Οι Εβραίοι κηρύσσουν τον πόλεμο στην Αμερική

Οι Εβραίοι κηρύσσουν τον πόλεμο στην Αμερική

6 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:524
Μοίρασέ το

 

Αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη και επαναστατική κατάσταση.

 

Οι Εβραίοι έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην Αμερική .

 

Αυτό είναι μια καταστροφή για την Αμερική, και μπορεί επίσης να είναι μια καταστροφή για τους Εβραίους.

Δεν υπάρχουν ΗΠΑ…
ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…
ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ…
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ…
ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…
ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη και επαναστατική κατάσταση. Οι Εβραίοι έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην Αμερική .

Αυτό είναι μια καταστροφή για την Αμερική, και μπορεί επίσης να είναι μια καταστροφή για τους Εβραίους.

Σε μια στιγμή που το Ισραήλ παλεύει για την ίδια του τη ζωή (αν πιστέψουμε την ανάλυση του Scott Ritter ( Scott Ritter, «Why I not stand with Israel») και του συνταξιούχου συνταγματάρχη του αμερικανικού στρατού Douglas MacGregor ( «Israel has LOST no τι κι αν κάνουν! Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ΕΔΩ!» στις 9:18), για να μην αναφέρουμε τον ισραηλινό στρατηγό απόστρατο Ιτσάκ Μπρικ ( το Ισραήλ θα μπορούσε να πάψει να υπάρχει πριν από την 80η επέτειο, λέει ο πρώην πρωθυπουργός Μπαράκ) και το Ισραήλ εξαρτάται απόλυτα από τους Αμερικανούς υποστήριξη ( Macgregor: «Το Ισραήλ έπαιξε στα χέρια τους.. Έχουν ΧΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΟ!» στο λεπτό 9), οι Εβραίοι αποφάσισαν να ανοίξουν ένα δεύτερο μέτωπο! Και ίσως ένα πολύ πιο επικίνδυνο. Ένα μέτωπο ενάντια στην Αμερική.

Για τους Εβραίους, αυτό είναι πολύ ανόητο. Ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση (για τους Εβραίους), εάν το Ισραήλ εκμηδενιστεί ή ο πληθυσμός του εκδιωχθεί, οι Εβραίοι εξακολουθούν να έχουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως καταφύγιο – ένα καταφύγιο που έχουν περάσει 100 χρόνια φτύνοντας και ένα που περιφρονούν, αλλά ένα καταφύγιο παρόλα αυτά. Επιπλέον, είναι ακριβώς αυτό το καταφύγιο που θα μπορούσε – αν κάτι μπορεί – να εξασφαλίσει ότι το πρώτο αντικείμενο της αγάπης τους – το Ισραήλ – θα συνεχίσει να υπάρχει.

Κάποιος θα πίστευε ότι αυτή θα ήταν η στιγμή που οι Εβραίοι με έδρα τις ΗΠΑ θα το «ψύχιζαν» στον πόλεμο «αντισημιτισμού» που διεξάγουν σε οποιοδήποτε και σε όλα παρεκκλίνοντας από την «εβραϊκή» γραμμή τον περασμένο αιώνα — ακόμα και αν μια στιγμή, για να αποφευχθεί η αποξένωση της μεγάλης δύναμης που είναι το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα στο Ισραήλ και την πιθανή καταστροφή του.

Αλλά όχι. Οι Εβραίοι από την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ουσιαστικά έχουν κηρύξει πόλεμο όχι στη Χαμάς—ο Ισραηλινός Στρατός επιχειρεί ασταμάτητα να το κάνει αυτό— αλλά στους Αμερικανούς ! Και όχι μόνο για οποιονδήποτε Αμερικανό, αλλά για το πιο πολύτιμο αγαθό που κατέχουν οι μη Εβραίοι Αμερικανοί – είτε είναι χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι Αμερικανοί. Τα παιδιά τους.

Πέρα από αυτό, οι Εβραίοι έχουν κηρύξει πόλεμο όχι σε «κάποια παλιά» παιδιά Χριστιανών/Μουσουλμάνων/Σιντοϊστών/Βουδιστών/Ινδουιστών, αλλά στα καλύτερα και λαμπρότερα από όλα αυτά – αυτά στο Χάρβαρντ, στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, στο Cornell, στο MIT, και, κατά συνέπεια, σε όλα τα άλλα κορυφαία Πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σειρά έχει ένα χρονοδιάγραμμα:

10 Οκτωβρίου. Ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος, διευθυντής hedge funds, Bill Ackman, καλεί για την «αποκάλυψη» όλων των φοιτητών στο Χάρβαρντ που υπέγραψαν μια υπέρ-παλαιστινιακή αίτηση στις 8 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, αυτή η αναφορά ήταν σχετικά καλοήθης, δεν έλεγε τίποτα που δεν είχε ειπωθεί πριν από 70 χρόνια από τους Ισραηλινούς ήρωες στρατηγό Moshe Dayan ( Moshe Dayan’s Eulogy for Roi Rutenberg — 19 Απριλίου 1956) και τον πρώτο πρωθυπουργό του Ισραήλ, David Ben Gurion ( Ben-Gurion’s Notorious Quotes: Their Polemical Uses & Abuses — Partners For Progressive Israel )— για να μην αναφέρουμε τον Ισραηλινό ιδρυτή πατέρα Ze’ev Jabotinsky στα κείμενά του που άρχισαν τη δεκαετία του 1920. «The Iron Wall» (jewishvirtualibrary.org) .

11 Οκτωβρίου . Ο διάσημος Εβραίος καθηγητής συνταγματικού δικαίου του Χάρβαρντ Άλαν Ντερσοβίτζ (συνταξιούχος αλλά ακόμα υπερβολικά δραστήριος) κάνει έκκληση για το ίδιο πράγμα, λέγοντας ότι θα «ξεμασκάρει» κάθε φοιτητή που εμπλέκεται σε οποιαδήποτε δήλωση κατηγορεί το Ισραήλ για τη βία στη Μέση Ανατολή.

11 Οκτωβρίου . Ο καθηγητής Dershowitz «ξεμπλοκάρει» μια μαύρη λεσβία φοιτήτρια Νομικής που είχε εκδώσει ένα μανιφέστο παρόμοιο με αυτό που είχε εκδοθεί στο Χάρβαρντ. Σαν να ήταν σε σύνθημα, μια δικηγορική εταιρεία «Big Law» Winston & Strawn αποσύρει στη συνέχεια την προσφορά της για καλοκαιρινή απασχόληση σε αυτήν την άτυχη μαύρη λεσβία φοιτήτρια νομικής, αναφέροντας ως λόγο τις δηλώσεις της για το «Ιερό» Ισραήλ.

12 Οκτωβρίου . Ο Εβραίος μεγαλοδισεκατομμυριούχος Leslie Wexner (που δεν ξέρει, δεν ήξερε ποτέ, Jeffrey Epstein) ακολουθεί το παράδειγμά του με τον Bill Ackman, απειλώντας να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να καταστρέψει τη φήμη οποιουδήποτε μαθητή που ακολουθεί μια μη Ισραηλινή γραμμή. Ο Wexner, ο δημιουργός της μάρκας “Limited” και της Victoria Secret είναι ένας υπολογίσιμος άνθρωπος. Αν και δεν έχει καταδικαστεί ποτέ για έγκλημα, ο φορολογικός του δικηγόρος, Άρθουρ Σαπίρο, βρέθηκε νεκρός μπροστά από μια πόρτα συγκυριαρχίας, έχοντας πυροβοληθεί πολλές φορές με πιστόλι — Ο φορολογικός δικηγόρος του Les Wexner, Arthur Shapiro, δολοφονήθηκε το 1985 με κάτι που έμοιαζε ένα «χτύπημα» της Μαφίας. Το έγκλημα δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Αυτή η έκθεση της αστυνομίας του Columbus Ohio συζητά τους δεσμούς του Wexner με το οργανωμένο έγκλημα. : r/Epstein (reddit.com) ; Ποιος δολοφόνησε τον Arthur Shapiro, τον δικηγόρο του δισεκατομμυριούχου της Victoria’s Secret, Les Wexner; (thedailybeast.com) Δείτε επίσης A Kingpin, the Mob, and a Murder: The Deeper Mystery πίσω από την ανθρωποκτονία του Arthur Shapiro (unlimitedhangout.com) Οι φήμες για διασυνδέσεις με άτομα που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα έχουν κυριεύσει τον φτωχό κ. Wexner όλα αυτά τα χρόνια. Ένας βασιλιάς, η μαφία και ένας φόνος: Το βαθύτερο μυστήριο πίσω από τη δολοφονία του Άρθουρ Σαπίρο (reseauinternational.net) . Πόσο άδικο! Όπως θα μπορούσε να πει ένας από τους σταθερούς πολίτες του Σαίξπηρ: «Όποιος μου κλέβει το πορτοφόλι μου κλέβει σκουπίδια… αλλά αυτός που μου απορρίπτει το καλό μου όνομα με κάνει πραγματικά φτωχό». Iago, Othello, Act III.

Τον Οκτώβριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apollo Global Management, Marc Rowan, προέτρεψε τους αποφοίτους να «κλείσουν τα βιβλιάρια επιταγών τους» έως ότου ο Πεν επιτεθεί στον «αντισημιτισμό». (Είναι Εβραίος παρά το WASPY το όνομά του – θυμάστε το “Laugh In” των Rowan και Martin;) και υποχείριο του μεγαλοδισεκατομμυριούχου Εβραίου ιδρυτή Leon Black, καθώς και του Προέδρου του New York United Jewish Appeal.

Τον Οκτώβριο, ο τηλεοπτικός παραγωγός, Εβραίος Richard Wolf, ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμά του με τον Rowan.

Τον Οκτώβρη. Ο John Huntsman, όχι Εβραίος, αλλά από καιρό σε καιρό ενδιαφέρεται για την πολιτική σε εθνικό επίπεδο που απαιτεί εβραϊκά χρήματα, ακολούθησε το παράδειγμα του Rowan, λέγοντας ότι το Ίδρυμα Huntsman θα «έκλεινε το βιβλιάριο επιταγών του».

17 Οκτωβρίου. Ο Ronald Lauder απειλεί να αποσύρει όλη τη χρηματοδότηση από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Ο δισεκατομμυριούχος Ronald Lauder απειλεί να αντλήσει χρηματοδότηση εάν η UPenn δεν κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού | CNN Business . Όπως ο Clifford Asness (κάτω) γκρίνιαζε για το εξαιρετικά επικίνδυνο – βοήθεια, βοήθεια! — Συνέδριο Παλαιστίνιου συγγραφέα.

Οκτώβριος. Ο Ντέιβιντ Μάγερμαν (Εβραίος) του mega math hedge fund Rennaisance Technologies, που ιδρύθηκε από τον Εβραίο Τζέιμς «Τζιμ» Σάιμονς, είπε ότι έκλεινε και το βιβλιάριο επιταγών του, για τους ίδιους λόγους.

18 Οκτωβρίου. Ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος, διαχειριστής hedge fund, Clifford Asness, αποφασίζει να «αποσύρει τη χρηματοδότηση» λόγω, εν μέρει, σε συνέδριο παλαιστίνιου συγγραφέα στο οποίο πολλά άτομα πιθανότατα είπαν «όχι ωραία» πράγματα για το «όλα το τέλειο» Ισραήλ.

18 Οκτωβρίου. Ο Εβραίος καθηγητής Νομικής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϋ, μια από τις κορυφαίες νομικές σχολές του έθνους, ο Στίβεν Σόλομον σε δημόσια επιστολή προέτρεψε στους εργοδότες να ΜΗΝ προσλαμβάνουν τους δικούς του φοιτητές — δηλαδή αυτούς που δεν αγοράζουν το « Αγαπώ το Ισραήλ» αφήγηση. Παρεμπιπτόντως, έχει καλέσει τους Cravath Swine & Moore να μην προσλάβουν Εβραίους φοιτητές που ζητούσαν την υποστήριξη του Ισραήλ; Όχι βέβαια, γιατί αυτοί, για καλή τους τύχη, επέλεξαν τη «σωστή» πλευρά. Ο Σολομών θα πρέπει να απολυθεί αμέσως. Εάν οι Εβραίοι καθηγητές νομικής συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, αυτός θα είναι ένας πολύ καλός λόγος που το Μπέρκλεϋ – ένα δημόσιο σχολείο, που δεσμεύεται ρητά από την πρώτη τροπολογία ως κυβερνητικός παράγοντας – μπορεί να αποφασίσει αθόρυβα να «υπολογίσει» τον αριθμό των Εβραίων καθηγητών που έχουν θητεία. από εδώ και πέρα. Πώς μπορείς να διευθύνεις μια νομική σχολή που διαφημίζει ότι οι δικοί της καθηγητές θα καταστρέψουν τις πιθανότητές σου για νομική σταδιοδρομία, αν έχεις λανθασμένη γνώμη για μια χώρα με τρύπα στη Μέση Ανατολή;

18 Οκτωβρίου. Η μεγάλη δικηγορική εταιρεία Davis Polk & Wardwell ανακάλεσε προσφορές σε φοιτητές του Χάρβαρντ και της Κολούμπια που είχαν υπογράψει δηλώσεις κατά του Ισραήλ. Κατά ειρωνικό τρόπο, φαίνεται ότι αυτοί οι μαθητές βρίσκονται σε ένα αποκλειστικό «κλαμπ» στο Davis Polk. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο Frank Lyon Polk, ο συνιδρυτής της Davis Polk και του “Polk” στο όνομα αυτής της εταιρείας, θα ανακαλούσε επίσης την προσφορά εργασίας του . Ήταν υφυπουργός Εξωτερικών του υπουργού Εξωτερικών Ρόμπερτ Λάνσινγκ, υπό τον οποίο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήταν σθεναρά αντισιωνιστικό και αντίθετο σε οποιαδήποτε έγκριση από τις ΗΠΑ της Διακήρυξης του Μπάλφουρ. Πέρα από όλα τα άλλα, η πλήρης άγνοια των σημερινών εταίρων του Davis Polk των προηγούμενων τους είναι πρόσθετη απόδειξη της πλήρους σήψης στην καρδιά της κυβερνώσας τάξης των Ηνωμένων Πολιτειών.

26 Οκτωβρίου. Ο Leon Cooperman, πρώην επενδυτικός στρατηγός της Goldman Sachs, που τώρα διαχειρίζεται το δικό του hedge fund δισεκατομμυρίων δολαρίων, την Omega Partners, ανακοίνωσε την αναστολή οποιασδήποτε χρηματοδότησης του πανεπιστημίου του Columbia University (ο Cooperman αποφοίτησε από το Columbia Business School το 1967). Ο Κούπερμαν είπε, θυμίζοντας:

«Αυτά τα παιδιά στα κολέγια έχουν σκασμό μυαλά », είπε ο Κούπερμαν στην παρουσιάστρια του « The Claman Countdown », Λιζ Κλάμαν την Τετάρτη (Η έμφαση δίνεται). (Συγγνώμη Λόρδο Leon — στην πραγματικότητα είναι πιθανώς πολύ πιο έξυπνοι από εσάς, αφού το 1965 η Κολούμπια ήταν σχεδόν ανοιχτές εισαγωγές σε σύγκριση με την ανταγωνιστικότητα των εισαγωγών σήμερα). «Έχουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο στη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι το Ισραήλ. Έχουμε μόνο μία δημοκρατία στη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι το Ισραήλ. Και έχουμε μια οικονομία ανεκτική σε διαφορετικούς ανθρώπους, γκέι, λεσβίες κ.λπ. Αυτό είναι το Ισραήλ. Έτσι δεν έχουν ιδέα τι κάνουν αυτά τα μικρά παιδιά».

«Τώρα, η πραγματική ντροπή είναι ότι έχω δώσει στην Columbia πιθανώς περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια για πολλά χρόνια», συνέχισε. «Και πρόκειται να αναστείλω την προσφορά μου. Θα δώσω την προσφορά μου σε άλλους οργανισμούς». Ο δισεκατομμυριούχος Λέον Κούπερμαν τραβάει τη χρηματοδότηση της Κολούμπια εν μέσω φοιτητικών διαμαρτυριών: Αυτά τα παιδιά έχουν «- για εγκεφάλους» | Fox Business

Με βάση λοιπόν αυτή την ερασιτεχνική διπλωματική ανάλυση, την οποία θα αντικρούονταν σθεναρά τουλάχιστον ένας πρώην υπουργός Εξωτερικών (Τζορτζ Μάρσαλ) και Υπουργός Άμυνας (Τζέιμς Φόρεσταλ), θέλει να κλείσει οποιαδήποτε ομιλία επικριτική για το Ισραήλ; Ίσως αυτός με το «σκασμό για τον εγκέφαλο» να μην είναι κάποιος φοιτητής της Κολούμπια με δείκτη νοημοσύνης 150, αλλά ένας Leon Cooperman που έχει πουλήσει στο παρελθόν.

2 Νοεμβρίου. Ο Steve Eisman, ανώτερος διευθυντής χαρτοφυλακίου στο Neuberger Berman, με φήμη «Big Short» (βλ. The Big Short του Michael Lewis), κάθε μαθητής που «κρατά μια πινακίδα που λέει «ελεύθερη Παλαιστίνη από το ποτάμι στη θάλασσα θα πρέπει να αποβληθεί “” από το πανεπιστήμιο !!! (Η έμφαση δίνεται.) ( Ο Steve Eisman λέει στο UPenn να αφαιρέσει το όνομά του από την υποτροφία του εν μέσω πολέμου Ισραήλ-Χαμάς)

 

Έτσι σε μια χώρα της οποίας οι πιο εξέχοντες πολιτικοί, ο George Kennan, ο George Marshall και ο Loy Henderson, προέτρεψαν ο καθένας σθεναρά να μην δημιουργηθεί καν το Ισραήλ , και το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι δημιουργήθηκε όχι μόνο λόγω απειλών κατά του θανάτου, αλλά κυρίως λόγω δωροδοκίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων (σε χρήματα το 1948 — ίσως 30 εκατομμύρια δολάρια σήμερα) σε μετρητά που παρέδωσε ο Εβραίος υπέρμαχος Άμπε Φάινμπεργκ σε έναν βαθιά διεφθαρμένο Πρόεδρο Χάρι Τρούμαν (ο οποίος τώρα ξέρουμε ότι ήταν απασχολημένος με την κλοπή από τα 200.000 δολάρια (1948 δολάρια) ταμείο εξόδων του) (βλ. The Truman Show) βρισκόμαστε τώρα σε ένα σημείο όπου κανένας δεν προτρέπει να ανατραπεί αυτός ο αναμφισβήτητα λανθασμένος σχηματισμός – πιθανώς συμπεριλαμβανομένων των Kennan, Marshall και Henderson. ακόμα σε ηλικία κολεγίου — μπορεί να επιτραπεί να φοιτήσει στο κολέγιο; Γαμήσου, Άισμαν. Και το άλογο στο οποίο καβάλησες.

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Bill Ackman – προφανώς αφού έλαβε κάποια «απώθηση», ίσως από τον Larry Summers, τον Εβραίο πρώην Πρόεδρο του Χάρβαρντ, λέει ότι «ξανασκέφτεται» τη θέση του και ίσως θα ήταν καλύτερα να μην το κάνει δημόσια. ξεμάσκες» αντι-ισραηλινούς φοιτητές. Παραδόξως, η νέα φοιτητική ατάκα που συζητούσε περιλάμβανε πολύ χειρότερα (τουλάχιστον θα πίστευε αυτός ο συγγραφέας) από την αρχική φιλοπαλαιστινιακή δήλωση. Αφορούσε έναν ανώνυμο φοιτητή του Χάρβαρντ που κάλεσε, κυριολεκτικά, τον θάνατο όλων των Εβραίων «όπως ο Χίτλερ». Προφανώς, ο Άκμαν δεν ενοχλήθηκε αρκετά από αυτό για να ζητήσει την απομάκρυνσή του (!!!!). Ίσως λοιπόν αυτός ο τύπος κάποια στιγμή να γίνει ο παιδίατρος στα εγγόνια του Μπιλ, εκτός Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ. Ως προς τις διαδικασίες σκέψης του Άκμαν (αν μπορείτε να τις αποκαλέσετε έτσι), πρέπει απλώς να πω, όπως θα μπορούσε να είχε πει ο Χοσέ Λουίς Μπόρχες: «yo no comprendo». — Λίγο αργότερα, ο Άκμαν είπε ότι οι φιλοπαλαιστίνιοι φοιτητές, μάλλον από το να παρασυρθούν, θα πρέπει να αναγκαστούν σε προγράμματα επανεκπαίδευσης που προφανώς – ή έτσι πιστεύει ο Άκμαν – θα τους πείσουν να ανατρέψουν όλες τις σταθερές θέσεις τους και να γίνουν εθελοντές στο IDF. Καλή τύχη αδερφέ.

Τότε ο Bill Ackman έγινε πλήρως αυταρχικός, λέγοντας τώρα ότι, αντί να ξεσκεπάζουν τους φοιτητές, οι Harvard et al. Απλώς πρέπει να ειπωθεί ότι καμία επενδυτική τράπεζα, hedge fund ή δημόσια εταιρεία δεν θα προσλάβει αποφοίτους του Χάρβαρντ εκτός εάν το Χάρβαρντ μετατραπεί σε αστυνομικό κράτος, παρενοχλώντας και κυνηγώντας – και πιθανώς αποβάλλοντας – όλους τους φοιτητές που δεν ακολουθούν την προβλεπόμενη γραμμή στο Ισραήλ.

Τότε — υποθέτω ότι η πληγή που είναι ο Μπιλ Άκμαν θα είναι μια ατελείωτη ιστορία . Ο Άκμαν έρχεται με μια νέα οπτική γωνία, αυτή τη φορά σχετικά με μια μεγάλη ομάδα Παλαιστινίων υποστηρικτών του Χάρβαρντ που αντιμετωπίζουν έναν Εβραίο ακτιβιστή που προσπαθεί να τους φωτογραφίσει και να τους «λακάρει». Προφανώς στην ομάδα που αντιμετώπισε το «doxer» ήταν η θολή εικόνα ενός λευκού φοιτητή τον οποίο ο Ackman κατά κάποιο τρόπο έχει αναγνωρίσει ως μέλος του συντακτικού προσωπικού του Harvard Law Review, πιθανώς του πιο ελίτ πνευματικά νομικού περιοδικού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ackman απαιτεί από τον συντάκτη του Law Review – ο οποίος, όπως και οι άλλοι συντάκτες του, είναι οι πιο περιζήτητοι φοιτητές νομικής στις Ηνωμένες Πολιτείες από δικαστές, δικηγορικά γραφεία και άλλους πιθανούς εργοδότες – να «αποκαλυφθεί» και να στερηθεί κάθε είδους απασχόληση μετά την αποφοίτησή του .

1 Νοεμβρίου. Είκοσι τέσσερα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα δικηγορικά γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες εκδίδουν επιστολές σε όλες τις κορυφαίες νομικές σχολές στις Ηνωμένες Πολιτείες με την έννοια ότι, εάν καθεμία από αυτές δεν κάνει απροσδιόριστα «βήματα» για την εξάλειψη των «αντι- σημιτισμός», κανένα από αυτά τα δικηγορικά γραφεία δεν θα προσλάβει κανέναν απόφοιτο αυτών των Νομικών Σχολών. Αυτά περιλαμβάνουν πρώην προμαχώνες WASP όπως οι Cravath Swaine & Moore, Sullivan & Cromwell, Davis Polk & Wardwell (βλ. παραπάνω) και Debevoise & Plimpton, καθώς και εταιρείες παραδοσιακά Καθολικών / WASP όπως η Wilkie Farr & Gallegher. Προφανώς αυτές οι εταιρείες είτε έχουν εξαγοραστεί πλήρως από Εβραίους ανώτερους εταίρους είτε έχουν τόσους πολλούς Εβραίους πελάτες που ένιωσαν υποχρεωμένοι να εκδώσουν αυτή την εντυπωσιακή δήλωση. Αυτά τα δικηγορικά γραφεία και οι τράπεζες είναι —εκτός από τους εργοδότες υψηλής τεχνολογίας στη Δυτική Ακτή— το κύριο προπύργιο υψηλών αμειβόμενων θέσεων εργασίας και σταδιοδρομίας με επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν όλοι οι Εβραίοι, εκτός από τους συκοφάντες, αποκοπούν από αυτές τις εταιρείες, το αποτέλεσμα θα είναι μια καταστροφική καταστροφή για την ελευθερία και τις οικονομικές προοπτικές της υπόλοιπης Αμερικής.

Εάν πραγματοποιηθούν αυτές οι απειλές, αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια καταστροφή για τους μη Εβραίους Αμερικανούς. Αυτό είναι, με μια λέξη, μια άμεση κατά μέτωπο επίθεση σε κάθε μη Εβραίο Αμερικανό.

Εάν οι καλύτεροι και λαμπρότεροι από τους μη Εβραίους – είτε είναι Λευκοί Χριστιανοί, Μαύροι, Μουσουλμάνοι της Μέσης Ανατολής, Λατινοαμερικανοί μετανάστες Καθολικοί (σημειώστε ότι εκτός από την παραγουάη κάθε χώρα στο δυτικό ημισφαίριο εκτός από τις ΗΠΑ ζητά παύση- πυρκαγιά στη Γάζα), Κινέζοι, Ιάπωνες, Ινδοί ή Πακιστανοί Μουσουλμάνοι — δεν μπορούν να βρουν μελλοντική απασχόληση παρά μόνο με τα δεινά των Εβραίων, θα εισέλθουμε σε ένα επαναστατικό στάδιο όπου οι μη Εβραίοι έχουν μόνο την επιλογή της βίαιης επανάστασης για να εκτοπίσουν έναν όλο και πιο καταπιεστικό Εβραίο τυραννία. Ουσιαστικά, είναι μια μη βίαιη εκδοχή της σύστασης του Λένιν. Είπε ότι εάν φυλακίζατε, σκοτώνατε ή εξουδετερώνατε με άλλον τρόπο τους κορυφαίους 10.000 της αστικής τάξης, ελέγχατε το έθνος, γιατί η αστική τάξη που είχε απομείνει δεν θα είχε ηγεσία. Εάν οι Εβραίοι στερήσουν από τους μη Εβραίους Αμερικανούς τους 10.000 ετησίως την ηγετική τάξη τους (περίπου τον πληθυσμό των Ivies), κόβουν την αντίθεση των μη Εβραίων στο κεφάλι.

Πρόκειται λοιπόν για μια υπαρξιακή μάχη.

Λοιπόν, τι γίνεται με το Κογκρέσο, λέτε; Είναι «εκλεγμένο» και επομένως δεν μπορεί να διοικείται από μόνο 5 εκατομμύρια Εβραίους; Λάθος, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Ένας βαθιά συντηρητικός νέος Πρόεδρος της Βουλής μόλις διαχειρίστηκε ένα μεγάλο πακέτο βοήθειας για τον «αγαπητό μας φίλο, το Ισραήλ», με μόνο δύο Ρεπουμπλικάνους διαφωνούντες. (Οι Δημοκρατικοί αντιτάχθηκαν γιατί επρόκειτο να πληρωθεί με περικοπή κεφαλαίων για το IRS.)

Μέρος του προβλήματος περιέγραψε ο Τρότσκι στο βιβλίο του Η Ρωσική Επανάσταση. Επισήμανε ότι, σε ήρεμους καιρούς, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι έτειναν να εκπροσωπούν καλά τις απόψεις των ανθρώπων που τους εξέλεξαν. Εάν οι απόψεις του εκλογικού σώματος άλλαζαν, η αλλαγή θα γινόταν σταδιακή. Αυτή η αλλαγή θα αντικατοπτρίζεται τότε γενικά στις επόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα ένα νομοθετικό σώμα να συντονίζεται ξανά με το εκλογικό του σώμα. Ωστόσο, τόνισε ο Τρότσκι, στους επαναστατικούς καιρούς, αυτό δεν ισχύει. Οι απόψεις του λαού αλλάζουν τόσο δραματικά και τόσο γρήγορα που, λίγο μετά τις εκλογές, οι νομοθέτες δεν είναι ήδη συντονισμένοι με το εκλογικό τους σώμα και παραμένουν έτσι για ένα αφόρητα μεγάλο χρονικό διάστημα — μέχρι τις επόμενες εκλογές, συχνά χρόνια.

Όταν κάποιος συνυπολογίζει επίσης την αποστεωτική και συντριπτική επίδραση του εβραϊκού χρήματος και των μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από τους Εβραίους σε πολιτικές εκστρατείες, έχουμε ένα νομοθετικό σώμα που ανταποκρίνεται μόνο στους δωρητές του και στην πίεση των μέσων ενημέρωσης, όχι στο εκλογικό του σώμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, και τα δύο κόμματα παρουσιάζουν υποψηφίους με την «φιλοεβραϊκή» άποψη, οπότε ποιος νοιάζεται ποιος θα κερδίσει;

Βρισκόμαστε σε επαναστατικούς καιρούς με ένα αποστεωμένο Κογκρέσο, δεσμευμένο από εβραϊκά χρήματα και εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, ανίκανο να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία 350 εκατομμυρίων Αμερικανών από μια αρπακτική εβραϊκή οικονομική ελίτ που τώρα φαίνεται να είναι αποφασισμένη να συντρίψει την τελευταία διαφαινόμενη διαφωνία. Εβραϊκή υπεροχή.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι 350 εκατομμύρια μη Εβραίοι Αμερικανοί κυριαρχούνται από 5 εκατομμύρια Εβραίους σε μια υποτιθέμενη «δημοκρατική» δημοκρατία. Δείτε γιατί οι Εβραίοι έχουν τόση επιρροή; Αλλά εκεί είμαστε.

Σε μια πραγματική δημοκρατική δημοκρατία, οι νομοθέτες μας θα θεσπίσουν γρήγορα νομοθεσία βάσει της εμπορικής ρήτρας που απαγορεύει σε οποιαδήποτε εταιρεία που ασχολείται με το διακρατικό εμπόριο (πολύ ευρεία ονομασία) να εξαρτά ή να αρνείται την απασχόληση βάσει των πολιτικών απόψεων των αιτούντων, επιβάλλοντας βαριές ποινικές κυρώσεις, όπως σημαντικό χρόνο φυλάκισης.

 

Αυτό θα πρέπει φυσικά να συνδυαστεί με παρόμοιους περιορισμούς στην «άρνηση παροχής υπηρεσιών» από τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λογαριασμούς Διαδικτύου όπως το Youtube, το X και το Facebook. Θα μπορούσαμε να τις ονομάσουμε «Νόμος για την Ελευθερία στην Εργασία» και «Νόμος για την Ελευθερία στη Σκέψη». Αλλά μια μεγάλη πιθανότητα κάποιο από αυτά να περάσει ποτέ από την εβραϊκή κυριαρχία του νομοθετικού μας σώματος.

Παραθέσαμε τον Λένιν πριν. Ας τον ξαναπαραθέσουμε λοιπόν. Ο Λένιν ρώτησε περίφημα, «τι πρέπει να γίνει;» Λοιπόν, τι πρέπει να γίνει; Αυτό είναι το ζήτημα σήμανσης της εποχής μας.

Εδώ είναι μερικές προτάσεις. Όχι πολλά, αλλά περισσότερο από τίποτα:

(1) Ακτιβισμός που δεν στρέφεται εναντίον του Ισραήλ, αλλά εναντίον των Αμερικανοεβραίων, ειδικά εκείνων όπως ο Dershowitz και ο Ackman που επιδιώκουν να στερήσουν από τους μη Εβραίους Αμερικανούς την ελευθερία του λόγου τους. Αντί για μια πορεία εκατομμυρίων ανθρώπων στη Λεωφόρο Παρκ ή στο Λονδίνο, κάντε μια πορεία εκατομμυρίων ανθρώπων γύρω από τα σπίτια τους, ίσως σε βάση «flash mob».

(2) Ακτιβισμός στους χώρους της επιχείρησής τους. Κάντε ένα σμήνος εκατομμυρίων ανθρώπων γύρω από την οδό Broad Street 125 (Sullivan & Cromwell) και τη λεωφόρο 450 Lexington (Davis Polk). Και τα γραφεία όλων των άλλων Εταιρειών.

(3) Ακτιβισμός στα σπίτια και τις εξοχικές κατοικίες των ελεγκτών εταίρων αυτών των εταιρειών. Έχετε εκατομμύρια ανθρώπους «flash mobs» έξω από τα σπίτια του H. Rodgin Cohen και του Joseph Shenker, των δύο πιο ισχυρών συνεργατών της Sullivan & Cromwell αυτές τις μέρες, και οι δύο Εβραίοι, και αναμφίβολα μέρος του ομίλου S&C πίσω από την υπογραφή της S&C για την ομάδα «fuck you Επιστολή προς τις αμερικανικές νομικές σχολές.

(4) Παρόμοιος ακτιβισμός στα σπίτια των μελών των εκτελεστικών επιτροπών ή των επιτροπών διαχείρισης σε καθεμία από τις άλλες εταιρείες στη λίστα (δεν θέλω να κάνω διακρίσεις εδώ), είτε αυτά τα μέλη είναι Εβραίοι είτε απλώς αξιολύπητοι Shabbos goyim.

(5) Παρόμοιος ακτιβισμός — πορείες φλας — στα ελίτ ιδιωτικά σχολεία στα οποία φοιτούν παιδιά ή εγγόνια αυτών των «μεγάλων πυροβολισμών» δικηγόρων. Εφόσον ό,τι είναι καλό για τη χήνα είναι καλό για τους λάτρεις, βεβαιωθείτε ότι οι πινακίδες σε αυτές τις διαδηλώσεις —όπως αυτές στο Χάρβαρντ— περιέχουν τις φωτογραφίες και τα ονόματα καθενός από αυτά τα παιδιά, ίσως σε συνδυασμό με το «Ντροπή!» ή «εγγονός αιματηρών δολοφόνων» ή κάποια τέτοια.

(6) Αναφορές προς τα κρατικά συνταξιοδοτικά ταμεία να απαιτήσουν να σταματήσουν να αποδίδουν περισσότερα από δισεκατομμύρια επενδυτικά κεφάλαια σε οποιονδήποτε διαχειριστή κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου που εμπλέκεται σε αυτές τις εκστρατείες κατά της ελευθερίας του λόγου. Κανένας από τους «φράκτες» δεν θα είχε περισσότερο από την καθαρή αξία ενός οδοντιάτρου στο Νιου Τζέρσεϊ, αν δεν «μεταφέρει» το τεράστιο ποσό των χρημάτων του κρατικού συνταξιοδοτικού ταμείου.

(7) Το ίδιο (6) για όλα τα κεφάλαια κολεγίων και τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

(8) Μέχρι πότε και εάν οι πράξεις «Ελευθερία στην Εργασία» και «Ελευθερία στη Ζωή» εγκριθούν από το Κογκρέσο, παρόμοιες διαδηλώσεις στα γραφεία και τα σπίτια των μελών των επιτροπών εργασίας και των επιτροπών επικοινωνίας της Γερουσίας και της Βουλής των ΗΠΑ.

Με μια λέξη, εφόσον δεν μπορούμε να φαίνεται ότι ελέγχουμε αυτούς τους τραμπούκους μέσω της κατάλληλης νομοθεσίας από το Κογκρέσο, κάνουμε τις ζωές των τραμπούκων που διεξάγουν αυτήν την εκστρατεία μια ζωντανή κόλαση όταν κάτι – οτιδήποτε – σπάσει.


1/ Σε πολλά από αυτά τα δικηγορικά γραφεία, Εβραίοι εταίροι εκτόπισαν τους παλιούς εταίρους της WASP στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στη δεκαετία του ’80, μια εξέλιξη που φαινόταν ανώδυνη εκείνη την εποχή, αλλά με δυσοίωνες συνέπειες που γίνονται πλέον πλήρως ορατές.

 

Επιπλέον, οι σημαντικοί πελάτες αυτών των εταιρειών έγιναν πιο Εβραίοι. Μέχρι το 1985, οι μισές από τις συναλλαγές συγχωνεύσεων και εξαγορών διεκπεραιώθηκαν μέσω της παραδοσιακής WASP Morgan Stanley & Co, Incorporated, της πιο ελίτ επενδυτικής τράπεζας στις ΗΠΑ με πολύ λίγους Εβραίους εταίρους.

 

Η Morgan Stanley και η αδελφή της εμπορική τράπεζα, JP Morgan, ήταν οι δύο κύριοι πελάτες της Davis Polk εκείνα τα χρόνια. Επιπλέον, υπήρχαν πολλές άλλες επενδυτικές τράπεζες WASP — αν και με ορισμένους Εβραίους εταίρους — με πολύ υψηλό κύρος: First Boston, Kidder Peabody, Paine Webber, κ.λπ.

 

Αυτές οι μη εβραϊκές επενδυτικές τράπεζες — μαζί με την εβραϊκή Goldman Sachs — συν σταθερά «όλες οι αμερικανικές» εταιρείες όπως η Exxon, ήταν οι κύριοι πελάτες του Sullivan Cromwell.

 

Η Cravath, γενικά περισσότερο από την πλευρά του εκδότη παρά από την πλευρά της επενδυτικής τραπεζικής, είχε κύριους πελάτες όπως η μη Εβραϊκή IBM, η General Electric και άλλα παρόμοια.

 

ΟΧΙ πια.

 

Η Morgan εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά για πολλά χρόνια επισκιάστηκε από την πολύ πιο διάσημη Goldman Sachs, και οι άλλες εταιρείες WASP έχουν όλες εξαφανιστεί σε χρεοκοπίες ή ξεπούλημα.

 

Έτσι, όχι μόνο οι πιο ισχυροί εταίροι αυτών των δικηγορικών γραφείων είναι κυρίως Εβραίοι, αλλά και οι πελάτες τους.

 

Για παράδειγμα, ένας από τους υπογράφοντες, ο Simpson Thacher & Bartlett αναμφισβήτητα έχει γίνει ελαφρώς λιγότερο εβραϊκή κυριαρχία από ότι ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1980, με επικεφαλής τον μη Εβραίο Richard Beattie και έναν αριθμό μη Εβραίων διοικητικών εταίρων.

 

Ωστόσο, οι κύριοι πελάτες του Beattie είναι η εβραϊκή ιδιοκτησία KKR και η Blackstone.

Επιπλέον, πολλοί από τους πιο σημαντικούς πελάτες σήμερα είναι μικρά, αλλά απίστευτα προσοδοφόρα hedge funds, πιθανώς περισσότερα από τα μισά από τα οποία διευθύνονται από τους αρχικούς ιδρυτές επιχειρηματίες Εβραίους, όπως το Apollo (Leon Black of Drexel), το KKR (αναφέρθηκε παραπάνω) , Blackstone (Steve Schwarzman) και πλήθος άλλων, μεταξύ των οποίων και η Pershing Capital, που ανήκει και διευθύνεται από τον διαβόητο Bill Ackman.

(Αναδημοσίευση από το The Occidental Observer κατόπιν άδειας συγγραφέα ή εκπροσώπου)

 

 

Πηγή

Προβολές : 524


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα