Οι εξ επαγγέλματος γενοκτόνοι λένε πλέον κυριολεκτικά ό’τι γουστάρουν.

Οι εξ επαγγέλματος γενοκτόνοι λένε πλέον κυριολεκτικά ό’τι γουστάρουν.

2 Απριλίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:567
Μοίρασέ το

 

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ψυχοπαθολογία εκφυλισμένων καθ’ έξιν ψευτών, βουτηγμένων στο κακούργημα και την εσχάτη προδοσία.

Ψυχραιμία. Αποφύγετε να κοιτάξετε την εικόνα αν δεν έχετε πρόχειρα αντιεμετικά ή δραμαμίνες – εκτός αν φάγατε κάτι και σας πείραξε, οπότε ατενίστε με υπομονή τις πουτάνες του Σβάμπ για μερικά δευτερόλεπτα: το στομάχι σας θα αδειάσει μέχρι να φτύσετε χολή.
Είχα την τρομαχτική ατυχία να ακούσω μερικά δευτερόλεπτα από την παρανοϊκή ομιλία της μαριονέτας αριστερά, στη Βουλή, σχετικά με την υπόθεση της μαζικής δολοφονίας των Τεμπών. Παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια περιμένω τα πάντα από το καθεστωτικό χοιροστάσιο, δεν πίστευα στ’ αφτιά μου…
Οι εξ επαγγέλματος γενοκτόνοι λένε πλέον κυριολεκτικά ό’τι γουστάρουν. Εδώ πια κανένα επιχείρημα, καμιά λογική, καμιά κριτική και καμία ένσταση δεν έχουν το παραμικρό νόημα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ψυχοπαθολογία εκφυλισμένων καθ’ έξιν ψευτών, βουτηγμένων στο κακούργημα και την εσχάτη προδοσία.
“Ποιο μπάζωμα, αυτά είναι συνομωσιολογίες, δεν έγινε μπάζωμα. Ο σταθμάρχης φταίει. Γι αυτό και έγινε το μπάζωμα, για να σταθεροποιηθεί το έδαφος.
Ποια χημικά για νοθεία, δεν υπήρχαν χημικά!
Ο σταθμάρχης φταίει που έγινε η σύγκρουση, και φυσικά έγινε έκρηξη με τόσα χημικά που μετέφερε το εμπορικό τραίνο!
Πού να ξέραμε εμείς για χημικά και νοθείες;
Αυτά τα λέει ο Μαρινάκης, ο ολιγάρχης, που προσπαθεί να μας ρίξει!
Τι, επειδή η μαμ… ε, η αδερφή μου είναι κουμπάρα του, τι έγινε;
Εντάξει, είναι κακό να μας στηρίζει ο Μαρινάκης;
Μας στηρίζει, είναι φίλος, ποτέ δεν το αρνηθήκαμε!
Ξέρουμε πολύ καλά, κύριοι, ότι γίνεται λαθρεμπόριο με χημικά για νοθεία, δεν είναι κάτι νέο.
Ο Μαρινάκης είναι μπλεγμένος, που μας κάνει πόλεμο.
Εμείς δεν φταίμε για τίποτα. Πού να ξερει ο υπουργός τι γίνεται στον τομέα του;
Η αναφορά έλεγε ότι υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας, δεν έλεγε ότι δεν είναι ασφαλές το σύστημα!
Τι σχέση έχουν οι υπουργοί με το τι γίνεται στα υπουργεία τους, κύριοι;”
Αδυνατώ να σχολιάσω.
Εδώ πρέπει να επινοηθεί μια στοχευμένη στρατηγική ανατροπής του υπόκοσμου που λυμαίνεται τον τόπο, αρχής γενομένης από τη μαζική ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τη ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ στο παραμικρό. Και ακολούθως χρειάζεται ξεπάστρεμα.
Επιστροφή της εσχάτης των ποινών και μαζικές εκτελέσεις των ολετήρων και των δολοφόνων. Όχι να πάνε φυλακή και να τους ταΐζουμε κιόλας…
Όσο για την κάμπια δεξιά, το βαποράκι της Pfeizer, είναι από το ίδιο καλούπι.
Διάβασα λίγο πριν ότι ο (πληρωμένος από τις πολυεθνικές) ιατρικός υπόκοσμος συνεχίζει ακάθεκτος να επινοεί φανταστικές αιτίες για το θανατικό που ξεκληρίζει τις δυτικές κοινωνίες από τη χρήση των ενέσιμων.
Τώρα συμβουλεύουν τους εξαρτημένους να κοιμούνται με τις… γρίλιες κλειστές, γιατί, λέει, οι… ανοιχτές γρίλιες μπορεί να αυξήσουν τα ποσοστά καρδιακών επεισοδίων (!!!) μέχρι και σαράντα τα εκατό…
Το τρομαχτικό είναι πως για να ξεστομίζουν τέτοιους ξεκαρδιστικούς παραλογισμούς, έχουν υπολογίσει ότι υπάρχουν κρετίνοι που θα τους αποδεχθούν!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 567


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα