Οι επιστήμονες ”σοκαρισμένοι” και ”ανήσυχοι” για το τι υπάρχει στα σκευάσματα mRNA

Οι επιστήμονες ”σοκαρισμένοι” και ”ανήσυχοι” για το τι υπάρχει στα σκευάσματα mRNA

14 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:587
Μοίρασέ το

 

Ο McKernan, ο Dr Buckhaults και άλλοι επιστήμονες ζητούν επείγουσα έρευνα για να ελέγξουν εάν η μόλυνση του DNA παραμένει στα κύτταρα των εμβολιασμένων με mRNA ατόμων και εάν το ανθρώπινο γονιδίωμα έχει πράγματι αλλοιωθεί από τα εμβόλια mRNA Covid.

 

Στις αρχές του 2023, ο επιστήμονας γονιδιωματικής Kevin McKernan έκανε μια τυχαία ανακάλυψη. Ενώ διεξήγαγε ένα πείραμα στο εργαστήριό του στη Βοστώνη, ο McKernan χρησιμοποίησε μερικά φιαλίδια με εμβόλια mRNA Pfizer και Moderna Covid ως ελέγχους. Ήταν «σοκαρισμένος» όταν διαπίστωσε ότι φέρεται να ήταν μολυσμένα με μικροσκοπικά θραύσματα πλασμιδικού DNA.

 

 

Ο McKernan, ο οποίος έχει 25 χρόνια εμπειρία στον τομέα του, έκανε ξανά το πείραμα, επιβεβαιώνοντας ότι τα φιαλίδια περιείχαν, κατά τη γνώμη του, έως και 18-70 φορές περισσότερη μόλυνση από DNA από τα νόμιμα όρια, που επιτρέπονται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) και τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

 

 

Συγκεκριμένα, ο McKernan ανησύχησε όταν βρήκε την παρουσία ενός υποκινητή SV40 στα φιαλίδια του εμβολίου Pfizer. Αυτή είναι μια αλληλουχία που ”…χρησιμοποιείται για να οδηγήσει το DNA στον πυρήνα, ειδικά σε γονιδιακές θεραπείες”, εξηγεί ο McKernan. Αυτό είναι κάτι που οι ρυθμιστικοί φορείς σε όλο τον κόσμο έχουν αναφέρει συγκεκριμένα ότι δεν είναι δυνατό με τα εμβόλια mRNA.

 

 

Γνωρίζοντας ότι η μόλυνση δεν είχε αποκαλυφθεί από τους κατασκευαστές κατά τη διάρκεια της ρυθμιστικής διαδικασίας, ο McKernan σήμανε συναγερμό,  δημοσιεύοντας τα ευρήματά του στο Twitter (τώρα X) και στο Substack με μια κλήση σε άλλους επιστήμονες για να δουν αν θα μπορούσαν να αναπαράγουν τα ευρήματά του.

 

 

Άλλοι επιστήμονες επιβεβαίωσαν σύντομα τα ευρήματα του McKernan, αν και η ποσότητα μόλυνσης του DNA ήταν μεταβλητή, υποδηλώνοντας ασυνέπεια του περιεχομένου του φιαλιδίου ανάλογα με τις παρτίδες. Ένας από αυτούς τους επιστήμονες ήταν ο ειδικός στη γονιδιωματική του καρκίνου Dr Phillip Buckhaults, ο οποίος είναι υπέρμαχος της πλατφόρμας mRNA και έχει λάβει ο ίδιος το εμβόλιο Pfizer Covid.

 

 

Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους,  ο Δρ Buckhaults μοιράστηκε τα ευρήματά του στην ακρόαση της Γερουσίας της Νότιας Καρολίνας .

”Είμαι κάπως ανήσυχος από αυτό το DNA πού βρίσκεται στο εμβόλιο – είναι διαφορετικό από το RNA, γιατί μπορεί να είναι μόνιμο”, είπε στους παρευρισκόμενους.

 

 

”Υπάρχει ένας πολύ πραγματικός κίνδυνος”, είπε, ότι τα θραύσματα του μολυσμένου DNA θα ενσωματωθούν στο γονιδίωμα ενός ατόμου και θα γίνουν ”μόνιμο προσάρτημα του κυττάρου” που οδηγεί σε αυτοάνοσα προβλήματα και καρκίνους σε μερικούς ανθρώπους που έχουν κάνει τους εμβολιασμούς. Σημείωσε επίσης ότι αυτές οι αλλαγές στο γονιδίωμα μπορεί να ”διαρκέσουν για γενιές”.

Ο Δρ Buckhaults ισχυρίζεται ότι η παρουσία υψηλών επιπέδων μολυσματικού DNA στα εμβόλια mRNA ”μπορεί να προκαλεί μερικές από τις σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες, όπως θάνατο από καρδιακή ανακοπή”. Πρόσθεσε, ”νομίζω ότι πρόκειται για μια πραγματική σοβαρή ρυθμιστική εποπτεία που συνέβη σε ομοσπονδιακό επίπεδο”.

 

 

Τις ανησυχίες του Δρ Buckhaults συμμερίζεται ο McKernan, ο οποίος παρουσίασε τα ευρήματά του στον FDA τον Ιούνιο. Τη στιγμή της σύνταξης του κειμένου, ο McKernan δεν είχε λάβει καμία απάντηση από την FDA για το θέμα. Ο Δρ Buckhaults είπε στην ακρόαση της Γερουσίας ότι έστειλε τα ευρήματά του μέσω email στον FDA, αλλά ούτε και ο ίδιος έλαβε απάντηση.

 

 

Στην Αυστραλία, η Υπηρεσία Θεραπευτικών Αγαθών (TGA) υποστηρίζει ότι τα εμβόλια Covid δεν μπορούν να αλλάξουν το DNA ενός ατόμου. Ένας εκπρόσωπος του TGA δήλωσε: ”Το mRNA στα εμβόλια δεν εισέρχεται στον πυρήνα των κυττάρων και δεν ενσωματώνεται στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Έτσι, το mRNA δεν προκαλεί γενετική βλάβη ούτε επηρεάζει τους απογόνους των εμβολιασμένων ατόμων”.

 

 

Είπαν επίσης, ”Όλες οι παρτίδες των εμβολίων Covid που διανέμονται σε Αυστραλούς έχουν δοκιμαστεί για την παρουσία μολυσματικών ουσιών συμπεριλαμβανομένων των υπολειμματικών επιπέδων προτύπου DNA”.

 

 

Ωστόσο,  μια νομική υπόθεση  που κατατέθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους ισχυρίζεται ότι το TGA δεν είναι ο κατάλληλος ρυθμιστής των εμβολίων Covid mRNA επειδή, σύμφωνα με τον ορισμό του νόμου περί τεχνολογίας γονιδίων (2000), η μόλυνση από DNA είναι ένας γενετικά τροποποιημένος οργανισμός. ΓΤΟ).

 

 

Ο ενάγων, βικτωριανός γιατρός και φαρμακοποιός Dr Julian Fidge, ζητά εντολή για να σταματήσει η Pfizer και η Moderna να διανέμουν τα εμβόλια τους mRNA Covid επειδή δεν έλαβαν ποτέ άδεια από το Office of the Gene Technology Regulator (OGTR), το οποίο είναι ο οργανισμός που επιβλέπει όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με ΓΤΟ.

 

 

Η TGA δεν απαιτούσε δοκιμές για γονοτοξικότητα ή καρκινογένεση πριν από την παροχή προσωρινής έγκρισης και, τελικά, της πλήρους καταχώρισης των εμβολίων Moderna και Pfizer Covid.

Η καθοδήγηση της OGTR προτείνει σθεναρά να πραγματοποιούνται τέτοιες δοκιμές όπου υπάρχει κίνδυνος βλάβης για την ανθρώπινη υγεία.

 

 

Ο McKernan, ο οποίος παρείχε συμβουλές ειδικών για την υπόθεση, συμφωνεί ότι η μόλυνση από DNA στα εμβόλια mRNA ταιριάζει με τον αυστραλιανό νομικό ορισμό του ΓΤΟ. Αλλά υπάρχει επίσης ένα δεύτερο συστατικό των εμβολίων mRNA που ταιριάζει στον ορισμό.

 

 

Αυτό είναι το ίδιο το mRNA, το οποίο είναι στην πραγματικότητα τροποποιημένο RNA τυλιγμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων (LNPs). Η υπόθεση υποστηρίζει ότι αυτό το ”σύμπλεγμα LNP-mod-RNA” εμπίπτει στον νομικό ορισμό του ΓΤΟ και ότι, όπως και η μόλυνση του DNA, έχει την ικανότητα να εισέλθει στον κυτταρικό πυρήνα και να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

 

 

Υπάρχει ήδη τουλάχιστον  μία επιστημονική εργασία με κριτές από ομοτίμους  που καταδεικνύει ότι το mRNA του εμβολίου Pfizer Covid μπορεί να εισέλθει στην κυτταρική σειρά του ανθρώπινου ήπατος και να αντιστρέψει τη μεταγραφή σε DNA in vitro (που σημαίνει εργαστηριακά).

 

 

Άλλες μελέτες που αναφέρονται στα υλικά της υπόθεσης δείχνουν την παρουσία  mRNA πρωτεΐνης ακίδας στον πυρήνα των ανθρώπινων κυττάρων και στοιχεία ότι  τα επίκτητα ανοσοποιητικά χαρακτηριστικά περνούν στους απογόνους ποντικών  που είχαν προεκτεθεί στην πλατφόρμα mRNA-LNP του εμβολίου Covid.

Αυτό υποδηλώνει ότι, μόλις βρεθεί στον πυρήνα, το mRNA του εμβολίου μπορεί να μεταφερθεί και να ενσωματωθεί με το χρωμοσωμικό DNA.

 

Λαμβάνοντας τόσο τα συμπλέγματα LNP-mod-RNA όσο και την πρόσφατα ανακαλυφθείσα μόλυνση από DNA που υπάρχει στα εμβόλια mRNA Covid, η ενεργός δικηγόρος Katie Ashby Koppens αναφέρει: ”Κάθε άτομο που έχει λάβει ένεση με αυτά τα προϊόντα έχει λάβει έναν ΓΤΟ που δεν έχει περάσει από ρυθμιστική διαδικασία εμπειρογνωμόνων σε αυτή τη χώρα”. 

Προσθέτει, ”Το ανθρώπινο γονιδίωμα θα μπορούσε να αλλάξει μόνιμα και κανείς δεν ενημερώθηκε”.

 

 

Τώρα, ο McKernan, ο Dr Buckhaults και άλλοι επιστήμονες ζητούν επείγουσα έρευνα για να ελέγξουν εάν η μόλυνση του DNA παραμένει στα κύτταρα των εμβολιασμένων με mRNA ατόμων και εάν το ανθρώπινο γονιδίωμα έχει πράγματι αλλοιωθεί από τα εμβόλια mRNA Covid.

 

 

πηγή

https://www.spectator.com.au/2023/09/scientists-shocked-and-alarmed-at-whats-in-the-mrna-shots/

Για πρώτη φορά επίσημη «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» σε Γερμανία και ΗΠΑ: «Έτσι μόλυναν τα εμβόλια COVID»! (video)

 

 

Πηγή

Προβολές : 587


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα