Οι Καθρέφτες του Κόζιρεφ: «Το κοσμικό πεδίο της πληροφορίας και το ενεργειακό πεδίο του χρόνου»

Οι Καθρέφτες του Κόζιρεφ: «Το κοσμικό πεδίο της πληροφορίας και το ενεργειακό πεδίο του χρόνου»

15 Ιανουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:656
Μοίρασέ το

 

 

Όλοι όσοι μπήκαν στους “καθρέφτες Κόζιρεφ” είδαν μια τεράστια ροή συμβόλων – σημάτων που έλαμπαν σαν πινακίδες νέον.

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάποιο είδος μηνύματος προς εμάς. Υπάρχει πάντα μεγάλος πειρασμός στις ερμηνείες.

Στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι τα περισσότερα από τα σύμβολα που είδαμε συσχετίζονταν με τον πολιτισμό των Σουμερίων.

Συνέβη κάτι το πολύ ξεχωριστό εκείνη τη νύχτα.

 

Οι γεωφυσικές υπηρεσίες κατέγραψαν τις ισχυρότερες διαταραχές του γήινου μαγνητικού πεδίου και της ιονόσφαιρας, και στο Ντίξον, πάνω από τον τόπο των πειραμάτων, παρατηρήθηκε ένα πολύ μεγάλο βόρειο σέλας.

 

Εξαιτίας όλων αυτών των γεγονότων, τα περαιτέρω πειράματα με τους “καθρέφτεςΚόζιρεφ” ανεστάλησαν…

Η ταινία “Mirrors. Breakthrough to the Future” σε σκηνοθεσία Vitaly Pravdivtsev προβλήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη Απριλίου του 2011 στο τηλεοπτικό Ρωσικό κανάλι Rossiya-1.

Εδώ και πολύ καιρό, μια ομάδα επιστημόνων από το Νοβοσιμπίρσκ, στη Ρωσία, διεξήγαγε πρωτοφανή, διαβαθμισμένα πειράματα με τον χρόνο, χρησιμοποιώντας ειδικές εγκαταστάσεις κοίλων καθρεφτών ως εργαλείο, καθώς και σαν “δίοδο” επικοινωνίας με το πεδίο πληροφοριών του πλανήτη, με το σύμπαν στο σύνολό του.

Ακούγεται σαν καθαρή φαντασία, έτσι δεν είναι; Αλλά ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το ντοκιμαντέρ, στο οποίο οι συγγραφείς και οι συμμετέχοντες στα πειράματα ρισκάρουν, μετά από δεκαετίες, να μιλήσουν για το τι έκαναν και τι αποτελέσματα πέτυχαν.

Το πρώτο μέρος της ταινίας: “The Mysteries of Concave Mirrors” ξεκινά με ένα πείραμα που ήταν εκπληκτικό για το πόσο απίθανο μπορεί να είναι! Τα σχόλια που εκφράζει ο αφγἦγητής, μπορούν να βυθίσουν οποιονδήποτε σε κατάσταση σοκ.

“24 Δεκεμβρίου 1990, 7:00 μ.μ.”, λέει η φωνή. “Στο πολικό χωριό Ντίξον, ένα αρχαίο σύμβολο της τριάδας ζωγραφισμένο σε χαρτί είναι στην εγκατάσταση του καθρέφτη: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτό που ακολουθεί είναι αδύνατο να περιγραφεί.”

Ένα πεδίο δύναμης σχηματίστηκε γύρω από την εγκατάσταση του καθρέφτη. Πεδίο φόβου! Ο χώρος μέσα στους καθρέφτες υποδέχτηκε τους ερευνητές με μια ανεξήγητη λάμψη. Η βελόνα της πυξίδας γύριζεσαν τρελή. Και μάρτυρες που ήταν στο δρόμο εκείνη την ώρα μίλησαν για ένα περίεργο βόρειο σέλας που φούντωσε ξαφνικά πάνω από το κτίριο όπου γινόταν το πείραμα.

Επιπλέον, ένα μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε πάνω από το χωριό. Ένας αστραφτερός δίσκος, πίσω από τον οποίο απλωνόταν μια μακριά φωτεινή ουρά… Μόλις σταμάτησε η εργασία μέσα στους καθρέφτες, ο δίσκος εξαφανίστηκε, αφήνοντας μόνο ένα ίχνος να λιώνει στην ατμόσφαιρα. Τα μυστηριώδη φαινόμενα δεν μπορούσαν να εξηγηθούν.

Διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαστημικής Ανθρωποοικολογίας (MIKA). N.A. Kozyrev, στο οποίο πραγματοποιήθηκε το πείραμα, Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών, Καθηγητής Alexander Vasilyevich Trofimov. Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: τηλεοπτικό κανάλι Russia-1/ Εκδόσεις Seagull
Καθηγητής Αλεξάντερ Τροφίμοφ, διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών και Διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαστημικής Ανθρωπολογίας Κόζιρεφ (IISA), όπου διεξήχθη το πείραμα.

Ο διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαστημικής Ανθρωπολογίας (IISA) του Κόζιρεφ, όπου διεξήχθη το πείραμα, διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών, καθηγητής Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς Τροφίμοφ, αφηγούμενος τι συνέβη, προσθέτει μερικές πινελιές:

Ο Τροφίμοφ έδειξε τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξοπλισμό και διαγράμματα κυκλωμάτων της συσκευής, είπε από τι αποτελείται και οι άνθρωποι άρχισαν να φτιάχνουν «μηχανές χρόνου». Αυτή η ιδέα έχει αιχμαλωτίσει τις μάζες», σημειώνει ο επιστήμονας.

“Η συσκευή προοριζόταν για τη μελέτη των ανεκμετάλλευτων αποθεμάτων του ανθρώπινου εγκεφάλου και της συνείδησης. Ας πάρουμε την τρέχουσα εικόνα του κόσμου: 100% είναι όλη η γνώση που υπήρξε τους τελευταίους δύο αιώνες. Από αυτές, μόνο το 1% είναι γνώση σχετικά με τη ζωντανή ύλη. Η ζωντανή ύλη είναι κοσμοπλανητικοί σχηματισμοί με τις λειτουργίες της βιοδιανοητικής κβαντοποίησης, της αντανάκλασης του ολογραφικού Σύμπαντος και της αυτοαναπαραγωγής”, εξηγεί ο A. Τροφίμοφ.

Οι επιστήμονες περιέγραψαν τα αποτελέσματα της πολυετούς βασικής τους έρευνας στον τομέα της κοσμοπλανητικής ανθρωπολογίας στο βιβλίο Kaznacheev V.P., Trofimov A.V. “Essays on the nature of living matter and intelligence on planet Earth“, που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Nauka το 2004 στο Νοβοσιμπίρσκ.

File:Горизонтальная установка БИГ-Г2пф 2015-09-12 (1).JPG

“Περιέχει όλα τα δεδομένα που ελήφθησαν από το 1991 έως το 2001, τα οποία δεν κρύψαμε ποτέ, απλώς χρειάστηκε χρόνος για να τα επεξεργαστούμε και να τα αναλύσουμε σωστά. Το κάναμε. Το 2008, το βιβλίο μεταφράστηκε στα αγγλικά και εκδόθηκε στη Γερμανία. Ο κόσμος έμαθε για τα μοναδικά αποτελέσματα των επιστημόνων του Νοβοσιμπίρσκ και τα εκτίμησε, πολύ νωρίτερα από τα “αποχαρακτηρισμένα δεδομένα” για τις πρώτες δοκιμές στον τομέα της διαπροσωπικής ψυχολογίας”, λέει ο Τροφίμοφ.

Ένας καθρέφτης Kozyrev
Καθρέπρες Κόζιρεφ

Τα κάτοπτρα του Κόζιρεφ είναι ένα είδος συνεστραμμένων φύλλων αλουμινίου σε σπείρα ὀπου οι κοίλοι καθρέφτες, μπορούν να εστιάσουν διάφορους τύπους ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένης της ακτινοβολίας που προέρχεται από βιολογικά αντικείμενα που αλληλεπιδρούν με τις ροές του ενεργού χρόνου.

Ο κλασικός σχεδιασμός των “Κατόπτρων Κόζιρεφ” έχει την ακόλουθη μορφή: πρόκειται για φύλλα γυαλισμένου αλουμινίου από ένα συγκεκριμένο κράμα (τεχνογνωσία των δημιουργών), τυλιγμένα δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα σε 1,5 στροφές, μέσα στα οποία τοποθετείται εξοπλισμός μέτρησης και μια καρέκλα για τον εκάστοτε δοκιμαστή. Η MNIIKA παρέμεινε κάτοχος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας των δικαιωμάτων αυτού του σχεδίου για 20 χρόνια.

“Δημιουργήσαμε καθρέφτες για να εξερευνήσουμε σε σύγχρονο επιστημονικό επίπεδο το παράδοξο της κβαντικής διεμπλοκής της συνείδησης και το αποτέλεσμα της κβαντικής υπέρθεσης της συνείδησης στο χώρο και στο χρόνο. Αυτό είναι εφικτό μόνο στους “καθρέφτες του Κόζιρεφ””, συνεχίζει ο επιστήμονας.

Ο πειρασμός για τους ερευνητές μας να εισέλθουν, να πλησιάσουν την εγκατάσταση ήταν τεράστιος”, παραδέχεται ο Τροφίμοφ.

“Αλλά κάθε φορά που πλησιάζαμε, υπήρχε ένα αίσθημα φόβου. Στις 2 τα ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου, ένας από εμάς πλησίασε. Μυρίσαμε όζον, υπήρξε άλλη μια λάμψη, και τότε ο χώρος άνοιξε με ένα απροσδόκητο εσωτερικό περιεχόμενο.

Όλοι όσοι μπήκαν στους “καθρέφτες Κόζιρεφ” είδαν μια τεράστια ροή συμβόλων – σημάτων που έλαμπαν σαν πινακίδες νέον. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάποιο είδος μηνύματος προς εμάς. Υπάρχει πάντα μεγάλος πειρασμός στις ερμηνείες. Στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι τα περισσότερα από τα σύμβολα που είδαμε συσχετίζονταν με τον πολιτισμό των Σουμερίων.

Συνέβη κάτι το πολύ ξεχωριστό εκείνη τη νύχτα. Οι γεωφυσικές υπηρεσίες κατέγραψαν τις ισχυρότερες διαταραχές του γήινου μαγνητικού πεδίου και της ιονόσφαιρας, και στο Ντίξον, πάνω από τον τόπο των πειραμάτων, παρατηρήθηκε ένα πολύ μεγάλο βόρειο σέλας. Εξαιτίας όλων αυτών των γεγονότων, τα περαιτέρω πειράματα με τους “καθρέφτεςΚόζιρεφ” ανεστάλησαν….

Οι καθρέφτες του Κοζίρεφ

Οι επιστήμονες του Νοβοσιμπίρσκ εμπνεύστηκαν από τις ιδέες και τις θεωρίες του σοβιετικού αστρονόμου-αστροφυσικού Νικολάι Αλεξάντροβιτς Κόζιρεφ, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει ένας ειδικός χώρος στο Σύμπαν γεμάτος με ροές ενέργειας-πληροφοριών που μπορούν να αντανακλώνται, να απορροφώνται και να εστιάζονται στην κοίλη επιφάνεια των καθρεφτών.

Ονόμασαν τα πειράματά τους: “Το φαινόμενο του καθρέφτη του Κόζιρεφ”. Το ινστιτούτο όπου πραγματοποιήθηκαν τα πειράματα φέρει επίσης το όνομά του.

Το πεδίο πληροφοριών της Γης, αποθηκεύει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του πλανήτη μας και του Σύμπαντος στο σύνολό του.

Το πεδίο αυτό υπολόγισε και ο μοναδικός Ρώσος επιστήμονας Βλαντιμίρ Ιβάνοβιτς Βερνάντσκι και το ονόμασε “νοόσφαιρα” (από το νους στα αρχαία ελληνικά, “ανθρώπινος νους”).

Αλλά αυτά ήταν κυρίως θεωρίες και συμπεράσματα. Εδώ, όμως, μιλάμε για την πρακτική, που μέχρι τώρα δεν είχε υλοποιηθεί. Οι “ Καθρέφτες Κόζιρεφ” έγιναν ένα εργαλείο για την κατανόηση της νοόσφαιρας.

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας ήταν ο Δρ Βλάιλ Πέτροβιτς Καζνατσίεφ, Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών, Ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, Καθηγητής και ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Κλινικής και Πειραματικής Ιατρικής, του Σιβηρικού Τμήματος της Ακαδημίας Επιστημών, από το οποίο αργότερα αποσχίστηκαν 6 άλλα μεγάλα ινστιτούτα, συμπεριλαμβανομένου του MICA.

Το 1989 ξεκίνησαν σε κλειστό χώρο πρωτοφανή πειράματα. Αλλά δεν αναφέρθηκαν ποτέ. Και μετά από δεκαετίες έπεσε το πέπλο του μυστηρίου από ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Οι ερευνητές θεωρούν τους κοίλους καθρέφτες ως μια ειδική ψυχοφυσική ζώνη και τις εγκαταστάσεις τους ως διαδρόμους προς άλλες διαστάσεις, “με γεωμετρία εντελώς άγνωστη σε αυτούς”.

Ο κυλινδρικός θάλαμος, που ονομάζεται υπογεωμαγνητικός, θωρακίζει το άτομο που τοποθετείται σε αυτόν από το μαγνητικό πεδίο της Γης, προστατεύοντάς το από την άμεση επιρροή του Κόσμου, η οποία είναι ανέφικτη σε κανονικές συνθήκες.

Απαλλαγμένο το υποκείμενο για λίγο από την προσωπική του κατάσταση, βρίσκεται σε έναν κοσμικό χώρο χωρίς μαγνητισμό, διευκολύνοντας την πρόσβαση στο πεδίο των πληροφοριών, από το οποίο αντλεί πληροφορίες για το παρελθόν και το μέλλον του πλανήτη μας ή του δικού του.

Σε γενικές γραμμές, τα αναδυόμενα οράματα είναι αυθόρμητα και δεν εξαρτώνται από την ανθρώπινη βούληση. Σύμφωνα με την υπόθεση του Καζνατσίεφ, η διάνοιά μας είναι ένα “συμπαντικό φαινόμενο” και, επομένως, συνδέεται σε ανώτερο επίπεδο με τον “ενοποιημένο κοσμικό νου του Σύμπαντος”. Μένει μόνο να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε αυτή τη σύνδεση.

“Οι ροές Κόζιρεφ”, εξηγεί ο Καζνατσίεφ, “που αντανακλώνται από την εσωτερική επιφάνεια, συγκεντρώνονται κατά μήκος του γεωμετρικού άξονα του κυλίνδρου. Διερχόμαστε στον αξονικό εστιακό χώρο σαν μια δέσμη λέιζερ, η οποία πιθανώς οργανώνει το λεγόμενο πεδίο σπειροειδούς στρέψης. Μιλάμε για εντελώς ουσιαστικές πρωτογενείς ροές χρονικού πεδίου που μεταφέρουν πληροφορίες, όχι για δευτερογενή ηλεκτρομαγνητικά και άλλα πεδία.

– Εμφανίζεται μπροστά του ο “υποκειμενικός χρόνος” ενός ατόμου, εξηγεί ο καθηγητής Καζνατσίεφ.

– Είναι δυνατόν να δει κανείς τον εαυτό του ως παιδί. Όταν δουλεύουμε με ανθρώπους που είναι επιρρεπείς σε ψυχοσωματικές ασθένειες, έχουμε ένα εξαιρετικό κλινικό αποτέλεσμα. Όλες οι αρνητικές πληροφορίες που έχει συσσωρεύσει ένα άτομο, συγκεντρωμένες κατά μήκος του άξονα του κυλίνδρου, εκτοξεύονται σαν από ακτίνα λέιζερ.

Μετάδοση εικόνων σκέψης

Μια άλλη κατεύθυνση των πειραμάτων ήταν η μετάδοση εικόνων σκέψης σε μεγάλες αποστάσεις, η οποία επρόκειτο να επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός ενιαίου πεδίου πληροφοριών του πλανήτη. Τα πειράματα αυτά αποδείχθηκαν τα πιο επιτυχημένα.

Πείραμα από τη ρωσική πόλη Ντίξον σε 12 χώρες και 5.000 συμμετέχοντες

Μηνύματα από τη πόλη Ντίξον ελήφθησαν πρώτα σε διάφορα σημεία της Σοβιετικής Ένωσης και στη συνέχεια σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Συμμετείχαν περίπου 5.000 συμμετέχοντες από 12 χώρες του κόσμου. Ο αριθμός των συμβόλων που αναγνωρίστηκαν σωστά έφθασε το 95%!

“Όταν λάβαμε τα πρωτόκολλα των εθελοντών, μια ομάδα προγραμματιστών και μαθηματικών με επικεφαλής τον Ανατόλι Πίσκαϊκιν ξεκίνησε την ανάλυση. Για τη μαθηματική επεξεργασία των δεδομένων χρησιμοποιήθηκε το πρόγραμμα υπολογιστή Monte Carlo. Αυτό κατέστησε δυνατή την εξάλειψη της τυχαίας εικασίας των συμβόλων: ήταν δυνατόν να εντοπιστεί στο μοτίβο της λήψης πληροφοριών ανάλογα με τον χρόνο, τον τόπο, την ηλικία, τη χρήση ραδιοτηλεοπτικού εξοπλισμού, κ.λπ. κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πείραμα από τη ρωσική πόλη Ντίξον με Βρετανία (Στόουνχεντζ)

Το 1997 οι επιστήμονες του Νοβοσιμπίρσκ διεξήγαγαν κοινά πειράματα με τους Βρετανούς. Στο Στόουνχεντζ, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έλαβαν πληροφορίες από το Ντίξον που μεταδόθηκε εξ αποστάσεως μέσω των “καθρεφτών Κόζιρεφ.”

– Εμείς”, θυμάται ο Τροφίμοφ, “χρησιμοποιήσαμε ένα αρχείο που αποτελούνταν από σφηνοειδή σύμβολα του σουμεριακού πολιτισμού που είχαν διασωθεί σε πήλινες πινακίδες.

The 77 signs used in the Kozyrev mirror telepathy experiments

Και οι Βρετανοί έλαβαν αυτά τα σύμβολα, πράγμα που δεν μας εξέπληξε. Αυτό που μας εξέπληξε ήταν κάτι άλλο. Εκτός από αυτά τα σύμβολα, έγιναν δεκτά περίπου 70 ακόμη, τα οποία δεν τα μεταδώσαμε. Και αποδείχθηκε ότι όλα ήταν σύμβολα του πολιτισμού των Σουμερίων. Δηλαδή, με κάποιο τρόπο μπήκαμε σε εκείνο το πεδίο αποθήκευσης πληροφοριών, σε εκείνο το αρχείο, το οποίο παραπέμπει στο σουμεριακό στάδιο ανάπτυξης του πολιτισμού μας.

Το πολικό Ντίξον επιλέχθηκε για τα πειράματα όχι τυχαία.

Το θέμα είναι ότι εδώ, περίπου κατά μήκος του 73ου παραλλήλου, όπως πιστεύεται, υπάρχει μια ζώνη παράδοξης ροής του χρόνου. Στη ζώνη αυτή ο χρόνος μπορεί να αλλάξει “πυκνότητα” και “κατεύθυνση”, κάτι που, παρεμπιπτόντως, βιώνουν περιοδικά οι κάτοικοι της περιοχής. Ο Νοστράδαμος είχε πει μια μυστηριώδη φράση: “ο Βορράς είναι ένα ιδιαίτερο μέρος όπου συναντώνται άλλοι κόσμοι.”

Έρευνα στην περιοχή του Αρκτικού Ντίξον

Μια ομάδα επιστημόνων του Νοβοσιμπίρσκ υπό την ηγεσία του Αέξάντερ Τροφίμοφ ενήργησε σύμφωνα με τις επιστημονικές οδηγίες του Βλάιλ Καζνατσέγιεφ. Το 1990, οι ειδικοί συναρμολόγησαν ένα σύστημα κατόπτρων στο πολικό χωριό Ντίξον. Ορισμένα “κάτοπτρα Κόζιρεφ” βρίσκονται στο νησί και άλλα στην ηπειρωτική χώρα. Στη μελέτη έλαβαν μέρος δύο ομάδες εθελοντών, στα καθήκοντα των οποίων περιλαμβάνονταν η εκπομπή και η λήψη πληροφοριών για πολλές ώρες.

Μετά την επεξεργασία των δεδομένων που ελήφθησαν, αποδείχθηκε ότι μόνο το 1/3 όλων των πληροφοριών μπορούσε να ληφθεί, ενώ το άλλο μέρος ελήφθη με καθυστέρηση αρκετών ωρών.

“Αλλά το μεγαλύτερο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήλθε 1 ώρα, 5 και 7 ώρες πριν ο υπολογιστής δημιουργήσει τυχαία τα σύμβολα, και επομένως τα είχε ήδη λάβει η ομάδα πριν την αποστολή τους.

Αυτό συνέβη αρκετές φορές! Το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι ο Νικολάι Κόζιρεφ είχε δίκιο: στον Άπω Βορρά, το μέλλον είναι παρόν στο παρόν”, συνοψίζει ο Αλεξάντερ Τροφίμοφ.

Ο Κόζιρεφ πίστευε ότι ο ενεργός χρόνος είναι μια ουσία μέσω της οποίας οι πληροφορίες μεταδίδονται άμεσα σε όλα τα σημεία του Σύμπαντος. Απόδειξη αυτού ήταν το πείραμά του με τα μακρινά αστέρια.

Το φως που ταξίδευε από αυτά προς τη Γη για χρόνια ή εκατοντάδες χρόνια καταγράφηκε από ένα τηλεσκόπιο και οι αστρονόμοι είδαν ένα σήμα από το παρελθόν.

Αποδείχθηκε όμως ότι αν στρέψετε το τηλεσκόπιο στο σημείο όπου το άστρο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα έπρεπε να βρίσκεται στο παρόν ή στο μέλλον, τα όργανα θα καταγράψουν και αυτά τα σήματα.

Ο Κόζιρεφ επεσήμανε ότι μια παρόμοια αλληλεπίδραση συμβαίνει μεταξύ του ενεργού χρόνου και του ανθρώπινου εγκεφάλου εάν ένα άτομο βρίσκεται σε κοίλα κάτοπτρα.

Σε μεταγενέστερες εργασίες τους, οι επιστήμονες του Νοβοσιμπίρσκ το απέδειξαν αυτό δημοσιεύοντας στοιχεία στη συλλογή επιστημονικών άρθρων “Ο άνθρωπος είναι ο καθρέφτης του σύμπαντος” (Νοβοσιμπίρσκ: Akademizdat, 2020).

“Γιατί το κάναμε αυτό στο βορρά;”

Ο Κόζιρεφ ισχυρίστηκε ότι οι ενεργειακές ροές του χρόνου δεν έχουν απλώς μια πορεία ή μια κατεύθυνση. Έχουν διαφορετικές πορείες και κατευθύνσεις σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Ο ίδιος, με ένα γυροσκόπιο, με ένα περιστρεφόμενο αντικείμενο για τη μέτρηση του βάρους, είδε ότι πάνω από τις 73 μοίρες βόρειου γεωγραφικού πλάτους, το αποτέλεσμα της αύξησης του βάρους δεν καταγραφόταν πλέον σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση περιστροφής του ελεγκτικού βάρους. Το συνέδεσε αυτό με μια αλλαγή στην κατεύθυνση της ροής της ενέργειας-χρόνου”, εξηγεί ο A. Τροφίμοφ.

Οι κίνδυνοι του πληροφοριακού χώρου

Το φλερτ με τον χώρο της πληροφορίας δεν είναι καθόλου ακίνδυνο. Εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Οι υπεύθυνοι των πειραμάτων προσπαθούν να μην διαδίδουν το θέμα αυτό, αλλά είναι γνωστό ότι ορισμένα από τα υποκείμενα είχαν τάση αυτοκτονίας, και ορισμένα μάλιστα αυτοκτόνησαν.

Όλοι τους είναι πεπεισμένοι ότι οι καθρέφτες είναι επικίνδυνοι, ότι αποδυναμώνουν ενεργειακά ένα άτομο, εξ ου και οι αυτοκτονικές διαθέσεις και η απροθυμία για ζωή. Το να βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο σε αλλάζει κατά κάποιο τρόπο. Αυτές οι αλλαγές δεν είναι εξωτερικές, αλλά εσωτερικές, βαθιές, είναι αδύνατο να τις περιγράψει κανείς:

“Η τεχνική της ενεργειακής μετάβασης σε άλλους κόσμους είναι αρκετά περίπλοκη”, λέει ένας από αυτούς, “για έναν σύγχρονο άνθρωπο η χρήση της μπορεί να καταλήξει οικτρά. Ζώντας στον τεχνολογικό κόσμο, είμαστε τόσο “ρυπαροί” ενεργειακά που στην καλύτερη περίπτωση δεν θα μας επιτραπεί η είσοδος σε άλλες διαστάσεις και στη χειρότερη απλά θα καταστραφούμε”.

Η κλίμακα του κινδύνου μπορεί να είναι πολύ ευρύτερη και τρομακτικότερη από τις αυτοκτονικές τάσεις μεμονωμένων υποκειμένων. Κρύβεται στην ίδια τη δυνατότητα αυτής της μεθόδου να επηρεάσει εξ αποστάσεως τη συνείδηση και τον ψυχισμό ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Και τέτοιες διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό. Σε ορισμένες οργανώσεις διαφόρων χωρών θεωρούνται ύψιστης προτεραιότητας. Τους αποδίδεται η υψηλότερη διαβάθμιση ασφαλείας. Γίνονται προσπάθειες, που προέρχονται από τον Νίκολα Τέσλα, να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς και πολιτικούς σκοπούς η ιονόσφαιρα – ένας γιγάντιος πλανητικός καθρέφτης, το ηλεκτρικό κέλυφος της Γης.

Αν η έρευνά μας”, προειδοποιεί ο Καζνατσίεφ, “φτάσει σε ανθρώπους ή οργανώσεις όπου θα τη χρησιμοποιήσουν εναντίον ανθρώπων, θα μπορούσε σύντομα να αναδυθεί στο επίπεδο της αντιπαράθεσης μεταξύ των εθνών….. Υπάρχουν εταιρείες που εργάζονται με στόχο τη μη δημοσιοποίηση και δεν στοχεύουν καθόλου στη δημόσια υγεία. Και αυτές οι κεραίες που υπάρχουν στους Αμερικανούς (HAARP – The High Frequency Active Auroral Research Programme, ένα ερευνητικό πρόγραμμα για τη μελέτη του πολικού σέλαος) στην Αλάσκα, στη Γροιλανδία, δεν είναι αστείο.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε πειράματα με καθρέφτες, διαβεβαιώνουν ότι περιορίστηκαν σε πειράματα για τη μετάδοση εικόνων σκέψης σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που διαψεύδουν αυτές τις διαβεβαιώσεις.

Ένας από αυτούς που μπήκαν στους καθρέφτες, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μερικούς μήνες μετά την έναρξη του πειράματος, “ο στρατός άρχισε να ενδιαφέρεται σοβαρά για τα αποτελέσματά του.”

– “Προσπάθησαν να με δελεάσουν να επιστρέψω στους καθρέφτες και αρνήθηκα. Συνεχίζουν να πειραματίζονται, αλλά τώρα το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από τον στρατό. Απ’ όσο γνωρίζω, ο στόχος του προγράμματος είναι να εκτοξεύσει πλοκάμια πληροφοριών στο μέλλον και να το επηρεάσει με κάποιον τρόπο”.

Αρνούμενος να μιλήσει για το θέμα αυτό, ο Βλάιλ Καζνατσέγιεφ απάντησε υπεκφεύγοντας ότι “τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει δεν έχουν ακόμη κατανοηθεί και μέχρι τότε, η δημοσιοποίηση των δεδομένων του πειράματος είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητη”. Και πρόσθεσε ότι “οι πληροφορίες αυτές μπορεί κάλλιστα να γίνουν αντικείμενο αρνητικής προπαγάνδας”.

Νικολάι Κόζιρεφ (Nikolay Kozyrev)

Τα φαινόμενα που προκύπτουν όταν ο χώρος θωρακίζεται από καθρέφτες δεν έχουν ακόμη εξηγηθεί ή κατανοηθεί από κανέναν. Ο πρώτος επιστήμονας που έκανε μια προσπάθεια να το κατανοήσει ήταν ο Νικολάι Κόζιρεφ (1908 – 1983), ο οποίος πρότεινε τη “θεωρία του χρόνου”, η οποία ενθουσίασε πολλά προοδευτικά μυαλά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμη και ο Καζνατσίεφ, ένας αξιοσέβαστος επιστήμονας, ο οποίος έχει καταφέρει να προχωρήσει αρκετά στον τομέα αυτό, αλλά δεν έχει κατανοήσει τους μηχανισμούς των δυνάμεων στις οποίες προσπαθεί να διεισδύσει, αναφέρεται πάντοτε στον Κόζιρεφ, προτάσσοντας τις ανακαλύψεις του στην κορυφή όλων των δραστηριοτήτων του.

Ποιος είναι όμως ο ίδιος ο Κόζιρεφ, κάτω από το όνομα του οποίου διεξάγονται όλα αυτά τα πειράματα; Κάποιοι τον αποκαλούν ιδιοφυΐα, εξαιρετικό επιστήμονα, ενώ για άλλους η συμβολή του είναι ψευδοεπιστημονική.

Ο Νικολάι Κόζιρεφ γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη και στη Ρωσία εκτιμήθηκε τελικά ως ένας από τους ελάχιστους μεγάλους επιστήμονες στοχαστές του 20ου αιώνα. Ο Κόζιρεφ για την ακρίβεια δημοσίευσε το πρώτο του επιστημονικό paper στην ανέμελη ηλικία των 17 ετών και οι κριτές του paper έμειναν κατάπληκτοι από το βάθος, την ακρίβεια και την καθαρότητα της επιστημονικής του σκέψης.

Μπήκε στην παιδαγωγική σχολή, αλλά, μετά από επιμονή των καθηγητών του, μεταπήδησε στο τμήμα αστρονομίας της Σχολής Φυσικής και Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Λένινγκραντ.

Οι κυρίως εργασίες του αφορούσαν στην δυναμική της ατμόσφαιρας του Ήλιου και των άλλων αστέρων, στα φαινόμενα των ηλιακών εκλείψεων και στην ηλιακή ακτινοβολία. Στα 20 χρόνια του είχε ήδη αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ με πτυχίο στην Φυσική και τα Μαθηματικά και στην ηλικία των 28 ετών ήταν ήδη ένας γνωστότατος αστρονόμος που είχε διδάξει σε πολλά ονομαστά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της τότε Σοβιετικής Ένωσης.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Κεντρικό Αστεροσκοπείο της ΕΣΣΔ στο Πούλκοβο. Μετά την εκπόνηση της διατριβής του εγγράφηκε, μαζί με τον εξαιρετικό αστροφυσικό, μετέπειτα ακαδημαϊκό Βίκτορ Χαμπαρτσουμιάν, στο προσωπικό του αστεροσκοπείου ως ειδικός πρώτης κατηγορίας. Τα άρθρα του δημοσιεύτηκαν στα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου. Η καριέρα του ανέβαινε γρήγορα, το μέλλον φαινόταν λαμπρό.

Ο Κόζιρεφ προέβλεψε επίσης ηφαιστειακή δραστηριότητα στη Σελήνη, για την οποία αρχικά αποδοκιμάστηκε και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε όταν επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του.

Το 1958, ο Κόζιρεφ ξεσήκωσε πάλι παγκόσμια επιστημονική διαμάχη ανακοινώνοντας ότι ο κρατήρας «Αλφόνσος» στην Σελήνη εκδηλώνει έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα. Ο κάτοχος του βραβείου Νομπέλ, Αμερικανός Dr. Harold Urey, ήταν ένας ανάμεσα στην μικρή διεθνώς ομάδα που αντιλήφθηκαν ότι ο Κόζιρεφ είχε δίκιο στην θεωρία του περί ηφαιστειακής δραστηριότητας στην Σελήνη και προέτρεψε την NASA να ερευνήσει το θέμα σοβαρά.

Η NASA, πραγματικά πήρε την πρόκληση των Urey και Κόζιρεφ πολύ σοβαρά και εκκίνησε την υλοποίηση του πολύ μεγάλου προγράμματος με το όνομα, «Σεληνιακή Αναλαμπή», «Moon Blink», δια του οποίου επιβεβαιώθηκε ο Kozyrev αφού πραγματικά στην Σελήνη βρέθηκαν ενεργές περιοχές εκτίναξης υπόγειων αερίων. Ωστόσο, το σύνολο της επιστημονικής εργασίας του Kozyrev δεν είχε αφομοιωθεί και δεν είχε γίνει πλήρως κατανοητό από το κατεστημένο της NASA.

Στον επιστήμονα απονεμήθηκε το υψηλότερο βραβείο της διαστημικής επιστημονικής κοινότητας – το διαμάντι “Big Dipper”.

Όλα όμως έληξαν μέσα σε μια νύχτα. Το 1936 ο Κόζιρεφ δικάστηκε για την “υπόθεση των αστρονόμων του Πούλκοβο” και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση. Καθισμένος στην απομόνωση στο κέντρο Ντιμιτρόφσκι, συλλογιζόταν την πηγή της αστρικής εκπομπής – το θέμα της διδακτορικής του διατριβής που δεν είχε ολοκληρωθεί.

Κατά την διάρκεια αυτή, βυθίστηκε καταλυτικά μέσα στην κατανυκτική μελέτη της Φύσης και του Σύμπαντος μέσα από την παρατήρηση όλων των μοντέλων και των μορφότυπων μέσω των οποίων εκδηλώνεται η ζωή.

Τότε παρατήρησε ότι αμέτρητες έμβιες οντότητες, ακολουθούν ένα μορφότυπο ανάπτυξης και ζωής που είτε είναι ασύμμετρος, είτε προσομοιάζει με σπειροειδή κίνηση. Από αυτές τις παρατηρήσεις, η σκέψη του Κόζιρεφ φωτίστηκε κατά τρόπο που να αντιληφθεί ότι τελικά όλη η ζωή προέρχεται από σπειροειδούς τύπου αόρατες πηγές μορφοτυπικής ενέργειας, ας την καλέσουμε ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΠΕΔΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, επιπρόσθετη της ενέργειας που προσλάμβαναν τα όντα από την τροφή, το νερό τον αέρα και την φωτοσύνθεση.

Ο Κόζιρεφ, μοντελοποίησε το σύστημα αυτό και περιέγραψε πως καταστάσεις όπως η σπειροειδής ανάπτυξη ενός θαλάσσιου κοχυλιού, αλλά και το γεγονός ότι η ανθρώπινη καρδιά είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά του ανθρώπινου σώματος οφείλονται σε αυτήν ακριβώς την σπειροειδή ενεργειακή ροή. Όταν οπουδήποτε στον χώρο ή τον χρόνο υπάρχει μία ροή τέτοιας ενέργειας δεξιόστροφη, παρατηρούμε τα αντίθετα – συμμετρικά φαινόμενα, (άνθρωποι που έχουν την καρδιά στο δεξιά πλευρά.)

Ο Κόζιρεφ πρότεινε, ότι η ζωή δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί κατά διαφορετικό τρόπο διότι οφείλει να ακολουθεί τα ενεργειακά μορφότυπα από τα οποία αντλεί την ενέργεια που της χρειάζεται για να συντηρηθεί και ως εκ’ τούτου αντανακλά στην σπειροειδή δομή της ροής που παίρνει από τα μορφότυπα αυτά. Με την έννοια αυτή, ο Kozyrev προτείνει ότι το σκελετικό μας σύστημα έχει ακριβώς την μορφή που χρειάζεται για να λειτουργεί σαν κεραία λήψης αυτής της ενέργειας.

Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Κόζιρεφ μετατέθηκε στον σταθμό του μόνιμου παγετού της Ντουντίνκα, όπου εργάστηκε με την ιδιότητα του γεωδαιτικού και στη συνέχεια έγινε αρχηγός του σταθμού.

Το 1941 καταδικάστηκε σε εκτέλεση λόγω καταγγελίας. Ακολουθεί ένας μερικός κατάλογος των κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν: ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της διαστολής του σύμπαντος, θεωρούσε τον Γκουμίλεφ καλό ποιητή και τον Ντουνάγιεφσκι κακό συνθέτη, κατά τη διάρκεια ενός καυγά είπε ότι “η ύπαρξη δεν πάντα καθορίζει τη συνείδηση. “Δε συμφωνεί με τη δήλωση του Ένγκελς ότι ο Νεύτων είναι ένας αδιάφορος έξυπνος.”

Ευτυχώς, το εκτελεστικό απόσπασμα αντικαταστάθηκε από επιπλέον 10 χρόνια φυλάκισης.

Ο Κοζίρεφ ήταν ο μόνος αστρονόμος του Πούλκοβο που επέζησε από τα στρατόπεδα. Το 1946, κατόπιν αιτήματος των συναδέλφων του αστρονόμων, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ως ταλαντούχος επιστήμονας. Ένα χρόνο αργότερα υποστήριξε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα “Πηγές αστρικής ενέργειας και η θεωρία της εσωτερικής δομής των άστρων”, η οποία εκπονήθηκε στο Γκούλαγκ.

Ναι, είχε μια σειρά από ιδέες που σόκαραν τους συγχρόνους του, αναστάτωσαν τη φαντασία με την παραδοξότητά τους και έστρεψαν τους ορθόδοξους επιστήμονες εναντίον του.

Για παράδειγμα, ο χρόνος, σύμφωνα με τον Κόζιρεφ, είναι μια κανονική υλική οντότητα από την οποία μπορεί κανείς να αντλήσει ενέργεια. Έχει φυσικές ιδιότητες. Δεν μεταδίδεται, αλλά εκδηλώνεται ταυτόχρονα σε ολόκληρο το σύμπαν, όντας συντελεστής του σύμπαντος.

Κόζιρεφ και Χρόνος

Τον χειμώνα του 1951-1952, ο Δρ. Κοζίρεφ εκκίνησε την «αντικαθεστωτική» του επιστημονική επιδρομή στον χώρο της «εξωτικής» Φυσικής, που σήμαινε 33 χρόνια από εξαντλητικά πειράματα και έρευνες, με τα πιο προκλητικά και «δαιμονικά» προβλήματα της Φυσικής. Η Φυσική Θέαση την οποία είχε αποκτήσει ο Κοζίρεφ περί του τρόπου εκδήλωσης της Φυσικής Δημιουργίας και η βαθιά κατανόηση επάνω στην σπειροειδή μορφοτυπική της δομή, του επέτρεψαν να αντιληφθεί στην συνέχεια ότι και ο χρόνος είναι στην πραγματικότητα μία εικόνα – εκδήλωση – υλοποίηση αυτής της σπειροειδούς ενεργειακής κίνησης.

“Αριθμός εστί κινήσεως» που είχε πει και χιλιάδες χρόνια πριν ο Αριστοτέλης.

Οι Αρχαίοι Έλληνες, γενικώς, είχαν μία κυκλική αντίληψη περί του χρόνου. Δεν απέδιδαν στον χρόνο το νοερό σχήμα της ημιευθείας που ξεκινά από ένα σημείο –την αρχή της δημιουργίας του κόσμου- και κατευθύνεται στο τέλος του. Αυτό που απεικονίζει προσφυέστερα την αντίληψή τους για την έννοια αυτή είναι η περιστροφική ανακύκληση των αστέρων.

 

Ακριβώς αυτήν την έννοια αποδίδει στον χρόνο ο Πλάτων. 

Ο Πλάτων σε ένα από τα έργα της τελευταίας φάσεως της συγγραφικής του δραστηριότητας, τον Τίμαιο, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα της δημιουργίας του κόσμου. Εκεί αναφέρεται και στην έννοια του χρόνου καθώς και στη σχέση του με τα ουράνια σώματα. Κατά τον Πλάτωνα ο χρόνος είναι η κινητή εικόνα της αιωνιότητας: «Σκέφτηκε (ο δημιουργός) επομένως να δημιουργήσει κάποια κινητή εικόνα της αιωνιότητας. Ενώ λοιπόν έβαζε τάξη στον ουρανό έφτιαξε και τη ρυθμικά κινούμενη εικόνα της ακίνητης στην ενότητά της αιωνιότητας – το δημιούργημα που έχουμε ονομάσει χρόνο».

Και στη συνέχεια αιτιολογεί την άποψή του λέγοντας ότι οι ημέρες και οι νύκτες δεν υπήρχαν πριν δημιουργηθεί ο ουρανός. Αυτά τα ονομάζει «μέρη του χρόνου». Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι τα είδη του χρόνου. Όλα αυτά είναι συνυφασμένα με τον υλικό κόσμο. Το αιώνιο ον όμως είναι υπεράνω του χρόνου και της κινήσεως. Ο χρόνος: “μιμείται την αιωνιότητα και κινείται ρυθμικά σε κύκλους”.

Ο Αριστοτέλης πραγματεύεται την έννοια του χρόνου και την σχέση του με την κίνηση στο έργο του Φυσική Ακρόασις.

Θεωρεί τον χρόνο ως στοιχείο της κινήσεως. Στοιχεία της κινήσεως ή μεταβολής θεωρεί: το κινούν, το κινούμενον, τον χρόνο στον οποίο τελείται η κίνηση και το «ἐξ οὗ καὶ εἰς ὅ» (αρχικό και τελικό όριο). Ο χρόνος είναι αριθμός κινήσεως από το πρωτύτερα στο υστερότερα: “τοῦτο γάρ ἐστιν τὸν χρόνον, ἀριθμός κινήσεως κατὰ τὸ πρότερον καὶ τὸ ὕστερον”. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έπειτα από μία διαλεκτική διαδικασία κατά την οποία διατυπώνει απορίες και εξετάζει διάφορες θέσεις.

Ξεκινά με την απορία αν ο χρόνος είναι κάτι πραγματικά υπαρκτό ή όχι. Διότι από τον χρόνο, το μεν παρελθόν κάποτε υπήρχε, τώρα όμως δεν υπάρχει, το μέλλον θα υπάρξει, αλλά τώρα είναι ανύπαρκτο, ενώ το παρόν είναι κάτι το φευγαλέο. Γιαυτό ο χρόνος θα μπορούσε να θεωρηθεί ανύπαρκτος ή με τόσο αδύναμη ύπαρξη που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως σκιά: “ἢ ὅλως οὔκ εστιν, ἢ μόλις καὶ ἀμυδρῶς”.

Προφανώς ο Κόζιρεφ, αντιλήφθηκε και αυτός τελικά, ότι ο χρόνος δεν είναι ένας αριθμός μέτρησης μίας “διάρκειας” ενός φυσικού φαινομένου, αλλά ουσιαστικά ο τύπος/αριθμός της κίνησης της σπειροειδούς ενεργειακής ροής στην οποία οφείλεται το παρατηρούμενο φαινόμενο. Επ’ αυτού εμβαθύνοντας με παραπέρα μελέτες και παρατηρήσεις, όρισε αλλά και έκανε κατανοητό και στους υπολοίπους ότι ο χρόνος τελικά δεν είναι τίποτα περισσότερο, παρά η καθαρή αυτή σπειροειδής κίνηση, που ισοδυναμεί με την έννοια της στρέψης / συστροφής (torsion).

Η μορφή αυτή της κίνησης είναι αποτυπωμένη παντού και πρώτα απ’ όλα στο ίδιο το ηλιακό μας σύστημα. Η κίνηση της Γης γύρω από τον ήλιο είναι αυτή ακριβώς που ορίζει το γήινο χρονικό διάστημα ως ΧΡΟΝΟΝ, ΕΝΙΑΥΤΟΝ και ΗΛΙΚΙΑ (ηλικία, ετυμολογείται από τον ήλιο και το ρήμα κίω που σημαίνει κάνω προδιαγεγραμμένη πορεία, περιστροφές γύρω από τον ήλιο) και η εκδήλωσή της είναι μορφότυπου της στρέψης / συστροφής (torsion).

Στην Ρωσία σήμερα είναι πλέον mainstream η επιστήμη του χρόνου. Καλείται «CHRONOLOGY» και στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Μόσχας σε συνεργασία με το Ρωσικό Ανθρωπιστικό Ίδρυμα, γίνεται εκτεταμένη και διαρκής επιστημονική έρευνα επάνω στις επεκτάσεις των πρωτοποριακών εργασιών του Κόζιρεφ. Στον διαδυκτιακό τους τόπο συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Σύμφωνα με την κατανόησή μας, Χρόνος είναι ο μηχανισμός εμφάνισης αλλαγών και νέων δομών. Για να κατανοήσετε την φύση του χρόνου, απλά δείξτε προς μία διεργασία ή ένα φαινόμενο σε εξέλιξη, τα οποία είναι ακριβώς οι «φορείς» αυτού που στην καθημερινότητα ονομάζουμε χρόνο.”

Μία κατάδυση στον ιστοτοπό τους ΧΡΟΝΟΣ όχι απλά αξίζει τον κόπο, αλλά μεταμορφώνει.

Αρκετοί από τους ερευνητές στο Ινστιτούτο Χρονολογίας της Μόσχας συμφωνούν σήμερα πώς εάν ο Κόζιρεφ , αντί για την λέξη ΧΡΟΝΟΣ, στα γραπτά του χρησιμοποιούσε λεκτικά κάτι πιο καθιερωμένο, όπως “φυσικό κενό” ή “αιθέρας”, τότε το έργο του θα είχε γίνει απόλυτα κατανοητό αρκετό καιρό νωρίτερα.

Όσον αφορά τους καθρέφτες, ο Κόζιρεφ πίστευε ότι η επιφάνειά τους ήταν ενεργή από μόνη της, ότι δεν αντανακλούσε ακτίνες ή κύματα (όπως του απέδιδαν οι οπαδοί του), αλλά ότι η κοσμική διαδικασία δημιουργούνταν ανεξάρτητα πάνω της, αφού κάθε φαινόμενο συνέβαινε ταυτόχρονα σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ “ΣΤΡΕΠΤΙΚΩΝ” ΠΕΔΙΩΝ

Το 1922 ο Φυσικός Dr. Elie Cartan, υπήρξε ο πρώτος που έδειξε ότι πέραν της χωροχρονικής “καμπύλωσης” που φαίνεται να προκύπτει από την Γενική Θεωρεία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν, η υφή του “χωροχρόνου” φαίνεται ότι εκδηλώνει και μία αυτό-σπειροειδή κίνηση που ονόμασε “torsion”, δηλαδή “στρέψη”.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν υπ’όψιν τους ότι ο χώρος που περιλαμβάνει την γη, το ηλιακό μας σύστημα και το γαλαξία μας, είναι τύπου “δεξιόστροφου σπιν” που σημαίνει ότι η ενέργεια κατά τον τρόπο που μεταδίδεται μέσα στο διαστημικό κενό, εκδηλώνει δεξιόστροφη συμπεριφορά, αναφορικά πάντα με τον τρόπο που εμείς παρατηρούμε όλα αυτά τα φαινόμενα και με βάση το επιλεχθέν σύστημα συντεταγμένων για την πειραματική μας παρατήρηση.

Σύμφωνα με τις μελέτες του Φυσικού Sciama και των συνεργατών του, τα στατικά στρεπτικά πεδία προκύπτουν από περιδυνούμενες – αυτοσυστρεφόμενες πηγές που δεν εκπέμπουν κάποιας μορφής ενέργεια.

Από την στιγμή όμως που έχεις περιδυνούμενες πηγές που εκπέμπουν ενέργεια οποιασδήποτε μορφής όπως ο Ήλιος, ή το κέντρο του γαλαξία μας, ή και που περιδινούνται με περισσότερους από έναν τρόπους όπως η Γη μας γύρω από τον εαυτό της και ταυτόχρονα γύρω από τον Ήλιο, τότε έχουμε αυτόματη παραγωγή δυναμικών ή δυναμοποιημένων στρεπτικών πεδίων (αυτοσυστροφής), ένεκα των οποίων τα παραγόμενα κύματα, όπως είναι τα ηλεκτρομαγνητικά ή τα βαρυτικά κύματα, διαδίδονται στο διάστημα αντί να παραμένουν εγκλωβισμένα σε μία στατικό-δεσμική κατάσταση.

Το σοκαριστικό και “αντικαθεστωτικό” με αυτά τα πεδία στρέψης, είναι ότι, όπως πολύ ξεκάθαρα απέδειξε ο Κόζιρεφ, διαδίδονται με υπερφωτεινές ταχύτητες. Εφ’ όσον λοιπόν πλέον και εξ αποδείξεως έχουμε διαταραχές που μεταδίδονται ακαριαία στο σύμπαν, τότε η ύπαρξη της Ενέργειας Μηδενικού Σημείου ή του Αιθέρα είναι κάτι παραπάνω από πρόδηλη.

 

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ “ΣΤΡΕΠΤΙΚΑ (torsion)” ΠΕΔΙΑ

 

Τα πειράματα του Κόζιρεφ με τα στρεπτικά πεδία, ξεκίνησαν το 1950 και μετά το 1970 συνεχίστηκαν με την βοήθεια του Ρώσου Φυσικού Δρ Βλαντιμίρ Β. Νασόνοφ, ο οποίος οριστικοποίησε μεθοδολογικά και αξιολογικά τις εργαστηριακές πειραματικές μεθόδους και συστηματικοποίησε ολόκληρο το σώμα των μαθηματικών μεθόδων χειρισμού και στατιστικής ανάλυσης των αποτελεσμάτων που προέκυπταν από τα διαρκή πειράματα.

Τα πειράματα αυτά στηρίχθηκαν σε ανιχνευτές που σχεδιάστηκαν ειδικά για να περιστρέφονται και να δονούνται και ταυτόχρονα να μπορούν να εντοπίσουν και ανιχνεύσουν τα στρεπτικά πεδία τα οποία ο Κόζιρεφ ονόμασε ως δείκτες “ροής του χρόνου”.

Το σημαντικό με τα πειράματα αυτά είναι ότι επαναλήφθηκαν εκατοντάδες φορές, καταγράφτηκαν με εξαιρετική λεπτομέρεια και βαθμό μαθηματικής ανάλυσης των αποτελεσμάτων τους και φυσικά αναπαράχθηκαν σε άλλα εργαστήρια με πλήρη επαλήθευση και ταυτοποίηση των αποτελεσμάτων τους και από άλλους μεγάλους Ρώσους Φυσικούς όπως ο Λαβρέντιεφ.

Ο Κόζιρεφ , χωρίς επιστημονικές προκαταλήψεις και ταμπού, προχώρησε και στην μελέτη των στρεπτικών πεδίων και στο επίπεδο της ανθρώπινης συνείδησης με σειρά επιτυχημένων πειραμάτων τα οποία επαναλήφθηκαν και από άλλους ερευνητές και δια μέσου των οποίων πιστοποιήθηκαν οι εξ αποστάσεως δράσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο και καταδείχτηκε η ενότητα όλων των φυσικών φαινομένων.

Παρόμοια διαρκή πειράματα στην Αμερική έχουν επιβεβαιώσει τον Κόζιρεφ, και από το Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών ο καθηγητής Dean Radin και η ομάδα του σε ένα πείραμα με γεννήτριες τυχαίων αριθμών και θορύβου με Η/Υ, κατά την διάρκεια, πριν και μετά των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά και σε άλλα μεγάλης έντασης και ισχύος κοινωνικά φαινόμενα, κατάφεραν να μετρήσουν μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά των ηλεκτρονικών γεννητριών τυχαίων αριθμών που περιβάλλουν το χρόνο αμέσως πριν και μετά την επίθεση:

Δεδομένα από το Radin / INS που μετρούν μια αλλαγή στη μαζική συνείδηση

τον Σεπτ. 11, 2001

Εδώ να αναφέρουμε και τα σχετικά πειράματα νοοσφαιρικής δράσης που υλοποιούνται στο Princeton από πολλά χρόνια.

Τα πειράματα του Κόζιρεφ και των λοιπών ερευνητικών κέντρων, δείχνουν ξεκάθαρα μία μαζική επίδραση του συνειδησιακού κόσμου των ανθρώπων, επάνω στα Φυσικά Φαινόμενα. Αυτό συνεπακόλουθα μας οδηγεί συμπερασματικά στο να αντιληφθούμε ότι τα στρεπτικά πεδία είναι τελικά οι φυσικές υλοποιήσεις στον αντιληπτό κόσμο της νοήμονος συμπαντικής αιθερικής ενέργειας.

Νοστράδαμος και Μπέικον

Κάτω από το όνομά του, οι επιστήμονες κάνουν πολύ ενδιαφέροντα πειράματα. Και οι ιδιότητες των κοίλων καθρεφτών ανακαλύφθηκαν, σε κάθε περίπτωση, όχι από τον Κόζιρεφ ή τον Καζνατσίεφ. Ήταν γνωστές πολλούς, πολλούς αιώνες πριν. Αρκεί να δούμε ότι κανένας μάγος δεν υπήρξε χωρίς καθρέφτη.

Αξίζει να θυμηθούμε τον Νοστράδαμο.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023: Από τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο ως... την έλευση του Αντίχριστου - e-thessalia.gr

Μια συσκευή πολύ παρόμοια με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στο Νοβοσιμπίρσκ ήταν γνωστή στον μάντη, ο οποίος γεννήθηκε πριν από 500 χρόνια. Το λεγόμενο “αυγό του Νοστράδαμου” σε σχήμα έμοιαζε πραγματικά με ένα μεγάλο αυγό ή βαρέλι σε κομψά πόδια ύψους δύο μέτρων.

Η κομψή κατασκευή ήταν συναρμολογημένη από πολλά στρώματα διαφορετικών γυαλισμένων μετάλλων, είχε μια πόρτα και μια πλατφόρμα στο εσωτερικό της, πάνω στην οποία τοποθετούνταν η καρέκλα. Υπάρχουν αναφορές ότι το μυστικό αυτής της εγκατάστασης ο Γάλλος αστρολόγος, γιατρός και αλχημιστής το έμαθε από τους απογόνους της μυστικής εταιρείας Ναϊτών.

 

Nostradamus’ Egg Was the Templars’ gift a time machine

 

 

Καθόταν στην καρέκλα, έκλεινε την πόρτα πίσω του και βυθιζόταν σε μια άλλη διάσταση, αντλώντας από αυτήν επιφανειακά οράματα, τα οποία στη συνέχεια κωδικοποιούσε στα έργα του.

Η ιστορία γνωρίζει πολλές περιπτώσεις όπου οι μάντεις χρησιμοποίησαν κοίλους καθρέφτες.

Ένας από αυτούς ήταν ο μοναχός του δέκατου τρίτου αιώνα Ρότζερ Μπέικον.

EdwHellas.gr: Ρότζερ Μπέικον

Με τη βοήθεια ενός κοίλου κατόπτρου, ο μοναχός κοίταξε στο μέλλον για εκατοντάδες χρόνια μπροστά προβλέποντας την εφεύρεση του μικροσκοπίου και του τηλεσκοπίου, του αυτοκινήτου και του αεροπλάνου, των πλοίων που κινούνται με κινητήρες, υπέδειξε τη θέση του νεφελώματος της Ανδρομέδας 400 χρόνια πριν από την ανακάλυψή του και, κρίνοντας από ορισμένα στοιχεία, επισκέφθηκε εκείνους τους κόσμους και τις εποχές, για τις οποίες ακόμη και εμείς, που ζούμε επτά αιώνες αργότερα, δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα.

Επίλογος

Ανεξάρτητοι διεθνείς εμπειρογνώμονες αναγνώρισαν την ορθότητα των εργασιών που εκτελέστηκαν, τη συμμόρφωσή τους με τα κριτήρια της θεμελιώδους επιστήμης, λέει ο Αλεξάντερ Τροφίμοφ.

– Θα ήθελα να απευθυνθώ στον καθηγητή Αλεξάντερ Τσεπούρνοφ, ο οποίος δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda σε ένα ρεπορτάζ για τις εξελίξεις των επιστημόνων του Νοβοσιμπίρσκ που αποχαρακτηρίστηκαν από τη CIA, ότι σε πειράματα πριν από 15-17 χρόνια, τα οποία διεξήγαγε ο ίδιος ως ιολόγος, κατόπιν αιτήματος ανώνυμων υπαλλήλων του “Academician V.P. Treasurer” εκείνων των ετών, προέκυψαν δήθεν αρνητικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να λάβω το πρωτόκολλο αυτών των πειραμάτων, άγνωστο σε εμάς και ακατανόητο στους περισσότερους θεατές, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την επιστημονική φήμη του ακαδημαϊκού μας έργου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά διατηρούμε προσεκτικά τα πρωτόκολλα στα αρχεία μας ακόμη και πριν από 30 χρόνια”.

Επί του παρόντος, οι ερευνητές στον τομέα της κοσμοπλανητικής ανθρωπολογίας συνεχίζουν να εργάζονται για τη βελτίωση των “καθρεφτών Κόζιρεφ” και έχουν δημιουργήσει τη νέα τεχνολογική εκδοχή τους “Καθρέφτες MNIIKA”, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο “Καινοτομίες 2020-2021”.

Οι ειδικοί αναζητούν τρόπους χρήσης των κατόπτρων στην πρακτική ανθρώπινη ζωή και την ιατρική. Οι επιστήμονες είναι βέβαιοι ότι με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας είναι δυνατή η παρακολούθηση γεγονότων που απειλούν την ανθρωπότητα, όπως σεισμοί και διάφορες καταστροφές, καθώς και η εφαρμογή προγραμμάτων για την επιβράδυνση του ρυθμού γήρανσης του σώματος.

“Ζούμε σε έναν κόσμο καθολικής επικοινωνίας πληροφοριών μεταξύ μας, το καθήκον μας είναι να βοηθήσουμε τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους στις παραμικρές διακυμάνσεις της ηλιακής δραστηριότητας.

Το δεύτερο καθήκον, η παρακολούθηση του μέλλοντος, είναι πραγματικό. Μελετάμε αυτή την παρακολούθηση εδώ και 30 χρόνια και την μάθαμε στα κάτοπτρα του Κόζιρεφ. Τα δεδομένα μας δημοσιεύτηκαν σε μια έκθεση στο Διεθνές Συνέδριο για την Πρόβλεψη Φυσικών Καταστροφών στη Μελβούρνη το 2018.

Καταφέραμε να προβλέψουμε επιστημονικά τους σεισμούς επτά ημέρες πριν από την έναρξή τους!

Όλα τα παραπάνω έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί εδώ και πολύ καιρό, το μόνο που απομένει είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται από το σώμα της σύγχρονης επιστήμης που προηγείται της εποχής μας δεν είναι πλέον φαντασιώσεις, ούτε καν επιστημονική φαντασία, αλλά η νέα επιστημονική πραγματικότητα της τρίτης χιλιετίας”, συνόψισε ο διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών Αλεξάντερ Τροφίμοφ.

Επιστρέφοντας στον πιο απτό φυσικό υλικό κόσμο, οι έρευνες του Κόζιρεφ μας έδειξαν ότι τα στρεπτικά πεδία μπορούν επίσης να απορροφηθούν να ανακλαστούν ή και να θωρακισθούν.

Η ζάχαρη για παράδειγμα απορροφά την ενέργεια των στρεπτικών πεδίων, το φιλμ πολυαιθυλενίου και το αλουμίνιο μπορούν να θωρακίσουν έναντι των πεδίων αυτών, ενώ ειδικά επεξεργασμένες επιφάνειες αλουμινίου ή καθρέφτες μπορούν να τα ανακλάσουν.

Ο Κόζιρεφ βρήκε επίσης, ότι με την παρουσία αυτής της ενεργειακής ροής, αντικείμενα που είναι άκαμπτα και ανελαστικά, εμφανίζουν απώλεια βάρους, ενώ ελαστικά και εύκαμπτα αντικείμενα εμφανίζουν αλλαγές στην ελαστικότητά τους.

Ο Κόζιρεφ επίσης έδειξε ότι περιστρεφόμενες σβούρες εμφανίζουν απώλειες βάρους εάν δονηθούν, ζεσταθούν ή ψυχθούν, ή εάν τις διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα.

Η θεωρία των Αϊνστάιν-Καρτάν που έβαλε μία θεωρητική βάση για τα στρεπτικά πεδία, προβλέπει ότι στο διάστημα υπάρχει μία αριστερόστροφη, ή μία δεξιόστροφη εκδήλωση της ενεργειακής τους ταυτότητας, που εξαρτάται από την τοποθεσία.

Ανακαλύψεις της Κβαντικής Φυσικής που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια και συσχετίζονται με την έννοια του κβαντικού spin (ιδιοπεριστροφή) των στοιχειωδών υλικών σωματιδίων, επίσης επιβεβαίωσαν ότι τα ηλεκτρόνια κινούνται στον χώρο με προτιμητέα δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη συμπεριφορά. Γενικά επίσης, όλα τα άτομα και τα μόρια, εμφανίζουν μία μεταβαλλόμενη ισορροπία μεταξύ του με ποια εκ’ των δύο συμμετριών εμφανίζονται στην παρατήρησή μας.

Πειραματικά ο Κόζιρεφ έδειξε ότι ισχυρά δεξιόστροφα μόρια όπως εκείνο της ζάχαρης μπορούν να απορροφήσουν τα σπτεπτικά πεδία στερώντας από τον οργανισμό την ευεργετική ενεργειακή δράση τους, ενώ ισχυρά αριστερόστροφα, όπως της τερεβινθίνης (ρετσίνα) μπορούν να τα ενισχύσουν. Αν το μυαλό πάει στο ”σάκχαρο”, ως προβληματικής ουσίας, και στην ρετσίνα που πίνουμε ως θετική ουσία, τότε καλά πάει.

Το πρώτο μέσα στο αίμα μας φαίνεται ότι κόβει την θετική επίδραση της σπειροειδούς ενεργειακής ροής των στρεπτικών πεδίων του αιθερικού χώρου, μέσα στον οποίο είμαστε βουτηγμένοι συνεχώς σαν σφουγγάρια και από τον οποίο δεχόμαστε τις δονητικές του ενεργειακές δράσεις συνεχώς. Ενώ το δεύτερο, ενισχύει από το “σφουγγάρι” μας την πρόσληψη αυτής της ενέργειας. Σκεφτείτε το.

 


Πηγές:

 

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/791



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 656


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα