Οι εβραϊκές οργανώσεις υπέρ των αμβλώσεων συμφωνούν με τον ισχυρισμό του Σατανικού Ναού ότι το «τελετουργικό της άμβλωσης» αντιπροσωπεύει «θρησκευτική ελευθερία»

12 Ιουλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

 

Αλοίμονο αν δεν ήταν υπέρ των αμβλώσεων οι οβριοι…

Άλλωστε ήταν και οι πρώτοι από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, που θυσίαζαν παιδιά στον ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ…

Σατανισμός και εβραϊλα, είναι έννοιες ταυτόσημες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Περισσότερες από 140 εβραϊκές οργανώσεις, μαζί με τον Σατανικό Ναό της Νέας Υόρκης, ισχυρίζονται τώρα ότι η άμβλωση είναι μια μορφή «θρησκευτικής ελευθερίας» που προστατεύεται συνταγματικά και δεν μπορεί να ακυρωθεί από τους νομοθέτες ή τα δικαστήρια.

Στις 17 Μαΐου, μια εκδήλωση που χρηματοδοτήθηκε από την «Εβραϊκή Συσπείρωση για την Δικαιοσύνη των Αμβλώσεων» και υποστηριζόμενη από τον Σύνδεσμο Anti-Defamation, επιβεβαίωσε δημόσια ότι «η πρόσβαση στις αμβλώσεις είναι μια εβραϊκή αξία» και ότι «η απαγόρευση των αμβλώσεων είναι ζήτημα θρησκευτικής ελευθερίας».

Στις αρχές Ιουνίου, μια συναγωγή στη νότια Φλόριντα κατέθεσε μήνυση ισχυριζόμενη ότι η νέα απαγόρευση των αμβλώσεων για 15 εβδομάδες παραβιάζει τη «θρησκευτική ελευθερία» των Εβραίων.

Αυτή είναι η ίδια θέση που κατέχει ο Σατανικός Ναός της Νέας Υόρκης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το «τελετουργικό της άμβλωσης» είναι μια μορφή «θρησκευτικής έκφρασης».

Σύμφωνα με τους σατανιστές, οι «γεννητικοί άνθρωποι» – δηλαδή οι γυναίκες – που ανήκουν στη θρησκεία θα πρέπει να επιτρέπεται να δολοφονούν ελεύθερα τα αγέννητα παιδιά τους όποτε το θέλουν, επειδή αυτή είναι μια μορφή λατρείας προς τον θεό τους.

Οι εβραϊκές ομάδες συμφωνούν.

«Πώς δεν διαλύσαμε την κυβέρνηση;» ρώτησε ο Σατανικός Ναός μετά την απόρριψη του Ανώτατου Δικαστηρίου για το Roe εναντίον Wade , χαρακτηρίζοντας την απόφαση «παράνομη» και υποσχόμενος να την «αψηφήσει».

Το 2015, ο Σατανικός Ναός κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή στο Μιζούρι υποστηρίζοντας ότι οι περιοριστικοί νόμοι περί αμβλώσεων της πολιτείας παραβιάζουν την «ελεύθερη άσκηση» του σατανισμού. Πέντε χρόνια αργότερα, οι σατανιστές ξεκίνησαν μια εκστρατεία με τίτλο «Οι Σατανικές αμβλώσεις προστατεύονται από νόμους περί θρησκευτικής ελευθερίας» και έκτοτε επανέλαβαν τη θέση τους ότι ο σατανισμός είναι «ο κορυφαίος φάρος φωτός στη μάχη για πρόσβαση στις αμβλώσεις».

 

«Με την ανατροπή του Roe v. Wade, μια θρησκευτική εξαίρεση θα είναι η μόνη διαθέσιμη πρόκληση για πολλούς περιορισμούς πρόσβασης», ανέφερε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός του Satanic Temple στο Twitter στις 24 Ιουνίου.

Ο τερματισμός της ζωής κάποιου άλλου δεν χαρακτηρίζεται ως θρησκευτική έκφραση

Ο Frank Pavone, ο εθνικός διευθυντής του Priests for Life, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι εφόσον η άμβλωση περιλαμβάνει τη δολοφονία της ζωής κάποιου άλλου, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για θρησκευτική εξαίρεση.

«Η δολοφονία μιας αθώας ανθρώπινης ζωής… η κυβέρνηση μπορεί, στην πραγματικότητα, να περιορίσει [αυτή την πράξη], ακόμα κι αν κάποιος πρόκειται να πει, «Η θρησκευτική μου ελευθερία απαιτεί, απαιτεί από μένα , σε ορισμένες περιπτώσεις να αποβάλω», είναι φέρεται να λέει.

Οι ειλικρινείς θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν περιλαμβάνουν φόνο εξακολουθούν να πληρούν τις προϋποθέσεις, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση μπορεί να περιορίσει τη θρησκευτική ελευθερία κάποιου ακριβώς από συμφέρον να προστατεύσει άλλους», πρόσθεσε.

Υποδεικνύοντας αρκετές νομικές υποθέσεις που αφορούν αυτό το ζήτημα, ο Pavone εξήγησε περαιτέρω πώς η κυβέρνηση έχει, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιτακτικό συμφέρον να παρεμβαίνει ή να σταματήσει ορισμένες θρησκευτικές δραστηριότητες εάν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή άλλων.

«Με βάση τα λόγια του Ευαγγελίου ότι «θα χειρίζονται δηλητηριώδη φίδια και δεν θα ζημιωθούν», ορισμένες από αυτές τις εκκλησίες είχαν χειρισμό φιδιών στις υπηρεσίες τους», εξήγησε για το πώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί ο χειρισμός δηλητηριωδών φιδιών στο Νότο η κυβέρνηση.

«Για την προστασία της ζωής της εκκλησίας, το κράτος μπήκε [με νόμο] και είπε, «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό».

Αρκετές εκκλησίες αμφισβήτησαν αυτούς τους νόμους εκείνη την εποχή, αλλά τα δικαστήρια επικύρωσαν τους περιορισμούς της κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας ότι ενώ όλοι οι Αμερικανοί έχουν θρησκευτική ελευθερία, υπάρχει ένα «επιτακτικό συμφέρον και όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προωθηθεί αυτό το συμφέρον, [μπορούν να χρησιμοποιήσουν] το λιγότερο περιοριστικά μέσα [για να γίνει αυτό]».

«Σε αυτή την περίπτωση», πρόσθεσε ο Pavone, «η πολιτεία [της Φλόριντα] διεκδικεί … το επιτακτικό της συμφέρον και είναι συμφέρον για την προστασία της ανθρώπινης ζωής».

«Μια «θρησκεία» με τελετουργικό δολοφονίας μωρών δεν είναι μια θρησκεία που ανήκει σε μια πολιτισμένη κοινωνία, πόσο μάλλον σε μια χριστιανική», έγραψε ένας σχολιαστής στο LifeSiteNews .

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τον πόλεμο των αμβλώσεων μπορείτε να βρείτε στο Abortions.news .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου 

Προβολές : 321


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα