Οι ΕΒΡΑΙΟΙ της Γερμανίας κατηγορούν για…«αντισημιτισμό» τον Δρ. Bhakdi,  επειδή ΣΩΖΕΙ ΚΟΣΜΟ από τα θανατηφόρα μπόλια τους!!! Κινδυνεύει να πάει φυλακή 5 χρόνια!!! (βίντεο)

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ της Γερμανίας κατηγορούν για…«αντισημιτισμό» τον Δρ. Bhakdi, επειδή ΣΩΖΕΙ ΚΟΣΜΟ από τα θανατηφόρα μπόλια τους!!! Κινδυνεύει να πάει φυλακή 5 χρόνια!!! (βίντεο)

7 Νοεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,146
Μοίρασέ το

 

 

Dr. Sucharit Bhakdi: “Το εμβόλιο COVID-19 καταστρέφει καρδιές και εγκεφάλους δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Σκοτώνουν ανθρώπους με τον πιο τρομερό, τρομακτικό και βασανιστικό τρόπο.”

 

 

 

Νομίζω πως είναι η ώρα να σταθούμε κι εμείς στο πλευρό του, ανταποδίδοντάς του ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ που μας έδωσε με τις σωστές επιστημονικές του γνώσεις και με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ…

Οφείλουμε να βρούμε έναν τρόπο να σταθούμε δίπλα του καθ’ όλη την διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας…

Έχω κάτι υπόψη μου, αλλά περιμένω και τις δικές σας προτάσεις …

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η δική μου πρόταση είναι αφού πληροφορηθούμε το κατηγορητήριο βάσει του οποίου σύρετε στα δικαστήρια, να γραφτεί ένα νομικό κείμενο και από κάτω, να ακολουθήσουν χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές συμπαράστασης και καταγγελίας των διωκτών του…

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΣΤΑ ΛΑΖΑΡΕΙΑ ΧΕΡΙΑ… 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Του Greg Hunter στις 29 Οκτωβρίου 2022

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής μικροβιολογίας και ιολόγος Sucharit Bhakdi MD έχει κερδίσει πολλά ιατρικά και επιστημονικά βραβεία και έχει περισσότερες από 300 ερευνητικές εργασίες με αξιολόγηση από ομοτίμους. Ο Δρ Bhakdi ήταν ένας από τους πρώτους κορυφαίους γιατρούς παγκοσμίως που προειδοποίησε για τις θανατηφόρες και εξουθενωτικές επιπτώσεις του CV19 vax. Είχε δίκιο.

Ο Δρ Bhakdi λέει ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι εάν οι ενέσεις φτάσουν στην καρδιά ή στον εγκέφαλο, θα καταστραφούν χωρίς να επισκευαστούν.

Ο Δρ Bhakdi φέρνει μια αυτοψία που βρήκε από γιατρό και εξηγεί: «Σε πολλά μέρη του εγκεφάλου αυτού του νεκρού άνδρα, ο γιατρός βρήκε το ίδιο πράγμα. . .

Βρήκε τις καταραμένες τις πρωτεΐνες-ακίδα στα μικρότερα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου. . .

Δεν υπάρχει αποκατάσταηση γιατί αυτό που διαπίστωσε ο γιατρός ήταν ότι αυτά τα μικρά αγγεία δέχθηκαν επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα και καταστράφηκαν.

Ο γιατρός βρήκε αδιάψευστα στοιχεία για βλάβη των εγκεφαλικών κυττάρων σε κύτταρα που είναι νεκρά και πεθαίνουν. Αυτός ο καημένος πέθανε επειδή τα εγκεφαλικά του κύτταρα πέθαιναν. . . .

Ο ίδιος ασθενής που πέθανε. . . . είχε αυτό το πολυεστιακό, που σημαίνει σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, νεκρωτικό, που σημαίνει θάνατος, εγκεφαλίτιδα. . . .

Είχε τυπικά πράγματα να φαίνονται τώρα στα άτομα που δημοσιεύουν vax.

Χάνουν την προσωπικότητά τους.

Χάνουν τα μυαλά τους.

Χάνουν την ικανότητά τους να σκέφτονται.

Παθαίνουν άνοια.

Δεν μπορούν να ακούσουν.

Δεν μπορούν να μιλήσουν.

Δεν μπορούν να δουν.

Δεν είναι πια οι άνθρωποι που ήταν.

Είναι κατεστραμμένα ανθρώπινα όντα.

Το μυαλό τους καταστρέφεται.

Ο γιατρός βρήκε κάτι τόσο τρομερό που έπρεπε να το δημοσιεύσει αμέσως.

Αυτό δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου 2022 στο «Vaccine», το οποίο είναι ένα κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό.

Έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους και έγινε αποδεκτό αμέσως. . . .

Μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε.

Σας παρακαλώ να το διαβάσετε μόνοι σας.

Ο γιατρός που έκανε την αυτοψία διαπίστωσε ότι εκτός από αυτά τα τρομερά πράγματα που συνέβαιναν στον εγκέφαλο, τα ίδια πράγματα συνέβαιναν και στην καρδιά.

Συνέβαινε στην καρδιά του ίδιου ασθενούς.

Είδε αυτές τις ίδιες τις καταραμένες πρωτεΐνες που σχεδίασε ο Διάβολος.

Αυτό σημαίνει ότι το γονίδιο που οι δράστες έγχυσαν σε δισεκατομμύρια ανθρώπους φτάνει στα αγγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς.

Σκοτώνουν ανθρώπους.

Σκοτώνουν ανθρώπους με τον πιο τρομερό, τρομακτικό και βασανιστικό τρόπο».

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ, ο Δρ. Μάικ Γέιντον και εγώ τραγουδάμε πάντα το ίδιο πράγμα.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν γνωριζόμασταν μέχρι που ήρθε ο Covid, και υπάρχουν τόσοι άλλοι.

Δεν είναι ανόητοι, και είναι υπέροχοι και έξυπνοι άνθρωποι, και αν όλοι λένε το ίδιο πράγμα, πρέπει να αρχίσετε να πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε δίκιο.

Αν έχουμε δίκιο, και δεν λέω ότι είμαι εγώ, είμαι ένας από τους χιλιάδες, και αυτοί οι χιλιάδες έχουν δίκιο, ίσως, σκοτώνεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου και τους αγαπημένους σου.

Γιατί το κάνεις αυτό? Γιατί?”

Ο Δρ Bhakdi υποστηρίζει ότι ο κόσμος πρέπει να σταματήσει τις ενέσεις τώρα. . . . και ο Covid είναι μια «εγκληματική φάρσα».

Κλείνοντας, ο Δρ Bhakdi λέει, «Φοβάμαι να το πω, αλλά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο, ήμουν επιστήμονας.

Τώρα, βλέπω τι συμβαίνει.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι συνάδελφοί μου και οι φίλοι μου που μου λένε ότι πρόκειται για γενοκτονία μπορεί να έχουν δίκιο.

Δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι στο μυαλό μου δεν μπορεί να υπάρχει άλλη ατζέντα εκτός από αυτό.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γιατί είναι σαφές ότι αυτά τα εμβόλια βασισμένα σε γονίδια δεν χρειάζονται επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με έναν φονικό ιό που καταστρέφει την ανθρωπότητα.

Όποιος πει το αντίθετο, προφανώς λέει ψέματα κατάμουτρα.

Δεύτερον, είναι προφανές ότι αυτά τα λεγόμενα εμβόλια δεν θα μπορούσαν ποτέ να προστατεύσουν από τη μόλυνση. . . .

Τρίτον, και το χειρότερο, αυτά τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια είναι τα πιο τρομερά εργαλεία που έχουν εισαχθεί ποτέ στο ανθρώπινο σώμα για να καταστρέψουν τους ανθρώπους. . . .

Αυτά τα εμβόλια πρόκειται να καταστρέψουν την ανθρωπότητα».

Παρακολουθήστε τον Greg Hunter του USAWatchdog.com καθώς παίρνει συνέντευξη από τον παγκοσμίου φήμης μικροβιολόγο και ιολόγο, καθηγητή Sucharit Bhakdi MD που έλαβε χώρα στις 10.29.22.

_________________

ΣΗΜΕΩΤΕΟΝ από το GreekNewsOnDemand.com – Μετά τη Συνέντευξη:

Ο Δρ Bhakdi λέει ότι η γερμανική κυβέρνηση τον καταδιώκει με εντελώς ψευδείς κατηγορίες για…«αντισημιτισμό» (αν είναι δυνατόν!!!), αλλά πραγματικά τιμωρείται επειδή μιλάει συνέχεια εναντίον του εμβολίου COVID-19.

Από νωρίς είπε στους ανθρώπους να μην κάνουν τις ενέσεις COVID-19.

Εάν καταδικαστεί, ο Δρ Bhakdi λέει ότι αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλάκιση.

Η δίκη του είναι το 2023.

Μήπως ακούσαμε ποτέ τον Δρ Μπακτί να μιλάει για Εβραίους και τέτοια;;;

Ασφαλώς και ΟΧΙ!!!

Αλλά όπως βλέπετε, όποιος πειράζει τα συμφέροντα των ίδιων των….ΕΒΡΑΙΩΝ, έστω και δια της…ΠΛΑΓΙΟΥ ΟΔΟΥ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!!

Αλλά την ύπουλη ατζέντα τους κατ’ αυτού του ΔΙΚΑΙΟΥ ανθρώπου ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!

 

Και για την ιστορία, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!! και ΕΚΕΙ θα δείτε πως οι «φίλοι μας» οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι πίσω από τα…ΠΑΝΤΑ όσον αφορά στον COVID από τη πρώτη μέρα κιόλας!!!

greeknewsondemand

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. Η ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας είναι….ΕΒΡΑΪΚΗ!!!

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι

guteurls.de Read full article here

Διαβάστε επίσης >> Κορυφαία επιστημονική μελέτη επιβεβαιώνει: ΔΕΝ παθαίνουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ από τις επιπτώσεις του εμβολίου κορωνοϊού οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. Τους βλάπτει ΕΛΑΧΙΣΤΑ η θανατηφόρα πρωτεϊνη-ακίδα σε σχέση με τις άλλες φυλές!!!

Διαβάστε επίσης >> Έλα μωρέ τώρα! ΠΟΙΑ εβραϊκή συνωμοσία για την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και όλων των εθνών;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!!…

___________

ΠΗΓΗ >> https://usawatchdog.com/cv19-vax-destroys-hearts-brains-of-billions-of-people-dr-sucharit-bhakdi/

 

Πηγή

Προβολές : 1,146


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα