Οι Ιταλοί κάρφωσαν Καϊλή-Μητσοτάκη-Έρχονται νέες βόμβες με δωροδοκίες και χαστούκι από την Ευρώπη για Ελλάδα-μπανανία με δολοφονίες δημοσιογράφων και χρυσά μυστικά κονδύλια!!! (βίντεο)

Οι Ιταλοί κάρφωσαν Καϊλή-Μητσοτάκη-Έρχονται νέες βόμβες με δωροδοκίες και χαστούκι από την Ευρώπη για Ελλάδα-μπανανία με δολοφονίες δημοσιογράφων και χρυσά μυστικά κονδύλια!!! (βίντεο)

11 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το

 

Το πόσο η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δακτυλοδεικτούμενη και υπό στενή δυτική παρακολούθηση δεν φαίνεται μόνο από τα εκτατεμένα δημοσιεύματα εφημερίδων-κολοσσών της Δύσης(Τάϊμς, Γκάρντιαν, Ουάσιγκτον Ποστ, Σπηγκελ, Λιμπερασιόν, Μόντ κ.α.) για κράτος σκοτεινό σαν χούντα,αλλά και απο τις προχθεσινές εξελίξεις.

 

 

 

 

Το ψάρι, βρωμάει από το κεφάλι… και στην κεφαλή αυτής της κυβέρνησης, βρίσκεται το πιο αποκρουστικό, το πιο ελεεινό, το πιο παραδόπιστο πρόσωπο… ένα ψυχοπαθές, διεστραμμένο και σκατόψυχο πρόσωπο…

ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΑΤΣΩΝ… ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Κρατήστε την ημερομηνία:9 Σεπτέμβρη 2022.

Ως τότε υπήρχε στην Ελλάδα αναβρασμός για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τις αποκαλύψεις του καλύτερου σήμερα ερευνητή δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Εκείνη την ημέρα ένας Ιταλός κροίσος με εβραϊκή καταγωγή και λαμπρή ιστορία στην ιταλική πολιτική σκηνή άρχισε έρευνα για το τι συνέβη και τι ελέχθη μεταξύ του ισχυρότερου Άραβα ηγέτη που ψάχνει “πιστοποιητικό” στη Δύση,του Κυριάκου Μητσοτάκη,Ιταλών αξιωματούχων,της Εύας Καϊλή,του Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά και μερικών άλλων πρωθυπουργών κρατών-μπανανιών…

Μνημονεύουμε τα ονόματα της κ. Καϊλή(τότε Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου) και του κ.Σχοινά(Επίτροπος της Ενωσης)γιατί μας έκανε εντύπωση ότι το μέσο ενημέρωσης(DOMANI)του Ιταλού κροίσου(DE BENENTETTI) απευθύνθηκε τότε ειδικά σε αυτούς τους δυο (τότε)υπεράνω υποψίας(για την κ.Καϊλή) αξιωματούχους και τους ζήτησε να μιλήσουν για το τι είπαν στο κλειστό μήτιγκ.

Και,όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Ιταλού Κροίσου ,οι δυό τους αρνήθηκαν να μιλήσουν για την συνάντηση.

Γιατί ήταν και είναι εξαιρετικής σημασίας αυτή η ημερομηνία και αυτή η έναρξη έρευνας;

Διότι η κλειστή συνάντηση είχε ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόσωπο γύρω απο το οποίο έγινε το μητιγκ.Τον ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας Μωχάμεντ Μπιν Σαλμάν.Στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Και είχε αντικείμενο ίδιο με το αντικείμενο του …Κατάρ!Λεφτά και “πιστοποιητικό” στη Δύση μέσω αθλητισμού και μάλιστα ακριβώς αυτό του Κατάρ:το Μουντιάλ!

Τι εννοούμε με την αναφορά στα λεφτά;

Οπως ο ιταλός Παντσέρι(μπροστάρης του Κατάρ) μέσω εταιρείας του προσέλαβε για συνεργασία τον Δ.Αβραμόπουλο και του έδωσε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ απόλυτα νόμιμα,έτσι και στην προκειμένη περίπτωση με αφορά την Σαουδική Αραβία προσλήφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι με αμοιβή επίσης νόμιμη και δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Δεν είναι προφανώς καθόλου τυχαίο ότι την έρευνα έκανε σε ανύποπτο για το σκάνδαλο Κατάρ χρόνο ο Ιταλοεβραϊκής καταγωγής κροίσος καθώς κάθε εξέλιξη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντα της Δύσης ,μέγιστο συμφέρον της οποίας είναι να μην απειληθεί και περικυκλωθεί το Ισραήλ.

Δυο μήνες μετά την έρευνα αυτή ξέσπασε το σκάνδαλο του Κατάρ,το οποίο είναι εκτεταμένη δωροδοκία ευρωπαίων  αξιωματούχων (Παντσέρι, ιταλοί, Βέλγοι, Καϊλή)για να λάβει το Κατάρ πιστοποιητικό.

Καίρια σημασία έχει το γεγονός ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την ομάδα του Κατάρ απο μήνες νωρίτερα.

Μάλιστα ΠΡΙΝ την έρευνα του Ιταλού κροίσου για το μητιγκ της Αθήνας με τον Ρέντσι(κι άλλους πρωθυπουργούς κρατών που δεν έχουν σχέση με κράτη δικαίου…) οι μυστικές υπηρεσίες είχαν μπει στα σπίτια των παρακολουθουμένων (Παντσέρι κ.α.) είχαν φωτογραφίσει τα αποθηκευμένα χρήματα και ντοκουμέντα , χωρίς να γίνουν αντιληπτές, ενώ είχαν βιντεοσκοπήσει και πολλά άλλα μητιγκ με υπουργούς και άλλους αξιωματούχους του Κατάρ και ευρωπαίους αξιωματούχους.

Προφανώς λοιπόν δεν ήταν και απο αυτή την πλευρά καθόλου τυχαία η έρευνα του Ιταλού κροίσου, έστω και αν δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι και τα σαουδαραβικά μήτιγκ είναι απο αρκετών ετών αντικείμενο παρακολούθησης των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερα από την εποχή των “ανοιγμάτων” του Μπιν Σαλμάν προς τη Ρωσία και την Τουρκία,με την οποία τα βρήκε μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου Κασόγκι.

Το μήτιγκ αυτό έγινε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και μετείχαν και οι πρωθυπουργοί της Αλβανίας,του Μαυροβουνίου, ρώσοι ολιγάρχες κλπ και αμφιτρύων ήταν ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤΕΝΝΑ Κυριακού, ο οποίος ενδιαφέρεται για τα Μουντιάλ και αφού μετέδωσε του Κατάρ, έχει υποψηφιότητα και για το Μουντιάλ που προσπαθεί να πάρει το 2030 η Σαουδική Αραβία δίνοντας το 20% των αγώνων και πολλά-πολλά-πολλά χρήματα στην Ελλάδα και στην Αίγυπτο…

Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν πάντα με κάθε λεπτομέρεια όσα συμβαίνουν στην Αλβανία και στο Μαυροβούνιο…

Το μέσο του Ιταλού κροίσου( φωτογραφία πάνω,πρώην ιδιοκτήτης και των φημισμένων Λα Ρεπούμπλικα και Λα Στάμπα που έδωσε στον Ανιέλι) έδωσε δημοσιότητα στην συνάντηση αυτή σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ για το σκάνδαλο του Κατάρ χρόνο και σημειώνει το Financial report στις 9 Σεπτέμβρη του 2022:

“…Μεταξύ των άλλων συμμετεχόντων στη συνάντηση ήταν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Domani: «ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, μέλος του ΕΛΚ (ο οποίος μεταξύ άλλων συντόνισε το έργο της Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ασφάλειας και την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης, εντοπισμού και αντιμετώπισης υβριδικών απειλών) και η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή (Σοσιαλιστικό Κόμμα)».

Η εφημερίδα Domani, η οποία αναφέρθηκε πρώτη στη συνάντηση Ρένζι – Μπιν Σαλμάν γράφει: «Οικοδεσπότης στο Four Seasons ήταν ο Θοδωρής Κυριακού, γεννηθείς το 1974 και ιδιοκτήτης του ομίλου Antenna, του μεγαλύτερου κολοσσού ΜΜΕ στην Ελλάδα».

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Εύα Καϊλή, οι οποίοι δεν προέβησαν σε σχόλια για το εν λόγω γεύμα στην αθηναϊκή Ριβιέρα με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στις θέσεις που κατέχουν στην ΕΕ, Καϊλή και Σχοινάς, καθώς και σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο η ευρωβουλευτής στο Mega , σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα τηλεφωνικής παρακολούθησης σε επίσκεψή της στην Αραβική Χερσόνησο.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην υπόθεση υποκλοπών στην Ελλάδα, που στοίχησε τη θέση του ΓΓ του πρωθυπουργού και του επικεφαλής της ΕΥΠ.

«Μεταξύ των καθεστώτων που κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν το σύστημα κυβερνοκατασκοπείας Pegasus για τον έλεγχο ακτιβιστών και αντιπάλων», γράφει η Domani, «είναι η Σαουδική Αραβία του Μπιν Σαλμάν, η οποία αρνείται τη χρήση του».

 

Σε ότι αφορά, τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι φίλος του αρχηγού του καθεστώτος του Ριάντ και συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Future Investment Initiative Institute, που ελέγχεται από το σαουδαραβικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, απολαμβάνοντας αποδοχές 80.000 δολαρίων ετησίως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Domani, ο Ρέντσι δεν έλαβε αποζημίωση σε αυτή την περίπτωση. Δεν είναι ξεκάθαρο με ποια ιδιότητα ήταν παρών: το επιτελείο του ανέφερε ότι είχε προσκληθεί στην Ελλάδα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι το ταξίδι δεν είχε «επαγγελματικό χαρακτήρα”.”

Κρατήστε λοιπόν τις ημερομηνίες ενόψει των αποκαλύψεων που κάνει ο ιταλός Παντσέρι για τις εκτεταμένες δωροδοκίες δυτικών προκειμένου το Κατάρ (και μέσω αυτού Τουρκία και άλλοι) να λάβουν “πιστοποιητικά” στην Ευρώπη,όπου σκορπούν χρυσάφι μέσω ομάδων , όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ θέλουν και την θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Το πόσο η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δακτυλοδεικτούμενη και υπό στενή δυτική παρακολούθηση δεν φαίνεται μόνο από τα εκτατεμένα δημοσιεύματα εφημερίδων-κολοσσών της Δύσης(Τάϊμς,Γκάρντιαν,Ουάσιγκτον Ποστ,Σπηγκελ,Λιμπερασιόν,Μόντ κ.α.) για κράτος σκοτεινό σαν χούντα,αλλά και απο τις προχθεσινές εξελίξεις.

Αφού καταγγέλλεται για κράτος που εξουθενώνει τους δημοσιογράφους με διάφορους τρόπους(δολοφονίες,παρακολουθήσεις,εργασιακές πιέσεις κλπ) θα αποτελέσει κεντρικό θέμα στην ευρωδιάσκεψη για το γεγονός ότι διολισθαίνει διαρκώς στην περιοχή, στην οποία βρίσκονται τα κράτη που ΔΕΝ ειναι κράτη Δικαίου.

Χαρακτηριστική η δήλωση Τσίπρα προχθές στις Βρυξέλλες:

«Η Ελλάδα δυστυχώς αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το καθεστώς Μητσοτάκη αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης. Την άλλη βδομάδα το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην ολομέλειά του θα συζητήσει τη διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα από τις παρακολουθήσεις και τη χειραγώγηση των ΜΜΕ. Είναι προφανές, ότι αυτοί που υποκριτικά μας λέγαν ότι θέλουν να μείνουμε στην ΕΕ, μας έχουν απομακρύνει από την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.».

Ο κυβ.εκπρόσωπος είπε κάτι του στυλ ότι δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό ο κ.Τσίπρας, αλλά το πνεύμα αυτό θυμίζει το πνεύμα με το οποίο αντιμετώπιζε η Χούντα τις καταγγελίες στο εξωτερικό…Ιδιαίτερα καθώς δεν έστειλαν ούτε μια τόση δα απαντησούλα σε αυτά τα φοβερά ρεπορτάζ πραγματικών νοικοκυραίων της Δύσης…

Το πόσο κράτος δικαίου είναι η Ελλάδα φαίνεται από χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Π.χ. ενώ οι Τράπεζες δεν διεκδικούν ούτε ευρώ από το μισό δις που τους οφείλουν τα κόμματα ή απο τα εκατομμύρια κουμπάρων και φίλων υπουργών και αξιωματούχων,ενώ αναθέτουν εισπρακτικούς μηχανισμούς σε…κυβερνητικά στελέχη(βουλευτές κ.α.) την ίδια ώρα σε χρόνο ρεκόρ ο Αρειος Πάγος ανάβει πράσινο φως για την εξόντωση πολυτέκνων μα πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας. Οπως αυτή που πήρε στη Θεσσαλονίκη δικαστίνα!!!

Για το θέμα αυτό η οικογένεια έστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Δημοκρατίας και περιμένει απάντηση.

Την ίδια πρόεδρο που κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο(πήγε με τα σανδάλια) επιχειρηματία , ο οποίος έχει μακρχρόνιο δικαστικό σήριαλ εκατομμυρίων με αυθαιρεσίες δίπλα στην Ακρόπολη, σε απόσταση αναπνοής από το παλάτι του Άκη, το οποίο είναι ακόμα στα χέρια της Βίκυς Σταμάτη παρότι κατασχέθηκε πριν…10 χρόνια!!!

Δείτε φοβερό ρεπορτάζ για τον επιχειρηματία αυτό σε διπλανή στήλη μας.

Στις ανακοινώσεις της προεδρίας της Δημοκρατίας θα βρείτε δελτία τύπου για τις συναντήσεις της προεδρίνας με τους άστεγους, ανθρώπους στο δρόμο και άλλα κενά ουσιαστικού περιεχομένου φιλανθρωπικά.

Ούτε λέξη για το σκάνδαλο-σήριαλ με τα εκατομμύρια,τους αυθαίρετους ορόφους και την πρόσκληση στο Προεδρικό Μέγαρο του επιχειρηματία με τα σανδάλια.

Το δόγμα της εξουσίας στην Ελλάδα για δεκαετίες είναι: “αν δεν έχει “μέσον” αφήστε το και προσπεράστε το”.

Ωμά.

Το δόγμα για τους δημοσιογράφους επίσης είναι το ίδιο πάνω-κάτω.Αν είναι δημοσιογράφοι ενταγμένοι σε κόμμα,υφίστανται τα καλά ή τα κακά,ανάλογα με το αν το κόμμα τους είναι στην κυβέρνηση ή στην Αντιπολίτευση.Αν δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα υφίστανται τα κακά αν ερευνούν ενοχλητικά υποθέσεις που ενοχλούν την όποια εξουσία.

Και πάντως η γραμμή είναι “μην απαντάτε”…

Στην κατηγορία αυτή ανήκουμε και εμείς…

Περιμένουμε απάντηση από τον Υπουργό Θεοδωρικάκο για την αρπαγή απο την αστυνομία αυτοκινήτου ενός θύματός της. Το αυτοκίνητο το άρπαξαν μέσω του ΟΔΔΥ και καταφανώς με “στήσιμο” και παρότι ο πολίτης βρήκε το δίκιο του στη Δικαιοσύνη το αυτοκίνητο το έχει από το 2014 η Αστυνομία και ούτε το επιστρέφει,ούτε αποζημίωση δίνει.

Οι πάμφτωχοι(οικογένεια Αγγέλη) το ζήτησαν κατ επανάληψη,αλλά δεν έχουν προφανώς ψυχή,όπως η υπουργική οικογένεια,για την οποία κινητοποιήθηκε η ηγεσία της αστυνομίας σε χρόνο ρεκόρ…

Δεν είναι εύκολο να βάλει κανείς χέρι στις υπηρεσίες ασφαλείας.Ιδιαίτερα οι πολιτικοί απο τους οποίους περνούν τα μυστικά κονδύλια,τα οποία στο παρελθόν έχουν καταγγελθεί απο πολιτικούς ως τρόπος δωροδοκιών.

Ακριβώς αυτά τα μυστικά κονδύλια κατήγγειλε χθες και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδού,ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΧΘΕΣΙΝΟ ένας τρόπος δωροδοκίας,ο οποίος στο παρελθόν μας προτάθηκε και μας,όπως και σε πλείστους άλλους δημσοιογράφους μερικοί από τους οποίους ζουν ως …κροίσοι με κάτι επίσημους μισθούς που δεν φτάνουν ούτε για τη λαϊκή:

“Αύξηση κατά 280 εκατ. ευρώ στα απόρρητα κονδύλια • Απέκτησαν «μαύρα ταμεία» και υπουργεία που δεν είχαν ξανά τέτοιες δαπάνες • Στο 480% η απόκλιση για τα κονδύλια της ΕΥΠ • Πώς συνδέονται με το Predator και τις υποκλοπές.

Εκτόξευση στα απόρρητα κονδύλια που μοιράζει χωρίς λογοδοσία η κυβέρνηση παρατηρείται τα τελευταία τρία χρόνια σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας inside story δημιουργεί ερωτήματα, καθώς καταγράφει την εκρηκτική άνοδο των συγκεκριμένων κονδυλίων την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας, ενώ επισημαίνει ότι προστέθηκαν και μυστικά κονδύλια σε υπουργεία που δεν είχαν αντίστοιχες δαπάνες μέχρι πρότινος.

Την τελευταία τριετία διατέθηκαν περίπου 280 εκατομμύρια ευρώ μέσω των μυστικών κονδυλίων, ενώ μόνο για την ΕΥΠ η απόκλιση που καταγράφεται είναι της τάξης του… 480%. Από αυτά τα ταμεία, εξάλλου, φέρεται να έχει πληρωθεί και το κακόβουλο λογισμικό Predator που έχει βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας εδώ και μήνες…”

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ως πρωθυπουργός θα αναδεικνύει μόνο τους αρίστους.

Ως πρωθυπουργός , δια του διευθυντή του γραφείου του και ανηψιού του Δημητριάδη, είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που γραπτά προσφώνησε την Εύα Καϊλή ως “πολύ καλή φίλη” με την ευκαιρία της εκλογής της στην Αντιπροεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο ίδιος και ο διευθυντής του γραφείου και ανηψιός του Γρ.Δημητριάδης είχε την ευθύνη της ΕΥΠ.

Αυτής της ΕΥΠ με την τρομακτική αύξηση των κονδυλίων για να πληρώνει μαύρα…

Η Εύα Καϊλή ανήκε τότε στο ΠΑΣΟΚ του Νικ Ανδρουλάκη,με τον οποίο είχε λόγω κόμματος τις ανάλογες και …θρυλικές στενές σχέσεις.

Η Εύα Καϊλή και ο Ν.Ανδρουλάκης περιλαμβάνονται στους παρακολουθούμενους από τα συστήματα αυτά που είχε προμηθευτεί η ΕΥΠ και προφανώς ήταν και τότε υπο παρακολούθηση.

Τι είχαν ακούσει οι ωτακουστές απο τους δυο σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και κομματικό επίπεδο;

Η Εύα Καίλή έγινε Αντιπρόεδρος στις 18 Γενάρη του 2022.Και ήταν μονο ΠΑΣΟΚ.

Ο άνθρωπος με τον οποίο δουλευε για το Κατάρ είναι ο Ιταλός Παντσέρι και ο σύντροφος  με τον οποίο απέκτησε παιδί βοηθός του Παντσέρι και βοηθός άλλων δυο ιταλών που είχαν στρατολογηθεί απο το Κατάρ ενώ ήταν και είναι ευρωβουλευτές.

Το Κατάρ οργάνωσε ΜΕΤΑ την εκλογή της Καϊλή στην Αντιπροεδρία το Παγκόσμιο Κύπελλο εν μέσω πολύ σοβαρών καταγγελιών για παραβιάσεις κάθε νομικού και ηθικού πλαισίου και προκατόρευσης τουρκικών και ρωσικών συμφερόντων.

Ποιά ήταν τα κριτήρια επιλογής της Εύας Καϊλή τότε καθώς ήταν υπο παρακολούθηση;Αγνά αξιοκρατικά;

Εκβιαστικά;Συνεργατικά;

Από τη μία πλευρά λοιπόν αυτή η αριστεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.Από την άλλη η πρόεδρος της Δημοκρατίας με την επιλογή του επιχειρηματία Ευμορφίδη για την δεξίωση στο προεδρικό  με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας,σε εποχή που ο επιχειρηματίας έχει εμπλοκή εκατομμυρίων με το Συμβούλιο Επικρατείας και τις ελληνικές υπηρεσίες…

Το θεμα της εμπλοκής είναι τόσο σοβαρό όσο δείχνει το εκτενέστατο ρεπορτάζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ το οποίο δημοσιεύουμε σε άλλη στήλη(ΕΛΛΑΔΑ) ώστε όποιος επιθυμεί να πληροφορηθεί λεπτομέρειες.

Οπως έχουμε σημειώσει δεν ενδιαφέρει το ποιά πλευρα θα δικαιωθεί εντέλει στη Δικαιοσύνη.Το σκάνδαλο είναι ότι κλήθηκε στο προεδρικό Μέγαρο την 1η Νοέμβρη 2022 ο επιχειρηματίας,ενώ η υπόθεση εξελίσσεται με πολύ σοβαρό αντικείμενο όπως δείχνει ένα μικρό απόσπασμα του εκτενούς ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει:

“…Το τελεσίγραφο

Τον Νοέμβριο του 2022 εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου Συμμόρφωσης του ΣτΕ, η οποία απευθύνεται στον Δήμο Αθηναίων ορίζοντας προθεσμία τριών μηνών για την κατεδάφιση των δύο τελευταίων ορόφων και του δώματος του ξενοδοχείου. Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο Δήμος όφειλε να είχε ήδη συμμορφωθεί στην απόφαση της Ολομέλειας του ανώτατου δικαστηρίου, η οποία ακύρωσε την οικοδομική άδεια επειδή δεν είχε προηγηθεί έγκριση του υπουργείου Πολιτισμού.

Ακολούθησε αυτοψία από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου όπου κρίθηκε πως είναι αυθαίρετα και κατεδαφιστέα το δώμα, ολόκληροι οι όροφοι 8, 9 και 10 και ο μισός 7ος, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ανέγερσης ύψους 4,7 εκατ. ευρώ και διατήρησης ύψους 2,3 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το πρόστιμο διατήρησης θα καταλογίζεται κάθε χρόνο εις βάρος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, για όσο διάστημα δεν κατεδαφίζονται οι κατασκευές που κρίθηκαν αυθαίρετες.

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα προσφυγής κατά αυτής της απόφασης στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών και Αρχιτεκτονικών Θεμάτων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας…”

Ο επιχειρηματίας κλήθηκε λοιπόν και πήγε με τα σανδάλια…Η οικογένεια Θεοδωρικάκου έχει την πολυτέλεια να κάνει άνω-κάτω την Αστυνομία.

Και εμείς στην εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου υποβάλλουμε τα ερωτήματα που θα δείτε και θα ακούσετε και θα τα κρίνετε αφού διαβάσετε στην παράπλευρη στήλη και το εκτενές ρεπορτάζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Η συγκλονιστική ιστορία μίας οικογένειας από τη Λαμία!

 

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα