Οι ΗΠΑ πήραν ότι ήθελαν, ο Κούλης τις φωτογραφίες. – Ετοιμάστε εκλογικά βιβλιάρια στην Ελλάδα.

17 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Στο τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ ως πρωθυπουργός, ο δεδομένος και πρόθυμος Κυρ. Μητσοτάκης, τα ”έδωσε όλα”: Υπόσχεση γιά αγορά F-35, ”τακτοποίηση” ελληνοτουρκικών, παρουσιάστηκε ως φανατικός αντιρώσος κλπ.

Κοινώς, τα κατέβασε τα παντελόνια και τα βρακιά του ο χαζαροεβραίος Μητσοτάκουλας, κι αλοίμονο σε όσα έρχονται στην Ελλάδα μας…

Το ότι δεν θα είναι και πάλι πρωθυπουργός στις επερχόμενες εκλογές, είναι γνωστό…

Το κακό είναι πως θα βρίσκεται στην βουλή του Ρότσιλντ και αυτός και ο έτερος εβραισιωνιστής Αλέξης Τσίπρας, για να συνεχίσουν την ολοκλήρωση του αφανισμού της Ελλάδος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Και ως δειλός, ευθυνόφοβος, απόφυγε να πει την λέξη ”Τουρκία”, δημόσια, ειδικά στο Κογκρέσσο.

– Ετοιμάστε εκλογικά βιβλιάρια στην Ελλάδα.

– Η παρουσία το αρχιεπίσκοπου ”Αμερικής” Ελπιδοφόρου, ευτέλισε την σημασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού και έδωσε άσχημο μήνυμα στον Ελληνισμό ΗΠΑ.

– Μητσοτάκης στο Κογκρέσσο: ”Να σταματήσουν τις υπερπτήσεις στα νησιά μας” (οι εξωγήϊνοι). Λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού, η Βουλή συζητούσε γιά πρώτη φορά την ύπαρξη εξωγήϊνων (UFO).

O Μητσοτάκης δεν ονόμασε την Τουρκία (απόφυγε αναφορές και στα F-16), με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί πολιτικοί, που δεν γνωρίζουν τι γίνεται στις διπλανές Πολιτείες τους και πιθανά να γνωρίζουν που στον χάρτη είναι η Ελλάδα, να υποθέσουν ότι τις υπερπτήσεις στα ελληνικά νησιά τις κάνουν εξωγήϊνοι.

– Οι ”πηγές” (κυβερνητικές) που μεταδίδουν στα εξαγορασμένα ΜΜΕ Αθήνας τι -δήθεν- ”συζητήθηκε” στον Λευκό Οίκο, απλά ψεύδονται, κάνοντας κυβερνητική προπαγάνδα.

Δεξίωση ”Λευκό Οίκο”… πάλι σκάνδαλο με πώληση προσκλήσεων

Την σημαντική ομιλία Μητσοτάκη στην κοινή συνεδρίαση Βουλής και Γερουσίας (17 Μαίου), επισκίασαν άλλα γεγονότα.

Το ”ρασοφόρο λαμόγιο” (φΑΚ) που έλλειψε από την δεξίωση (16 Μαίου ’22) εξαιτίας covid και ο συνεργάτης του Γιάννης Χορόζογλου, που ήταν εκεί, πάλι ανακατεμένοι.

Δεν γνωρίζουμε με ποιά ιδιότητα, εκτός αυτήν του ”συνεργάτη” του φΑΚ, παρευρίσκεται πάντα στις δεξιώσεις στον ”Λευκό Οίκο” ο Χορόζογλου, που έχει καταγγελθεί γιά πώληση προσκλήσεων σε συνεργασία με τον φΑΚ.

Η απατεωνίστικη αρχιεπισκοπή, τι έχει να πει;;;

Και τι δουλειά έχει ο αρχιεπίσκοπος στην δεξίωση γιά την 25η Μαρτίου και μέσα στο προεδρικό γραφείο, με Μπάϊντεν και Μητσοτάκη, ως ”αρχηγός Ομογένειας”, αφού εκπροσωπεί μόνο ποσοστό 13-15% του Ελληνισμού ΗΠΑ, όσα και τα μέλη των ενοριών του;;;

Στις ΗΠΑ, ο λαός ΔΕΝ εκπροσωπείται από την εκκλησία, εξαιτίας (συνταγματικής) ανεξιθρησκείας. Ας τεθεί υπόψην αυτό στον ”Λευκό Οίκο” και στον διαπλεκόμενο Τζο Μπάϊντεν.

Ο αποτυχημένος πρόεδρος ΗΠΑ, ευρισκόμενος ακόμα στις δεκαετίες ’80 και ’90, ”μνημόνευσε” στην δεξίωση το ”ρασοφόρο λαμόγιο”, προσβάλοντας την Ομογένεια, δείχνοντάς μας ότι, ως διαπλεκόμενος επαγγελματίας πολιτικός, τα πάει καλά με ”λαμόγια”.

Πότε θα βρεθούν ολίγες έντιμες ομογενειακές Οργανώσεις να ενημερώσουν τον ”Λευκό Οίκο” γιά τις διαχρονικές απάτες στην περίφημη δεξίωση γιά ”25 Μαρτίου”;;;

Επειδή όπου ανακατεύτηκε η Αρχιεπισκοπή, μόνο απάτες και ρουφιάνους συναντάμε.

Kαι όπου ανακατεύτηκε ο φΑΚ, μόνο σκάνδαλα γιά ‘κονόμες, με αποτέλεσμα να διασύρεται ο Ελληνισμός Αμερικής.

Τα σκάνδαλα συνεχίστηκαν Τρίτη (17 Μαίου ’22) βράδυ με το δείπνο προς τιμήν Μητσοτάκη, από τους αυτοαποκαλούμενους ”ηγέτες Ομογένειας”, με αρχηγούς Μανάτους και π. Καρλούτσο.

Μεταξύ των ”συνδιοργανωτών” και ένας ψεύτης-απατεώνας από Σικάγο (και συνεργός ακροδεξιών, ”Χρυσαυγιτών”), αυτοανακηρυγμένος -σε ψεύτικες, παράνομες εκλογές 2015- ”πρόεδρος” ουσιαστικά νεκρής από 2010, ”Οργάνωσης”, με όνομα ”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο”.

 

”Μεγάλος παίκτης” ο Ερντογάν


ΗΠΑ και ”σύμμαχοι” θέλουν Φινλανδία, Σουηδία στο ΝΑΤΟ, γιά να προκαλέσουν περισσότερο την Ρωσία.

Και ο πρόεδρος της Τουρκίας, αναδεικνύεται πάλι σε μεγάλο παίκτη, σε ικανό πολιτικό.

Είπε ”ΟΧΙ” (13 Μαίου ’22) στην ένταξη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα βάλει ”βέτο”.

Στο τέλος, Φθινόπωρο, θα πει ναι, αλλά ίσαμε τότε, με τα ”παζάρια”, θα κερδίσει, πάλι, πολλά.

Σε αντίθεση με τους ξεπουλημένους δικούς μας, που ”κατεβάζουν και τα σώβρακα”, πριν τους το ζητήσουν.

Η ”αμυντική” συμφωνία με τις ΗΠΑ υπηρετεί κομματικά συμφέροντα, αλλά όχι τα εθνικά.

Η κύρωσή της στην Βουλή, είναι το ”εισιτήριο” γιά την επίσκεψη Μητσοτάκη -μετά 4 ημέρες- στον Λευκό Οίκο (16 Μαίου ’22), γιά αναμνηστικές φωτογραφίες.

Χωρίς αυτό το ”εισιτήριο” δεν θα υπήρχε επίσκεψη.

Η ατυχία της Αμερικής με τον άχρηστο, αποτυχημένο πρόεδρο
Επαγγελματίας πολιτικός, διαπλεκόμενος, ”στα χαμένα” εξαιτίας ηλικίας και νοοτροπίας.

Στις 11 Μαίου ’22 μιλούσε γιά τον πληθωρισμό που βασανίζει πολύ τον λαό και εκτροχιάστηκε επί προεδρίας του.

Ξεχάστηκε ο Τζο Μπάϊντεν και άρχισε το ίδιο γνωστό παραμύθι, με ασυναρτησίες (πιστοποιώντας ότι ”δεν στέκει στα καλά” του), νομίζοντας ότι θα εξαπατεί συνέχεια τον λαό, στρέφοντας δήθεν την προσοχή του σε άλλα και όχι στα καυτά και καθημερινά.

Το καθημερινό παραμύθι γιά Πούτιν, Ρωσία, Ουκρανία.

”Γιά όλα φταίει ο Πούτιν” μας λέγει συνέχεια.

”Γιά τον πληθωρισμό φταίνε Πούτιν, Ρωσία, Ρεπουμπλικάνοι, κορωνα-ιός” και ο κακός μας ο καιρός. Και έτσι φαίνεται πόσο ευθυνόφοβος και ασοβάρευτος είναι.

Λίγες ώρες πριν την ομιλία του, η τιμή βενζίνας γιά οχήματα, από 4.19 δολ. το γαλόνι, πήγε στα 4.49 σε 24 ώρες, γεγονός πρωτοφανές γιά το μέγεθος της αύξησης (σε ορισμένες Πολιτείες, ανέβηκε περισσότερο) και της βρώμικης, απάνθρωπης, προκλητικής, υπερβολικής κερδοσκοπίας εταιριών, γιά την οποίαν ο άχρηστος πρόεδρος, ούτε κουβέντα λέγει.

Το ίδιο και οι ”νομοθέτες” (Κογκρέσσο), που σίγουρα σχεδόν όλοι έχουν μετοχές σε εταιρίες πετρελαιοειδών.

Στις υπεραγορές τροφίμων, έχουμε αυξήσεις 15-40%. Τιμές ενοικίων, στα ύψη, με αυξήσεις 50-70%.

Και ο πρόεδρος, ”στον κόσμο του”. Γεροξεκούτης, αποτυχημένος, ανεπαρκής, ”στα χαμένα”… Ο χειρότερος.

Δυστυχώς, οι κυβερνήσεις Δημοκρατικών, με χειρότερη αυτήν του Μπάϊντεν, έχουν ταυτιστεί με πολέμους και προκλήσεις.

Tώρα πληρώνουμε πολύ άσχημα -βασικά οικονομικά- τις συνέπειες της πρόκλησης με την χρησιμοποίηση, από τις ΗΠΑ, των αφελών Ουκρανών κυβερνώντων.

Tα μέτρα των Αμερικανών και Ευρωπαίων κατά Ρωσίας (κυρώσεις κλπ), έχουν αποτέλεσμα: Τσακίζουν στην κυριολεξία, οικονομικά, τον… δυτικό κόσμο.

 

Kύπριοι ”καραγκιόζηδες”, ψευτο-ηγέτες (ΗΠΑ)

Οι ισόβιοι ”ηγέτες-μαϊντανοί” Κυπρίων ΗΠΑ (Ανδρέας Κωμοδρόμος, Φίλιπ Κρίστοφερ, Κυριάκος Παπαστυλιανού, Σάββας Τσίβικος), υπόβαλαν τα σέβη τους στον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, στην Αρχιεπισκοπή (10 Μαίου ’22) και (υποθέτουμε) τον ευχαρίστησαν, συγχάρηκαν γιά την παρουσία του μαζί με Ερντογάν και Ταλάτ, στα εγκαίνια του ”τουρκικού Σπιτιού”, απέναντι από τα Ηνωμένα ‘Εθνη, στην Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο.

Οι ‘Ελληνες στις ΗΠΑ γελάμε με τα διαχρονικά χάλια τους, την γραφικότητα και την δουλοπρέπειά τους.

Ας τους χαίρονται οι ”αδελφοί Κύπριοι” που τους ανέχονται γιά τόσα χρόνια. ”Τους αξίζουν” τέτοιοι…”ηγέτες”.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο κοστίζουν πολύ ακριβά

Δεν είναι είδηση το αίτημα πρόεδρου Μπάϊντεν στο Κογκρέσσο γιά έγκριση αναβάθμισης των F-16 της Τουρκίας. Θα ακολουθήσει κι εκείνο για αγορά νέων F-16 από την Τουρκία.

Προηγήθηκε η ”ακύρωση” από πλευράς ΗΠΑ του αγωγού EastMed.

Και η ”στρατηγική εταίρα”, με κυβέρνηση του ”δεδομένου-ημέτερου” Κυρ. Μητσοτάκη, εγκρίνει στην Βουλή την συμφωνία παραχώρησης της Ελλάδας ως… αμερικάνικη βάση, γνωστή και ως ”αμυντική συμφωνία”, την οποίαν υπουργοί της κυβέρνησης της ”εταίρας” (της στρατηγικής), παρουσιάζουν ως… ”ιστορικό εθνικό επίτευγμα”!!!

Επόμενη κίνηση ΗΠΑ, να τα βρουν Μητσοτάκης-Ερντογάν γιά ελληνικές παραχωρήσεις στο Αιγαίο και αλλού. Το αίτημα θα διατυπωθεί 16 Μαίου ’22 στον Λευκό Οίκο (επίσκεψη Μητσοτάκη).

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο, γιά εντυπωσιασμό ”ιθαγενών”, ψηφοφόρων και μη, στην ”εταίρα”, πάντα κοστίζουν πολύ ακριβά (γιά την Ελλάδα).

Σημ. : Mόλις φύγει ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα είναι στην Ουάσιγκτον (18 Μαίου ’22) ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να συναντήσει τον Αμερικανό ομόλογό του, ‘Αντονι Μπλίνκεν.

 

Μητσοτάκης, τέλος… Να ετοιμάζεται ο επόμενος

Η παραδοσιακή πρακτική της Ουάσιγκτον με την… ”στυμμένη λεμονόκουπα”, που μετά δεν έχει αξία και πετιέται.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, πραγματοποιεί το τελευταίο του ταξίδι στην Ουάσιγκτον, ως πρωθυπουργός.

Kι ευχόμαστε να μην υποκύψει -ως πρόθυμος και δεδομένος- στις πιέσεις γιά ”τακτοποίηση” ελληνοτουρκικών.

‘Ηταν και αυτός μιάς χρήσης. Περισσότερο ”δεδομένος” και από τον προκάτοχό του, ολοκλήρωσε την ”παράδοση” της επικράτειας Ελλάδας ως αμερικάνικη βάση.

Πρωτοστάτησε σε αντιρωσική προπαγάνδα σε ότι αφορά Ουκρανία, μόνο που τον στρίμωξαν τώρα οι εφοπλιστές που ”φροντίζουν” αυτόν, την ευρύτερη οικογένειά του και τους ομοίους του, λέγοντάς του να εξαιρεθούν του ”εμπάργκο”, σε ότι αφορά μεταφορά ρωσικού πετρέλαιου.

‘Εδωσε με άνεση ότι του ζήτησαν μέσω ”ανθύπατου” Πάϊαττ. Ας ευχηθούμε να μην προλάβει να ασχοληθεί, ως πρωθυπουργός τους επόμενους μήνες, με τα ελληνοτουρκικά, γιατί ”καήκαμε”.

Τώρα περνά την πόρτα του Λευκού Οίκου, αφού πρώτα εγκριθεί στην Βουλή πριν, η… ”αμυντική”, εξευτελιστική γιά την Ελλάδα, συμφωνία με τις ΗΠΑ. Και οι Αμερικανοί, όταν στύβουν το λεμόνι, γιά τον χυμό, μετά πετούν την λεμονόκουπα, ως αχρείαστη.

Ας ετοιμάζεται ο επόμενος… Μητσοτάκης τέλος.

Δεν ξαναβλέπουν πρωθυπουργία αυτός και ο Τσίπρας.

Η υπερβολική δουλοπρέπεια ενοχλεί και αυτούς γιά τους οποίους γίνεται.

Σημ.: Παρόμοιο κείμενο είχε αναρτήσει το ”Κ” και γιά τον Τσίπρα, λίγο μετά την ”συμφωνία Πρεσπών”.

 

Κυριάκο, θέλουμε φωτογραφία

Στο τελευταίο σου ταξίδι στην Ουάσιγκτον, ως πρωθυπουργός, θέλουμε -ως Ομογένεια ΗΠΑ- να σε θυμόμαστε, επειδή δεν θα ξαναγίνεις πρωθυπουργός.

Στο ”ιστορικό” δείπνο που σου ετοιμάζουν οι… ”ηγέτες”(!!!) της Ομογένειας, 17 Μαίου ’22, που ούτε τις γυναίκες τους εκπροσωπούν αλλά αυτό δεν το λέμε, ζητούμε μία φωτογραφία γιά να μείνει στην ιστορία.

Εσένα, έχοντας δεξιά και αριστερά, τον άνθρωπο της Τουρκίας στις ΗΠΑ δηλ. τον αρχιεπίσκοπο, το ”ρασοφόρο λαμόγιο” εισπράκτορα πατριάρχη, τον Αντώνη μας πρώην υφυπουργό σου και τον παθολογικό ψεύτη, απατεώνα που εμφανίζεται ως πρόεδρος δήθεν ”Οργάνωσης” (HANC). Βάλτε μέσα και τους 2-3 ψευτολομπίστες.

Και ας γράφουν τα άσχετα ”πετσο”-ΜΜΕ Αθήνας γιά ”δείπνο με ηγέτες Ομογένειας”, γιά να γελάμε.

Εμείς την φωτογραφία θέλουμε, γιά να σας δοξάζουμε καθημερινά με ανοιχτές παλάμες.

Σημ.: Οι ”άρχοντες Πατριαρχείου” και το (πατριαρχικό) ”Leadership 100” με εισπράκτορα π. Αλ. Καρλούτσο, συνδιοργανωτές του δείπνου, είναι… ”ηγέτες Ομογένειας” κ. Μητσοτάκη;;;

 

”Οδηγίες” σε υπ. ΕΞ. και τουρίστες-διπλωμάτες

Επειδή είστε άχρηστοι, αργόσχολοι, ανίκανοι και το δείχνετε, καιρός είναι να σοβαρευτείτε λίγο.

Ειδικά στις ΗΠΑ, διορθώστε τους καταλόγος με δήθεν ομογενειακές οργανώσεις και δήθεν ”παράγοντες”.

Τους καταλόγους γιά προσκλήσεις σε εκδηλώσεις σας, αυτούς που χρησιμοποιείτε γιά δεκαετίες και γελάμε με τα χάλια σας. Σοβαρευτείτε λίγο.

 

Μητσοτάκης, Ουάσιγκτον: Πόσο διασυρμό αντέχει;;;

 

Πάλι το διαχρονικό ”ρασοφόρο λαμόγιο” φΑΚ μαζί με την ομάδα του, ανακατεμένο σε εκδηλώσεις με πρωθυπουργό.

Από κοντά και ο παθολογικός ψεύτης-απατεώνας (και ”ρουφιάνος” του φΑΚ) που εμφανίζεται ως δήθεν ”πρόεδρος” μιάς ”νεκρής”, ουσιαστικά ανύπαρκτης οργάνωσης (”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο”).

Και άλλοι, δήθεν οργανώσεων ”λομπιστών”, δηλ. ”τρεις και ο κούκος” (Mανάτος, Ζεμενίδης, Λαρυγγάκης).

Αυτοί οι δήθεν ”ηγέτες Ομογένειας”(!!!), παραθέτουν δείπνο (17 Μαίου ’22, Ουάσιγκτον) στον πρωθυπουργό, γιά να γελά η Ομογένεια.

Και οι θλιβεροί ”τουρίστες” της πρεσβείας, ως άσχετοι, ΔΕΝ προστατεύουν τον πρωθυπουργό.

Από κοντά και ΜΜΕ Αθήνας, που ομιλούν γιά ”δείπνο ηγεσίας ΟΜΟΓΕΝΕΙAΣ στoν πρωθυπουργό”!!! Ναι τόσο πολύ άσχετα με Ομογένεια, τόσο πολύ γελοία, είναι.

”Συγχαρητήρια” κ. Μητσοτάκη. Εσύ και οι… ”ηγέτες-μαϊντανοί” Ομογένειας ΗΠΑ, είστε μιά υπέροχη παρέα.

Σας ευχαριστούμε γιά το γέλιο.

‘Ενα μόνο ερώτημα: Η -χωρίς μέλη- οργάνωση ”ΟΧΙ Day Foundation”, δηλ. οικογένεια Μανάτου, που συντονίζει το δείπνο, συνεργαζόμενη με το διαχρονικό ”ρασοφόρο λαμόγιο” και εισπράκτορα Βαρθολομαίου, ΤΙ εκπροσωπεί;;;

Σημ. 1: Δεν αλλάζει τίποτα με τους κουτοπόνηρους ‘Ελληνες πολιτικούς. Συνεχίζουν την διαπλοκή τους με οργανώσεις-μαϊμούδες και ψεύτες, απατεώνες ”παράγοντες”, ρασοφόρους και μη, στις ΗΠΑ.

Σημ. 2: Οι ”άρχοντες Πατριαρχείου” και το (πατριαρχικό) ”Leadership 100” με εισπράκτορα π. Αλ. Καρλούτσο, συνδιοργανωτές του δείπνου, είναι… ”ηγέτες Ομογένειας” κ. Μητσοτάκη;;;

 

Χωρίς εύζωνες παρέλαση (αν γίνει), Νέα Υόρκη;;;

Ο διορισμένος -από τον αρχιεπίσκοπο- πρόεδρος Επιτροπής παρέλασης, Γιάννης Κατσιματίδης, απόφυγε να δεσμευτεί γραπτά, ως όφειλε, γιά τα έξοδα έλευσης των ευζώνων, γιά την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, Κυριακή 5 Ιουνίου ’22, γιά την 25η Μαρτίου.

Και η απάντηση από Αθήνα, γραπτή: Δεν στέλνουμε τους εύζωνες.

Ο ”πολυεκατομμυριούχος” Γ. Κατσιματίδης ουδέποτε πηγαίνει σε συνεδριάσεις της επιτροπής και αντί αυτού στέλνει τον αστείο Λου Κάτσο.

‘Ολα δείχνουν ότι η παρέλαση οδηγείται σε ματαίωση, πιθανά και σε κατάργηση.

Το Κογκρέσσο ΔΕΝ τιμά Μητσοτάκη, τιμά Ελλάδα για τα 200 χρόνια από 1821
Φιλοκυβερνητικά, ”πετσομένα” και μη, ΜΜΕ Αθήνας οργιάζουν αυτήν την εποχή υπέρ Μητσοτάκη.

Με αφορμή την πρόσκληση της προέδρου της Βουλής Αντιπροσώπων ΗΠΑ, Νάνσυ Πελόσι, στον πρωθυπουργό, γιά ομιλία του σε κοινή συνεδρίαση Βουλής και Γερουσίας, Τρίτη μεσημέρι, 17 Μαίου 2022.

Ξεπερνώντας και τα όρια της γελοιότητας, ούτε προσέχουν τι αναφέρει η πρόσκληση της κ. Πελόσι: «…Είναι μεγάλο μας προνόμιο να σας φιλοξενήσουμε γι’ αυτόν τον καθυστερημένο εορτασμό της επετείου για τα 200 χρόνια της ελληνικής ανεξαρτησίας (επανάστασης), που δυστυχώς αναγκαστήκαμε να καθυστερήσουμε πέρυσι λόγω της πανδημίας…».

Ο Κυριάκος (Κούλης) Μητσοτάκης δεν είναι ”παγκόσμιας ακτινοβολίας προσωπικότητα” γιά να μιλήσει στο Κογκρέσσο, έστω και αν παραχώρησε την Ελλάδα γιά μετατροπή της σε αμερικάνικη βάση, ξεπερνώντας και τον Τσίπρα σε δουλοπρέπεια.

Απλά, το Κογκρέσσο τιμά τα 200 χρόνια από την επανάσταση 1821 κι επειδή δεν έγινε κατορθωτός ο εορτασμός την προηγούμενη χρονιά εξαιτίας κορωνα-ιού, εορτάζεται εφέτος.

Και έτυχε ο πρωθυπουργός της τιμώμενης χώρας να λέγεται Μητσοτάκης.

 

Πηγή

Προβολές : 561


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα