Οι κατσαρίδες του WEF προσέλαβαν μη εμβολιασμένους πιλότους για να τους μεταφέρουν στο Νταβός

Οι κατσαρίδες του WEF προσέλαβαν μη εμβολιασμένους πιλότους για να τους μεταφέρουν στο Νταβός

19 Ιανουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:671
Μοίρασέ το

 

Ο Klaus Schwab απαγόρευσε στους εμβολιασμένους πιλότους να μεταφέρουν μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μέσα και έξω από το Νταβός λόγω του κινδύνου που ενέχουν για την ασφάλεια.

 

 

 

 

Πέραν του γεγονότος πως αποδεικνύεται περίτρανα πως το εμβόλιο είναι θανατηφόρο, αντιλαμβάνεστε πόσες αεροπορικές τραγωδίες θα ζήσουμε;;;

Πόσα τροχαία δυστυχήματα, από εμβολιασμένους οδηγούς;;;

Πόσες τραγωδίες με τραίνα;;;

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα… από τον επόμενο μήνα θ’ αρχίσουν τα … “γλέντια”

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι κατσαρίδες του WEF προσέλαβαν μη εμβολιασμένους πιλότους για να τους πετάξουν στο Νταβός..

Μάλιστα αυτοί που επέβαλαν τον εμβολιασμό κατά του κόβιντ σε δισεκατομμύρια ανθρώπους προκαλώντας θανάτους και παρενέργειες, έχουν το θράσος να δηλώνουν πως «Η ασφάλεια των μελών μας είναι η πρώτη προτεραιότητα»…

Ναι, όπως το γράφουμε!!!

Ο Klaus Schwab απαγόρευσε στους εμβολιασμένους πιλότους να μεταφέρουν μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μέσα και έξω από το Νταβός λόγω του κινδύνου που ενέχουν για την ασφάλεια.

Σύμφωνα με αναφορές, τα μέλη του WEF μεταφέρονται αποκλειστικά από μη εμβολιασμένους πιλότους στο συνέδριο του 2023 στο Νταβός της Ελβετίας.

Ο Τζος Γιόντερ, ο επικεφαλής των  US Freedom Flyers , μια ομάδα πιλότων με εντολή κατά των εμβολίων, είπε στον πιλότο Άλαν Ντάνα ότι λαμβάνει κλήσεις από ελίτ του Νταβός που ενδιαφέρονται να προσλάβουν μη εμβολιασμένους πιλότους για να πετάξουν τα επαγγελματικά τους ταξίδια.

«Δέχεται κλήσεις τώρα από πλούσιους επιχειρηματίες και εταιρείες για να πετάξει τα στελέχη τους με επαγγελματικά τζετ με μη εμβολιασμένο πλήρωμα», είπε ο Dana στο «Maria Zeee Uncensored» αυτή την εβδομάδα.

 

Πηγή

Προβολές : 671


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα