Οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν πληρώσει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, μέσω της κυβέρνησής τους, δισεκατομμύρια δολάρια για ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, που προωθούνται από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις όπως το WEF και ο ΟΗΕ. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;)

Οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν πληρώσει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, μέσω της κυβέρνησής τους, δισεκατομμύρια δολάρια για ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, που προωθούνται από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις όπως το WEF και ο ΟΗΕ. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;)

26 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:395
Μοίρασέ το

 

 

 

Η Γερμανία Συνελήφθη Να Διοχετεύει Δισεκατομμύρια στον Bill Gates για να Aποπληθύνει τη Χώρα από “Ανεπιθύμητους Πολίτες”

Επειδή δεν μ’ αρέσει να υποκρίνομαι, μου είναι παντελώς αδιάφορο αν δεν μείνει ούτε ένας απ΄ αυτή τη φάρα…
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Μ’ ενδιαφέρει ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ…
ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ…
Γιατί δεν θα μου κάνει εντύπωση να τους στέλνουν στους ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΛΑΟ…
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Sean Adl-Tabatabai | Διαβάστε το εδώ

 

Η γερμανική κυβέρνηση συνελήφθη να διοχετεύει δισεκατομμύρια δολάρια από χρήματα των φορολογουμένων στον Bill Gates για να τον βοηθήσει να αποψιλώσει τη χώρα από “ανεπιθύμητους πολίτες”.

Σύμφωνα με επίσημη κοινοβουλευτική έρευνα, η γερμανική κυβέρνηση έστειλε 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ (4,15 δισεκατομμύρια δολάρια) στο ίδρυμα του Bill Gates για να χρηματοδοτήσει τον “πληθυσμιακό έλεγχο” και άλλα προγράμματα του WEF στη Γερμανία.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν πληρώσει εν αγνοία τους δισεκατομμύρια δολάρια για σχέδια αποπληθυσμού που προωθούνται από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις όπως το WEF και ο ΟΗΕ.

Εκτός από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, τεράστια ποσά χρημάτων των φορολογουμένων εισέρρευσαν επίσης στο Ίδρυμα Rockefeller και στην ευγονική οργάνωση Wellcome Trust, που συνδέεται με τον Gates.

Εν μέσω της συσκότισης των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, μια ανάλυση του 117σέλιδου εγγράφου από τον γερμανικό ιστότοπο Transparenztest (Tt) επέστησε την προσοχή στην αποκάλυψη-βόμβα.

Το Slaynews.com αναφέρει: Σύμφωνα με την ανάλυση του Tt, η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδότησε 31 έργα και προγράμματα στα οποία συμμετείχε το Ίδρυμα Gates.

Σε 24 από αυτές τις πρωτοβουλίες, ο οργανισμός του Gates ήταν ο μοναδικός αποδέκτης των κονδυλίων.

Στην απάντησή της, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αιτιολόγησε την οικονομική στήριξη του Ιδρύματος Gates και άλλων ιδιωτικών ιδρυμάτων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επικαλούμενη τη δέσμευσή της στην Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.

“Η Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη τονίζει ρητά ότι η ενεργός συμμετοχή των ιδιωτικών φορέων είναι απαραίτητη για την επίτευξη των παγκόσμιων στόχων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (βλ., μεταξύ άλλων, SDG 17)”, αναφέρεται στην απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης.

“Από αυτό απορρέει και η εντολή για κατάλληλη συνεργασία με τους εν λόγω φορείς”.

Η γερμανική κυβέρνηση δήλωσε επίσης ότι δεν βλέπει καμία ανάγκη” να περιοριστεί “η επιρροή των ιδιωτικών ιδρυμάτων εν γένει”.

Αντιθέτως, η κυβέρνηση επαίνεσε το Ίδρυμα Gates επειδή “συνεισφέρει πολύτιμα ερεθίσματα και ιδέες”, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω την υποψία ότι ο όμιλος έχει σημαντική επιρροή στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Μεταξύ των πολυάριθμων προγραμμάτων που χρηματοδοτεί η γερμανική κυβέρνηση, πολλά από αυτά προωθούν τις αμβλώσεις, τις καταστροφικές πολιτικές του “Net Zero” και της κλιματικής αλλαγής, τον πληθυσμιακό έλεγχο στην Αφρική ή την προώθηση του κράτους ιατρικής ασφάλειας.

Για παράδειγμα, η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση έδωσε 20,6 εκατομμύρια ευρώ (22,43 εκατ. δολάρια) σε ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Gates με τίτλο “Επενδύσεις στα συστήματα δεδομένων υγείας και στην ποιότητα της περίθαλψης για την υγεία της μητέρας, του νεογέννητου και του παιδιού στο Μαλάουι”.

Το έργο αποσκοπεί στην “ενίσχυση του συστήματος υγείας με έμφαση στην αναπαραγωγική υγεία”.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η “αναπαραγωγική υγεία” περιλαμβάνει μεθόδους ελέγχου του πληθυσμού, όπως η νόμιμη πρόσβαση στην άμβλωση και την αντισύλληψη.

Η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί περαιτέρω έργα για την “εκπαίδευση” παιδιών και εφήβων στο Malawi και την Uganda σχετικά με την “αναπαραγωγική υγεία”, δηλαδή την άμβλωση και την αντισύλληψη.

Το σύστημα επιδιώκει να αποτρέψει τους ανθρώπους στην Αφρική από το να κάνουν “πολλά” παιδιά, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί ο υποτιθέμενος “υπερπληθυσμός” του κόσμου.

Επιπλέον, η απάντηση στο κοινοβουλευτικό αίτημα αποκαλύπτει ότι η Gavi, η Συμμαχία Εμβολίων, χρηματοδοτείται από το γερμανικό κράτος.

Η Gavi ιδρύθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Διεθνές Ταμείο Εκτάκτου Ανάγκης για τα Παιδιά του ΟΗΕ (UNICEF), το Ίδρυμα Gates και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Η Gavi έλαβε 600 εκατομμύρια ευρώ από τους Γερμανούς φορολογούμενους.

Η κυβέρνηση χρηματοδότησε επίσης το “Ταμείο Πανδημίας”, το οποίο αποσκοπεί στην προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες, με 119 εκατομμύρια ευρώ.

Η κυβέρνηση αναφέρει στο έγγραφο ότι θέλει “να αυξήσει σταδιακά τις υποχρεωτικές συνεισφορές των κρατών μελών, ώστε τελικά να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει βιώσιμα το 50% του βασικού προϋπολογισμού του ΠΟΥ με προβλέψιμα και μη δεσμευμένα κεφάλαια”.

Αναφέρει ότι η χρηματοδότηση θα αυξήσει την “οικονομική ανεξαρτησία του ΠΟΥ”.

Ενώ μπορεί να ακούγεται καλό αρχικά να μειωθεί η επιρροή των ιδιωτών επενδυτών όπως το Ίδρυμα Gates, η παροχή στον ΠΟΥ “απεριόριστων κονδυλίων” μπορεί επίσης να παραχωρήσει στον παγκοσμιοποιημένο οργανισμό περισσότερη δύναμη για να λειτουργεί ελεύθερα.

Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί επιζήμια για τον παγκόσμιο πληθυσμό, εάν η δρακόντεια Συνθήκη για την Πανδημία και οι τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας εισαχθούν το 2024, όπως έχει προγραμματιστεί.

Όπως έχει αναφέρει το Slay News η αναμενόμενη ψήφιση της Συνθήκης Πανδημίας του ΠΟΥ θα απονείμει στον οργανισμό “υγείας” του ΟΗΕ σαρωτικές νέες εξουσίες.

Σύμφωνα με τη συνθήκη, ο ΠΟΥ θα μπορεί να παρακάμπτει τους νόμους των κυρίαρχων κρατών, συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος των ΗΠΑ, για να επιβάλλει αποκλεισμούς ή άλλες εντολές για την αντιμετώπιση μιας “κλιματικής αλλαγής” ή μιας “έκτακτης ανάγκης” πανδημίας.

Ο ΠΟΥ θα είναι επίσης υπεύθυνος για την κήρυξη καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Ένα άλλο σημείο στην ατζέντα των παγκοσμιοποιητών είναι η αντικατάσταση των μετρητών με ψηφιακά νομίσματα.

Η γερμανική κυβέρνηση φαίνεται επίσης να υποστηρίζει αυτόν τον στόχο, καθώς στηρίζει οικονομικά το χρηματοδοτούμενο από το BMFG έργο του ΟΗΕ “Better Than Cash Alliance”, το οποίο επιδιώκει να “επιταχύνει τη μετάβαση από τα μετρητά στις υπεύθυνες ψηφιακές πληρωμές για την προώθηση των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης”.

Το έγγραφο έδειξε επιπλέον ότι εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης συναντώνται τακτικά με εκπροσώπους του Ιδρύματος Gates, των Ιδρυμάτων Ανοιχτής Κοινωνίας του Georg Soros, του Wellcome Trust και άλλων διεθνών ιδρυμάτων.

Ενώ το έγγραφο δεν προσδιορίζει καμία χρηματοδότηση προς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), οι οργανισμοί που λαμβάνουν τη χρηματοδότηση προωθούν την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ομάδας του Klaus Schwab.

Στην ανάλυσή του, το Tt σημειώνει ότι η μαζική χρηματοδότηση ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων ευρώ αντιπροσωπεύει μόνο τη συνεισφορά της Γερμανίας και ότι μπορεί να “αναμένεται ότι και άλλες χώρες θα έχουν κεφάλαια για έργα, τα οποία με τη σειρά τους θα ωφελήσουν τα περιουσιακά στοιχεία του ιδρύματος”.

Τα 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ από τη Γερμανία μπορεί να είναι απλώς μια πρόγευση στα κεφάλαια που λαμβάνουν το Ίδρυμα Gates και άλλα διεθνή ιδρύματα από έθνη-κράτη.

“Προφανώς, το μεγαλύτερο ίδρυμα στον κόσμο, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, όχι μόνο επενδύει τεράστια ποσά (3,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021) σε εξωτερικούς οργανισμούς, αλλά λαμβάνει επίσης τεράστιες επιδοτήσεις που χρηματοδοτούνται με φόρους από εθνικά κράτη όπως η Γερμανία για παγκόσμια έργα και προγράμματα που δεν σχετίζονται με έργα”, σημειώνει η έκθεση στην κριτική της.

Η Tt υποστηρίζει ότι αυτό οδηγεί σε έναν αέναο οικονομικό κύκλο, καθώς το Ίδρυμα Gates δωρίζει γενναιόδωρα χρήματα σε γερμανικά ιδρύματα και μέσα ενημέρωσης, ενώ παράλληλα λαμβάνει δισεκατομμύρια σε κονδύλια από τη γερμανική κυβέρνηση.

Το Ίδρυμα Gates έχει, για παράδειγμα, επενδύσει εκατομμύρια δολάρια σε ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Γερμανίας, το Der Spiegel, γεγονός που πιθανότατα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός καλύπτει ορισμένα θέματα.

Αυτό το παράδειγμα δείχνει πώς το Βαθύ Κράτος λειτουργεί μέσω αυτών των διεθνών “φιλανθρωπικών” ιδρυμάτων επηρεάζοντας τους τοπικούς πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.

Εκτός από τους εκλεγμένους αξιωματούχους, οι οποίοι υπόκεινται τουλάχιστον θεωρητικά σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και δεν επιτρέπεται να επιδιώκουν τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα, τα ιδιωτικά ιδρύματα δεν υπόκεινται σε αυτούς τους περιορισμούς.

Η Tt επισημαίνει ότι τα ιδιωτικά ιδρύματα “δεν υπόκεινται σε έλεγχο και μπορούν να επιδιώκουν μακροπρόθεσμους στόχους με ιδιωτικά συμφέροντα ανεξάρτητα από τις προεκλογικές περιόδους”.

Με άλλα λόγια, οι Γερμανοί πολίτες μπορούν να καταψηφίσουν τη ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνησή τους και να την αντικαταστήσουν με μια πιο “συντηρητική”.

Ωστόσο, όσο το παγκοσμιοποιημένο Βαθύ Κράτος επιτρέπεται να λειτουργεί μέσω του Ιδρύματος Gates και άλλων ιδιωτικών οντοτήτων που χρηματοδοτούνται από δισεκατομμυριούχους, η θεμελιώδης αλλαγή φαίνεται απίθανη.


—Δικτυογραφία:

Germany Caught Funnelling Billions to Bill Gates To Depopulate Country of ‘Undesirable Citizens’ – The People’s Voice

Germany Caught Funnelling Billions to Bill Gates To Depopulate Country of ‘Undesirable Citizens’

 

Πηγή    https://apollodoros.substack.com/p/bill-gates-a

Προβολές : 395


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα