Οι εβραιοσιωνιστές, βάζουν μπουρλότο στη Μέση Ανατολή

Οι εβραιοσιωνιστές, βάζουν μπουρλότο στη Μέση Ανατολή

18 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:330
Μοίρασέ το

 

 

Οι Σαουδάραβες προειδοποιούν επειγόντως να εγκαταλείψουν τον Λίβανο “Άμεσα και τώρα” καθώς η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βηρυτό ξεκινά το Evac

Αγριεύουν τα πράγματα και το καζάνι του πολέμου, φαίνεται πως θα εξαπλωθεί σ’ όλη τη Μέση Ανατολή… προς το παρόν… γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει η αυριανή μέρα, με τους παλαιστινίους και τους άραβες να είναι εξοργισμένοι από την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ 500 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η πρώτη φωτό, είναι από την καταστροφή της αμερικανικής πρεσβείας στον Λίβανο, το 1983
από τον Tyler Durden

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέδωσε μια σπάνια ειδοποίηση, για Αμερικανούς πολίτες στον Λίβανο : «μην ταξιδεύετε» 

Επιτρέπει επίσης στο προσωπικό μη έκτακτης ανάγκης και στα μέλη των οικογενειών του κυβερνητικού προσωπικού των ΗΠΑ στην πρεσβεία να αναχωρήσουν από τη χώρα “λόγω της απρόβλεπτης κατάστασης ασφαλείας”. 

Η ενημερωμένη συμβουλή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την Τρίτη ανέβηκε στο  Επίπεδο 4: Μην ταξιδεύετε .

Η συμβουλή καθορίζει την επιδείνωση της ασφάλειας «που σχετίζεται με τις ανταλλαγές πυραύλων, πυραύλων και πυροβολικού μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ ή άλλων ένοπλων μαχητών».

«Στις 17 Οκτωβρίου 2023, το Υπουργείο ενέκρινε την οικειοθελή, προσωρινή αναχώρηση μελών της οικογένειας του αμερικανικού κυβερνητικού προσωπικού και ορισμένων μη έκτακτων υπαλλήλων από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βηρυτό λόγω της απρόβλεπτης κατάστασης ασφαλείας στον Λίβανο», ανέφερε.

AFP/Getty Images: Ένας Λιβανέζος διαδηλωτής αναβοσβήνει το σήμα V για νίκη στις 18 Οκτωβρίου καθώς μια φωτιά μαίνεται πίσω από την πύλη ασφαλείας της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Επιπλέον σημείωσε «μεγάλες διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει στον απόηχο της πρόσφατης βίας στο Ισραήλ και τη Γάζα».

Η συμβουλή συνέχισε: «Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις και να είναι προσεκτικοί εάν βρίσκονται κοντά σε μεγάλες συγκεντρώσεις ή διαμαρτυρίες, καθώς ορισμένες από αυτές έχουν μετατραπεί σε βίαια».

Από το βράδυ της Τρίτης, τεράστια πλήθη εθεάθησαν να κατευθύνονται προς το συγκρότημα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βηρυτό.

Άνθρωποι που φέρουν σημαίες Χεζμπολάχ, Χαμάς και Παλαιστινιακές σημαίες εθεάθησαν να προσπαθούν να εισβάλουν στην πύλη και αργότερα εντοπίστηκαν φωτιές στην πύλη και σε κάποια απομακρυσμένα κτίρια. Σύμφωνα με την The Telegraph

Οι ταραχοποιοί πέταξαν βόμβες μολότοφ , σύμφωνα με αναφορές, προκαλώντας πυρκαγιά στην πρεσβεία .

Οι διαδηλωτές απέκλεισαν επίσης δρόμους κοντά στην πρεσβεία και που οδηγούν στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού Ραφίκ Χαρίρι, ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ περιέγραψε: «Οι διαδηλωτές έχουν αποκλείσει σημαντικούς δρόμους, συμπεριλαμβανομένων των οδικών αρτηριών μεταξύ του κέντρου της Βηρυτού και της περιοχής όπου βρίσκεται η Πρεσβεία των ΗΠΑ, και μεταξύ της Βηρυτού και του διεθνούς αεροδρομίου Rafic Hariri της Βηρυτού».

Προειδοποίησε περαιτέρω ότι: «Οι πολίτες των ΗΠΑ που επιλέγουν να ταξιδέψουν στον Λίβανο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προξενικοί υπάλληλοι από την Πρεσβεία των ΗΠΑ δεν μπορούν πάντα να ταξιδεύουν για να τους βοηθήσουν».

Μετά το tweet της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό χθες “Time is Up” – η πρεσβεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ απάντησε με ένα μιμίδιο Matrix… σε μια επικίνδυνη και κάπως παράλογη στιγμή:

Η προοπτική ενός ευρύτερου πολέμου διαφαίνεται

Ο Ιρανός Πρόεδρος Ebrahim Raissi είπε ότι οι ΗΠΑ είναι «συνένοχοι στα εγκλήματα» του Ισραήλ , μια ημέρα αφότου το Ισραήλ βομβάρδισε το νοσοκομείο al-Ahli al Arab στη Γάζα… 

Σε μια ομιλία του, είπε: «Οι βόμβες που πέφτουν στο Ο πληθυσμός της Γάζας είναι Αμερικανοί… Ο κόσμος θεωρεί τις Ηνωμένες Πολιτείες συνένοχους στα εγκλήματα του Σιωνιστικού καθεστώτος».

Άλλες χώρες άρχισαν επίσης να προειδοποιούν τους πολίτες τους να φύγουν από τον Λίβανο – περιέργως με τη Σαουδική Αραβία ανάμεσά τους. Η Σαουδική Αραβία κάλεσε την Τετάρτη όλους τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη χώρα αμέσως . 

«Η Πρεσβεία του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στη Δημοκρατία του Λιβάνου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις των τρεχόντων γεγονότων στην περιοχή του νότιου Λιβάνου, καλώντας όλους τους πολίτες να τηρήσουν την ταξιδιωτική απαγόρευση και να εγκαταλείψουν αμέσως το λιβανικό έδαφος για όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή. στον Λίβανο», αναφέρεται στην ανακοίνωση .

 

 

Πηγή

Προβολές : 330


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα