Οι καρδιακές ανεπάρκειες αυξήθηκαν κατά 1.000% μεταξύ των πιλότων το 2022, σύμφωνα με στοιχεία του Πενταγώνου

Οι καρδιακές ανεπάρκειες αυξήθηκαν κατά 1.000% μεταξύ των πιλότων το 2022, σύμφωνα με στοιχεία του Πενταγώνου

14 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:278
Μοίρασέ το

 

Τα τελευταία στοιχεία από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών (DOD) αποκαλύπτουν ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) είναι φάρμακα υψηλού κινδύνου που ενέχουν σημαντικούς κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου καρδιακής βλάβης.

Τα τελευταία στοιχεία από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών (DOD) αποκαλύπτουν ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) είναι φάρμακα υψηλού κινδύνου που ενέχουν σημαντικούς κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου καρδιακής βλάβης.

Ο υπολοχαγός Ted Macie, ένας εν ενεργεία αξιωματικός στο Σώμα Ιατρικής Υπηρεσίας του Ναυτικού των ΗΠΑ, ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας μια επιστολή του Ιουλίου από τον υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα προσωπικού και ετοιμότητας Gilbert Cisneros Jr. που αναγνωρίζει την αυθεντικότητα των δεδομένων του Πενταγώνου που δείχνει μια τεράστια αύξηση της καρδιακής ανεπάρκειας και άλλων σοβαρών παθήσεων το 2021 και το 2022 μετά την έναρξη της Operation Warp Speed.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια, ο υπολοχαγός Macie και η σύζυγός του Mara, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Κογκρέσο στην Πέμπτη Περιφέρεια της Φλόριντα, έχουν εκφράσει ρητά την αντίθεσή τους στην εντολή του Πενταγώνου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς και στην κακομεταχείριση των στρατιωτικών που εναντιώθηκαν σε αυτήν.

 

Τα δεδομένα που αποσυσκευάζει ο υπολοχαγός Macie στο βίντεό του καλύπτουν τις ακόλουθες ασθένειες που αυξήθηκαν κατά τα ακόλουθα ποσοστά εντός του στρατού μετά την εντολή του Πενταγώνου για πυροβολισμούς COVID σε μέλη του στρατού:

 

Υπέρταση: 2.181 τοις εκατό

Νευρολογικές διαταραχές: 1.048 τοις εκατό

Σκλήρυνση κατά πλάκας: 680 τοις εκατό

Σύνδρομο Guillain-Barre: 551 τοις εκατό

Καρκίνος του μαστού: 487 τοις εκατό

Γυναικεία υπογονιμότητα: 472 τοις εκατό

Πνευμονική εμβολή: 468 τοις εκατό

Ημικρανίες: 452 τοις εκατό

Δυσλειτουργία ωοθηκών: 437 τοις εκατό

Καρκίνος των όρχεων: 369 τοις εκατό

Ταχυκαρδία: 302 τοις εκατό

 

 

(Σχετικό: Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι βολές “ενισχυτικού” του COVID της Moderna αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακής βλάβης με 3.000 φορές υψηλότερο ποσοστό από ό,τι αρχικά είχε πιστέψει.)

 

Τα τρυπήματα COVID κατέστρεψαν την υγεία του αμερικανικού στρατού

Τα δεδομένα παραπάνω και στο παραπάνω βίντεο ήρθαν αρχικά στο φως τον Ιανουάριο του 2022 όταν ο δικηγόρος Thomas Renz σε ακρόαση για τον COVID-19 που διοργανώθηκε από τον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wisc.) τα παρουσίασε.

Οι αποκαλύψεις του γερουσιαστή Τζόνσον απορρίφθηκαν αμέσως από το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα ως ψευδείς και προήλθαν από σφάλμα «διαφθοράς δεδομένων», αλλά αυτό αποδείχθηκε ψέμα.

 

Στην επιστολή του Cisneros προς τον γερουσιαστή Τζόνσον τον περασμένο Ιούλιο, προσπάθησε να υποστηρίξει ότι όταν οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου προσπάθησαν να επαναλάβουν την ανάλυση του πληροφοριοδότη, παράγοντας «παρόμοια» αποτελέσματα, ότι η πραγματική αιτία όλων αυτών των υπερβολικών τραυματισμών «ήταν πιθανότερο να ήταν μόλυνση και όχι εμβολιασμός κατά του COVID-19». Ο γερουσιαστής Τζόνσον το διέψευσε επισημαίνοντας ότι τα δεδομένα δεν κάλυπταν μέλη του στρατού που είχαν τρυπηθεί και μολυνθεί, κάτι που ο Cisneros παραδέχτηκε ότι κάνει τα δεδομένα πλήρη.

 

«Πήγα σήμερα, κάνω το ίδιο πράγμα, μέσος όρος πέντε ετών, ωστόσο, το συγκρίνω με το 2022», είπε ο υπολοχαγός Macie για το πώς προσέγγισε τα δεδομένα. «Και χρησιμοποιώ μόνο πιλότους σταθερής πτέρυγας και πιλότους ελικοπτέρων εν ενεργεία».

 

Ο υπολοχαγός Macie εντόπισε τελικά σημαντικές αιχμές σε αρκετές παθήσεις που σχετίζονται με την καρδιά σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας. Αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες αυξήσεις στις ακόλουθες ασθένειες:

 

Υπέρταση: 36 τοις εκατό

Ισχαιμική καρδιοπάθεια: 69 τοις εκατό

Πνευμονική καρδιοπάθεια: 62 τοις εκατό

Καρδιακή ανεπάρκεια: 973 τοις εκατό

Καρδιομυοπάθεια: 152 τοις εκατό

Άλλες μη καθορισμένες καρδιακές παθήσεις: 63 τοις εκατό

 

Η απάντηση των αξιωματούχων του Πολεμικού Ναυτικού στις αποκαλύψεις του υπολοχαγού Macie παραμένει αντίσταση. Μια αναφορά περιέγραψε την απάντηση του Πολεμικού Ναυτικού ως «αργή κύλιση των πάντων» και «άρνηση ότι συμβαίνει οτιδήποτε». Το Κογκρέσο είναι σχεδόν το ίδιο, με τον υπολοχαγό Macie να αποκαλεί την αντίδραση των νομοθετών μέχρι στιγμής «αβυσσαλέα».

“Αυτό θα πρέπει να ισοδυναμεί με μια εταιρική επίθεση στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αλλά ο Γουόκ Μπρας είναι εγκαταλελειμμένος στα καθήκοντά του”, έγραψε ένας σχολιαστής για το τι έκανε το Πεντάγωνο στον αμερικανικό στρατό.

 

«Οι Γενικοί Επιτελείς δεν νοιάζονται για την υγεία, την ευτυχία και την ευημερία όσων βρίσκονται υπό τις διαταγές τους», έγραψε ένας άλλος. “Νοιάζονται για τις πολιτικές τους διασυνδέσεις και τα πακέτα συνταξιοδότησης. Αυτό είναι όλο!”

 

Τα εμβόλια για τον COVID είναι το «δώρο» που συνεχίζει να δίνει. Μάθετε περισσότερα για το πώς ραγίζουν καρδιές στο ChemicalViolence.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

LifeSiteNews.com

 

NaturalNews.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 278


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα