο δικηγόρου που ζητά από τη διεύθυνση του σχολείου και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας, όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, να διαπιστωθεί, αν η ταινία ήταν εγκεκριμένη για προβολή στο πλαίσιο του σχολείου.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρίστιαν Ζέτερμπεργκ, γνωστός για το περιεχόμενο που απευθύνεται πάντα σε νεανικό κοινό.

Η συγκεκριμένη ταινία, είναι μια από τις πολλές που προτείνει η Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για Σχολεία – CINEDU – για τις ηλικιακές ομάδες παιδιών Γυμνασίου. Η Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποτελεί τον κύριο φορέα άσκησης της κινηματογραφικής πολιτικής με τη νομική μορφή του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.), το οποίο εποπτεύεται από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το έργο Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο- ΕΚΤ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Ως εκπαιδευτικός παρακολούθησα πριν από λίγες ημέρες πρόγραμμα επιμόρφωσης χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας και ενθουσιάστηκα με το υλικό των ταινιών και το εκπαιδευτικό υλικό που συνοδεύει την κάθε μια από αυτές.

Στα βραβεία που έχει λάβει περιλαμβάνονται:

Βραβείο Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας Μυθοπλασίας, Cinekid (Σίνεκιντ), Άμστερνταμ

Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Μικρού Μήκους Ταινίας, Flickerfest (Φλικερφέστ), Σίδνεϊ

Βραβείο Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA), Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Ομπερχάουζεν

Βραβείο Καλύτερης Σκανδιναβικής Ταινίας, Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου BUFF (Μπουφ), Μάλμε

Η τοξική αρρενωπότητα

Η ταινία ακολουθεί τον Βίγκο και τον Νόελ, δύο αγόρια στην προεφηβεία, 12 ετών οι οποίοι επιστρέφουν σπίτι μετά από έναν έντονο αγώνα μπάσκετ και τσεκάρουν ο ένας τα όρια και την αρρενωπότητα του άλλου.

Το βίαιο σταμάτημα ενός αθώου παιχνιδιού φέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα του τι επιτρέπεται και τι όχι σε μια ανδρική φιλία. Η απορία πάνω στο ζήτημα προκύπτει μετά από ερώτηση του προπονητή της ομάδας, ο οποίος βάζει τους 12χρονους να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που τους κάνει άνδρες.

 

Πηγή

 

Η συγκεκριμένη ταινία, είναι μια από τις πολλές που προτείνει η Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για Σχολεία – CINEDU – για τις ηλικιακές ομάδες παιδιών Γυμνασίου. Η Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποτελεί τον κύριο φορέα άσκησης της κινηματογραφικής πολιτικής με τη νομική μορφή του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.), το οποίο εποπτεύεται από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Το έργο Ψηφιακή Πλατφόρμα

Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο- ΕΚΤ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση.Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη φτάνει την κλίμακα των 1.418.964€.

 

Πηγή πληροφοριών περί κρατικών συνεργασιών- συμπράξεων και χρηματοδοτήσεων:

https://www.cinedu-gfc.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-cinedu/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82

 

Το link για την ψηφιακή πλατφόρμα που έχει κι άλλο διαστροφικό οπτικοακουστικό υλικό φυσικά!

https://www.cinedu-gfc.gr/

 

 

 

 

Προβολές : 847


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα