“Οι Δισεκατομμυριούχοι Προσπαθούν Να Συρρικνώσουν Τον Παγκόσμιο Πληθυσμό” – Μυστική Συγκέντρωση Που Χρηματοδοτείται Από Τον Bill Gates, Συνάντηση Του 2009 Της “Λέσχης Των Καλών”

“Οι Δισεκατομμυριούχοι Προσπαθούν Να Συρρικνώσουν Τον Παγκόσμιο Πληθυσμό” – Μυστική Συγκέντρωση Που Χρηματοδοτείται Από Τον Bill Gates, Συνάντηση Του 2009 Της “Λέσχης Των Καλών”

30 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:347
Μοίρασέ το

 

Η “Συρρίκνωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού” (το άρθρο της WSJ) ξεπερνάει την Προγραμματισμένη Γονιμότητα, η οποία συνίσταται στη “Μείωση της αύξησης του Παγκόσμιου Πληθυσμού”.

Συνίσταται στον “Αποπληθυσμό”, δηλαδή στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία τελικά απαιτεί τη μείωση του ρυθμού γεννήσεων (που θα περιλάμβανε τη μείωση της γονιμότητας) σε συνδυασμό με μια σημαντική αύξηση του ρυθμού θανάτων.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Michel Chossudovsky, Global Research | Διάβαστε το εδώ.

 

Είναι ο παγκόσμιος αποπληθυσμός μέρος της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” των δισεκατομμυριούχων;

[Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από την Global Research στις 29 Σεπτεμβρίου 2021.]

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πραγματοποιούνται συναντήσεις από δισεκατομμυριούχους που περιγράφονται ως φιλάνθρωποι για τη μείωση του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού με αποκορύφωμα την κρίση COVID του 2020-2022.

Οι πρόσφατες εξελίξεις υποδηλώνουν ότι η “αποανάπτυξη” αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των λεγόμενων εντολών του COVID, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών κλειδώματος και του “εμβολίου” mRNA.

Αναδρομή στο 2009. Σύμφωνα με την Wall Street Journal: “Δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό”.

Τον Μάιο του 2009, οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Rockefeller στο Μανχάταν.

Η μυστική αυτή συνάντηση ήταν υπό την αιγίδα του Bill Gates. Αυτοαποκαλούνταν “Η Λέσχη των Καλών” (“The Good Club”).

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο αείμνηστος David Rockefeller, ο Warren Buffett, ο George Soros, ο Michael Bloomberg ο Ted Turner, η Oprah Winfrey και πολλοί άλλοι.

Τον Μάιο του 2009, η WSJ καθώς και οι Sunday Times ανέφεραν: (John Harlow, Λος Άντζελες) ότι

“Μερικοί από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν μυστικά για να εξετάσουν πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο πλούτος τους για να επιβραδυνθεί η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και να επιταχυνθούν οι βελτιώσεις στην υγεία και την εκπαίδευση”.

Η έμφαση δεν δόθηκε στην αύξηση του πληθυσμού (δηλαδή στην Προγραμματισμένη Γονιμοποίηση), αλλά στον “αποπληθυσμό”, δηλαδή στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της WSJ, κάντε κλικ εδώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Sunday Times:

Οι φιλάνθρωποι που συμμετείχαν σε μια σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Bill Gates, του συνιδρυτή της Microsoft, συζήτησαν για τη συνένωση των δυνάμεων τους ώστε να ξεπεραστούν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή.

Η Stacy Palmer, συντάκτρια του Chronicle of Philanthropy, δήλωσε ότι η σύνοδος κορυφής ήταν πρωτοφανής. “Το μάθαμε μόνο εκ των υστέρων, τυχαία. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι είναι ευτυχείς να μιλούν για καλούς σκοπούς, αλλά αυτό είναι διαφορετικό – ίσως επειδή δεν θέλουν να φαίνονται ως μια παγκόσμια συμμορία“, είπε.

Ένας άλλος προσκεκλημένος είπε ότι δεν υπήρξε “τίποτα τόσο χονδροειδές όσο μια ψηφοφορία”, αλλά προέκυψε μια συναίνεση ότι θα υποστηρίξουν μια στρατηγική στην οποία η αύξηση του πληθυσμού θα αντιμετωπιστεί ως μια δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή.

“Αυτό είναι κάτι τόσο εφιαλτικό που όλοι σε αυτή την ομάδα συμφώνησαν ότι χρειάζεται απαντήσεις με μεγάλο μυαλό”, δήλωσε ο καλεσμένος. …

Γιατί όλη αυτή η μυστικότητα; “Ήθελαν να μιλήσουν πλούσιοι με πλούσιους χωρίς να ανησυχούν ότι οτιδήποτε έλεγαν θα κατέληγε στις εφημερίδες, παρουσιάζοντάς τους ως εναλλακτική παγκόσμια κυβέρνηση”, είπε. (Sunday Times)

Συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη μυστική συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2009 επικεντρώθηκαν στη δέσμευση της “Λέσχης των Καλών” να “επιβραδύνει” την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η “Συρρίκνωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού” (το άρθρο της WSJ) ξεπερνάει την Προγραμματισμένη Γονιμότητα, η οποία συνίσταται στη “Μείωση της αύξησης του Παγκόσμιου Πληθυσμού”. Συνίσταται στον “Αποπληθυσμό”, δηλαδή στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία τελικά απαιτεί τη μείωση του ρυθμού γεννήσεων (που θα περιλάμβανε τη μείωση της γονιμότητας) σε συνδυασμό με μια σημαντική αύξηση του ρυθμού θανάτων.

Μυστική συνάντηση – Στο αποκορύφωμα της πανδημίας Η1Ν1

Στις 25 Απριλίου 2009, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με επικεφαλής τη Margaret Chan κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC). Και μερικές εβδομάδες αργότερα, η “Λέσχη των Καλών” συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη στο αποκορύφωμα της πανδημίας της γρίπης των χοίρων Η1Ν1, η οποία αποδείχθηκε απάτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αρχή της κρίσης του Η1Ν1, τον Απρίλιο του 2009, ο καθηγητής Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου συμβούλευε τον Bill Gates και τον ΠΟΥ: “Το 40% των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να μολυνθεί [από τον Η1Ν1] μέσα στους επόμενους έξι μήνες, εάν η χώρα χτυπηθεί από πανδημία”.

Σας θυμίζει κάτι; Αυτός ήταν ο ίδιος Neil Ferguson (που υποστηρίζεται γενναιόδωρα από το Ίδρυμα Gates), ο οποίος σχεδίασε το μοντέλο κλειδώματος του κοροναϊού (που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου 2020). Όπως θυμόμαστε, εκείνο το μαθηματικό μοντέλο του Μαρτίου 2020 βασίστηκε σε “προβλέψεις” για 600.000 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και τώρα (καλοκαίρι-φθινόπωρο 2021) ένα τρίτο έγκυρο “μαθηματικό μοντέλο” από τον ίδιο “επιστήμονα” (Ferguson) διαμορφώθηκε για να δικαιολογήσει ένα “τέταρτο κύμα Lockdown”.

Σώζοντας ζωές για την επίτευξη του “Αποπληθυσμού”

Μήπως σε εκείνη τη μυστική συνάντηση του Μαΐου του 2009 εξετάστηκε η απόλυτη “μείωση” του παγκόσμιου πληθυσμού;

Λίγους μήνες αργότερα, ο Bill Gates στην παρουσίασή του στο TED (Φεβρουάριος 2010) που αφορούσε τον εμβολιασμό, επιβεβαίωσε τα εξής,

“Και αν κάνουμε πραγματικά σπουδαία δουλειά στα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτό [τον παγκόσμιο πληθυσμό] κατά 10 ή 15 τοις εκατό”.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Gates, αυτό θα αντιπροσώπευε μια απόλυτη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (2010) της τάξης των 680 εκατομμυρίων έως 1,02 δισεκατομμυρίων.

TED Talk [βίντεο και σύνδεσμος απομαγνητοφώνησης]

[Στο 04:21]

Πρώτον, έχουμε τον πληθυσμό. Ο κόσμος σήμερα αριθμεί 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε περίπου εννέα δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε πραγματικά καλή δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε κατά, ίσως, 10 ή 15 τοις εκατό.

Η ίδια ομάδα δισεκατομμυριούχων που συναντήθηκαν τον Μάιο του 2009 στο μυστικό χώρο του Πανεπιστημίου Rockefeller στο Μανχάταν, συμμετείχε ενεργά από την αρχή της κρίσης COVID στο σχεδιασμό των πολιτικών λουκέτου που εφαρμόζονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου mRNA και της “Μεγάλης Επαναφοράς” του WEF.

Το εμβόλιο mRNA δεν είναι έργο ενός διακυβερνητικού οργάνου του ΟΗΕ (ΠΟΥ) για λογαριασμό των κρατών μελών του ΟΗΕ: Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι δισεκατομμυριούχες ελίτ που χρηματοδοτούν και επιβάλλουν το έργο του εμβολίου COVID παγκοσμίως είναι ευγονιστές που έχουν δεσμευτεί στον αποπληθυσμό.


Δικτυογραφία:

“Billionaires Try to Shrink World’s Population”: Secret Gathering Sponsored by Bill Gates, 2009 Meeting of “The Good Club” – Truth Comes to Light

“Billionaires Try to Shrink World’s Population”: Secret Gathering Sponsored by Bill Gates, 2009 Meeting of “The Good Club”

 

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/bill-gates-2009

Προβολές : 347


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα