ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ” ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΖΩΕΣ!!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ” ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΖΩΕΣ!!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...

8 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,946
Μοίρασέ το

 

 

Αφαίρεσαν δια βίου την άδεια σε ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ του Βόλου!!!

Η πρώτη απόφαση στη χώρα

 Ο Ν. Μ. χορηγούσε κοκτέιλ αντιβιοτικών, βιταμινών και ασπιρινών σε ασθενείς με κορωνοϊό και σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών προσώπων που πέθαναν, τους απαγόρευε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εδινε δική του συνταγή κατά του κορωνοϊού , αποτρέποντας τους ασθενείς να πάνε στο Νοσοκομείο.

Δια βίου αφαίρεση άδειας σε αντιεμβολιαστή γιατρό του Βόλου – Η πρώτη απόφαση στη χώρα
ΕΡΩΤΩ: Στις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;
ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ;;;
Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΖΩΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σ’ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΑΝ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΖΩΕΣ;;;

Από τον Δεκέμβριο του 2021 μόλις πριν ένα μήνα ολοκλήρωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας τον πειθαρχικό έλεγχο και εξέδωσε ομόφωνη απόφαση ποινής για τον αντιεμβολιαστή γιατρό Ν. Μ. Είναι η πρώτη απόφαση σε ιστορία Ιατρικού Συλλόγου της χώρας που αφαιρεί δια βίου την άδεια από μέλος της.

Εχουν επιβληθεί ποινές σε αντιεμβολιαστές γιατρούς, αλλά αφαίρεση άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, δια βίου , είναι η πρώτη.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας μέσω του Πειθαρχικού Συμβουλίου του αφαίρεσε δια βίου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και του επέβαλε σχεδόν 50.000 ευρώ πρόστιμο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Η ποινή επι του προστίμου είναι εφέσιμη, ενώ η ποινή για την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Δηλαδή από την ημέρα που εκδόθηκε η απόφαση και του κοινοποιήθηκε , θα έπρεπε να έχει κλείσει το ιατρείο του, γεγονός που δεν έχει συμβεί. Χθες ασθενής  έκλεισε κανονικά ραντεβού συνομιλώντας με τον ίδιο.

 

Λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας συγκεντρώνοντας όλες τις καταθέσεις των προσώπων που έχασαν τους συγγενείς τους από τις συμβουλές του , εκτίμησε πως δεν μπορεί να ασκεί ιατρική πρόσωπο «επικίνδυνο για τους ασθενείς και την δημόσια υγεία».

Το γεγονός ότι το Ιατρείο του παραμένει ανοιχτό εγείρει ερωτήματα για την στάση της Πολιτείας και ειδικότερα του ΕΟΠΠΥ, αλλά και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που εκδίδει και αφαιρεί άδειες γιατρών.

Ένα όμως κεντρικό ερώτημα είναι εάν ο Ιατρικός Σύλλογος έχει αποστείλει την απόφαση για εφαρμογή και εάν έχει αφαιρεθεί η βεβαίωση λειτουργίας του ιατρείου του από τον ΙΣΜ, ο οποίος έχει την ευθύνη έκδοσης βεβαιώσεων.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, o Ν. Μ. χορηγούσε κοκτέιλ αντιβιοτικών, βιταμινών και ασπιρινών σε ασθενείς με κορωνοϊό και σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών προσώπων που πέθαναν, τους απαγόρευε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εδινε δική του συνταγή κατά του κορωνοϊού , αποτρέποντας τους ασθενείς να πάνε στο Νοσοκομείο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, είχε δεχθεί από το φθινόπωρο του 2021 καταγγελίες για τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος όχι μόνο δεν πίστευε στην αποτελεσματικότητα προστασίας του εμβολιασμού, αλλά και στον ίδιο τον κορωνοϊό .

Ο γιατρός ήταν «θεός» σε εκκλησιαστικές, παραεκκλησιαστικές ομάδες και ομάδες αντιεμβολιαστών

Η υπόθεσή του έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία που ανέμενε τις αποφάσεις του Ιατρικού Συλλόγου.

Εχει καταγγελθεί για το θάνατο μιας 60χρονης γυναίκας, ενώ κινδύνεψε από τις συμβουλές του και ο σύζυγός της .

Ο σύζυγος της θανούσης, αφού ανάρρωσε και πέρασαν οι μεγάλες περιπέτειες, αποφάσισε μέσω της καταγγελίας του να γνωστοποιήσει όσα συνέβησαν στη δική του οικογένεια και παράλληλα να σταματήσει την “επικίνδυνη” δράση του ιατρού.

Συνήγορος του καταγγελλόμενου ιατρού παθολόγου, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, εμφανίστηκε ο Νίκος Αντωνιάδης, ο δικηγόρος που έγινε ευρέως γνωστός για τις απόψεις, που εκφράζει κατά των εμβολίων.

 

Πηγή: gegonota.news

 

Πηγή

Προβολές : 1,946


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα