Οι ΗΠΑ είναι ένα φασιστικό κράτος, που καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία

Οι ΗΠΑ είναι ένα φασιστικό κράτος, που καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία

23 Φεβρουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:444
Μοίρασέ το

 

Kiyosaki: Μην πάτε κόντρα στη Fed, γ@@@στε τη

Έχω σιχαθεί να ακούω τους υποτιθέμενους ειδικούς να ρωτούν “τι κάνει η Fed”.
H Fed είναι το πρόβλημα.
Η Fed είναι μια εγκληματική οργάνωση, που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία, κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.

Είπε την μισή μεγάλη αλήθεια… γιατί η άλλη μισή, είναι πως η τράπεζα αυτή, ανήκει στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Γιατί φοβούνται να δείξουν τους παγκόσμιους σατανικούς δολοφόνους όλων των λαών;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Kiyosaki: Μην πάτε κόντρα στη Fed, γ@@@στε τη – Οι ΗΠΑ είναι ένα φασιστικό κράτος, που καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία
Η Αμερική έχει γίνει φασιστικό κράτος, αναφέρει ο γνωστός οικονομολόγος Robert Kiyosaki
Άστραψε και βρόντηξε για άλλη μία φορά κατά της Federal Reserve και της αμερικανικής κυβέρνησης ο γνωστός οικονομολόγος Robert Kiyosaki.
Μάλιστα, από τις αναρτήσεις σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν έλειψαν τα «γαλλικά», με αποτέλεσμα να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό το οποίο τον ακολουθεί.
«Μην αντιμάχεστε τη Fed, γ@@@στε τη.
Έχω σιχαθεί να ακούω τους υποτιθέμενους ειδικούς να ρωτούν “τι κάνει η Fed”.
H Fed είναι το πρόβλημα.
Η Fed είναι μια εγκληματική οργάνωση, που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία, κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.

Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι τα συμφέροντα των τραπεζών.
Ξυπνήστε, δώστε λίγη προσοχή σε αυτά τα οποία λέει η Fed.
Είναι μια εγκληματική οργάνωση»… είπε… και πρόσθεσε:

«Η Αμερική έχει γίνει φασιστικό κράτος.
Πώς επιτρέπουμε στο δικαστικό σύστημα να κυνηγά τον Πρόεδρο Trump.
Ο φίλος μου είναι καλός άνθρωπος».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη ανάρτησή του χαρακτήρισε τόσο τη Federal Reserve όσο και την υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Janet Yellen εγκληματική οργάνωση.
Όπως είχε επισημάνει, μέσω των αποφάσεων τις οποίες λαμβάνουν υφαρπάζουν τον πλούτο των εθνών και εξ αυτού του λόγου ειδικά οι επενδυτές θα πρέπει να αρχίζουν να λαμβάνουν μέτρα για… κατάρρευση σε ό,τι αφορά τις αγορές.
Σύμφωνα με τον Kiyosaki, η Fed και η Yellen επιτείνουν την εισοδηματική ανισότητα, όντα οι κύριοι υπεύθυνοι για τη φτωχοποίηση των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων.
Από την άλλη, δείχνουν εύνοια στους πλούσιους και τις τραπεζικές ελίτ…
«Εξετάστε προσεκτικά τις ενέργειες της Federal Reserve, αντί να ακολουθείτε τυφλά τις οδηγίες της.
Προτιμήστε τα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία, όπως ο χρυσός, το ασήμι και το Bitcoin.
Η αξιοπιστία αυτών των περιουσιακών στοιχείων, ειδικά του Bitcoin, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά fiat νομίσματα που ελέγχονται από τις κεντρικές τράπεζες έχει αποδειχθεί» επεσήμανε.
Επιπλέον, μέσω της ανάρτησης στο X, ο Kiyosaki επανέλαβε ότι πιστεύει ότι η Fed είναι μια «εγκληματική οργάνωση».
Εύλογα η στάση του αυτή κατά της Fed τράβηξε βλέμματα τόσο από υποστηρικτές όσο και από επικριτές.
Ορισμένοι επικροτούν την έκκληση του Kiyosaki για οικονομική αυτονομία, ενώ άλλοι αμφισβητούν την εγκυρότητα των ισχυρισμών του.
Ο Kiyosaki, από τη μια, επαινεί «το Bitcoin που χρησιμεύει ως ασπίδα ενάντια στη λεηλασία του πλούτου μας μέσω του νομισματικού μας συστήματος» ενώ από την άλλη κατηγορεί τους κυβερνητικούς παράγοντες – χρηματοδότες της Wall Street για τη διαιώνιση της εξαγωγής πλούτου μέσω πρακτικών όπως ο πληθωρισμός, η φορολογία και η χειραγώγηση των τιμών των μετοχών.
«Ακριβώς γι’ αυτό επιλέγω να αποταμιεύω και να επενδύω σε Bitcoin, αντί σε μετοχές, ομόλογα και νομίσματα fiat» υποστήριξε.

Κατάρρευση

Σε αυτό το πλαίσιο, ο συγγραφέας προβλέπει οικονομική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και του κόσμου.
«Ποιος θα αγοράσει αμερικανικά ομόλογα; Οι τράπεζες αγοράζουν χρυσό, αλλά δεν αγοράζουν αμερικανικό χρέος.
Πώς θα λειτουργήσει η Αμερική χωρίς χρήματα;
Πώς θα λειτουργήσει ο κόσμος χωρίς χρήματα; Τι θα κάνει ο κόσμος;» διερωτάται και προσθέτει:
«Ο χρυσός θα καταρρεύσει πιθανώς κάτω από τα 1200 δολάρια. Το ασήμι θα απογειωθεί όπως και το Bitcoin. Να προσέχεις. Πρόσεχε».Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η πρόβλεψη του Kiyosaki ότι ο χρυσός θα πέσει κάτω από τα 1.200 δολάρια είναι τολμηρή όσο και αντιφατική… καθώς από τη μία τον προκρίνει ως περιουσιακό στοιχείο και από την άλλη το πολύτιμο μέταλλο καταγράφει αυξητικές τάσεις.
Επίσης τυγχάνει διαπραγμάτευσης στα 2.000 δολάρια περίπου, οπότε πρέπει να υποχωρήσει περίπου 40% για να φτάσει τα 1.200 δολ.
Σε άλλη ανάρτηση, ο Kiyosaki προβλέπει μια κατάρρευση 70% στον S&P 500 (ήτοι στις 1.500 μον.) και συμβουλεύει τους επενδυτές να είναι προετοιμασμένοι για αυτήν την κατάρρευση.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 444


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα