Οι Βέλγοι έκαψαν τα ”ΣΟΔΟΜΑ”.

Οι Βέλγοι έκαψαν τα ”ΣΟΔΟΜΑ”.

22 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:629
Μοίρασέ το

 

 

Έκαψαν 8 σχολεία που εφαρμόζουν το πρόγραμμα EVRAS που προβλέπει στη σεξουαλική αγωγή σε παιδιά 9/11 ετών «διασεξουαλικότητα» και ανάδειξη σε «θετικά πρότυπα LBGTQIA+» ενώ στα 5/8 ετών ”επιβεβαίωση ταυτότητας φύλου”, ”ευχαρίστηση και σωματικές αισθήσεις” κ.α!

 

Και στην Ελλάδα δεν ακούγεται ΚΙΧ, για τα σχολικά βιβλία της ανωμαλίας και της διαστροφής.

 

Οι… “έλληνες γονείς”, αδιαφορούν αν τα παιδιά τους διδαχθούν την κάθε ανωμαλία και την κάθε διαστροφή…

 

ΛΑΟΣ ΖΟΜΠΙ… ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ… (παντα αναφέρομαι στην πλειοψηφια του λαού)…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Οι Βέλγοι έκαψαν τα ”ΣΟΔΟΜΑ”. Έκαψαν 8 σχολεία που εφαρμόζουν το πρόγραμμα EVRAS που προβλέπει στη σεξουαλική αγωγή σε παιδιά 9/11 ετών «διασεξουαλικότητα» και ανάδειξη σε «θετικά πρότυπα LBGTQIA+» ενώ στα 5/8 ετών ”επιβεβαίωση ταυτότητας φύλου”, ”ευχαρίστηση και σωματικές αισθήσεις” κ.α!

Στο επίκεντρο των εντάσεων στο Βέλγιο όπου κάηκαν 8 σχολεία έγιναν διαδηλώσεις το διάταγμα EVRAS για τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία: ο οδηγός σχεδόν 300 σελίδων, που δημοσιεύτηκε για διαμεσολαβητές που καλούνται να επισκεφθούν τα μαθήματα.

 

Στις θεματικές που παρουσιάζονται, βρίσκουμε, για παράδειγμα, «υποστήριξη/επιβεβαίωση της ταυτότητας φύλου» – όρος που εμφανίζεται σχεδόν 60 φορές στο έγγραφο – ή «ευχαρίστηση και σωματικές αισθήσεις», και τα δύο προορίζονται για παιδιά 5/8 ετών. Τα παιδιά 9/11 ετών συζήτηση για «intersex/ διασεξουαλικότητα» καθώς και τα «θετικά πρότυπα LBGTQIA+»

Το πρόγραμμα επιγράφεται και περιγράφεται με βαρύγδουπους όρους νεολογισμούς:

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ EVRAS
ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΕΚΜΑΘΗΣΕΙΣ
προορισμένες για ηθοποιούς της εκπαίδευσης και της Σχεσιολογικής Συναισθηματικής και Σεξουαλικής Ζωής , στο χώρο του σχολείου.
Μια προσέγγιση βασισμένη στις ανάγκες των νέων.”

Στο δια ταύτα…

στα παιδάκια 5-8

οι τύποι των σχέσεων .. δηλ. υπάρχουν διάφοροι τύποι πέραν των αυτονόητων και προκαθορισμένων

οι διαφορετικοί τύποι οικογένειας … δηλ. εισαγωγή στην πολύχρωμη οικογένεια…

ανατομία , ανακάλυψη του σώματος….. σε παιδιά που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει συνείδηση του εαυτού τους και του κόσμου καθώς η συνείδηση είναι μια δυναμική έννοια που αναπτύσσεται και διαμορφώνεται, στοιχειοθετείται, δομείται στα πρώτα 10 χρόνια του ατόμου..

στερεότυπα του φύλου π.χ η αρρενωπότητα είναι στερεότυπο προφανώς κατακριτέα για αγοράκια

βιολογικό φύλο και ταυτότητα του φύλου/είδους δηλ. άλλο το βιολογικό φύλο κι άλλη η ταυτότητα του είδους/φύλου σε παιδάκια 5 ετών..

υποστήριξη, επιβεβαίωση του φύλου

σεξουαλικοί προσανατολισμοί… που σημαίνει υπάρχουν πολλοί διαλέγεις και παίρνεις στο shopping φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας

παιδιά 9-11

για προχωρημένους περάσαμε από την προκαταρκτική….

Εδώ βρίσκουμε θεματικές όπως

ταυτότητες κι εκφράσεις του φύλου/είδους .. πανσπερμία τα πάντα όλα

σεβασμός στις ταυτότητες του είδους/φύλου

σεξουαλικοί προσανατολισμοί LBGTQIA+ έτσι για ν΄ανοίξουν οι ορίζοντες

LBGTQIA+ και διακρίσεις

θετικά μοντέλα/πρότυπα LBGTQIA+ μύηση κανονική και προπαγάνδα οι πλασιέ φύλου ανοίγουν την βαλίτσα και λανσάρουν φύλα .. αυτό σου πάει .. αυτό σου πάει περισσότερο.. προβίτσα στα πρόβατα .. πολύ πρόβα στα πρόβατα…πάρε αυτό μεσοτιμής...

 

Μαζική διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία την ώρα που η Εκκλησία Κύπρου την ευλόγησε!

 

 

Πηγή

Προβολές : 629


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα