Οι κεραίες 5G προκαλούν πονοκεφάλους, πόνο στο στομάχι και προβλήματα ύπνου στα παιδιά

Οι κεραίες 5G προκαλούν πονοκεφάλους, πόνο στο στομάχι και προβλήματα ύπνου στα παιδιά

12 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:589
Μοίρασέ το

 

Το 5G είναι μια πιθανή θανατική ποινή για τους ανθρώπους 

Τόσο η ασύρματη τεχνολογία 5G όσο και η ασύρματη τεχνολογία 4G συνδέονται με τη βλάβη του κυτταρικού ιστού και την καταστροφή του DNA.)

Κι έχουν γεμίσει τους δήμους της Ελλάδας με 5G…
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ  ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΥΠΟΥΛΑ, ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ…
ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G;;;
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

Νέα έρευνα από ομοτίμους διαπίστωσε ότι τα παιδιά που πλησιάζουν πολύ τους ασύρματους πύργους 5G αναπτύσσουν σοβαρά προβλήματα υγείας όπως χρόνιους πονοκεφάλους, πόνους στο στομάχι και δυσκολία στον ύπνο.

 

Τρία παιδιά και οι γονείς τους έπεσαν με αυτά και άλλα συμπτώματα μετά από διακοπές σε ένα εξοχικό σπίτι που βρίσκεται μόλις 125 μέτρα μακριά από έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας με πολλές κεραίες 5G.

 

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Annals of Clinical and Medical Case Reports , η μελέτη αποκαλύπτει ότι τα συμπτώματα των μελών της οικογένειας υποχώρησαν γρήγορα αφού έφυγαν από το εξοχικό και επέστρεψαν στο κανονικό τους σπίτι, το οποίο δεν βρίσκεται τόσο κοντά στις κεραίες 5G.

 

Τα παιδιά, ηλικίας τεσσάρων έως οκτώ, εμφάνισαν επίσης συναισθηματικά συμπτώματα από το να ήταν σε κοντινή απόσταση από τις κεραίες 5G. Αυτά περιλαμβάνουν αυξημένη ευερεθιστότητα καθώς η ακτινοβολία φλεγμονή των αισθήσεών τους .

 

(Σχετικό: Τόσο η ασύρματη τεχνολογία 5G όσο και η ασύρματη τεχνολογία 4G συνδέονται με τη βλάβη του κυτταρικού ιστού και την καταστροφή του DNA.)

 

Το 5G είναι μια πιθανή θανατική ποινή για τους ανθρώπους

Ο Δρ Lennart Hardell, κορυφαίος επιστήμονας για τους κινδύνους καρκίνου από την ακτινοβολία, και η Mona Nilsson συνέταξαν τη δική τους έκθεση σχετικά με το πώς το 5G επηρεάζει την υγεία των μικρών παιδιών, με τον Hardell, ογκολόγο και επιδημιολόγο, να λέει στο The Defender τα εξής:

 

“Είναι ευρέως γνωστό στην ιατρική ότι τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στους τοξικούς παράγοντες από τους ενήλικες. Επιπλέον, έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, οπότε μπορεί να αναπτυχθούν χρόνια προβλήματα υγείας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.”

 

Σύμφωνα με τον Hardell, το 5G είναι ακόμα «αρκετά νέο», πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ λίγη μελέτη για τις επιπτώσεις του. Είναι σχεδόν σαν οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές να έδωσαν στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών σφραγίδα έγκρισης για την ασύρματη τεχνολογία χωρίς να έχουν προηγουμένως αποδείξει ότι είναι ασφαλής.

 

Η Miriam Eckenfels-Garcia, διευθύντρια του προγράμματος Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας & Ασύρματης Ακτινοβολίας για την Προστασία της Υγείας των Παιδιών (CHD), δήλωσε ότι η ανάπτυξη του 5G είναι «ένα άλλο παράδειγμα οικονομικών και βιομηχανικών συμφερόντων που υπερισχύουν της προστασίας της υγείας των παιδιών μας».

 

«Όπως σε αυτήν την περίπτωση, βλέπουμε τις αρνητικές επιπτώσεις αυτής της τεχνολογίας στην υγεία και αντί να εφαρμόζουμε την αρχή της προφύλαξης έως ότου μπορέσουμε να προσδιορίσουμε το πλήρες εύρος των επιπτώσεων στην υγεία και το περιβάλλον, οι κυβερνητικές μας υπηρεσίες –που καταγράφονται από τη βιομηχανία– επιτρέπουν την εγκατάσταση 5G οπουδήποτε και παντού», είπε ο Έκενφελς-Γκαρσία στο The Defender .

 

“Το CHD κάνει ό,τι μπορεί για να ωθήσει ενάντια σε αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη μέσω δικαστικών αγωγών, εκπαίδευσης και υπεράσπισης και είμαστε ευγνώμονες σε επιστήμονες όπως ο Δρ. Χάρντελ και η Μόνα Νίλσον που έριξαν φως σε αυτές τις υποθέσεις.”

 

Για τη μελέτη του εξοχικού σπιτιού, ζητήθηκε από την οικογένεια που πήγε εκεί να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο μετά την επίσκεψή τους σχετικά με τα συμπτώματα που υπέστησαν οι ίδιοι και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Τους ζητήθηκε να κατατάξουν τη σοβαρότητα κάθε συμπτώματος σε μια κλίμακα από το ένα έως το 10.

 

Και τα τρία παιδιά, ηλικίας τεσσάρων, έξι και οκτώ, ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα με τον ύπνο και υπέφεραν συναισθηματικά συμπτώματα που περιελάμβαναν «ευερεθιστότητα» και «συναισθηματικό», τα οποία και τα δύο κατατάχθηκαν στο επίπεδο 10, το υψηλότερο επίπεδο.

 

«Δύο από τα παιδιά παρουσίασαν διάρροια, πόνο στο στομάχι και πονοκέφαλο που βαθμολογείται μεταξύ 8 και 3 στην κλίμακα σοβαρότητας», αναφέρει η μελέτη. «Το παιδί ηλικίας 6 ετών που δεν έπαθε πόνο στο στομάχι και διάρροια, παρουσίασε δερματικά εξανθήματα με βαθμό 8 στην κλίμακα σοβαρότητας».

 

«Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν αμέσως μετά την άφιξη στο σπίτι και εξαφανίστηκαν αφού επέστρεψαν στο σπίτι, όπου τα επίπεδα ακτινοβολίας ήταν σημαντικά χαμηλότερα».

 

Απαντώντας στα ευρήματα, η Nilsson, η οποία διαχειρίζεται το Σουηδικό Ίδρυμα Ακτινοπροστασίας, είπε ότι τα βρίσκει «πολύ ανησυχητικά», προσθέτοντας ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν θα πρέπει ακόμη να υποφέρουν από τέτοια συμπτώματα, αν και είναι ολοένα και περισσότερο όπως οι «αναμενόμενες επιπτώσεις από αυξάνοντας την έκθεση στην ακτινοβολία RF».

 

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο 5Galert.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

AcmCaseReport.org

 

ChildrensHealthDefense.org

 

NaturalNews.com

 

ChildrensHealthDefense.org

 

 

Πηγή

Προβολές : 589


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα