Οι μάσκες πέφτουν: Η Le Monde ζητά μείωση πληθυσμού και ευγονική!

Οι μάσκες πέφτουν: Η Le Monde ζητά μείωση πληθυσμού και ευγονική!

11 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:508
Μοίρασέ το

 

Φυσικά σε μία εποχή όπου ζήσαμε μία παγκόσμια πανδημία με αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση στις μετακινήσεις όπως και αναγκαστικούς και εκβιαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς αναδύονται υποψίες μήπως τελικά υπάρχουν κάποια οργανωμένα σχέδια που έχουν συγκεκριμένους σκοπούς εν άγνοια των πολιτών σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

Και η Le Monde, ανήκει στον όμιλο … Ρότσιλντ…

Χωρίς εξαγορασμένο το 98% του παγκόσμιου Τύπου και των ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα σχέδιά τους τα κτήνη της Πενταρχίας του Σκότους…

Χωρίς να διαφθείρουν τα ΜΜΕ παγκοσμίως, θα ήταν αδύνατο να ισχυροποιήσουν την προπαγάνδα τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Θα συμφωνήσουμε στην μείωση της ανθρωπότητας, ξεκινώντας τη μείωση, απ’ αυτούς…

Οι μάσκες πέφτουν: Η Le Monde ζητά μείωση πληθυσμού και ευγονική!

Σε ένα άρθρο της, η μεγαλύτερη Γαλλική εφημερίδα ζητά να πάρουμε άμεσα μέτρα για την μείωση του πληθυσμού – ανησυχεί που θα γίνουμε 8 δισεκατομμύρια στον πλανήτη και αναρωτιέται ως που θα φθάσει το δημογραφικό παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση ‘Υπεύθυνη Δημογραφία’»

Φυσικά σε μία εποχή όπου ζήσαμε μία παγκόσμια πανδημία με αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση στις μετακινήσεις όπως και αναγκαστικούς και εκβιαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς αναδύονται υποψίες μήπως τελικά υπάρχουν κάποια οργανωμένα σχέδια που έχουν συγκεκριμένους σκοπούς εν άγνοια των πολιτών σε όλο τον κόσμο, απο ygeiamasnews.gr

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας, σε έναν συνέδριο για την επόμενη “Νέα Τάξη Πραγμάτων” να μιλά για τα σχεδιά τους ανοιχτά


Το άρθρο της Le Monde αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να βρεθούν νέες λύσεις «για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας».

Όπως ξέρουμε έχουν υπάρξει πολλές έρευνες που μαρτυρούν μείωση της γονιμότητας ανδρών και γυναικών με τα εμβόλια mRNA κατά του κορονοϊού.

Επιπλέον γνωρίζουμε πως οι ίδιοι που βρίσκονται πίσω απο τους μαζικους και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, έχουν σαν κύριο μέλημα τους την μείωση του πληθυσμού. Πόσο οξύμωρο όμως τα ίδια πρόσωπα που θέλουν να μας σώσουν, θέλουν να μας εξαφανίσουν ταυτόχρονα;

Το κλίμα και ο άνθρακας είναι μόνο προσχήματα. Η μείωση του πληθυσμού και η ευγονική είναι οι δυο πυλώνες της παγκοσμιοποίησης.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού της Γερμανίας«υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά».

Φυσικά προκύπτουν απεριόριστες ευθύνες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία εκβίασε και εξανάγκασε χιλιάδες πολίτες να εμβολιαστούν μαζικά και συνεχίζει να το κάνει και μάλιστα στις ηλικίες 6 μηνών εώς 4 ετών, σημερινή είδηση!

Σύμφωνα λοιπό με τον Harari, ο οποίος προωθούσε το νέο του βιβλίο, το μεγάλο πολιτικό ερώτημα του 21ου αιώνα γιαυτόν είναι «Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;»

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το ανώτατο στέλεχος του WEF ξεδιπλώνει τα σχέδιά του για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα δήλωσε ότι το WEF θεωρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού ξεπερασμένο, άχρηστο και περιττό.

 

Πηγή

Προβολές : 508


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα