Οι διαστροφές στην ελληνική κοινωνία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.

Οι διαστροφές στην ελληνική κοινωνία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.

21 Οκτωβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:488
Μοίρασέ το

 

«Πάγωσαν» στο δικαστήριο με τις περιγραφές για τον βιασμό του 10χρονου στο Ηράκλειο – Τον ανάγκασαν να πάει με ζώα!

Δεν είχε τέλος ο εφιάλτης που ζούσε ο 10χρονος από το Ηράκλειο στα χέρια του διεστραμμένου θείου του!

 

Νοσεί πολύ βαθιά η ελληνική κοινωνία, είτε θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε, είτε όχι… το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι, ενδεχομένως κρίνοντας από τον εαυτό μας και ως άλλοθι που δεν ανήκουμε σ’ αυτή το βαθιά νοσηρό και διεστραμμένο κομμάτι του λαού, να αδιαφορήσουμε…

Ας σκεφθούμε, ποιοί ήταν εκείνοι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που δημιούργησαν και μοίρασαν σε όλα τα έθνη της γης ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΦΩΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, και ποιοί είναι ιδίως τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, αυτοί που κρατάνε στην άγνοια αυτόν τον λαό…

ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΔΟΞΑ, Η ΣΑΡΚΑ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ…

 

Ο απόλυτος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ των υιών του ανθρώπου, με έλληνες νεκρούς από ανδρεία και τυφλούς από Ιερά και Όσια…

Αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, σήμερα δεν θα έπρεπε να ζει… κι όμως σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορεί ελεύθερο…

Και μια ακόμα λεπτομέρεια… οι συγγενείς του τον υπερασπίζονται… κι αυτό για μένα, λέει πολλά…

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΕΙ… Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Κοινωνικές υπηρεσίες, βρίσκονται στο πλευρό αυτού του παιδιού;;; Ή θα έχουμε έναν ακόμα ψυχοπαθή βιαστή σε λίγα χρόνια;;;

 

Υ.Γ.2. Οι Κρητικοί, πως και δεν το λιντσάρησαν αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ;;; ΤΙΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΖΗΤΗΣΗ…

 

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τη φρίκη και τη διαστροφή που έζησε το μόλις 10 ετών αγοράκι από χωριό του Ηρακλείου Κρήτης στα χέρια του διεστραμμένου θείου του, που το κακοποιούσαν σεξουαλικά τόσο ο ίδιος όσο και έξι άντρες, ενώ το ανάγκασαν να πάει ακόμα και με ζώα!

Η νέα αυτή φρικιαστική λεπτομέρεια προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο του δικαστηρίου και έδειξε πως οι διαστροφές στην ελληνική κοινωνία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.

«Πάγωσαν» στο δικαστήριο με τις περιγραφές για τον βιασμό του 10χρονου στο Ηράκλειο – Τον ανάγκασαν να πάει με ζώα!

Ο εφιάλτης που ζούσε το 10χρονο αγόρι αναβίωσε προχθές στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο 62χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος έχει ήδη οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς καταδικάστηκε πρωτόδικα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση σε κάθειρξη 20 ετών, με εκτιτέα τα 15 έτη και την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οι αρρωστημένες ορέξεις του αποκαλύφθηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν η γιαγιά του παιδιού ζήτησε από τον εγγονό της να προσέχει.

Τότε το παιδί τής εξομολογήθηκε τι είχε περάσει στα χέρια του θείου βιαστή του. «Γιαγιά, ο θείος στην αρχή μού έδειξε αγάπη. Με φώναζε να παίξω με τα σκυλάκια και να δω τηλεόραση. Εχω τετράδιο και τα γράφω» της είπε.

Σοκαρισμένη η ηλικιωμένη διάβασε τέσσερις σελίδες του τετραδίου με τίτλο «Ο βιασμός μου», όπου το αγοράκι περιέγραφε τη σεξουαλική του κακοποίηση μέσα στο σπίτι, σε κοτέτσι, σε στάβλο και αλλού.

Η 74χρονη γιαγιά του 10χρονου κατέθεσε προχθές στο δικαστήριο όσα έγραψε το παιδί στο τετράδιο και όσα της εξομολογήθηκε.

Η ηλικιωμένη μεγαλώνει το εγγόνι της μαζί με τον πατέρα του αγοριού που έχει την επιμέλειά του. Τα καλοκαίρια πήγαιναν στο σπίτι στο χωριό, όπου το αγοράκι έπαιζε με τα εγγόνια του 62χρονου.

Όπως κατέθεσε η γιαγιά του παιδιού, ο θείος του έβαζε ακατάλληλες ταινίες στην κρεβατοκάμαρα και το βίαζε… Του φορούσε γυναικεία εσώρουχα και του έλεγε ότι στην αρχή θα πονάει αλλά μετά ο πόνος θα σταματήσει!

«Τα ίδια κάνω και στα εγγόνια μου, αλλά δεν πονάνε» φέρεται ότι είπε ο 62χρονος στο παιδί, με το ακροατήριο του δικαστηρίου να παγώνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και έχει επτά εγγόνια, αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα, μέλη της οικογένειάς του είναι στο πλευρό του στη δίκη.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της γυναίκας ο κατηγορούμενος αντιδρούσε, ενώ κάποια στιγμή συγγενής του βγήκε έξω, αποκαλώντας τη μάρτυρα «ψεύτρα». Όμως η γιαγιά συνέχισε ακάθεκτη την κατάθεσή της, αποκαλύπτοντας πτυχές της ανώμαλης δράσης του 62χρονου.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο κατηγορούμενος είχε βάλει το παιδί ακόμη και μέσα σε… μνήμα που είχε χτίσει, ενώ μία φορά χτύπησε το παιδί στο μάτι.

Το τραύμα πρήστηκε, αλλά το αγοράκι, από φόβο, δεν είπε τίποτα και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το χτύπησε ένα άλλο παιδάκι. Σε άλλο σημείο, η 74χρονη κατέθεσε πως ο εγγονός της εκμυστηρεύτηκε ότι ο 62χρονος φέρεται να το πήγε σε στάβλο.

Εκεί του έδεσε τα μάτια και το βίασαν έξι άτομα! «Το παιδί παραπατούσε, έμεινε μια ώρα στην τουαλέτα, όλη νύχτα πονούσε, δεν ήθελε να τον πάω στον γιατρό» ανέφερε η γιαγιά του 10χρονου.

Στην πολύωρη μαρτυρική κατάθεση η ηλικιωμένη κατήγγειλε πως ο κατηγορούμενος είχε βάλει το αγόρι ακόμα και σε κοτέτσι.

Οταν έφτασαν εκεί τα εγγόνια του, πέταξε το παιδί σε διπλανό χωράφι από ύψος 3,30 μέτρων!

Ακόμα ένα περιστατικό που περιέγραψε η γυναίκα ήταν όταν είδε το παιδί, πριν κλείσει ακόμα τα 9, να ξεπλένεται με λάστιχο έπειτα από σεξουαλική του κακοποίηση.

Τότε το αγόρι, που κρατούσε ακόμα θαμμένα μέσα του τα τραύματα από τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του, είχε προφασιστεί ότι το μπουγέλωσαν άλλα παιδιά.

Η δίκη συνεχίζεται στις 29 Νοεμβρίου με καταθέσεις μαρτύρων.

 

Πηγή

Προβολές : 488


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα